نقل قول:
با شرکت سایپا،امور مشترکین، قسمت تحویل خودرو 44906682
Printable View
نقل قول:
با شرکت سایپا،امور مشترکین، قسمت تحویل خودرو 44906682
بچه ها سلام
امروز می خواستم یه حال اساسی به همتون بدم
شماره تلفنی رو که می نویسم مخصوص پیگیری تیبا است و من خودم با هزار درد سر آن رو پیدا کردم
البته باید با تلفن ثابت گرفت و کلی بار هم مشغول است معمولا ساعت 2 ظهر به بعد راحت تر آزاد است
شما باید شماره پذیرش و شماره درخواست خود را از سایت سایپا اول روی یک کاغذ بنویسید
بعد شماره رو می گیرید و می گید که می خواستم تیبام رو کی تحویل میدید
البته باید بدونید که حتما حتما تیباتون در مرجله تخصیص لااقل باشه وگرنه این آقا کاری براتون نمی کنه
آقای بسیار محترم و خوبی هستم
و اینک شماره 021 کد تهران و شماره 44906682
حال اگر گفت که ماشینتون رو فرستادیم باربری شماره تلفن و شماره مخصوص ماشینتون که به باربری دادن ( درخواست ) رو ازش بگیرید
حالشو ببرید
معمولا حامد بار هست
آقای بندری،این تاپیک واقعا" به حضور شما نیاز داره .چون حضور شما در این تاپیک یه وزنه بزرگی محسوب میشه چون شخصی هستین که از نزدیک با چند و چون کار آشنایین و همه رو تا اونجا که اطلاع دارین راهنمایی میکنین.من هم بارها و بارها از نظرات شما استفاده کردم. حتی چندین بار از شما سوال پرسیدم و شما لطف کردید و جواب دادید و فقط یک مرتبه به سوالم جواب ندادید،اینطور نمیشه که چون شما جواب ندادید من حرفهایی بزنم که باعث دلخوریتون بشه.خوب مسلمه که یک شخصی که در یک قسمت از شرکت بزرگی مثل سایپا کار میکنه نباید در مورد همه چیز اطلاع داشته باشه و این موضوع کاملا" طبیعیه.من هم مانند بقیه دوستان منتظر بازگشت شما در این تاپیک و ادامه راهنماییهاتون هستم و از طرف دوستان بابت الطافی که به ما داشتید و ان شاا... خواهید داشت از شما تشکر میکنم.نقل قول:
نقل قول:
ای بابا...من 2 هفته است دارم تماس میگیرم میگه این هفته دیگه میاد !!! حالا هم میگه شنبه یکشنبه هفته دیگه مشکل حل میشه و 2 روز بعد سوار تیباتون میشید.... یعنی تا آخر هفته آینده کسی منتظر نمونه !!
سري جديد قالب خودروي پرايد و تيبا وارد سايپا پرس شد
شهر ري- مدير برنامه ريزي لجستيك شركت سايپا پرس از ورود سري جديد قالب خودروهاي تيبا و پرايد به اين شركت خبر داد.
' خليل عنصري' روز يكشنبه درگفت وگو با ايرنا افزود:اين قالب ها شامل دو دست قالب رويه درهاي جلو و عقب تيبا و يك دست قالب رويه درب صندوق پرايد مي باشد.
وي بابيان اينكه تاييد فني قالب هاي خودرو تيبا انجام شده است افزود:از هفته جاري توليد اين قطعات آغاز شد و قالب رويه در صندوق پرايد نيز در مرحله تاييد فني است كه بعد از اتمام اين مرحله رسماً وارد فاز توليد مي شود.
مدير برنامه ريزي لجستيك سايپا پرس گفت: قالب رويه گلگير تيبا نيز در هفته هاي آينده وارد اين شركت مي شود .
