جدي ؟نقل قول:
تو سايت خود مايكروسافت زده؟
پس ميشه اميدوار بود به8910 تا مولتي تاچ بشه !:8:
دوست من با توجه به خازني بودن صفحه نمايش اين گوشي حتما بايد از انگشت استفاده كنينقل قول:
بنابراين تو پكش هم قلم نداره
جدي ؟نقل قول:
تو سايت خود مايكروسافت زده؟
پس ميشه اميدوار بود به8910 تا مولتي تاچ بشه !:8:
دوست من با توجه به خازني بودن صفحه نمايش اين گوشي حتما بايد از انگشت استفاده كنينقل قول:
بنابراين تو پكش هم قلم نداره
با این حساب ال سی دی خازنی بودن 8910 به نظرم واسه تایپ و اس ام اس به مشکل میخوره...خیلی سخت میشه...
اینجا ان97 یک قدم تو تایپ جلو تره بخاطر کیبورد عالی...
9کرممم...
صفحه های خازنی هم قلم دارند
من قلم آیفون رو دیدم
و فکر میکنم از جنس فلزی رسانا باشه
جواد جان ال سی دی این گوشی شبیه آیفونه با این تفاوت که با دو انگشت نمیتونی به ال سی دی فرمان بدی(یعنی با دو انگشت نمیتونی روی عکس زوم کنی و ...) بنابراین با ناخن و مداد نمیشه باهاش کار کرد.در مورد تایپ هم با همین کیبورد مجازی گوشی به راحتی میتونی تایپ کنی و درصد اشتباه کمه.با توجه به اینکه تاچ این گوشی خازنیه بنابراین تو پکش مداد وجود نداره و اصلا نمیشه با مداد کار کرد.نقل قول:
در مورد سیستم عامل هم هر کدوم یه سری مزایا و معایبی دارند و این بستگی به سلیقه افراد داره که کدوم رو انتخاب کنند.من الان سیستم عامل سیمبین که روی 4 تا از گوشیهام و ویندوز موبایل روی htc touch pro2 و مک روی آیپاد تاچ که هست با همشون که کار میکنم میبینم هر کدام مزایا و معایبی دارند.(کلا کار کردن با هر سیستم عاملی برای خودش لذتی داره:31::40: چه مک باشه و چه سیمبین و چه وین موبایل و چه آندرویید و ...)
من حدود 1 ماهه پیش از بین touch hd و touch pro2 همین touch pro2 رو بخاطر جدیدتر بودن و داشتن کیبورد سخت افزاری انتخاب کردم.
ولی در کل من سیمبین رو بخاطر راحتی کارش به وین موبایل ترجیح میدم البته منکر کاراییهای وین موبایل هم نیستم.
در مورد آپدیت هم صد در صد گوشیهایی که یک ماهه دیگه میاند خود کارخانه با فریمویو جدید میده بیرون و مشکلی نداره.حالا گیریم با فریمویو جدید هم نداد شما خودت میتونی آپدیت کنی.
موفق باشید.
نینجا جان دمت گرم.
آپدیت گوشی چقدر طول کشید؟؟منظور اینکه زیاد طول میکشه آپدیت بشه یا کم؟؟
سلام دوستان. با تشکر از دوست خوبمون نینجا قابل توجه دوستانی که در مورد نداشتن قلم در هنگام تایپ کردن با این گوشی سوال میکنند این مطلبو از یکی از دوستانی که این گوشی رو داره نقل قول میکنم ::5:
در این مورد باید بگم که تشخیص دستخط گوشی کارش رو به خوبی انجام میده و من مواقعی که میخوام با یک دست اس ام اس بزنم از اون استفاده میکنم و با انگشت شصتم مینویسم و خیلی کم پیش اومده که حرفی رو بخوام دوباره بنویسم.
