نقل قول:
اینجا رو کسی ندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
اینجا رو کسی ندید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کابل تی وی چطوری کار میکنه؟
چه کار هایی میشه باهاش کرد؟
با اون تصویر موبایل به TV انتقال داده میشه! کار خاضی انجام نمیده!نقل قول:
[QUOTE=amir200812;4801221]با اون تصویر موبایل به TV انتقال داده میشه! کار خاضی انجام نمیده![/QUOTEمن کابل 5800 را به مینی زدم کار نمی کنه تنظیمی چیزی داره؟
[QUOTE=gh7reza;4801495]تاحالا با 97 تست نکردم!نقل قول:
ولی در 95 زیاد استفاده کردم، تنظیم خاصی نداشت جز اینکه مثل وقتی به کامپیوتر وصل میکنی می پورسید که خروجی TV فعال بشه یا نه!
بچه ها کیفیت صدای اسپیکر N97 در مقایسه با 5800 چطوره ؟؟؟ هم از نظر کیفیت هم بلندی صدا.
از نظر بلندی و کیفیت خود گوشی عالی عالی نیست ولی کمتر گوشی رو میشه باهاش مقایسه کرد!نقل قول:
ولی کیفیت صدای هدفون در یک کلمه خلاصه میشه! "فوقولاده" خدایی کیفیت خیلی بالایی داره!
salam be doostane aziz man mazerat mikham az inke finglish mine visam dota soal dashtam az khedmate asatide azizنقل قول:
aval inke aia n97 ro chejoori update konam aia mesle n96 az divice manegare hastesh ia rahe dige ham dare?
dovom akharin noskhe ke az firm weresh omade chande ver male man12 hast va aslan gooshim hang nemikone va hich moshkeli nadaram albate taze 2 rooze khariidam
rast migan baed az update kardan FM transmitesh dige kar nemikone,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?
lotfan zood tar javab bedid akhe man alan dastresi be iek wier les
dalile inke man finglish minevisam ine ke gooshim farsi nadare ie soale dige daram va on ine ke:
man gooshim menu farsi dare vali dakhele ghesmate writing languagesh faghat goZINE HAIE ARABIC VA ENGLISH DARE DOOSTAN LOTFAN RAHNAMEI KONAN KE CHE JOORI MISHE ZABANE FARSIO BE GHESMATE NEVESHTARI EZAFE KONAM*?
MAMNOOOOOOOOOOOOOOOOOON
مال من ورژن 21 هست! ربطی به هنگ کردن نداره! مثلا در ارتقاع از ورژن 20 به 21 بصورت واضح صفحه لمسی بهتر عمل میکنه! فقط هنگ کردن که نیست!نقل قول:
مال من فرستنده FM غیر فعال شده!
سلام رفیق شرمنده من فارسی نمیموشتمنقل قول:
الان با لبتاپم اون موقع با گوشی بودم
دادا این گوشی رو چجوری آپ کنم؟
با دیوایس منیجر میزنه آپ دیت موجود نیست گوشیمم ورژن 12 هستش از وایرلس میخام آپ کنم نمیشه.
کمککککککککککککککککککککککک کککککک
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
کی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من گوشیم منو فارسی داره ولی واسه نوشتن فقط عربی و انگلیسی داره چجوری فارسیش کنم که درست شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول Nokia OVI رو نصب کن!نقل قول:
بعد موبایل رو با کابل USB وصل کن به کامپیوتر (با بلوتوس هم میشه ولی USB بهتره)
بعد اینکه Nokia OVI گوشی رو شناخت میری منوی تولز و آخرین گزینه رو انتخاب میکنی که سوفتوار آپدیت هست!
خودش چک میکنه میگه مال شما کدوم هست آخری کدوم هست و...
salam dastet dard nakonee barnamehie ovi ro az saite nokia download konam na*?
man narm afzare nokia softwar updater ro loptopam daram vali ta bazesh mikonam mizane new version of nokia softwar updater avalabel dota gozine ham bishtar nadare up date va cancel yani hatman vase barname baiad up koni va ela nemishe estefade kardesh dar zemn mizane hajme fail 38 meg vali dishab ta 100 meg ham gozashtam raft vali tamam nashod manam ghatesh kardam!
khob mishe iekam bishtar rahnamaeim koni*?
mamnoonet misham.
age mishe ieki lotf kone be man bege man chejoori mitonam zabane neveshtarie gooshimo farsia ham behesh ezafe konam!!!!!!!!!!????
مگه دی وی دی NOKIA OVI رو بهت ندادن؟ توش هست دیگه!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید توی کارتن موبایل باشه!
اون سی خورده مگ که میگی مال خود نرمافزار هست!
رابط سخت افزار که قراره روی گوشی نصب بشه فکر کنم حدود 130 مگابایت هست!