وي افزود:قالب هاي رويه در موتور تندر 90 ، آستر در موتور و آستر صندوق X 132 در مرحله مذاكره مي باشد كه بعد از نهايي شدن و بررسي فني اقتصادي ، وارد شركت خواهد شد.
عنصري گفت: با ورود قالب هاي جديد به شركت طي هفته هاي آتي كه در راستاي Tier one شدن شركت انجام مي شود شاهد كاهش هزينه هاي لجستيك ، افزايش تيراژ توليد و بالارفتن كيفيت محصولات توليدي خواهيم بود.ك/3
از آقای بندری به خاطر آمار و اطلاعات مفید تیبا تشکر می کنم
و امیدوارم که مثل سابق به فعالیتشون ادامه بدن
کسی خبر جدیدی از تحویل نداره؟
خبرا كه دست شماست:)نقل قول:
ديروز گفتي كه از امروز تحويل شروع ميشه!!!!!!!!!
نقل قول:
من تماس گرفتم اینجوری گفتن، واسه همین پرسیدم ببینم کسی گرفته یا حرفشون الکی بوده
احتمال زیاد هفته دیگه بارگیری و ارسال میشهنقل قول:
دوستاني كه اخيرا ماشينشون رو تحويل گرفتن و يا ميگيرن ، لطفا صداي چك كنند كه صداي غير عادي توي دنده 5 و سرعت 100-120 رفع شده يا خير.
بچه ها
دلتون رو به حرفای اینا خوش نکنین مال من رو هم سه هفته می گفتن هفته آینده می آد
اگه می خواین بدونین که کی ماشینتون می آد من بهتون می گم
30 اردیبهشت توی رسید بود ولی تا 10 خرداد طول میکشه این یه رسمه براشون فعلا منتظر نباشین
می خواستم که بدونین فقط همین سر من هم همین کار رو آوردن
اگر زمان تحویلش بیشتر از اونی بشه که تو دعوتنامه هست باید جریمه بدننقل قول:
برای شما چقدر بیشتر از تاریخ تحویل دعوتنامه شد؟؟جریمه نگرفتی؟؟
سلام
یه دونه تیبای سفید با دوتا ایربگ توی بنگاه گذاشته بودن 12.500.000 تومن خوبه؟
دوستان کسی از نحوه تحویل پلاک خودرویی که ادرس مالک با شهر ثبت نام خودرو فرق می کنه اطلاع داره؟ مثلا تو اصفهان ثبت نام کنی ولی ادرس منزل در شیراز باشه .در این شرایط پلاک رو در نمایندگی که ثبت نام کردی تحویل میدن یا در تعویض پلاک راهنمایی شهر سکونت؟
سلام. اگه تمايل به خريد تيبا دارين ما يكي رو داريم .تحويلش هم اول خرداد گفتن.رنگشم نقره ايه. واسه شما 12200000 البته مدل فولش sx با دو ايربگ و absنقل قول:
بله اطلاع کامل دارمنقل قول:
شما تیبا تون رو توی نمایندگی اصفهان می گیری
و پلاکت رو در شیراز با کمک راهنمایی و رانندگی و پلیس + 10 می گیری
و همش پلاک یک صبح تا ظهر بیشتر کار نداره
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
نقل قول:
حدود 50 تومان بهت پول می دن
مدیر عامل شرکت سازه گستر سایپا از تامين قطعات خودروي تيبا به روزي 300 دستگاه تا پايان سال 90 خبر داد و گفت: در حال حاضر روزانه بین 120 تا 150 دستگاه تیبا تولید می شود که قطعا در آینده نزدیک این رقم افزایش یافته و براساس برنامه تا پایان سال جاری به روزي 300 دستگاه خواهد رسید.
بهروز غفاری با اشاره به اینکه تیبا محصول فکر ایرانی بوده و دانش معنوی ساخت آن متعلق به گروه سایپاست، خاطر نشان کرد: خودروی تیبا محصولی منحصر به فرد و افتخار صنعت خودروسازی ایران است که تمام فرایند تولید آن از ابتدا تا پایان در سایپا انجام شده است.