نینجای عزیز لطفا طریقه آپدیت کردن این گوشی را بذار تا اگه این گوشی را خریدیم سریع آپدیدش کنیم.
mer30
:thumbsup:
نقل قول:من گوشی رو بیرون جایی که پهنای باند اینترنتش 6 مگابایت بود آپدیت کردم و حدود 30 الی 45 دقیقه طول میکشه.البته اگه بخواهین با adsl تو خونه آپدیت کنین ممکنه با پهنای 256 یا 512 کیلو بایت حدود 1.40 الی 2 ساعت طول بکشه و اصلا فریمویو جدید رو نشناسه(همانطوری که تو گوشی من ناقص آپدیت میشد و فریمویو جدید رو نمیشناخت).نقل قول:
پس پیشنهاد میکنم گوشی رو جایی آپدیت کنید که اینترنتش پر سرعت باشه.
آپدیت هم از طریق pc studio 7 انجام بدین.همین اگه توی قسمت phone software updata کلیک کنید خودش شما رو به خوبی راهنمایی میکنه.
فقط موقع آپدیت :
1:سعی کنید گوشیتون فول شارژ باشه.
2:از انگولک کردن دکمه های گوشی خودداری کنید.(بخصوص هنگام نصب رام جدید)
3:از کیپ بودن کابل usb به کامپیوتر و خود گوشی مطمئن باشید.
در ضمن از این نترسید که اینترنت وسط آپدیت قطع بشه دیگه همه چی تمومه.اگه اینترنت وسط آپدیت قطع هم بشه گوشی دوباره بالا میاد و همون فریمویو قبلی رو میشناسه.یعنی در اصل اول تا 100 درصد دانلود فریمویو انجام میشه و بعد از دانلود کلی فریمویو جدید شروع میکنه به نصبش.
موفق باشید.
نینجای عزیز پیشنهاد میکنم یک سایت برای خودت به همکاری سامسونگ در ایران دائر کنی
و کلیپ های کرا با گوشی های جدید رو در سایت یوتیوب آپلود کنی و د با توضحیات فارسی در اختیار مردم ایران و دنیا قرار بدی
اینطوری خیلی کارت میگیره
و کسانی که میخوان گوشی جدید بخرند از شما و کلیپ های زیباتون بهره مند میشن
سلام به همگی.
نینجا جان مثل اینکه بچه های خارجی :دی fm-transmitter رو فعال کردن .
مطمئن نشدم آخرش . میل خودت خواستی این روش رو برو شاید اومد .
کد زیر رو بزن :
#*22822#
بعد کلید مکالمه رو بزن
با این کد میری به حالت اصلی که کمپانی گوشی رو زده .
بعد این رو بزن :
110993383
و بعد کلید مکالمه .
و بعد موفق باشی :دی
مخلصیم .
اگه این اف ام ترنس راه بیفته شیرنی میدم...:دی
9کرممم...
این خارجی ها هم چه ایرانی بازیایی در میارنا:22: حالا واقعا عمل می کنه؟؟؟؟نقل قول:
يعني واقعا اف ام ترنسفر مخفي داره ؟!
امیر جان با اون کدی که گفتی زدم ولی مینویسه request not compelete.نقل قول:
حتی جای مربع و ستاره رو هم عوض کردم ولی وارد حالت اصلی نمیشه و بالایی رو مینویسه.
نقل قول:
من هم یه جاهایی اینو خوندم :
you gotta type #22822*# and then the call button to enter the manufacturer-mode. here you can activate the FM-Transmitter by dialing 110993383 + call button
حالا واقعاً اگه کار کنه من همین حالا روحم به سمت علاالدین پرواز می کنه ....
اما راستش باور کردنش ..
نیییییییییییییییییییییییی ییینججججججججججججججججججججج جججاااااااااا .... (کد رو درست وارد کن!)
...
این کد رو زدم ولی مینویسهrequest not compelete.نقل قول:
ممکنه کدش درست نباشه.