درضمن این OVI بهتر از همشون کار میکنه! این همه کاره هست و همه کار رو میتونید باهاش انجام بدید!
amir joon man gooshimo daste do kharidam pedar sookhte hichi behem nadad hala emshab miram to saite nokia on ovi ke migio donload mikonam pas gofti hamoon kare nokia softwer updatero mikone na?
nagofty refigh in zabane neveshtarie gooshimo chejoori redif konam farsi nadare faghat arabio english kheili langesham joone man ie helpi bekon damet garm
دوستانت ماشاالا این تاپیک صد و خورده ای صفحه است و من نتونستم همشون رو بگردم و مجبورم که سوالم رو بپرسم!!
ببخشید میشه خیلی سریع و بدون هیچ مشکل اضافه ای نحوه ی ساین کردن N97 v رو توضیح بدید؟؟
من تو گوشيم بخش موزيك كه ميرم ارور ميده : general system error
هيچ آهنگي هم باز نميكنه
refresh ميكنم و حدود 3 هزار تا فايلمو دوباره نشون ميده
ولي وقتي كه اجرا كنم يه آهنگو توي last played و روي صفحه standby نشونش نميده
چكار كنم ؟
---------- Post added at 06:38 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
هيچ آهنگي هم باز نميكنه
چكار كنم ؟
هيچ آهنگي هم باز نميكنه
چكار كنم ؟[/QUOTE]
دوسته من بهترین و ساده ترین راه برای حل مشکل شما اینه که گوشیتونو resett factory کنید و به حالت اولیه باز گردونید من بهت پیشنهاد می کنم اگه اطلاعات مهمی داخل گوشیت داری حتما قبلا از اون یه بک آپ بگیر واسه اینکه هرچیزی تو گوشیت هستو نیست پاک میشه.............
#7370#*
حق علی حقو
هيچ آهنگي هم باز نميكنه
چكار كنم ؟[/QUOTE]
تنها راهت اینه که reset factory کنی گوشیتو واسه اینکارم این رمزو وارد کن
#7370#*
فقط یادت باشه قبلش backup بگیری چون همه چیزت پاک میشه
نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنمایی با ارزشتون
امیرجان من گوشیمو آپ دیت کردم توسط اون روشی که شما گفتین به ورژن 21 ولی متاسفانه همون زبان عربی که دات هم پرید و زبانهای دیگری مثل فرانسه و آلمانی بهش اضافه شده
لطفا اگر کسی میدونه بگه من چجوری زبان فارسی رو به گوشیم اضافه کنم؟
باید پروداکت کد فارسی رو انتخاب کنی !
با phoniex آپدیت کن !
این زبان ها به پرداکت کد ربط داره!نقل قول:
مثلا گوشی من ساخت فنلاند و بازار هدف اروپا هست، و زبان عربی یا فارسی نداره!
این کد رو میتونید عوض کنید ولی من بلد نیستم چون اصلا با فارسی کار نمیکنم!
سلام رفقا
ما هم یه هفته ای هست که به جمع شما پیوستیم.......راضیم ازش...گوشیه خوبیه.......فقط چون من علاقه خاصی به بازی کردن دارم خواستم بدونم بهترین بازی که رویه این گوشی اجرا میشه چی هست؟(به غیر از N-Gage و بازیهای شرکت Polarbit).......
یه سئوال دیگه هم داشتم..........من گوشیم ورژن 20 هستش........نمیخوام آپدیتش کنم......راهی برای -- کردنش هست؟........هر کاری کردم -- نشد!
ممنون
سلام ممنونم از توجهتون میشه یه راهنمایی کامل کنید من هیچی از این که گفتی نمی دونمنقل قول:
سلام من بين N97 و n97 mini و n900 موندم خواهشا" اگه اطلاعات درستي داريد كمكم كنيد ضمنا" N97 مشكي تو شيراز گير نمياد اگه بخوام بخرم از كجا بخرم و چنده؟
1:N97 درسته N97 مینی رو نوش جان میکنه!:31:نقل قول:
2:N97 با N900 فلسفه جدایی دارند، N900 سیستم عاملش سامبیون نیست! یعنی مکانیزم کاریش فرق داره و بنظر من 97 خیلی ظریف و شیک تر هست!
درضمن من خودم از سفیدش خیلی بیشتر خوشم میاد، من احساس کردم روی سیاه جای انگشت میمونه!
از دوستان کسی می تونه منو راهنمایی کنه آخه داداشم می خواد یه N97 بگیره ولی خیلی مردد و نگرانه از بابت قسمت تاشوی گوشی نگرانیش از این جهته که فک می کنه بعد یه مدت استفاده از گوشی این قسمت تاشوی گوشی خراب میشه آیا این نگرانی به جاست یا بی مورده؟!
