حتی e-xplor هم که میخوام نصب کنم همین پیام رو میده؟ کمکم کنین تو رو خدا ممنون میشم
Printable View
حتی e-xplor هم که میخوام نصب کنم همین پیام رو میده؟ کمکم کنین تو رو خدا ممنون میشم
پچ رو موقع نصب برنامه فعال کن.نقل قول:
نقل قول:متن لاتین رو مینوشتی بهتر بود...به هر حال مطمئنی تاپریخت بروزه؟:31: Cert و Key معتبره؟نقل قول:
شاد باشید:40:
تاریخ گوشیم که 2009/7/3
فایل cer و key رو هم دوستمون sajaad2006 تو 10 دقیقه برام اماده کرد؟
اینم ادرسی که دوستان گذاشتنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318942&page=12
certeficate may not yet be valid ,is expire or phons date setting may be incorrect
اینم پیغام انگلیسیش؟
شماره گوشیمم که درخواست دادم:
354203031448261
e-xplore رو نصب شد اما هک helloxon اصلا نمیشه؟
از کجا بفهمم فایل cer و key من نامعتبره؟
تو رو خدا یه کاری کنین تا مجبور نشم برا هکش 35 تومان پیاده بشم؟!!!!!!!!!!!
تاریخ 3/7/2009 نیست...:31: الان تو ماه نهم هستیم...!!نقل قول:
بزار:
4/9/2009
شاد باشی:40:
سلام
پیغام های زیر برای این است که تاریخ گوشی رو تنظیم کنیم
1- expired certificate
2- CERTIFICAT MAY NOT BE VALID ,IS EXPIRED OR PHONS DATE SETTING MAY BE INCORECCT
خوب اگر برنامه رو ساین کنیم دیگه این پیغام نمیار ؟ یا اینکه ربطی به ساین شدن نداره ؟ و فقط پیغام زیر با ساین شدن ربط داره؟
Certificate error. Contact the application supplier
1 سوال
- برنامه ی کرک شده نیاز به ساین شده دارد؟
- SIgned یعنی برناه ی ساین شده؟
سلامنقل قول:
پیغام اول اگه تاریخ گوشی اشتباه باشه میاد...حتی اگه ساین شده باشه...!
پیغام دوم هم وقتی تاریخ درست باشه و برنامه ساین نشده باشه میاد...
همشون نه...ولی 90٪ نیاز به ساین دارند...نقل قول:
بله یعنی نیازی به ساین نداره...
شاد باشید:40:
Legend جون شرمنده.چون میدونم جواب میدی ازت می پرسم. بقیه دوستان هم اگه میتونند کمک کنند.
راستش قبلا تو فاز هک نوکیا نبودم و وقتی مطالب این تاپیک رو میخوندم سرگیجه می گرفتم.
حالا از فرط بیکاری فایلهای cer و Key رو گرفتم.هوس کردم که گوشی رو هم هک کنم.اما:
آموزش صفحه اول که چند بار عوض شده. برای هک باید فقط فایل HelloOx رو از صفحه اول بگیرم و بعد از ساین کردن روی گوشی بریزم و نصب و تمام، یا فایلهای دیگری هم نیاز داره.(X-plore هم روی گوشیم نصب هست).
به جز رفع مشکل ساین که دیگه الان مشکلی ندارم هک به درد کار دیگه ای هم میخوره و به دردسرش می ارزه؟
شاد باشی.
سلامنقل قول:
فقط کافیه فایل رو سای، نصب و اجرا کنی...همین.
قابلیت که زیاد داره و معمولش تو تاپیک پچ های ROMPatcher هست...:10: یه سری بزن...
یونس جان واسه خودم هم بازم یه مشکل پیش اومده : با نصب helloOX 2.02 اینبار بازم وقتی پچ c2z رو فعال یکنم گوشی ریست میشه !! چه کنم ؟
من خودم با c2z کار نمیکنم..از بچه هایی که ازش استفاده میکنند جویا شو...:46:نقل قول:
شاد باشی
C2Z وقتی گوشی رو ریست میکنه که با گوشی همخونی نداشته باشه .مثلا برای یه گوشی دیگه باشه یا..نقل قول:
اینبار بازم وقتی پچ c2z رو فعال یکنم گوشی ریست میشه !! چه کنم ؟
شما یه بار دیگه با ورپزن 1.1 درست کن که باگش کمتره ..
خوب من با استفاده از نسخه ی 1.1 این پچ رو ساختم و خواستم با helloox 2.02 استفاده کنم که گوشی رو ریست میکنه !! احتمالا با این نسخه helloOX همخونی نداره !نقل قول:
C2Z وقتی گوشی رو ریست میکنه که با گوشی همخونی نداشته باشه .مثلا برای یه گوشی دیگه باشه یا..
شما یه بار دیگه با ورپزن 1.1 درست کن که باگش کمتره ..
میگم واسه این پچ نسخه ی بالاتر از 1.1 نیومده ؟!
گویا کلا مشکل داره ! با نسخه ی 2.01 و 2 هم کار نکرد !نقل قول:
خوب من با استفاده از نسخه ی 1.1 این پچ رو ساختم و خواستم با helloox 2.02 استفاده کنم که گوشی رو ریست میکنه !! احتمالا با این نسخه helloOX همخونی نداره !
میگم واسه این پچ نسخه ی بالاتر از 1.1 نیومده ؟!
دوست من هک من 2.2 هستش و مثل فرفره کار میکنه .شما پچو دوباره ساختید؟ یه بار امتحان کنیدنقل قول:
گویا کلا مشکل داره ! با نسخه ی 2.01 و 2 هم کار نکرد !