وی افزود: این محصول تمام ایرانی با 2 ایربگ همراه با فرمان هیدرولیک و ترمز ABS تولید می شود.
وی همچنین با اشاره به روند افزایش کیفی تیبا در میان چند هزار دستگاه تولیدی گفت: با توجه به روند بسیار خوب کیفی که در فرایند تولید و تکوین این خودرو صورت گرفته است این نوید را می دهیم که در آینده نزدیک نه تنها تعهدات قبلی را پوشش خواهیم داد بلکه این اعداد تولیدی را که برای امسال در نظر داریم را قطعا محقق خواهیم کرد.
وی در ادامه از ارائه محصولات جدید بر روی پلت فرم تیبا خبر داد و اظهار داشت: در آینده نزدیک گروه سایپا محصولات جدیدی را بر روی پلت فرم تیبا تولید و عرضه خواهد نمود که با توجه با الزام قانونی که در خصوص تولید خودروهای گاز سوز وجود دارد بزودی نوع سی ان جی سوز تیبا نیز تولید خواهد شد.
مدیر عامل شرکت سازه گستر همچنین به زنجیره تامین قطعات این خودرو و قطعه سازان فعال در تولید تیبا اشاره نمود و افزود: هم اکنون حدود 500 قطعه ساز تنها در شرکت سازه گستر بر روی قطعات تیبا فعالیت می نمایند که با وجود توانایی های همکاران گروه در سایپا کاشان، شاخص های کیفی این محصول به میزانی افزایش یافته که قابل رقابت با بهترین خودروهای روز تولیدی است.
غفاری در ادامه در خصوص تامین قطعات تیبا در بازار با توجه به روند افزایش تولید و عرضه این خودرو گفت: شرکت سایپا یدک با همکاری سازه گستر و شرکت مگاموتور پیش از تولید تیبا برنامه های گسترده ای را برای آموزش خدمات پس از فروش و تامین قطعات این خودرو داشته اند که خوشبختانه این آموزشها به پایان رسیده و تعمیرگاههایی مختص جهت عرضه قطعات و تعمیرات تیبا در نظر گرفته شده است.
جهت اطلاع دوستان تیبای من که 13/2 اومده نمایندگی هنوز وضعیت پلاکش مشخص نشده(24/2).کسی میدونه مشکل سایپا با راهنمایی و رانندگی در مورد پلاک تیبا حل شد یا نه؟
امروز تماس گرفتم میگه مشکل حل شده از 3شنبه میدیم شما هم تماس بگیرید ببینیم تا چه حد راست میگه 44906682
اونايي كه تيبا Sx گرفتن ، رينگ آلومينيومي و ريموت كنترل هم داره ؟
میگن حل شده...ولی سه شنبه پلاک ها رو میدننقل قول:
نقل قول:
تا اونجایی که از سایت سایپا مشخصه فقط مدل EX رینگ وریموت داره و SX فقط 2تا ایربگ و ABS داره. اینم سایت سایپا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این سایت به قسمت مقایسه مدلها رجوع کنید
امروز یه تیبا نقره ای دیدم از راننده راجع به ماشین پرسیدم در کل خیلی راضی بود .می گفت به دوستام گفتم مگان خریدم.از مصرف سوختش خیلی راضی بود.می گفت صدای موتور نسبت به پراید بیشتره و برای دور زدن مسافت بیشتری نیاز داره!سرعت و شتابشم خوبه(می گفت یکی از دوستاش تو جاده 190 سرعت رفته ازکیلومترشمارم فیلم گرفته)
بنظر من یکی از اصلی ترین مشکل هاش همین دور زدنه! افتضاحه یعنی. یک مکان که اکثر خودرو ها با 1 فرمون میچرخن تو باید عقب جلو کنی:41::19:نقل قول:
ای وای من مگه کامیونه که باید این طوری با هاش دور زدنقل قول:
عجب ايرادهاي اساسي از اين ماشين قلمبه ميزنه بيرون !!!!!!نقل قول:
درسته ، شعاع چرخش فرمان كمه
چطور مگه ؟ اکثر ماشینها یعنی ماشینهای بزرگتر یا هم اندازش ؟ غیر از اندازه چه عامل دیگه ای میتونه موثر باشه ؟ ینی چرخش چرخهای جلوش نرمال نیست ؟!!!نقل قول:
بابا آخر ما نفهميديم چيكار كنيم بفروشيمش يا نگهش داريم ؟ هركي يه چيزي ميگه
پیش فروش تیبا آغاز شد
پرشین خودرو: پیش فروش خودرو "تیبا" محصول ملی گروه خودروسازی سایپا آغاز شد.
