تا اونجايي كه من ميدونم Steam يه نوع Protection براي بازي هست.نقل قول:
Printable View
تا اونجايي كه من ميدونم Steam يه نوع Protection براي بازي هست.نقل قول:
اکثرا نه 100% بازی های p30 world مشکل ندارن.نقل قول:
این کاربرای gamespot واقعا مشکل دارن.یا از لحاظ فکری مشکل دارن یا از لحاظ روحی.به pes 2010 هم یه همچین نمره ای رو دادن.حالم ازشون بهم میخوره:2::2:نقل قول:
آقا مگه این بازی از طرف سازمان بازی های ملی غیر قانونی اعلام نشد؟
پس چجوری پی سی ورلد آورده؟
یعنی چی غیر قانونی چرا باید جواز ندن ها؟؟؟؟؟؟ نسخه ی پنجم بازی wow که مجوز گرفت
اینم به احتمال زیاد مجوز میگیره
اینا انگار یه چیزیشون میشه .خوده سایت امتیاز 9.4 داده بعد این کاربراش 6 .دلیلش چی هست؟نقل قول:
Bebakhshin ke finglish neveshtam,
version SKIDROW taze upload shode ba crack. In version hich ehtiaji be Steam ham nadare va hata protectione multiplayer ro ham az roosh bardashtan. in version 11 GB hajmeshe va az inja mishe download konid. albate na ba sorate kame iran, vagarne yek hafte tol mikeshe.
[tracker.BTARENA.orکد:http://thepiratebay.org/torrent/5156375/Call.of.Duty.Modern.Warfare.2.PROPER-SKIDROW-
رسما غیر قانونی اعلام شده
اخبار هم گفت
دلیلشم مسائل 30یا30 هست چون قسمتی از بازی توی ایرانه! قسمت آبادان و دزفول و ... که ..................................!!!!
حالا من نمیدونم چجوریاست که پی سی ورلد گذاشته و به این مسئله توجه نکرده
عزیزم این بازی تو افغانستان روسیه و امریکای جنوبی برزیل هست ...
IGN به تمام نسخه ها امتیاز 9.5 رو داده
میانگین امتیاز 20 منتقد هم به نسخه 360 9.5 هست، و این بی نظیره:18:
ولی کاربرای احمق gamespot به pc تا الان 6 دادن، تا ببینیم چی میشه...:2:
شما بازی کن بهت میگم چه خبره
اخبار بیجا کرد با شما که میای اینجا شایعه راه میندازه.هیچکاری نمیتونن بکنن مگه gta iv رو یادتون نیست پر شد تو بازار.نقل قول:
اونا رو ول کن احتمالأ تعداد نظات کم بوده ، یکی دو نفر اون رو زدن ، تأثیر منفی گذاشته!! :دی خود گیم اسپات چند داد؟!نقل قول:
بابا فکر نکنم توی ایران باشه!!!!!!!!!!
مگه ایران جنگه!!!!!!!!!!!
در ضمن بازی چرا 3 تا DVD هستش؟ مگه توی بازی فیلم سینمایی پخش میشه که اینقدر پرحجمه؟
خود گیم اسپات 9.5 از 10 داد که عالیه.:5:نقل قول:
دوستان میشه لینک رپید این بازی اگه آمده بگذارید...
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تا اونجايي كه من ميدونم Steam يه نوع Protection براي بازي هست.
یک کلام gamespot ادم نیستن ولشون کن ...
زمان بازی چرا اینقدر کمه؟
اولا درست صحبت کننقل قول:
بعدشم gta iv غیر قانونیه همین الانشم اما خوب تو بازار هست
من که نمیگم نیست میگم غیر قانونیه مثل خیلی از بازی های دیگه مثل cod 4
به جای دلیل آوردن برو تربیت یاد بگیر با بقیه چجوری صحبت کنی
بله گیم پلی بازی ظاهرا 4 ساعت هست فکر کنم (دقیق نمیدونم ) ولی از نسخه اول کوتاه تر هست
اما مشکلی نیست بجاش پر هیجان تر و زیبا تر ساخته شده و تنوع مراحل بیشتری هم داره و مهم همین هست ...
درضمن بازی توی ایران اتفاق نیوفتاده دوست من !!! ...
اینا هم مجوز بدن ندن مگه به حال ما فرقی میکنه ؟ بذار هر غلطی دوست دارن بکنن ..
در ضمن دوستان خواهشا بحث های حاشیه ای نکنید نظم تاپیک داره بهم میخوره و بیخودی همینجوری تعداد صفحات بالا میره ...
ممنون ...
هر کسی به این بازی کمتر از 10 امتیاز بده مساوی با بدترین فحش بی ناموسی دنیا!!!!
مگه میشه آدم به بهترین بازی دنیا کمتر از 10 امتیاز بده.
وای کی بازی بدستم میرسه. خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا
آقا کسی لینک دانلود نداره اینجا؟
بازی بدون شک عالیه ولی زمانش واقعاً ستمه در حد DLC بازی، آخه 4:30 که یه روزه همش، این همه آدم صبر کنه زور بزنه برای 4 ساعت!! من بازی نکردم میگم اگر همچی بازی در حد امتیاز 10 باشه من امتیاز 8.5 میدم به بازی.