تست کردم ، نشد !! میگم به نظر شما نکته ای هست که احتمالا من رعایت نکرده باشم ؟نقل قول:
دوست من هک من 2.2 هستش و مثل فرفره کار میکنه .شما پچو دوباره ساختید؟ یه بار امتحان کنید
میگم، یکی از دوستان که نسخه ی کامل و ورژن جدید c2z رو داره بزاره . ممنون
دوست من :
http://www.4shared.com/file/130128042/b35bbfb2/C2Z_V111_-Include_Original_C2Zexe.html
موفق باشید
سلام ... این C2Z چیه ...؟
نحوه ی ساختش رو بهم میگین ؟
به این جا برنقل قول:
سلام ... این C2Z چیه ...؟
نحوه ی ساختش رو بهم میگین ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=304006L
فایل hellox تو رم بریزم یا تو حافظه گوشی؟
تو رم نصب کنیدنقل قول:
فایل hellox تو رم بریزم یا تو حافظه گوشی؟
موفق باشید
دوستان من با چه برنامه ای Hello OX رو ساین کنم ؟
و با Cert و Key عمومی می تونم این کارو کنم
نه دوست من عمومی جواب نمیده .ترجیحا" با opda این کارو انجام بده .نقل قول:
دوستان من با چه برنامه ای Hello OX رو ساین کنم ؟
و با Cert و Key عمومی می تونم این کارو کنم
مگه SIgnedبرنامه ی ساین شده نیست مگه برنامه ساین شده مخصوص یک گوشی نیست پس چرا سایت ها بعضی از برنامه هاشونو SIgned دارند؟
اونا لیسانس رسمی سیمبیان رو دارند که رو همه ی گوشیها جواب میدهنقل قول:
مگه SIgnedبرنامه ی ساین شده نیست مگه برنامه ساین شده مخصوص یک گوشی نیست پس چرا سایت ها بعضی از برنامه هاشونو SIgned دارند؟
سلام. من N78 ارم. وقتی می خوام این برنامه رو نصب کنم این ارور رو میده:
certificate error. contact the application supplier
سلامنقل قول:
احسان جان باید برنامه رو ساین کنی! تو تاپیکش درخواست بده...:46:
ونس جان برادر راستش من متوجه نمی شم! یعنی اصلا بلد نیستم باید ببخشی.نقل قول:
قبلا با X-Plore هم کرده بودم ولی یه مستر ریست دادم. از هک دراومد. وقتی خواستم با روش قبلی هم کنم همین ارور رو داد ... درخواست اون دوتا فایل رو دادم و دوستان آماده کردند. الان باید چیکار کنم ؟ :19:
کافیه با برنامه ای که تو پست اول اون تاپیک ضمیمه کردم ساین کن و بعد نصب کن..:10:نقل قول:
دوست عزیز ممکنه درباره نحوه کار کردن با این برنامه کمی توضیح دهید
من این برنامه رو نصب کردم ولی موقع نصب سایر برنامه ها با مشکل ساین نشدن برخورد میکنم
ایا فایل ها باید در قسمت خاصی کپی بشن
متشکرم
مرسی یونس جان. ولی با این روش باید هر برنامه رو یه بار ساین کنیم اگه هک بشه فکر کنم راحت تر باشه کار ما. این روشی که شما معرفی کردید پسوندهای sisx رو سایت نمی کنه نه ؟ هک رو پیشنهاد می کنید یا این روش ؟ ممنون.
پچ installserver رو فعال کنید موقع نصب برنامه ها...نقل قول:
اینی میگم هکه گوشیه...:46: همین یه بار ساین میکنی بعد دیگه ساین نمیخواد!نقل قول:
بازم شرمنده ... آقا یونس من این HelloOX2 رو با cer و key هایی که درخواست دادم و دوستان آماده کردند با برنامه SignSiS سایت کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده: certificate may not yet be valid, is expired or phone's date setting may be incorrect
فکر کنم تاریخ گوشی رو باید تغییر بدم آره ؟
تاریخ اشتباه هست . باید بروز باشه . ( امروز : 2009/09/13 )نقل قول:
سلام دوستان عزيز.
ممنون از اين تاپيك خوب.
راستش من گوشي N79 دارم و هيچي از اين هك كردن نميدونم ؛ توضيحات رو خوندم و فكر كردم كه بايد دو فايل ضميمه ( Hello OX2 , ROMPatcher ) رو دانلود كنم اما زماني كه خواستماولي رو نصبش كنم اين پيغام زير رو بهم داد:
The application installer in the phone does not support the file formatof the application that was tried to be installed.
نميدونم بايد چه كنم؟ لطفا منو راهنمايي كنيد.
راستي فايل Map Drive رو از كجا بايد بگيرم؟ همچنين روش دقيق ساين كردن رو هم نميدونم!
فكر كنم خيلي پرتم و نياز به يك كارشناس كار درست دارم. :46::11:
با تشكر.
سلام مجدد. هک کردم با همین روش. x-plore رو باز کردم ولی به فایل های سیستمی دسترسی نداشتم. چیکار کنم ؟
4 تا تیک رو زدی در Xplore ؟ اگه نه در Xplore دکمه صفر رو بزن بعد اون 4 تا تیک رو بزن .نقل قول:
سلام مجدد. هک کردم با همین روش. x-plore رو باز کردم ولی به فایل های سیستمی دسترسی نداشتم. چیکار کنم ؟
من هم همین مشکل رو دارم و تاریخ رو که به روز میکنم میگه certificate expaired .نقل قول:
ممنون میشم راهنماییم کنید.