من 1 ماه هست ایتفاده میکنم!نقل قول:
منم همین نگرانی رو داشتم ولی کاملا کیپ هست و بنظر نمیرسه که شل بشه!
kaasi age midoone chetor goshie n97 version 21 ro be version farsie 21 taviz konam lotfan komak kone.نقل قول:
dar zemn man tamam failhaie ver 21farsi ro manzooram hamoon firmwerwsh hast danlod kardam nazdike 130 meg hast vali ba jaf natonestam goftan ba nsu ia hamoon nokia softwer updater ham mishe vali onam nashod on hamash mikhad on line up kone mostaghim az saite nokia of line nadare aslan lotfan konakam konin heiroon shodam
سلام دوستان
ما بالاخره نفهمیدیم این N9 ساخت کجاست؟؟؟؟؟!!!!!!!:41::13:
حالا نمیدونم با این قیمت و این امکانات آیا بهترین انتخابی هست که دارم یا نه؟؟؟:13:
---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:48 AM ----------
سلام دوستان
ما بالاخره نفهمیدیم این N97 ساخت کجاست؟؟؟؟؟!!!!!!!:41::13:
حالا نمیدونم با این قیمت و این امکانات آیا بهترین انتخابی هست که دارم یا نه؟؟؟:13:
تا جایی که میدونم یک سری ساخت چین تحت لیسانس فنلاند هست و یک سری هم که بازار هدف اروپا هست ساخت فنلاند هست!نقل قول:
اون ساخت فنلاند تو ایران پیدا میشه؟هک شده تو گوشی ساخت فنلاند؟؟؟
ینی اونایی که صفحه کلید عربی داره ساخت چین هستن دیگه؟؟؟
به صفحه کلید نیست!نقل قول:
من فنلاند دارم، البته بزرگترین مشکلی که دارم اینه که زبان انگلیسی و یه زبان لاتین دیگه داره! عربی هم نداره!
کیبورد مهم نیست، کیبورد گوشی های نوکیا 10 دقیقه ای قابل تعویض هست!
آقا سلام من یه مشکلی که دارم اینه که شماره هایی رو که سیو کردم تو گوشیم وقتی بهم زنگ میزنن اسمشون نمیوفته چیکار باید بکنم تا شماره کسایی رو که تو گوشیمه وقتی زنگ میزنن بهم بیوفته؟ گوشیمم ان ۹۷ هستش
سلام دوست من یحتمل شما شماره هارو دو یار در گوشی سیو کردید یک بار در گوشی و یک بار در سیم چک کن و شماره هایی رو که دوبار سیو شده رو پاک کن درست میشهنقل قول:
اه این نوکیا چقدر لوشه گوشی به این باحالی چرا باید اینقدر قابلیت پخش مدیاش کم باشه ؟
من قبلا n96 داشتم اگه اونم کاری نمی کرد ولی باز روش یه برنامه باحال مثل core codec player نصب میشد ولی رو اینیکی کار نمی کنه
دوستان لطفا توجه کنند
کسی آیا پلیر ویدیو مثل coreplayer واسه n97 میشناسه؟
اگر میشناسید لطفا معرفی کنید ممنون.
سلام دوستان منم بالاخره N97ای شدم :31:
سفید دست2 گرفتم 2ماه کار کرده فنلاند هم هست 375
ورژن دستگاه 11 بود فلش کردم به 21
اینم تجربه من توی استفاده از دستگاه:
1-به دلیل نداشتن چیپ 3D بازی های 3D گرافیکش اصلا به پای OmniaHD,Satio نمیرسه.
2-ویدئو پلیرش واقعا افتضاحه! نه H.264 پخش میکنه نه WMV نه DivX فقط MP4 ASP (H.263) رو درست و حسابی پخش میکنه اونم فقط وقتی با Jetaudio تبدیل کردم درست نشون داد،با Avidemux تصویر درست نمیاد.
برای حل این مشکل فقط باید منتظر Core Player 2.0 بود.
3-گالری عکسش بد نیس ولی برنامه PhotoBook خیلی بهتر و روون تر عکسارو میاره.
4-فضای درایو C بشدت محدوده و تقریبا 40مگابایته اولش و بعد از نصب یکسری برنامه که تازه همشونم روی Mass Storage نصب کردم فضای خالیش به 18 مگ رسید! نوکیا 1 برنامه درست کرده به اسم Reorganiser این برنامه یکسری فایل های درایو C رو انتقال میده به E که باعث میشه یکم فضای خالی C بیشتر بشه.
در کل گوشیه خوبیه ولی فضای کم درایو C ، استفاده از CPU 434 بجای 600 و نداشتن چیپ گرافیکی نقاط ضعفشه.
امیدوارم توی ورژن 30 کارکرد دستگاه بهتر بشه.
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
در آینده ای نه چندان دور Core Player 2.0 میاد.نقل قول:
فقلا فقط Smart Movie برای پخش AVI میشه استفاده کرد که اونم سرعت پخشش افتضاحه.
متاسفانه هنوز برای سیمبین 9.4 پلیر خوبی وجود نداره:13:نقل قول:
راستی تم رسمی Rihanna هم خیلی باحاله ، از Ovi Store گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من یه برنامه یوتوب خوب دارم که ویدئوهای نت رو براحتی با استفاده از جی پی آر اس میبینم اما یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم دانلودشون کنم میخواستم ببینم برنامه ای نیومده که بشه ویدئوها رو دانلود کرد؟