به گزارش خبرنگار «پرشین خودرو»، در پیش فروش گروه خودروسازی سایپا، خودرو ملی "تیبا" برای تحویل در ماه های تیر، شهریور، مهر، آبان و آذرماه سال جاری ثبت نام می شود.
براساس این گزارش، این پیش فروش بصورت عادی است و مابقی قیمت خودرو زمان تحویل پس از ارسال دعوتنامه با سود مشاركت 18 درصد با امكان صلح صورت می گیرد.
همچنین مبالغ پیش پرداخت به ترتیب 50، 60، 70 و 80 میلیون ریال برای زمان ها و شرایط مختلف تحویل اعلام شده است.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من هم به جمع شما اضافه شدم.
ثبت نامی تیبا در بهمن ماه 1389 هستم.
و موعد تحویل ما تیرماه 90 میباشد.
حدود 3 هفته ی پیش از شرکت در مورد مدل تحویلی جویا شدم.
در جواب به من گفتند در ثبت نامی های سری اول فقط مدل SL تحویل داده شده و در حال حاضر همه سفارشات مدل
SX میباشند.
من متقاضی مدل EX (فول اپشن) میباشم.
و پارامترهایی نظیر شیشه عقب برقی و تهویه اتوماتیک و ایینه برقی برایم اهمیت دارد.
حال رینگ آلومنیومی را نمیدانم مزیت یا احیانا عیبش چیست به جز زیبایی .
هرچند به دلیل پهن شدن لاستیک مزیت و معایب مشخصی به همراه دارد که همه از آن ها آگاهیم.
حال ازین مبحث بگذریم.
خواستم بپرسم از میان شما دوستان عزیز فردی بوده که مدل EX به ایشان تحویل شود یا متقاضی این مدل باشند.
اگر بله لطفا راهنمایی بفرمایید.
مورد اخر هم اینکه در مورد رنگ های انتخابی با توجه به زیاد در دسترس نبودن خودرو تیبا و جدیدالورود بودن خودرو خواستم نظرتان را در مورد رنگ مناسب برای این خودرو و رنگی که از آن دیده اید و بیشتر پسندیده اید بفرمایید.
من تا به حال از نزدیک خودرو بنفش آن را دیده ام که همسایه ی خودمان است .و انصافا باید بگویم از نظر من اصلا رنگ بنفش زیبایی نداشته است.هرچند نظر کامل شخصی است.
رنگ نقره ای را بیشتر دیده ام.
و رنگ سفید را فقط 1 بار آن هم فقط از پشت سر دیدم و خیلی کوتاه.
حال اگر ممکن است در مورد رنگ تاپ و زیبایی از تیبا اگر با نظر شما دوستان خیلی خوب بوده است ممنون میشوم اگر مرا هم راهنمایی فرمایید.