کد دیگه ای دارین که با زذنش وارد حالت اصلی بشه؟؟؟
نقل قول:
نه :41:
مثل اینکه کار نمی کنه ..
آخه مگه این FM Transmitter چی بود و چه شاخی به سامسونگ میزد که از روی نسخه اولیه برش داشت؟؟
من راستی راستی با FM Transmitter این گوشی کار دارم ...
این یعنی کج دهنی به نیاز و خواسته مصرف کنندهها ...
و تازه اصلاً به نظر من قابل قبول نیست که یه گوشی High End مثل این، جای نقصی به این کم هزینه و کم دردسری واسه خودش باز بزاره ...
واقعاً حذف FM Transmitter از روی این گوشی یه گناه نابخشودنیه ...
حالا شما اینقدر جوش نزن.شما که استفاده داری با هزینه ی کمی میتونی یکی جدا گانه براش بخرینقل قول:
سلاماگه بگید قیمت این گوشی چنده ممنون میشم
730-750...اما بازم جا داره بياد پايين...نقل قول:
سلام اقا بهزاد. ببینید شاید با گذاشتن FM ترانسمیتر برروی اون این گوشی با این امکانات دارای مشکل مصرف زیاد باتری میشد. به نظرتون اونوقت کدومش بهتره : گوشی با FM ترانسمیتر و مصرف زیاد باتری یا گوشی بدون FM ترانسمیتر و مصرف خوب باتری.:31:نقل قول:
امير اين لينك خبر مولتي تاچ وين موبايل جديد چي شد ؟نقل قول:
اينقدر اين ترنسميتر رو بزرگ نكنيننقل قول:
78 منم الان ترنسميتر داره
ولي بعد از يه مدت هم بردش كم ميشه هم كيفيتش مياد پايين!
بله 100 تومن با قيمت جهاني اش فاصله داره !نقل قول:
بايد هم بياد پايين
دوست منم این گوشی رو داشت که اونم حرف شما رو تایید میکنهنقل قول:
من این گوشی رو اول مهر میخرم به نظرتون تا اون روز زیر600 میرسه
حالا شما زیاد جوش نزن درسته که این گوشی تراسمیتر ندارهنقل قول:
ولی در عوضش توپولوف 154 سه تا موتور داره و نقص فنی داره
دقیقا چه روزی میخای بگیری اول مهر:دینقل قول:
من این گوشی رو اول مهر میخرم به نظرتون تا اون روز زیر600 میرسه
فک کنم تا 10 مهر به 600 برسه:دی
اصلا اف ام نداره خیلی باکلاس تره اگر رو اینم اف ام بزارن میشه n78 یا 85 :دی
سامی خودش میدونه چکار میکنه
من میگم نوکیا.............:دینقل قول:
78 منم الان ترنسميتر داره
ولي بعد از يه مدت هم بردش كم ميشه هم كيفيتش مياد پايين!
میگید نه
خوب این رو که همیشه مثل بلوتوث فعال نمی کنیم که ... :41:نقل قول:
هر وقت تو ماشین بودیم فقط روشن می کنیم ...
این که میگی کیفیت و بردش میاد پایین ؟ ... آخه چیرا؟نقل قول:
کیفش این بود که رو خودش باشه نه اینکه بخوای واسش آساق واساق دست و پا کنی ..نقل قول:
خداییش کارش درست نبود !
FM Transmitter رو که نمیشه بزرگش کرد آخه .. خوب میبینی یکی نیازشه و یکی دیگه نه .. من یکی خیلی دوست داشتم تو ماشین ازش استفاده کنم ..
