من یک ویدئو دیدم یارو تو nfs با مدت 1:44 دقیقه دور هارو تموم کرد ، رفت توی همون پیست ( واقعیش ) بعد همون ماشین رو ورداشت با مدت 2 دقیقه ، دورهاش رو تموم کرد :دی به این میگن شبیه ساز...
Printable View
من یک ویدئو دیدم یارو تو nfs با مدت 1:44 دقیقه دور هارو تموم کرد ، رفت توی همون پیست ( واقعیش ) بعد همون ماشین رو ورداشت با مدت 2 دقیقه ، دورهاش رو تموم کرد :دی به این میگن شبیه ساز...
درسته شبیه سازس بازی خیلی واقعی هستش هر گونه عمل و اشتباه کوچک در بازی همانند یک مسابقه واقعینقل قول:
من یک ویدئو دیدم یارو تو nfs با مدت 1:44 دقیقه دور هارو تموم کرد ، رفت توی همون پیست ( واقعیش ) بعد همون ماشین رو ورداشت با مدت 2 دقیقه ، دورهاش رو تموم کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این میگن شبیه ساز...
مشکل ساز هستش.
من gride رو بازی کردم. در زمان خودش فوق العاده بود.
اما الان shift سر تره.شک نکنید.هم از نظر گرافیک هم لذت رانندگی.
یک نکته ای میگم که تا حالا کسی اشاره نکرده و یکی از نقاط قوت shift نصبت به gride
تو shift رقیبان شما امکان خطا و اشتباه دارند و شما میتونید از اشتباه اونها استفاده کنید.
اینه که این بازی جذاب تره.
فقط خدا لعنتشون کنه آخه این جاده خاکیه یا چسب رازی؟
لامصب از کی تا حالا ماشین تو خاکی اینطوری میچسبه به زمین؟
یا این خر سواریه یا ماشین سواری؟ لگد چرا میندازی عمووووووو؟ :)
یعنی باید حتما یه cpu cori7 داشته باشم تا بتونم بازی کنم؟:13: بازی مال شرکت Boys Team هست اگه کسی مثل من مشکل داره لطفا مطرح کنه:27:
بازی مثل گرید که الآن یکسالو نیمه منو درگیر خودش کرده و تا حالا 3 بار تا آخرش رفتم. اگه منظور از سخت بودن بازی باشه و اصطلاحات رانندگی فقط Grid-dirt-Gran Turismo .به نظر من اصلا سریهای قبلی nfs مثل یه داستان بودن
وهمین به بازی لذت خوبی میداد و حالا شما میگی شیفت خوبه؟:19: ( در انتظار Dirt2 )
اگه ماشینت سرعت شتابش کم باشه و اینکه سنگین باشه تو اون خاکیه خفن گیر میکنه ...نقل قول:
لامصب از کی تا حالا ماشین تو خاکی اینطوری میچسبه به زمین؟
یا این خر سواریه یا ماشین سواری؟ لگد چرا میندازی عمووووووو؟
بهتره از ماشینهای سبکتر استفتده کنی.
به نظر من NFS Shift در کل به نسبت سری های قبلی Undercover و pro street بهتره !
از بچه ها کسی سیوش رو میزاره
سلام...
من بازی رو تو pc خودم نصب کردم ولی وقتی اجراش میکنم صفحه اولش که NFS داره load میشه میاد بعدش صفحه سیاهه...