4 ساعت ؟ شوخی نکنید جون جدتون
کم کمش باید 6 ساعت باشه ):
اینجوری که شما داریناز زمان تموم کردن بازی میگین پس نسخه قبلی بازی 1.5 روز بود دیگه!!!!
پس اون نسخه هم آشغال بود؟؟؟
این بازی اگه 1 ساعت هم باشه بازم خیلی کیف میده.
در ضمن کسائی که با زمان بازی مشکل دارن، بهتره درجه سختی بازی رو تا آخرین حد بالا ببرن و 1 ماه بشینن بازی کنن.
متاسفانه اکتیویژن به Milk کردن CoD پرداخته البته قبلا هم اینکارو می کرد اما با این کارش (گیم پلی کوتاه ) نشون داد می خواد با کم کردن مدت بازی تعداد بازی های بیشتری بسازه
از اونجایی هم که میدونه همه دست و پا می شکنن برای بازی فکر نکنم از این کار دست برداره
سایت p30 هم بازی رو برای فروش روی 3 تا DVD گذاشت
اين عكسو ببينين :
نسخه 360 جزئياتش خيلي بيشتر از نسخه pc هست !!! جريان چيه ؟کد:http://www.cynamite.de/_misc/galleries/detail.cfm?pk=2637&fk=129673&opv=gal&page=2&order=&aid=0
بچه ها این بازی ای که توی سایت برای فروش گذاشتن، کسی می دونه ارجیناله یا نه؟!!!!!!!
منظورم از ارجینال اینه که مراحل نصب و پنجره نصبش ارجیناله؟ یعنی مثل بعضی از بازی هایی که میگیرن خودشون براش فایل نصب می سازن نیست که؟؟؟
من احتمال میدم که 3 تا DVD رو باید نصب کنیم تا فایل های Setup بازی روی هارد ریخته بشه و بعدش باید بازی رو از روی هارد وصل کنیم. اگه اینجوری باشه خیلی خوبه.
مقایسه گرافیک در سه نسخه، به وضوح نسخه PC گرافیک بهتری رو ارائه میده که تو عکس ها کاملاً مشخصه، نسخه PS3 و Xbox360 هم تقریباً مثل هم هستن.
این عکس ها چون خیلی بزرگه لینکش رو میزارم.
کد:http://www.pcgames.de/aid,699195/Modern-Warfare-2-PC-vs-Xbox-360-vs-Playstation-3-Der-ultimative-Grafikvergleich/PC/Special/?menu=browser&image_id=1220187&browsersize=fullscreen
کد:http://www.pcgames.de/aid,699195/Modern-Warfare-2-PC-vs-Xbox-360-vs-Playstation-3-Der-ultimative-Grafikvergleich/PC/Special/?menu=browser&image_id=1220189&browsersize=fullscreen
اینجوری که خیلی بد شد، گیم پلی بازی 4 ساعت و برای مالتی پلیر dedicated server هم نداره :19:
در عوض 4 ساعت single player اي كه بازي ميكني هيچوقت فراموش نميكني و برات خاطره ميشه .نقل قول:
ولی اگه عکسای لینک زیر رو ببینی مشخص میشه که اصلا نسخه PC به وضوح بهتر نیست!!نقل قول:
قایسه گرافیک در سه نسخه، به وضوح نسخه PC گرافیک بهتری رو ارائه میده که تو عکس ها کاملاً مشخصه، نسخه PS3 و Xbox360 هم تقریباً مثل هم هستن.
کد:http://www.cynamite.de/_misc/galleries/detail.cfm?pk=2637&fk=129676&opv=gal&page=2&order=&aid=0
سلام
دوستان نسخه ی Steam کرک داره ؟!
نسخه قبلی 7 ساعت گیم پلی داشت ...
پس اگه اینقدر زمانش کمه سری بعدیش تو راهه انشا الاه
:31: احتمالاً این عکس ها رو برعکس گذاشتن بالایی Xbox360 هست پائینی PC تو سایتشم خودش گفته PC کیفیتی بهتری داره نسیت به دو نسخه البته آلمانی هست با GoogleTranslator ترجمه کردم ولی عکس های PS3/PC درسته.نقل قول:
نقل قول:
مقایسه گرافیک در سه نسخه، به وضوح نسخه PC گرافیک بهتری رو ارائه میده که تو عکس ها کاملاً مشخصه، نسخه PS3 و Xbox360 هم تقریباً مثل هم هستن.
یک نکته ی مهم رو در نظر نگرفتید. نسخه ی PC یک فرق مهم با نسخه ی کنسول داره و اونم قابل تغییر بودن تنظیمات گرافیکیه.نقل قول:
ولی اگه عکسای لینک زیر رو ببینی مشخص میشه که اصلا نسخه PC به وضوح بهتر نیست!!
در هیچ کدوم از این عکس ها مشخص نیست( یا ممکنه من ندیده باشم! ) که نسخه ی PC در چه تنظیماتی قرار داده شده. پس نمیشه یک حکم قطعی صادر کرد.
کسی میتونه لینکای نسخه ای که سایت واسه فروش گذاشته رو به همراه کرک تو سایت قرار بده