سلام دوستان. برگرفته از اقا حمید و سینا از موبایلستان:
اولین خبر اینکه فیلمهایی در یوتیوب اومده که کار کردن این گوشی با قلمو نشون میده با این عنوان:
Stylus Pen e Samsung Omnia HD
این قلم مثل قلم ایفونه و میتونه بار الکتریکی رو از دست به صفحه نمایش گوشی منتقل کنه.:31:
خبر دوم اینکه شرکتهایی که برای ایفون اکسسری میزنند دارند واسه این گوشی هم میزنند . همچنین یکی از این شرکتها اعلام کرده با اومدن بازی برای این گوشی میخواد همانند ایفون این اکسسری رو براش بزنه :31: :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب من دقيقا همين پست رو تو موبايلستان هم ديدمنقل قول:
شما شما زودتر پست دادي يا اونا ؟
چون نه اونا زدن به نقل از پي سي نه شما يكي اين وسط اخلاق فضاي سايبر رو رعايت نكرده
بهزاد جان در اين كه ترنسميتر خيلي خوبه كسي شك نداره(فكر كنم فقط من گوشي ترنسميتر داشته باشم از بچه هايي كه تو اين بحث شركت ميكنن)نقل قول:
کیفش این بود که رو خودش باشه نه اینکه بخوای واسش آساق واساق دست و پا کنی ..
خداییش کارش درست نبود !
FM Transmitter رو که نمیشه بزرگش کرد آخه .. خوب میبینی یکی نیازشه و یکی دیگه نه .. من یکی خیلی دوست داشتم تو ماشین ازش استفاده کنم ..
ولي حالا كه نداره نبايد اينقدر حساس باشي چون
هيچ گوشي اي كامل و بدون ايراد نيست
علی ریسر :چه جالب من دقيقا همين پست رو تو موبايلستان هم ديدم
شما شما زودتر پست دادي يا اونا ؟
چون نه اونا زدن به نقل از پي سي نه شما يكي اين وسط اخلاق فضاي سايبر رو رعايت نكرده
سلام علی اقا . نه اونا زودتر زدند ولی ما صرفا قصدمون انتقال اخبار سریع از این سایت به اون سایت و از اون سایت به این سایت هست نه عدم رعایت حق کپی رایت حالا اگر بازم مشکلی هست تا من به اون سایت اطلاع بدم.:5: چون اگر اینجوری باشه اونا هم رعایت نکردند چون هم باید ذکر منبع کنند و هم اسم شرکتها رو بیارند.
نینجا جان یک سوال.
به نظر شما وجود اف ام ترنسمتر تو گوشی واجبه یا وجود dlna ؟؟
ممکنه بعدا با آپدیت کردن و یا هک کردن گوشی اف ام بهش اضافه بشه؟؟؟
بحث سايت نيستنقل قول:
بحث رعايت حق كسي هستش كه اولين بار مطلبي رو از سايتي قرار ميده
چون تا حالا چندين و چند بار با فروم هاي ديگه
مشكل داشتيم چرا مطالب فروم پي سي رو بدون نام بردن اسم پي سي ذكر ميكردند
حالا از شما هم انتظار ميره
اسم يوزر و منبع فروم رو ذكر كنين .چون به نظر من خواسته بحقي هستش
حداقل مابين فروم هاي فارسي !
ایول حالا مهم نیست که بابا اینجا ایرانه یعنی شهری که:دی
امین هم که منبعو گذاشته دستش درد نکنه
تو موبایلس هم از جایی دیگه کپی کرده دیگه اینجا موبالستانی پیدا بشه خودم ترورش میکنم :دی
سلام
دو سؤال از نینجای عزیز:
1. هنوز از باطری i8910 رضایت کامل دارید یا فکر می کنید شاید کمی ضعیفه و در حد انتظار نیست؟
2. تا حالا اکثرا از مزایا و محاسن این گوشی صحبت شده؛ به نظر شما معایب و نواقص این گوشی چیه؟ و آیا تا حالا موردی بوده که اذیتتون کنه و براتون دردسر باشه؟
سلام دوستان من که کل بازار موبایل اصفهان را گشتم نبود باید برم از تهران بخرم:41:
راستی هنوز مایکروتل نیورده؟
نه هنوز...نقل قول:
درود بچه ها
از قرار معلوم بر خلاف اون شایعه که گوشی بطور وسیع از اول آگوست در بازارهای جهان توزیع میشه، درست از آب در نیومد (شاید هم بد قولی خود سامسونگ بوده) ....