crack رو کپی کردم .. همون کار رو رو سیستم دیگه انجام دادم راحت بالا اومد... ولی واسه سیستم خودم قبل نصب ارور Physx داد ... وقتی نصبش کردم تونستم بازی رو نصب کنم ولی نمیدونم چرا بالا نیماد.. اگه کسی میدونه چرا اینطوریه لطفا راهنمائی کنه .. ممنون
راستش من که هیچوقت یادم نمیره که توی GRID میتونستی هم تیمی داشته باشی و هر کدوم یه مهارتی داشتن و یه مبلغ خاصی رو بابت مسابقه در کنارت بر میداشتن...حتی با توجه به اصلیت و نژادشون هنگام صحبت توی بازی لحجه متفاوتی داشتن:20:نقل قول:
چیزی که توی شیفت توی ذوغ اینایی که میبینی از بازی بد میگن میزنه اینه که مثلآ گرید خیلی نو آوری داشت..همینطور most wanted ولی این یکی هیچ نو آوری و حرف جدیدی نداره
فقط به قول بعضیا که میگن کنترل ماشین واقعی تر شده (اعصاب خوردکن تر)
این که گرافیک بازی رفته بالاتر که بله..این یه امر طبیعیه که بازیها روزبه روز گرافیکشون میره بالاتر...مزخرفترین بازی امروز رو شما اگه پیداکنین میبینین که گرافیکش از قشنگترین بازی مثلآ 4سال پیش بالاتره...ولی آخه دلیل نمیشه که بگی این بازی از اون بازی 4سال پیش بهتره
دوربین داخل ماشین هم همونطور که توی پستهای اخیر گفتم چیزی نیست که برای اولین بار وجود داره
تازه اگه دقت کنید وقتی میخواد دنده رو عوض کنه توی دوربین داخل ماشین..خود دنده زودتر حرکت میکنه تا دست راننده!!:18:
حالا میخوام برای اولین بار یه طرفداری از این بازی بکنم!! :10:
این که بعضیا میگن چرا اینقدر توی خارج از آسفالت ماشین یورتمه میره! بابا آخه از کجا معلوم که توی واقعیت اینطور نباشه
بعضیا میگن که بابا ما تاحالا توی پیست واقعیشم با ماشین خودمون رانندگی کردیم ولی هیجوقت اینطور نمیشد!! :23:؟
:13:من میخوام سوال کنم که آیا شما با همین ماشینایی که اسپورت هستن و تا زمین فقط 5سانت ارتفاع دارن رفتین توی زمین خاکی؟ یا که نه..با پراید و GLX و پیکان رانندگی میکردین؟!!؟!! :27:
رو سیستم من با 2 گیگ رم و سی پی یو معمولی 3.06 گیگاهرتز میکشه ؟
نقل قول:
خداییش راست گفتی من میخواستم بگم ولی حس نوشتنش رو نداشتم.
حالا که گفتی میگم تو shift ماشینای تو پیست برای اینکه از تو جلو بزنن توی پیچ
جایی که باید ترمز بگیرن اگه بتونن ازت جلو بزنن ترمز نمیزنن و ریسک میکنن که شاید
ازت جلو بزنن و ممکنه برن تو خاکی و شاید هم جلو بزنن . و این هوش مصنوعی فوقالاده بازی
هست که تا حالا من تو هیچ بازی ماشینی ندیدم . و لی تو grid و این برای ماشینا تعریف شده
و ماشینا هیچ ریسکس نمیکنن حتی اگه بتونن ازت جلو بزنن سرعتشونو کم میکنن .
آره با این نظرت موافقم.نقل قول:
عزیزم کسی که تو مسابقات رالی شرکت میکنه که وقت برای تایپیک زدن تو فروم ها رو نداره. (اون هم تو قسمت بازیها)نقل قول:
در ضمن تو ایران ما ماشین ها ی مسابقه ای فرمول یک که نداریم. هر چی هست همین پراید و پژو هست دیگه.
در مورد دریفت ها هم باید گفت من تو قسمت Quick race همه ی مسابقات دریفت رو تموم کردم و یک پول مشتی هم در آوردم. البته بر ای اینکه قلق ماشین ها و پیست ها دستم بیاد، هر مسابقه رو چند بار انجام می دادم.نقل قول:
و اما روش رد کردن دریفت ها
در هنگام دریفت ها جهت چرخش لاستیک های جلو باید بر خلاف جهت پیچ باشه.
اول باید کمی لاستیک رو موافق با جهت پیچ و بعد، خیلی سریع فرمون رو مخالف جهت پیچ بچرخونید.
اگر سرعت شما سر پیچ زیاد باشه، یک امتیاز اسمی به شما میده که تا یه مدت شارژید.
البته درسته که دریفت ها از بازیهای قبل NFS کمی سخت تر شده. ولی چاره ای نیست. تقصیر واقع گراییه.
(قابل توجه کسانی که دوست دارند ماشین ها به واقعیت نزدیکتر بشند).
البته یه چیز مذخرف که به بازی اضافه شده تار یا سیاه و سفید شدن تصویر، بعد از تصادف است. اگر به یه کناره از پیست بخوری ، اون وقت دو یا سه بار دیگه هم خوردی. من هم که اعصاب ضعیفی دارم، حتی اگر تو دور آخر هم از همه جلو باشم، بازی رو دوباره شروع میکنم.
ما نفهمیدیم . . . .
چی شد آخر خوبه یا نه این Ctrl + Alt + Shift شما ؟؟؟؟؟!!!!!
شک نکن باری عالیه.
دوستان واسه اینکه کنترل بیشتری رو ماشین هاشون داشته باشن این
کارا رو انجام بدید. من عمل کردم و فوق العاده تاثیر داشت.
در قسمت گاراژ ماشینهاتون درقسمت تیونینگ سرعت فرمون دادن رو بیارید تا 75 بالا.
gearing رو بزارید رو 71
بالانس چرخها رو 58 به اون یکی هم دست نزنید.
تاثیرش رو خودتون می بینید
تاکید میکنم من میدئنم خیلی ها این تنظیمات رو خودشون بلدن اما.....
بازی عالیههههههههههههههه
مگه اینا ماشین های فرمول یک هستند؟!!!!!!!!!نقل قول:
چرا همه چیزو قاطی میکنی عزیز؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------
به نظر من گرافیک بازی در حد خیلی خوبیه و Handling خیلی طبیعی تر شده.
ولی هیجان تقریبا به حد زیر صفر رسیده.
البته وقتی چند قسمت از یک بازی خیلی خوب میشه باید انتظار این رو هم داشت که قسمتهای دیگه بازی (که خیلی هم تاثیر گذاره) به نسبت با افت مواجه میشن.
من بالاخره دیروز تمومش کردم...
با bugati !!
اخرش که 280 تا star میگیرید بهتون 3 تا world tour میده 2 تاش 5 تا lap داره هر کدوم از اون 2 تا هم 5 تا مسابقس یعنی درکل 11 تا مسابقه هرکدوم 5 دور!!! جاده هاش خیلی قشنگ و فوق العاده بود ! اما خیلی مسخره تموم میشه.. بازی قشنگی بود اما اگه nfs همون nfs قبلی بود با این گرافیک عالی میشد!!!
دمو هایی که توی mostwanted یا carbon بود ادمو خیلی هیجانی میکرد اما این بازی همش تو پیسته و خسته کننده میشه..اینو نباید انکار کرد.. من مخالف nfs نیستم و همینجا هم میگم که این بازی خیلی سرتر از grid هست اما اینم بگم که این بازی رو باید با dirt 2 مقایسه کرد نه grid !!! grid بدبخت ماله 2007 هست و اگه بخاین حساب کنید باید اونو با carbon مقایسه کرد!
خلاصه که فعلا بهترین بازی ماشین تا حالا همین shift بوده.. فرمونشم خیلی عالی و واقعیه ... شما الان برید carbon بازی کنید میفهمید چی میگم ! حتی grid هم دیگه فرمونش حال نمیده! اما بهترین بازی ماشین از نظر داستان most wanted و carbon بوده و بس !! امید وارم که nfs به روزهای گذشتش برگرده..
بازیش متاسفانه به آدم انگیزه برای پیشروی نمیده
حالا مثلآ Tire1 با Tire3 فقط ماشیناشون فرق میکنه!
چرا همه ماشینهای که میشه خرید معمولی اند؟
یعنی ماشین توپ نداره؟
اگه منظورت از معمولی ...توان کم باشه که در پیش روی بازی ماشینهای خوبی بهت میده...نقل قول:
چرا همه ماشینهای که میشه خرید معمولی اند؟
یعنی ماشین توپ نداره؟
شرمنده نفهیدم چی نوشتینقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یه مشکلی داشتم و اون این بود که من بازیو دانلود کردم نصبش کردم و وقتی اجراش میکنم سفحه سیا بالا میاد ویندوزمم هم 7هست سیستممcpu=840وگرافیک انویدا 9500یه گیگه رم هم2 هست لطفا جواب بدید
اولا رالی نه و ریس( یا همون سرعت)نقل قول:
دوما...اینجا ایرانه و هنوز مث کشور های خارجی نیست که کسی که توی مسابقات شرکت میکنه ...همون به عنوان شغل براش باشه و کار دیگه ای نتونه انجام بده
من خودم همیشه شرکت میکنم....هم ریس..هم رالی...
