سلام
دوستان میخواستم بدونم ایسر 5750 چه رنگهایی داره؟؟
آیا رنگ قهوه ای تیره براش وجود داره؟؟
سلام
دوستان میخواستم بدونم ایسر 5750 چه رنگهایی داره؟؟
آیا رنگ قهوه ای تیره براش وجود داره؟؟
سلام
acer 4741g دارم.
ویندوزxpنصب کردم ولی هر کارمیکنم درایورهاش نصب نمیشه.توسایت acerهم درایورهاش نیست.
چی کارکنم؟
مرسی
دوستان
من ACER 5742 دارم و قصد دارم 5750بگیرم میخاستم بدونم این مدل هم مثل 5742 تک بلندگو میباشد یانه؟
سلام دوستان من تازه 5750 خريدم بازي روش نصب كردم خوب بازي رو اجرا نمي كنه گرافيكش gforce 520 هستش مي خواستم بدونم وقتي بازي مي كنم كارت گرافيكش اتوماتيك عمل مي كنه يا خودم بايد سوئيچش كنم؟ چطور خودم سوئيچش كنم؟ در ضمن دو تا ويندوز روش نصب كردم xp و 7 ممكنه مال اين باشه؟
اگه امکان داره میشه بگید 5750 یه دونه اسپیکر داره یادوتا؟ ممنوننقل قول:
متاسفانه درباره مشکل شما اطلاعاتی نداشتم والا دریغ نمیکردم
سلامنقل قول:
نه ، دو تا بلند گو داره . (استریو هست )
اینم عکساش :
کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5750G-Notebook.46094.0.html
اولاً که مبارکتون باشه، ان شاء الله فنش حالا حالا ها براتون بچرخه. :11:نقل قول:
تنظیمات مربوط به سوئیچینگ گرافیک ها در Control Panel، در بخش NVIDIA Control Panel هست. امکان سویچینگ به صورت پیش فرض بر روی حالت اتوماتیک قرار داره؛ یعنی سیستم به صورت اتوماتیک وقتی برنامه ها و بازی هایی که در Database اش هست (و مرتباً آپدیت میشه) باز می کنید، پردازش گرافیکی رو به کارت گرافیک می سپره. اگر بازی ای که اجرا می کنید در لیست مربوطه نبود، میتونید خودتون به لیست اضافه اش کنید و اگر باز هم مشکلتون با سوئیچینگ در بازی مورد نظر حل نشد میتونید از قسمت Global Settings پردازش های گرافیکی رو به کل به کارت گرافیک بسپرید، البته یادتون باشه بعد از بستن بازی تنظیمات رو به حالت اولیه بازگردونید.
چی کارکنم؟نقل قول:
ببخشید inspiron 4050 با acer 4750 قابل مقایسه هست؟
میخاستم بدونم 5750 با هارد 7200دور هم ارائه شده؟
دوستان کیفیت lcd مدل 5750 چه طوریه؟ریزولوشن و ایناش که مشخصه.منظورم کیفیت تصویره.به نظر شما در حد dell 5110 یا hp 6050 هست؟اگه یه کم پایینتر باشه اشکال نداره.ولی نه خیلی محسوس.چون کیفیتش مهمه.راستی الان قیمت حدودیش ر ودارین؟
خواهش ميكنم دو تا دارهنقل قول:
کیفیتش مثل سایر مدل های Acer هست. اگر مدلی مثل 5742G رو دیده باشید، در حد همون هست.نقل قول:
این مدل 3 کانفیگ تو بازار داره فعلاً، شما مشخص نکردید که کدوم کانفیگ مد نظرتون هست.
این لیست قیمت تقریبی هر 3 کانفیگ:
Aspire 5750 2312G50
699 هزار تومان
Aspire 5750G 2314G50
789 هزار تومان
Aspire 5750G 2636G64
1 میلیون و 199 هزار تومان
خیر، ارائه نشده.نقل قول:
این قیمت ها به روزه؟؟؟نقل قول:
چون تو سایت سازگار قیمت ها رو نرده!
تو سایت مدل Acer Aspire 5750G-2314G50Mnbb و مدل Acer Aspire 5750G-2414G50Mnkk هست
حالا این 2312 که شما گفتی کدومه؟
ممنون
من منظورم core i5 ش بود.فکر کنم دومی می شه.ولی تو پایتخت همه گرونتر از اینی که شما گفی می دادنا!حول و حوش 870-890 می چرخید!فقط یکی گفت 830 می دم بهت و خودشم گفت که گرونتر می شه بعدانقل قول:
این ها قیمت های دیروز هست.نقل قول:
نحوه خواندن کد مدل های Acer به این صورت هست:
در مدل های دارای CPUی SandyBridge™ ، سه کاراکتر اول و در مدل های دارای CPUی غیر SandyBridge™، دو کاراکتر اول نشان دهنده مدل CPU هست (صفر آخر مدل حذف شده). به طور مثال:
2314G50MNKK نشان دهنده ی CPU مدل 2310 و 382G64MNCC نشان دهنده ی CPUی 380 هست.
2 کاراکتر بعدی نمایانگر ظرفیت رم لپ تاپ هست؛ برای مثال مدل 2314G50MNKK دارای 4GB حافظه رم و مدل 382G64MNCC دارای 2 گیگابایت حافظه رم هست.
دو کاراکتر بعدی نمایانگر ظرفیت هارد دیسک هست (صفر آخر حذف شده)؛ برای مثال 2314G50MNKK دارای 500 گیگابایت هارد دیسک و مدل 382G64MNCC دارای 640 گیگابایت هارد دیسک می باشد.
2 کاراکتر بعدی نمایانگر منطقه ایست که لپ تاپ برای آن ساخته شده است.
و در نهایت 2 کاراکتر آخر نشان دهنده ی رنگ لپ تاپ هست؛ KK برای رنگ مشکی، حروف CC برای رنگ قهوه ای، حروف RR برای رنگ قرمز و حروف BB برای رنگ آبی هست.
خیر؛ تو لیستی که خدمتتون ارائه کردم، Core i5 نیست؛ دو تای اول دارای CPUی Core i3 و سومی دارای CPUی Core i7 هست.نقل قول:
سلام
کسی میدونه عدد قبل از M در مشخصات سی پی یو به چه معناست ؟
مثلا این دو مدل چه تفاوتی با هم می کنند :
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
Core i5 2410M@2.3(2.9)GHz,3MB
2.3 و 2.6 گیگاهرتز که فکر می کنم مربوط به سرعت پردازش میشه اما m نمیدونم به چه معناست
سلامنقل قول:
M مخفف mobile هست و در واقع نشاندهنده CPU های کم مصرف تر و کم قدرت تر و خنک تر نسبت به CPU های دسکتاپی همنوع هست تا هم گرمای کمتری آزاد بشه و هم مصرف باطری کمتر بشه . اینجور CPU ها برای دستگاههای قابل حمل مثل لیتاپها استفاده میشه .
ممنون از جوابنقل قول:
یعنی در واقع اون سی پی یو که عدد قبل از m بزرگتری داره نسبت به اون یکی قویتره ؟ (یعنی مثل گیگاهرتز هرچی عدد بالاتر باشه یعنی قویتره ؟ )
ویرایش شد . . .
( به علت حذف پست کاربر قبلی ، لطفا این پست هم حذف شود )
اون حرف قبل m مدل cpu هست.مثلا سری جدید سندی بریج چهار رقمیه مدلشون.مثل 2410 ,... .اون 380 یا 480 مدلهای قدیمی ترن.مسلما سندی بریج پرفورمنس بالاتری داره و با تکنولو÷ی 32nm ساخته می شه.مصرف کمتری هم داره
با سلام یک سری از دوستان در تاپیک هایی که نوشتند اذعان کردند که Acer Aspire 5750G اگر بایوس را آبدیت کردی لب تاپ داغ می کنه آیا این حقیقت داره دوستان این مورد را تست کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
از آموزش های موجود در انجمن باید استفاده کنی ! به هر حال فاتحه ی XP خونده شده و عاقلانه ترین کار استفاده از ویندوز 7 هست
برای نرم افزار های خاص که فقط روی XP جواب میدهند هم بهتر هست از XP mode استفاده بشه
سلام دوستان، من یه دو ماهی هست ایسر 4750 گرفتم اما بعضی موقع ها که باهاش کار میکنم رمش الکی پر میشه
به نظرتون مشکلش چیه؟ سیستم عاملم سونه.
سلام دوست گرامی. سؤالتون رو خیلی کلی مطرح فرمودید؛ ضمن اینکه مطلبی که عنوان فرمودید ارتباطی به لپ تاپ شما نداره و مربوط به مباحث ویندوز 7 هست که در این تالار میتونید پیگیری کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
از جوابت ممنونم ولی فکر نمیکنم اشکال از ویندوز باشه چون همونو رو سیستم خونه نصب کردم ولی این مشکل واسش پیش نیومدهنقل قول:
در کل ممنونم
من منظورم این نبود که ویندوزی که نصب کردید مشکل داره! عرض کردم که این قضیه مربوط به ویندوز و برنامه هایی هست که روش نصب کردید (کلاً بحثش نرم افزاری هست نه سخت افزاری).نقل قول:
امیدوارم همینطور که میگید باشه، اما وقتی رمش پر میشه، هیچ برنامه یا پروسسی توی Task manager نیست که اینقدر رم رو اشغال کرده باشه؛ نرم افزاری هم به اون صورت توش نصب نکردم که بخواد اختلال ایجاد کنه، معمولا وقتی این اتفاق میفته که یه مدت تو محیط ویندوز کار میکنم. حدود 3.69 گیگش پر میشه و سیستم لگ میگیره!نقل قول:
من اولین باری که رو 5750 ویندوز نصب کردم بلوتوثش درست بود .
بعد هر کار کردم دیگه بلوتوثش روشن نشد .
وقتی fn + f3 رو میزدم یه کادری میومد که وایرلس روش میشد . بلوتوثم اگه میخواستم روش کلیک میکردم .
حالا دیگه نمیاد . فقط وایرلس روشن میشه
کسی همچین مشکلی داشته تاحالا ؟
من چند روز قبل این نوت بوک رو خریدم .
کیفیت lcd ان در حد خوب به بالا . کیفیت بدنش هم خوب به بالا هست . :21:
در کار عادی بسیار خنک ولی در هنگام بازی متناوبا گرم می شود . :20: :21:
کیبورد نرمی دارد . :21:
من قبل از این وایو داشتم البته مال 5 سال قبل بود . از نظر بدنه مثل همن کیفیت lcd وایو بهتر از این بود . از نظر من شبیه وایو 4 سال قبل . :21:
امید وارم واسم تا یه مدت که مد نظرم هست کار کند. :8:
وایو قبلیم که 2 سال قبل به ملکوت پیوست . :19:
چقدر خریدید؟نقل قول:
من بین 4755 ایسر و 5110 i5 دل موندم!
نقل قول:
من 910 گرفتم . خیلی خیلی قشنگه .
بدیش اینه که کیبوردش عربی . باید درستش کنم . نمی دونم چه طوری این دکمه های کیبوردش رو تغییر رنگ بدم .
البته کلید ها رو حفظم مشکل نداره .
دل رو نمب دونم کیفیتش چه طوره . ولی قشنگی بدنش به ایسر من نمی رسه .!
به غیر این 4752 هم هست که usb 3 نداره ولی شماره پردازندش بیشتره و در ضمن تاچ پدش هم هم رنگ بدنس اون هم 920 می دادن نگرفتم .
همین تازه فیفا 2012 و just case 2 روش نصب کردم .ک یفیت هلو . زدم به lcd انگار واقعا داری فوتبال بارسا و منچستر و می بینی عجب بازی سختیه !!
پس وقتی باش بازی میکنید داغ میکنه؟
داغ کردنش تا چه حدیه؟
خیلی داغ میشه یا داغ شدن معمولیه!
تا انجایی که می دونم همشون داغ می کنن . ان هم با این بازی اگر من هم بودم داغ می کردم :31:نقل قول:
برای بازی با تمام لپ تاپ ها نیاز به کول پد داری !
در حالت عادی داغ نمیکنه دیگه؟
حالت عادی مثل یخچاله ! :31:نقل قول:
حالا از کجا خردیدید؟
من اصفهان هستم و نمیدونم از کجا بخرم!
ظاهرا قیمتش رفته بالاه شده 920؟ قبلا طرفای 850 بود!
اره قیمتش وابسته به قیمت دلاره ! :13:نقل قول:
من تهران پاساژ پایتخت خریدم !