با تشکر از همکاری شما.:11:
سلام دوستان عزیز
مدتی هست که بصورت مهمان از صحبت و بحث های شما استفاده میکنم
منم مثل این دوست عزیز بهمن ثبت نام کردم و موعد تحویل شهریور هستم.از روز ثبت نام تا به حال 1000 بار تصمیم به انصراف. عوض کردن خودرو و .. داشتم اما با این حال صبر کردم.قیافه تیبا در کل بد نیست نقاط قوت و ضعف هم رو میپوشونه.اما یه نکته که برام خیلی خیلی مهمه مصرف بنزین و شتاب اون هست.کل بحث دنبال کردم نه مقایسه هست نه عدد ارقام درست.یه جا عدد 18 رو برای 0 تا 100 دیدیم که اگر اینجور باشه صد رحمت به رنو 5 و ژیان ...
از نظر قیمت اگر هم برای ما تو رنج 11.800 هم در بیاد خوبه چون با این پول اطلا ماشین صفر با این امکانات (حدافل) متاسفانه پیدا نمیشه.من بیشتر دنبال راحتی ماشین هستم تا اینکه اسم ماشین سوار بشم .
خیال مارو راحت کنید شتاب سرعت این ماشین چه جوره؟دوستایی که دارید یه بار هم گاز به این ماشین ندادید؟منتظر جواب شما هستم تا از این بلا تکلیفی در بیایم
ممنون
بحث هاي قبلي رو كه خونده باشي دوستان97 درصد گفتن كه شتايش خوبه!!!نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------
امروز تماس گرفتم گفتن هفته ديگه توزيع آغاز ميشه
هي امروز فردا ميكنن
متاسفانه تو اين مملكت دروغ و سركار گداشتن مستحب شده
اخه خوبه که نشد جواب نسبت به چی خوبه؟پراید؟اردی؟پی کی؟
این ماشین باید با ریو و 206 اس دی 1300 و ... ماشین مقایسه کرد
شتاب تو دنده 1 و 2 کاملا مورد قبوله نسبت به ماشین.نقل قول:
در ضمن! کی گفته 0 تا 100 . 18؟ تراکتوره مگه؟
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
اگه بخوایم یک ماشین تو قد هیکل خودش مثال بزنم که به شخصه خودم امتحان کرده باشم. میشه گفت ریو .نقل قول:
واسه نرمال بودنشم من نظری ندارم. باید اونایی که دانش فنی این کارو دارن نظر بدن. اما همون طور که دوستمونم گفت شعاع چرخش فرمان کمه.:41:
من موقعي كه دعوتنامم اومد گفتم مدل ex ميخوام ولي اونا گفتن مدل ex نداره مدل فولش sx ،نقل قول:
به نظر من بهترين رنگهاي تيبا مشكي و نوك مدادي هست
البته رنگ بستگي به سليقه داره ولي من فكر ميكنم اين دوتا رنگ بيشتر به تركيب چراغها و نماي ماشين مياد
اتفاقا من كاملا با دقت به موضوع رنگ متناسب تيبا فكر ميكردم و با اين كه خودروي تيباي خود را واسه فروش گذاشته ام ولي بهترين رنگ متناسب تيبا را نقره اي ديدم. در رنگ سفيد خطوط اضافه تيبا بيشتر به چشم ميخورد و ضمنا كوچكتر از حد معمول نشان ميدهد. رنگ مشكي نيز بدليل كوچك بودن ذاتي تيبا جالب نميباشد چون رنگ مشكي بيشتر برازنده خودروهاي سايز متوسط و بزرگ است. اما رنگ نقره اي تا حد زيادي توانسته است شماتيكي از يك خودروي جديد را در نظر ناظري كه براي اولين بار آن را مي بيند به تصوير بكشد. ممنون
من رنگ سفید و نقره ای و مشکی رو از نزدیک دیده ام ،به نظر من نقره ای از همه بهتر بود.در مورد مدل هم بگم تا الان EX تولید نشده ولی ممکن برای ثبت نام شما تولید بشهنقل قول: