سلام
دوستان نظرتون راجب studio 1557 چیه؟
خوبه؟
ارزش خرید داره؟
سلام
دوستان نظرتون راجب studio 1557 چیه؟
خوبه؟
ارزش خرید داره؟
كيفيت تصوير سري studio چطوره؟ من سري VOSTRO رو ديدم كيفيت تصويرشون اصلا خوب نيست .
سلام بر دوستان
يه سوال داشتم dell 1557 و dell 1558 چند بيتي هستند؟
64 يا 32؟؟؟
جفت روشون ویندوز 7نقل قول:
64 بیت هستن
خوب میشه بیشتر برام توضیح بدی : یعنی این 4 تا هسته مجازی میتونن در حد 4 تا هسته واقعی کار کنن ؟نقل قول:
میشه درباره آی 5 مدل 550 هم توضیح بدی ؟ که چندتا واقعی داره چندتا مجازی آیا سی پی یو خوبی هست یا نه ؟!:10:
از دوستان کسی هیچ راهنمایی نمی کنه:41:نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال کوچولو داشتم لطفا جواب بدین بدون تعصب
این adaptor سری studio ها خیلی گرم میشه
این تولید اشکال نمیکنه واسه لپ تاپ
با تشکر
دوستانی که این مارک لب تاپ رو دارن میخوام خواهشا یه کم از کیفیت ال ای دیش برام بگن. و یه مقایسه ای با مارک های دیگه داشته باشن. ممنون خیلی برام مهمه
دوستان سلام
دل واسه کجاست ؟ منظورم تکنولوژی و طراحیش واسه کدوم کشوره ؟
نقل قول:
اصلش ایرلند
لهستانم كارش خوبه؟نقل قول:
سلام دوستان من دیروز با زیگورات تماس گرفتم گفت اصلا سری Studio نداریم .من پرسو جو کردم فهمیدم اصلا لپ تاپ ندارن هرچی هست مال قبله میگن دلار 50 تومن رفته بالا واسه همین فعلاً لپ تاپ وارد نمیکنن.
راستی به نظرتون الان لپ تاپی هست که از 1558 بالاتر باشه یا در حد 1558 باشه؟آخه 1558 LCD یه خورده بزرگه و سنگینه اما در کل از نظر CPU و گرافیک مهمتر از همه قیمت ترکونده.اگه دوستان یک کیس بهتر سراغ دارین یک ندا بدین
5 ماه پیش گرفنم 1310000نقل قول:
مهمترین جاش ال ای دیشه
دوستان عزیز من برای خرید اولین لپ تاپ زندگیم با مشخصات زیر به کمک شما نیاز دارم
cpu amd turion x2 ترجیحا" 2.2gb به بالا
cache 2 be bala
bus ترجیحا"نزدیک 1000mhz
LED
beyne "13 va "14
کارت گرافیک gforce یا ati
دوستان عزیز من برای خرید اولین لپ تاپ زندگیم با مشخصات زیر به کمک شما نیاز دارم
cpu amd turion x2 ترجیحا" 2.2gb به بالا
cache 2 be bala
bus ترجیحا"نزدیک 1000mhz
LED
beyne "13 va "14
کارت گرافیک gforce یا ati
قیمت زیر 1 تومن
درود
راستش من یک 1557 دل خریدم که ویندوز ویستا 32 بیتی روش نصب بود.از شما دوستان عزیز دو سوال دارم:
1)backlit keyboard روی کیبورد چطور کار میکنه از quickset فعال کردم اما کیبوردم روشن نمیشه.
2)FASTACCESS هم ری لب تابم ندارم.
خواهش میکنم راهنماییم کنید.
با سپاس بی کران
آقا این جای سیم کارت پشت باطری لپ تاپ 1558 چیه و به چه دردی میخوره؟
نقل قول:
می شه بپرسم حالا چرا AMD Turion؟ دل مدل های بر پایه پردازنده های Core توپ با قیمت های مناسبی زده. انصافا هم خیلی باحالن... می خوای روی اون ها هم کمی فکر کن :10:
شاد باشین :دی:8:
درود
دوستان اگه امکانش هست در مورد backlit keyboard وfast access در دل 1557برای من توضیح بدید.
من در quickset خاصیت backlit keyboard رو روشن کردم اما کیبوردم روشن نمیشه.
وfast access هم اصلا نصب نیست تو dvd هم نداره.
ممنون میشم کمکم کنید.
مشخصات:win 7 64 biti
1557 cor i7
سلام دوستان من میخوام لپ تاب بخرم نظر خودم dell studio 1555 plus مشخصاتش خیلی خوبه ساخت مالزی قیمتش هم 1200
<li style="text-align: right;" dir="ltr">Processor: Intel® T9550 Core 2 Duo 2.66 GHz, 6MB Cache <li style="text-align: right;" dir="ltr">Memory: 6 GB DDR2 <li style="text-align: right;" dir="ltr">HDD: 640 GB SATA <li style="text-align: right;" dir="ltr">Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4570 up to 3.3 GB <li style="text-align: right;" dir="ltr">Display: LCD 15.6″ LED <li style="text-align: right;" dir="ltr">Optical Drive: Double-Layer DVD/RW <li style="text-align: right;" dir="ltr">Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Face, HDMI, eSATA
Modem قیمت: 1.270.000 تومان با گارانتی ایران
قیمت: 1.240.000 تومان با گارانتی بین الملل
وزنش و نمی دونم می خواستم راهنماییم کنید اگه مدل بهتری هم سراغ دارید معرفی کنید رنج قیمتش 1-1400 باشه
مرسی:20:
من خودم قبلاً 1555 داشتم اما ram 4gb بود خوب من خودم 1558 پیشنهاد میکنم وزنش با 1555 یک اندازست دوتاشون 2.5 کیلوگرم اما از نظر کانفینگ 1558 خیلی بهتره میشه گفت فعلا رو بورسه با گرافیک 1gb و RAM 4GB DDR3 خلاصه من که قبولش دارم از نظر قیمت هم تا هفته پیش 1290 تومن بوده اما فعلا که نداره امیدوارم وقتی بیاره گرونتر نشهنقل قول:
با سلام به همه. این اولین پست بنده است!
آقا من یه 1558 گرفتم و ویندوزش home edition 7 می باشد. امرتات گفت ورژن unlimited نداره و نمی کنه. چه جوری می تونم آپگریدش کنم به این ویندوز؟ (واسه نصب assessin's creed 2 (امیدوارم املاش درست باشه!)دچار مشکل شدم و فکر می کنم بخاطر ویندوزه home باشه)
استفاده کردن از ویندوزای کرک شده موجود در بازار ممکنه آسیب برسونه؟
باسلام به دوستان گلم میخواستم بدونم اخبار جدیدی در مورد سری جدید لپ تاپ Studio ندارین؟یعنی بعد Studio 1558 قرار نیست به این زودیها سری جدیدترش بیاد؟میخوام بدونم دل نمیخواد به این زودیها لپ تاپی به بازار بده که از 1558 بالاتر باشه؟حالا مدلش مهم نیست فقط بالاتر باشه
چرا +studio1555 حرفه اینقل قول:
<LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Processor: Intel® T9550 Core 2 Duo 2.66 GHz, 6MB Cache <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Memory: 6 GB DDR2 <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">HDD: 640 GB SATA <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Graphics: ATI Mobility Radeon HD 4570 up to 3.3 GB <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Display: LCD 15.6″ LED <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Optical Drive: Double-Layer DVD/RW <LI dir=ltr style="TEXT-ALIGN: right">Other: Lan, WiFi, Bluetooth, Webcam, Face, HDMI, eSATA
Modem
سلام
تو studio 1557 یه برنامه دیدم به نام dell battery meter که وقتی کلید باتری (تو کلید های f) رو میزنی یه برنامه میاد که وقتی باتری رو لپ تاپ هست و به برق هم وصله باتری رو از کار میندازه
کسی از این برنامه چیزی میدونه؟
دوست من خودتون کارایی این نرم افزار رو تقریباً توضیح دادین،خوب وقتی که نرم افزار QuickSet رو نصب میکنید که جزو Application ها هستش میتونید این قسمت رو مشاهده کنید و وقتی این قسمت رو Disable می کنید باتری رو غیر فعال میکنه واز برق مستقیم استفاده میکنه ومزیت این برنامه اینه که دیگه نیازی به کشیدن باتری نیست راستی وقتی لپ تاپ رو خاموش میکنید اون قسمت غیر فعال میشه وهنگامی که روشن می کنید دوباره باید اون قسمت رو تیک بزنیدنقل قول:
سلام دوستان من دیروز رفتو تو خود سایت رسمی Dell وداشتم مدلهای لپ تاپ هارو مقایسه میکردم که این مدل توجه منو به خودش جلب کرد ولی این تو ایران وجود نداره چرااااااا؟
Studio XPS 16
Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English
HD+ Widescreen 15.6 inch WLED LCD (1600x900) W/2.0 MP, XPS 1647
8X Slot Load CD/DVD Burner (Dual Layer DVD+/-R Drive)
4GB2 Shared Dual Channel DDR3 at 1333MHz
320GB3 7200 RPM4 SATA Hard Drive
Soundblaster X-Fi Hi Def Audio - Software Enabled
Intel® 5300 WLAN Wireless-N (3x3) Mini Card
85 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery
McAfee SecurityCenter, 15-Months
Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache)
2 Year Basic Service Plan
Obsidian Black High Gloss Finish
ATI Mobility Radeon™ HD 5730 - 1GB5
میشه در این مورد بحث بکنید که چرا زیگورات با اینکه نمایندگی رسمی Dell در ایران هست اما بازم خیلی از لپ تاپ هارو نمیاره؟ خود لینک همین صفحه رو هم براتون میزارم هرکی خواست خودش بره مشخصات دقیتر و عکسهاشو هم ببینه
کد:http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-xps-16/pd.aspx?refid=laptop-studio-xps-16&s=dhs&cs=19&~oid=us~en~29~studio_xps_16_anav_1~~
معلوم نیست کی دوباره زیگورات 1558 بیاره؟؟
کلا این مدل چطوره؟؟ کسایی که دارن راضی هستن؟؟
دوستان به نظر شما تو این چند مدلی که معرفی کرده دل کدام بهتره ؟ و ایران چقدر گرونتره ؟
کد:http://www.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/deals/popular_laptops?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&redirect=1
دوست عزیز چرا منتظر زیگوراتی؟؟!!!نقل قول:
معلوم نیست کی دوباره زیگورات 1558 بیاره؟؟
کلا این مدل چطوره؟؟ کسایی که دارن راضی هستن؟؟
دیگه الان اکثر شرکتها با گارانتی مشابه مارایی زیگورات عرضه میکنن !
