منم نتونستم هر کار کردم. عکس ارورشو توی تاپیک تغییر فریمور گذاشتم.
منم نتونستم هر کار کردم. عکس ارورشو توی تاپیک تغییر فریمور گذاشتم.
v10g تو دوربین زیاد کند نیست. ولی تو باز کردن گالری و اس ام اس زدن آدمو عصبی می کنه که تو v10j حداقل گالریش خوب شدنقل قول:
سلام دوستان من اينجا تازه واردم و از بعضي اصطلاحات چسزي سر در نميارم.واسه همين خوندن تمام كلوپ هم وقت گير هست هم ممكنه كمكي نكنه.
من اين گوشي رو با گارانتي 230 تومن پيدا كردم.
اولين سوالي كه دارم اينه كه اين گوشي با گارانتي بگيرم امكان دريافت و ارسال اس ام اس فارسي رو داره يا نه؟ واگر نداره بايد براي اه اندازي و تايپ فارسي چي كار كنم؟
سوال دومم هم اينه كه روي اين گوشي برنامه اي براي ويرايش فايلهاي آفيس نصب ميشه يا فقط امكان خوندن فايلهاي پي در اف و افيس رو ميتونيم داشته بشيم؟
نقل قول:
سلام دوستان من اينجا تازه واردم و از بعضي اصطلاحات چسزي سر در نميارم.واسه همين خوندن تمام كلوپ هم وقت گير هست هم ممكنه كمكي نكنه.
من اين گوشي رو با گارانتي 230 تومن پيدا كردم.
اولين سوالي كه دارم اينه كه اين گوشي با گارانتي بگيرم امكان دريافت و ارسال اس ام اس فارسي رو داره يا نه؟ واگر نداره بايد براي اه اندازي و تايپ فارسي چي كار كنم؟
سوال دومم هم اينه كه روي اين گوشي برنامه اي براي ويرايش فايلهاي آفيس نصب ميشه يا فقط امكان خوندن فايلهاي پي در اف و افيس رو ميتونيم داشته بشيم؟
من فکر کنم مشکل آپدیت نشدنم رو فهمیدم.از ورژن pc suite ه.
کسی ورژنی که واسه آپدیت کردن گفتن لازمه رو داره؟
من pcsuitam توی قسمت آپدیتش آپدیت نمیشه.کسی نمیتونه لینک دانلودشو بم بده؟ ممنون میشم
دوستان بهترین روش واسه تغییر فریمور اینه که برید تو سایت lg از اونجا خیلی راحته. فارسی هم هست
1- قیمتش با گارانتی همینهنقل قول:
2- فول فارسیه خیالت راحت
3- یه برنامه داره picsel wiever همه چی رو نشون میده
آقا آپدیت نکنین.
من به j آپدیت کردم مثلا سرعت جاوا بهتر شه بدتر شد!!!!
سرعت گوشی بهتر شده ها اما جاوا ضعیفه!! خیلی بدتر از f. تا بیاد یه صفحه لود کنه میمیره
کسی نمیدونه کدو فریمور سرعت جاواش بهتره؟
دوست عزیز شما چطوری مشکل آپدیت رو رفع کردید ؟ PC Suite رو آپدیت کردی درست شد ؟
نه.یه برنامه هست که وقتی با خود برنامه ی استاندارد الجی بخوای آپدیت کنی اول کار دانلود میکنه و نصب میکنه به اسم فلش یو اس بی.
اونو اگه داشته باشی حله.تنها راه اینکه بدستش بیاری هم همون برنامه ی خود الجیه.روش نصب درایورشم یکم عجیب غریبه.میخوای تو یاهو بم پی ام بده تا بت بدمش:
insanehollow
خيلي ممنون.نقل قول:
ديروز رفتم علاعدين براي خريد اما مغازه اي كه تلفني باهاش صحبت كردم بسته بود. نصف مغازه ها بخاطر پنج شنبه بودن زود بسته بودن اما نصفه ديگه هم بالكل اين گوشي رو
نداشتن . اگه بتونم پيدا كنم شانس آوردم
خیلی ضایست که!:13:نقل قول:
صحت داره؟!!