وقت اضافه هم الا ماشالله.....دارم
درسته که تو ایران فرمول و ماشینای خفن نداریم...اما از لحاظ تکنیکی ..حرف بچه ها درسته...توی زمین خاکی اینقدر ماشین( حالا بنز..یا پراید ..فرقی نداره) اینقده بالا پایین نمیپره
یه مشکل دیگه هم شیفت داره...اونم اینه که سر پیچها وقتی تصادف میکنی و میزنی به ماشین جلویی..بعضی هاشون..پرواز میکنن:18::31::31::31:
وقتی میری توی car lot اونجا دکمه های 8 و 9 ...دسته بندی ماشینها رو تغییر میده و ماشینهای بهتر بهت میده:10:نقل قول:
یکی نیست یه کرک سالم از بازی رو بذاره...واقعا که...
واسه چی می خوای رفیق...؟؟نقل قول:
یکی نیست یه کرک سالم از بازی رو بذاره...واقعا که...
HESAM جان مرسی.دقیقا حرف من هم همینه.
به نظر میرسه یا SEVEN مشکل داشته باشه.یا لااقل با بعضی ورژن های SEVEN .نقل قول:
چون الان چند تسخه SEVEN هست که هیچ کدومم بFINAL نیست.
رو XP نصب کن
سلام
من بازی رو دانلود کردم وقتی می خوام برم تو بازی میگه d3dx9_41.dll not found dirct x 9و 10 رو هم نصب کردم اما درست نشد لطفا کمک کنید
ممنون
سلام
می خواستم بدونم به هیچ وجه نمیشه نقشه جاده را موقع رانندگی یه گوشه ای قرار داد؟یا اطلاعات دیگه مثل رتبه،دور چندم،سرعت و ...
ضمناً من اطلاعاتی در مورد Tuning کردن می خواستم
با تشکر
دوستان من دارم این بازیو دانلود می کنم رو 7 اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟؟
خیلیش رفته..
فایل d3dx9_41.dll رو از آدرس زیر دانلود کنین:نقل قول:
از حالت فشرده خارج کنین و در مسیر Windows\System32 کپی کنین.کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_41
قابل اجراست. مشکلی نداره.نقل قول:
منم یک اطلاعات کامل در مورد بخش Tuning میخواستم
این دفعه از قبلیها فنی تر شده!
توی ویندوز 7 اکثر بازیها یا اجرا نمیشه یا خود به خود خارج میشه یا اینکه تو بازی مشکل داره لرزش داره و ... چرا؟
سلام
من نیترو رو راه انداختم روی ماشین ولی نمیدونم با کدوم دکمه کار میکنه.
من تنظیم کردم روی دسته دکمه هارو
ولی هر چی تو قسمت Control میرم چیزی به نام Nitro نمیبینم که روی دسته تنظیم کنم....
روی کیبرد در حالت چیش فرض چه دکمه ایه؟
ممنون.
سلام دوستان ترینر یا سیو بازیش رو کسی نداره بزاره
اخه اول بازی خیلی چرت هستش میخوام ببینم وسطاش چطوریه ؟
راستی جز 4 دکمه جهتی دکمه های دیگری هم در این بازی استفاده میشه
اخه با اسپیس دستی نمیکشه یا ....
با تشکر
تو رو خدا یکی بگه چجوری میشه از بازی Screen Shot گرفت من که هر چی سعی کردم نشد .
نه با Print screen کیبورد نه با برنامه های حرفه ای مثل Snagit و Hyper Cam
دکمه ها رو باید تنظیم کنی....همینطوری بخوای بازی کنی...دستی با کلید ctrl هستش...نقل قول:
توی option برو و بخش تنظیمات دکمه ها....اونجا براش تعریف کن خودت
منم همین مشکلو دارمنقل قول:
کسی میدونه چی کار باید کرد؟
هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
دوستان من دارم این بازیو دانلود می کنم رو 7 اجرا نمیشه ؟؟؟؟؟؟
خیلیش رفته..