هنوز توی سنگاپور و آفریقای جنوبی و ... هم توزیع نشده ...
واقعاً خیلی عجیبه .. یک سری گوشی رو توی ماه May به بازار فرستاده و دیگه رفته تعطیلات ...
اصلاً جالب نیست ... :41:
.
شیراز
تک موبایل 750000 تومن
سلام .از دوستان عزیز همچنین نینجای عزیز سوالی دارم
من تا چند روز دیگه دارم میام تهران که این گوشی رو بخرم
خواستم ببینم در موقع خرید باید به چه نکاتی توجه کنم و اینکه گوشی اصلی باشه.آخه من تا حالا سامسونگ نداشتم و اینکه این گوشی رو از کجا بخرم که ارزون تر باشه(علائدین یا پایتخت یا ....)
ممنون
رضا جان این که شد دو تا سوال.:31:نقل قول:
وجود هر دو تا هم تو گوشی واجبه و هر دو تا هم باشه که خیلی عالی میشه.من الان جای خالی اف ام ترنسمیتر رو با n97 پر کرده ام.و زیاد به اف ام ترنسمیتر i8910 فکر نمیکنم.
ولی من نمیدونم شما چرا گیر دادین به اف ام ترنسمیتر.:13:
ماشالله این همه امکانات عالی تو گوشی جمع شده حالا اف ام ترنسمیتر نداشته باشه چی میشه در عوض dlna داره که یک تکنولوژی عالی هست و تو پستهای قبلی هم گفتم شما اگه یک تلویزیون hd داشته باشین که اونم تکنولوژی dlna داشته باشه دیگه میتونین فیلمهای hd خودتون رو روی تلویزیون نگاه کنین و حالشو ببرین و ... .
در کل این اف ام ترنسمیتر معایبش نسبت به مزایاش بیشتره به طور مثال کیفیت صدا رو آنطوری که انتظار داری نمیتونه از باندها پخش کنه:13: بعضی جاها پارازیتش باعث میشه که هی فرکانس موجش رو عوض کنی و متاسفانه برد کمی داره و فاصله باید به ضبط نزدیک باشه.به نظر من اگه با همون نوار مغناطیسی با ضبط ماشین ارتباط برقرار کنی صداش بهتر و شفافتر از اف ام ترنمیتره.
در مورد اینکه بعد از آپدیت شدن میاد یا نه:من که گوشی رو آپدیت کردم ولی نیومد در مورد هک کردن هم نمیدونم بیاد یا نه.
1:باطری گوشی بستگی داره به استفاده شما اگه از گوشی زیاد کار بکشین که هر روز باید شارژش کنین با کار کردن متوسط 1.5 الی 2 روز راحت جواب میده و با کار کردن کم هم تا 3 روز میتونه جواب بده.نقل قول:
2:بالاخره هر گوشی نسبت به مزایاش یه سری معایبی هم داره که تو ریویو این گوشی هم gsmarena.com به معایبش اشاره کرده:بطور مثال نذاشتن کاور لنز به دوربین گوشی و ... که تو gsmarena.com بهش اشاره شده.
تو علاءالدین که صد در صد از پایتخت هم ارزونتره و هم پک آکبندش بیشتره و با خیال راحت میتونی بخریش.نقل قول:
در کل جنس آک قیافش از 1000 متری داد میزنه:biggrin:.در مورد اصلی یا تقلبی بودن هم کلا گوشیهای سامسونگ ساخت کره هستند و نگرانی وجود نداره که بهت چینیش رو بدن.