(مثلا چند درصد؟)
برای من اصلا اینگونه نیست .نقل قول:
0 درصد!!!!!!نقل قول:
راستی امروز تو هایپر استار بودم ، آرنا آکبند داشتن فقط قیمت بسیار فضایی بود !! 350 هزار تومن ! با گارانتی کامتل ! من نمیدونم کامتل وقتی میگه وارد نمیکنیم اینا از کجا با این گارانتی میارن :13:
ایجا هم همین قیمت شده.هفته پیش یکی از بچه ها دستم دید رفت بخره گفتن 370 بش.
اونم ویواز خرید
نقل قول:
گوشيه خوبيه اما خوبيش به همين قيمت 220-230 تومنش هست.من خيلي دنبالشم اما اگر قيمتا همينطور باشه و گير نياد تو رنج 350 تومن ميشه تو كلاس HTC خريد كرد
یه چیزیو رو راست بهت بگم. خیلی هم گوشیه شاخی نیست که فقط دنبال این باشی. سرعت گوشی در مقابل گوشیهای جدیدتر بازار (مثلا xperia mini) خیلی پایینتره. تاچش هم ضعیفتر از جدیدهاست ولی امکاناتش کامله. حالا خود دانینقل قول:
اره درست ميگي. نه اينكه چون گوشيه شاخيه دنبالشم، از فرمش بعلاوه امكاناتش خوشم اومده و البته پايه قيمتي كه رسيده بود.اما در مورد مثلا همين xperia mini كه ميگي خداوكيلي ريختش رو نميشه نگا كرد. من وايه گوشي بيشتر تز 250 نميخواستم هزينه كنم كه با توجه به طراحي ظاهري و امكانات اين بهترين گزينه بود. s8000jet هم همين امكانات رو داره و شايد چند درصد بهتر از نظر دوربين و تو پايه قيمتي 250 اما با ريختش ( كلا طراحي سامسونگ) حال نميكنمنقل قول:
درسته ، آرنا خیلی گوشی شاخی نیست اما یکی از بهترین Feature Phone هایی هست که دیدم .نقل قول:
در ضمن اصلا نباید با یه گوشی سیستم عامل دار مقایسه بشه ، جدی ترین رقیب گوشی هایی مثل آرنا و ویوتی اسمارت همین جت سامسونگ هست ، بهتره با اون مقایسه بشه .
در مورد تاچ اسکرین هم قبول ندارم ، واقعا تاچ و حساسیت خیلی خوبی داره ، در واقع هر جای گوشی رو بخوای ایراد بزاری روی تاچ اسکرین نمیشه .
از نظر امکانات هم که کامل هست ، غیر از سیستم عامل ، هر امکانات دیگه ای بخواید داره
از این جهت با xperia mini مقایسه کردم چون: "تقریبا هم قیمتن،جدیدتر از آرناست،تو گوشی های جدید خیلی داغونه و باهاش زیاد کار کردم". در مورد امکانات که شکی تو برتری km900 نیست (خودمم گول همینو خوردم :) ).نقل قول:
ولی بحث سر امکانات و سیستم عامل نیست، مشکل سر response گوشیه. چقدر طول میکشه application باز شه؟
چقدر طول میکشه یه emotion تو اس ام است بزاری؟ چقدر طول میکشه تو phone booket یه باباییو پیدا کنی؟
آره تاچش خوبه ولی جوابتو دیر میده (وقتی با هر گوشی تاچ 2010 مقایسش کنی ناامیدت میکنه..)
حرفت قبول. اما نه دیگه تا این حد کند باشه.به نظرم اگه الجی رزلوشن تصویرو اینقدر بالا نمیبرد همه چیز به طور محسوسی حل میشدنقل قول:
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
بچه ها اگه به p آپگرید کنم واسه تست...بعد امکان برگشت به j هست؟
فکر کنم بشه ، شما که میخوای P بریزی یه دفعه iRena بریز که اون هم بیس اش P هست . تست کردی یه خبری هم به ما بده .نقل قول:
بچه ها اگه به p آپگرید کنم واسه تست...بعد امکان برگشت به j هست؟
ممنون :20:
سلام
قیمت این گوشی چنده؟کلا ال جی خریدن پول دور ریختنه
آپدیت کردم.سرعت گوشی فکمو انداخت!با همون روش با برق روشن کردن هم که گوشی رو روشن کردم سرعت جاواش عادی شد.پس تایید میکنم که توی p جواب میده.کاش فارسی بوووووووووووووووووود
این گوشی فعلا تو بازار نیست ، نظر شما هم در مورد ال جی جالبه ! اینطوری این برند مدتها برای من و بقیه طرفداران ال جی استثنایی و جذاب خواهد موند .نقل قول:
قیمت این گوشی چنده؟کلا ال جی خریدن پول دور ریختنه
فقط در همین حد بگم که در حال حاضر ال جی بدجوری پوزه برندهای دیگه رو به خاک مالیده . از قویترین اسمارت فون جهان و اولین گوشی سه بعدی گرفته تا همین آرنا که نظیر امکاناتش رو با این قیمت تو هیچ گوشی دیگه ای ندیدم .