1558 در حال حاضر جزو بهترینها محسوب میشه.. 9cell رو بگیر 4.5 واست شارژ نگه میداره حالشو ببری:31:
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------
آره دوست من وجود نداره و احتملا هم نخواهد آمد..نقل قول:
سلام دوستان من دیروز رفتو تو خود سایت رسمی Dell وداشتم مدلهای لپ تاپ هارو مقایسه میکردم که این مدل توجه منو به خودش جلب کرد ولی این تو ایران وجود نداره چرااااااا؟
قبلا که یه سری از xps 16 اینچی هم اومده بود روش geforce 9500 بود که بعدش همه جا جنجال شد که میخواد 4670 (که تا چند وقت پیش و قبل از ورود کارتهای جدید واسه خودش شاخی بود.. البته الانم تقریبا هست)هم بزنه که هیچوقت من ندیدم بیاد.
خب حتما تازست بخاطر همین :46:..نقل قول:
ولی پردازندش با اینکه i7 ولی تو خانواده i7 ضعیفترینه....به نظرم زیاد حال نمی ده...
اما گرافیکش خیلی محشره.....:5:
خوب شما میگید بیخیال زیگورات بشیم من داداشم هفته قبل کل تهران پرسوجوو کرد اما نتونست پیدا بکنه شما آدرس با گارانتی معتبر دارین؟نقل قول:
سلام
کسی تا حالا با inspiron N 5010 کار کرده؟
مشکلاتشو کسی میدونه؟
جنس بی عیب که نمیشه...میشه؟!
بهترین کانفیگی که ازش تو بازار هست چیه؟ قیمتش چنده؟
ببخشید زیاد شد...راستی این بهتره یا 1564 با بالاترین کانفیگش؟
سلام
میشه بگین جعبه لپ تاپ DELL INSPIRON 1564 با corei5 چه مشخصاتی داره؟
داخل جعبش باید چه چیزایی باشه؟
رنگ جعبش باید چه رنگی باشه که ازین بازگشتی هانباشه؟
نقل قول:
این فیلم و بقیه فیلم پیوست رو با دقت ببین جواب تمامی سئوال هاتون رو خواهید گرفت
کد:http://www.youtube.com/watch?v=-6TXzmoQjfo
سلام فرق 1558 با 1557 چیه :46:
lcd 1558 لمسیه:20:
دوست عزيز به نظر من شك نكن 5010 بهتر از 1564نقل قول:
طراحي زيباتري داره هم داخلش و هم بيرون
كارت گرافيك قوي تري نسبت به 1564
ولي در آخر هر كدوم رو كه بگيريد ضرر نكرديد تو رنج قيمتي خودشون جزء بهترين ها هستن تو باز ما
موفق باشي
---------- Post added at 08:36 PM ---------- Previous post was at 08:33 PM ----------
دوست عزيز مدل cor i 5 فرقي تو كارتن ندارند و بسته بندي همشون شبيه هم هستندنقل قول:
داخل جعبه هم چيز خاصي نيست شارژر و باتري و يكسري كاتالوگ
اگه دستگاه همراه ويندوز ارجينال باشد چند تا سي دي هم همراهش هست
رنگ همه جعبه ها هم سبز رنگ روغني است
موفق باشي
دوستان من می خوام یه لپتاپ دل بگیرم . حداکثر تا سقف 1.100.000 تومان بازی هم برام مهمه و کیفیت lcd سایز lcd هم کمتر از 15 نباشه
lcd هایی که هست مثل tft wxga و ... نمی دونم کدوم حالتشون بهتره
نمی خوام وقتی از کناره ها به مانیتور نگاه میکنم تغییر رنگ بده و تصویر واضح دیده نشه
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
مدل alienware m15x تو ایران هست قیمت و مشخصاتش چطوره؟
تو سایت اسوس قیمتش 1.199 دلار بود
دوستان مدل dell m4500 بنظرتون با این کانفیک خفن ارزش خرید داره؟
در کل کیفیت لپ تاپهای dell به پای سونی یا ایسوس میرسه؟