برگشتم به J.ورژن P و ایرنا فوق العادست اما من با گوشی همیشه نتم.مثل الان.پس بهتره واسه یه فریمور فارسی جدید صبر کنم
آره رفیق پولتو دور نریز و مثل بقیه به خریدن سونی اریکسون چینی و نوکیای عقب مونده ادامه بده. حالا خیلی طول میکشه تا طرز فکر مردم تو ایران نسبت به یه برند تغییر کنه..نقل قول:
آقا این آرنای ما آپدیت نمیشه که نمیشه !
صفحه آپدیت باز میشه و تا 100% میره ولی این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یکی بی دردسر بگه چرا این برنامه لامصب نمیتونه فایل kdz رو extract کنه ؟
خوب با اون برنامه ای که دوستان توی تاپیک آپدیت آرنا معرفی کردن کار کن.با این من کار نکردم
یا اون هم خواست iRena بریزم نشد ، اونجا هم ارور Extract نکردن داد !
آقا آپدیت کردن ما درست شد و تونستم iRena رو بریزم ولی اصلا باهاش حال نکردم ، پر از ایراد بود و اصلا به دلم ننشست .
اون از لوگوی اپل که گوشی رو روشن میکنی نشون میده این هم از ایرادهای بسیار زیاد در حین عوض کردن بک گراند ، 2 بار بک گراند رو عوض کردم دیگه گوشی بالا نیومد !
چه معنی داره گوشی از برند X بخری وقتی روشنش میکنی لوگو برند Y رو نشون بده ؟؟! اون هم برای من که به لوگو ال جی تعصب دارم !
بعد از آپدیت باید حتما فکتوری ریستارت میکردیا.شاید ایرادایی که دیدی واسه این بوده که نکردینقل قول:
چرا اتفاقا ریست هم کردم درست نشد ، ایراد آپدیت نشدن رو هم پیدا کردم ، فایل kdz مشکل داشت و به cab تبدیل کردم و از اون استفاده کردم حل شد .نقل قول:
بعد از آپدیت باید حتما فکتوری ریستارت میکردیا.شاید ایرادایی که دیدی واسه این بوده که نکردی
چجوری فایلشو کب cab کردی؟نقل قول:
خیلی وقته تو فکر این کارم که آیرنا رو فارسی کنم.اما پیدا نکردم:10:
تو همین تالار یه آموزش برای نصب iRena هست که توی اون پست یه برنامه ای معرفی شده برای آپدیت ، با اون وقتی میخوای آپدیت کنی فایل kdz رو میدی تو همون مسیر فایل cab رو میسازه .نقل قول:
چجوری فایلشو کب cab کردی؟
راستی یک نکته جالب در فیرمور J .
مشکل Seek نکردن در Music Player حل شده ! نوار نشون دهنده زمان آهنگ رو لمس کنین به زمان جلوتر یا عقب تر آهنگ میرین .
سرعتش هم نسبت به F بهتر هست و حتی از iRena بهتر ، مشکلی هم تو اجرای جاوا ندیدم ، مثل قبل خوب و سریع کار میکنه .
حس میکنم مصرف باتری هم کمتر شده
همه تایید میشه فقط سرعت گالری کمتره واسه من
دوست عزیز شما مشکل دیکشنری T9 رو داری مثل من یا نه ؟
هر وقت میخوام اس ام اس بدم روشنه و باید خاموش کنم ، تنها ایرادی که من تو J دیدم همین بود ! :41: