اون مواردی رو که من گفتم در مورد LX مالتی پلکس ef7 بود که کیسه هواهم داره
طرح چوبش هم به همین شکله ولی انقدر نامیزون و کج کوله نیست
Printable View
اون مواردی رو که من گفتم در مورد LX مالتی پلکس ef7 بود که کیسه هواهم داره
طرح چوبش هم به همین شکله ولی انقدر نامیزون و کج کوله نیست
دست شما درد نکنه
نه بابا واقعا مثل اینکه یکم به خارجیها نزدیک تر شده
مبارکتون باشه
البته عکس آخری رو نتونستم کامل ببینم
ولی امیدوارم که جای پخشش بزرگتر شده باشه که بشه پخش مونیتور دار نصب کرد
حالا این اسم مولتی پلکس به نظرتون چه ربطی داره آیا واقعا تغییر سیستمی ه و یا مثل 206 دستورات کامپیوتریه و یا چیز دیگه ایه
بله کیسه هوا برای همه ماشین های صفر اجباری شده.در غیر این صورت راهنمایی ورانندگی ماشینرو پلاک نمیکنه.نقل قول:
اون جا خالیه جای سی دی ه
؟
مثل سورن جدید؟
جالبه که چیزایی که توی کاتالوگش نوشته بودند هم همه حذف شد
سوخت
سرعت دیجیتال....
حیف
یه هوندا اکورد مدل پایین داشتم امکاناتش از اینا بیشتر بود ...........
نقل قول:
خب اینا سیاستشون برای فروش هست - میشه امید وار بود که اون موارد هم مثلا تو دنا و یا سری جدید سمند که مثلا شش ماه دیگه یا بیشتر میاد تو بازار ببینیم
نقل قول:
خیر اون سمند lx مالتی پلکس هستش.
داخل سمند se این طوری شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به خاطر اینکه موضوع تاپیک در مورد سمند se است . بحث در مورد انواع سمند lx در تاپیک زیر
ولی در کل این داشبورد جدید که به بهانه مالتی پلکس طراحی شد واقعا زشته
جای کلیداش زشت شده اونحای خالیم برا موبایل خوبه ها مثل پراید
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
یعنی دست از شیشه بالابر و اینه هم بر نداشتند؟نقل قول:
حد اقل این یکی دیگه از اول داشت که
قالب جدید ساختن دردسرش بیشت ر نبود؟
واقعا کهههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههههه
اون از کیلومترش اینم از شیشه بالابراش
دقت کنید؟
من با کیلومترش حال کردم :|
سورن هم کیلومترش این مدلهای جدید باحال شده همچنین سیستم سرمایشی گرمایشی قشنگتر شده
این سمند se هست که شیشه های عقب دستی هست و اصلا سیستم هوشمند نداره قرار بود این مدل خیلی ارزان سازی بشه ولی از نظر قیمت بازم از اونچه که گفتن بالاتر شدنقل قول:
دوست عزیز اشتباه نکنید عکسهای قبلی برایlx مالتی پلکس هست .وعکس آخر برای سمند seنقل قول:
در سمند se سیستم هوشمند حذف شده,کیلومتر معمولیست,شیشه های بالابر عقبی دستی,فرمان با مدل هایlx فرق میکنه وهمینطور شکل ظاهری
یعنی هیدرولیک نیست؟!:18:نقل قول:
فکر نمی کنم هیدرولیک رو دیگه بر دارن البته بعید هم نیست منظور دوستمون غربیلک فرمونهنقل قول:
متوجه شدم اینو توی تاکسی دیدم مه شکن هم نداره
همه جای دنیا اول معمولیو میسازند بعد به همون ماشین کم کم تجهیزات اضافه می کنند تا بهتر بشه
(جالبه که بعد از چند سال هم همون ماشین همون مدل با همون اسن زمین تا آسمون تغییر میکنه(((((مثل اسم های ماشین های ما که واقعا پیشرفت زیادی در تغییر نام داریم ))))))))
زبونم از گفتن باز مونده 6*180 درجه برعکس تمام دنیا ..امیدوارم باک بنزین رو با ظرف 4 لیتری مایع ظرفشویی عوض نکنند
ممنون
حق با کسری جانه ,منظور من از فرمان غربیلک آن نسبت به مدل های lxاست.
کسی آخر نفهمید چطور کاری کنم آنتن برقی فقط با رادیو بالا بیاد ؟
سلام آخرین باز مانده آنتن های برقی......................................نقل قول:
شما یا باید پخشتون دو بانده باشه یعنی اتوماتیک فقط با رادیو انتن رو فعال کنه و یا مثل من از یه سوییچ کوچک استفاده و بصورت منوال این کار رو انجام بدین یعنی وقتی میخواید بالا بیاد کلید رو رو شن کنید تا بصرت اتوماتیک مثل الان بالا پایین شه و اگه هم نمی خواید اونو خاموش کنید
من اصلا از رادیو استفاده نمی کنم فیش آنتن برقی رو در اوردمنقل قول:
سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم از از شما بگیرم.
من سمندم رو شهریور 88 تحویل گرفتم( ال ایکس سفارشی موتور قدیم) و تا حالا 23000 تا کار کرده.سرویسهای عمومی اش هم تو این مدت تعویض روغن هر 5000 کیلومتر و فیلتر هوا هر 6000 و فیلتر روغن هر 10000 بوده.دو بار هم در نمایندگی سرویس دوره ای شده(که نمیدونم چه کردن!).
من حالا دارم ماشین رو میبرم نمایندگی برای یه بازرسی کلی و قصد دارم این کاره رو انجام بدم.میخوام بدونم شما پیشنهادی اضافه بر اینها دارید یا نه؟در ضمن ممنون میشم اگه کسی میدونه هزینه حدودی این کارها رو هم به من بگه:
1.تعویض کامل ضد یخ رادیاتور
2.تعویض روغن ترمز
3.تعویض روغن فرمان هیدرولیک
4.تعویض شمعها
5.تعویض فیلتر بنزین(در 10000 یکبار انجام شد)
6.بازدید جلوبندی و تنظیم چرخها و اتصالات ترمز(تعویض لنت در صورت نیاز)
7.بازدید سیبک ها
8.بازدید گاز کلاچ و ترمز دستی
9.بازدید کمک فنر ها
10.بازدید شلنگ و باک بنزین
11.بازدید روغن گیربکس
12.بازدید تسمه پروانه
13.جابجایی ضربدری لاستیکها با هم
در مورد تعویض جای لاستیکا دقت کنید که اگر چپ و راست داشته باشه نمینتونید ضربدری عوض کنید
سیاست فروش کارخونه های سایپا وایرانخودرو:همه ی امکاناتو نو یه ماشین قرار نمی دن.ایران برای این که ماشینا خودش فروش بره قیمت ماشین خارجیارو زیاد میکنه.اوضاع خرید خودرو خیلی خرابه.206 دیگه تولید نمیشه وهر کی 206 داره سود کرده.چون قیمتش خیلی میره بالا.مخصوصا تیپ های بالا.
سمند SE در مقایسه با GLX چطوره؟
قیمت خوبی هم داره. بیرون گازسوزش میکنن و اگه گازیش کنن چقد هزینه برمیداره؟
نقل قول:
در مقابل GLX با موتور TU5 از نظر فنی عقب میوفته اما GLX با موتور XU7 خوب چون هردو از نظر فنی یکی میشن
برمیگرده به ملاک های شما برای انتخاب خودرو.
هزینه نصب CNG حدود 700 هزار تومن هست
راستش اگه به من باشه یه 131 میگرفتم کارم راه میفتاد. اما حالا که دو تا شدیم و بودجه ام کمتر شده قضیه فرق میکنه. تندر تیپ1 -405 و سمندse گزینه هام هست.نقل قول:
ملاکم خرید یه خودرو معمولی که زیاد خراب نشه، سواری راحتی داشته باشه، قطعات و کیفیت نسبتا خوبی داشته باشه و همچنین ایمن باشه، در یک کلام خانوادگی و ارزش اون پولی که میدی داشته باشه
سمند از 405 ایمن تره ولی مصرف سوختشم بیشتره. دیگه نظر خودتونه.
با توجه به بودجه شما 405 tu5 مدل 89 و 90 با قیمت 13 و 14 تومان گزینههای خوبیه فقط باید خیلی بگردینقل قول:
ایرانخودرو این بار سمند را با مدل جوانان تولید خواهد کرد.
تغییرات اعمال شده روی سمند جوانان- موتور :بر خلاف آن چه تصور می شد ایران خودرو این بار هم ریسک نکرده تا از موتور ملی در نسخه ی جدید ال ایکس استفاده کند و همچنان متوصل به موسسه ی پژو سیتروئون کار می کند ، موتور سمند جوانان تقویت شده ی موتور مورد استفاده در پارس ELX است ، این موتورکهL4نام دارد در حالت عادی و در نسخه مورد استفاده در پارس ELX قدرتی معادل 110 اسب بخار دارد در حالی که موتور تقویت شده ی L4 مورد استفاده در سمند جوانان قدرتی معادل 130 اسب بخار تولید می کند ، این موتور با وجود این که حدود 33 اسب از موتور ال ایکس قوی تر است مصرف سوختی 5 درصد کمتر از ال ایکس را ارائه می دهد.- تغییرات فنی :در این قسمت هر آنچه برای ایجاد یک تیونینگ مناسب سازی شده و استاندارد و بر اساس سلیقه ی جوانان نیاز باشد اجرا شده ، سیستم تعلیق جدید و اسپرت به همراه کمک فنر های جدید مواردی هستند که تفاوت عمده ای بین سمند جوانان و ال ایکس ایجاد می کنند . - تغییرات داخلی :صندلی های اسپرت و تزئینات داخلی تمام چرم به ظاهر تنها تغییرات داخلی سمند جوانان هستند که آن چنان هم کم به نظر نمی رسند و حقیقتا با سلیقه ی خوبی مورد استفاده قرار گرفتند .. شاید در این بین تغییرات کم و حتی کوچک دیگری در ظاهر کنسول هم می تونست کمک شایانی به متفاوت تر شدن جوانان کمک کند . - تغییرات ظاهری : شاید هر فرد نا آگاهی با دیدن سمند جوانان تنها فکر کند ایران خودرو قصد عرضه خودروی ال ایکس با ظاهری متفاوت را داشته و به جنبه های دیگر آن توجه چندانی نکند ، این در حالی است که طراحی ظاهری به گونه صورت گرفته تا همخوانی تمام با نام جوانان و تغییرات اعمال شده ی فنی و داخلی خودرو داشته باشد ، تغییر سپر عقب و جلو و قرار دادن رکاب های جدید که به خودرو ظاهری خشن می دهند ، مطمئنا شما هم در ورژن تیونینگ های شخصی سمند در ایران دیدید که این تغییرات روی سمند ال ایکس تاثیر به سزایی می ذارن و ظاهری قابل قبول و اسپرت به خودرو می دن .. سپر و رکاب توسط ایران خودرو طراحی و تولید شده و چیز عجیبی با مارک های معروف و بزرگ نیست بلکه این سپر ها و رکاب برای این سمند طراحی شده اند . - - دیگر تغییرات : سیستم ترمز ABS ، سیستم صوتی حرفه ای (اطلاعاتی پیرامون جزئیات این سیستم در دست نیست ) و رینگ و لاستیک استثنایی از دیگر تغییرات اعلام شده ی سمند جوانان هستند ، در زمینه نرمز ای بی اس نمی دونم چرا به عنوان یک مساله جدید روی جوانان اعلام شده اما جای انتقاد وجود داره که چرا روی بحث امنیت این خودرو بیش تر کار نشده و کیسه ی هوا حداقل برای راننده تعبیه نشده و یا حداقل سیستم های پایداری سر پیچ ها EBD به مشخصه های این ورژن از سمند ال ایکس اضافه نشده . تنها اطلاعات در دسترس و ریز در مورد دیگر تغییرات سمند جوانان رینگ بوگاتی است که شاید در ظاهر آن چنان دهن پر کن به نظر نیاید اما از طراحی اصیل و زیبا و در عین حال منطقی برخورداره .
وانت جدیدو دیدید؟!
نصر نیوز:به گزارش نصر ، جواد نجم الدین امروز که در نخستین نشست مطبوعاتی خود در سال 90 با خبرنگاران سخن می گفت از خداحافظی پیکان وانت و جایگزینی سمند وانت خبر داد.این گزارش حاکی است، در حالی خبر خداحافظی پیکان وانت در صدر اخبار خبرگزاری ها قرار گرفت که این خودرو تنها خودروی مونتاژی ایران خودرو تبریز به شمار می رود.به گفته غلامرضا صادقیان قايم مقام شركت ايران خودرو تبريز با اشاره به آغاز به كار شركت ايران خودرو تبريز از سال 1386، گفت: در سال اول بهره برداري از اين شركت، تعداد يكهزار و يكصد دستگاه وانت پيكان توليد شد كه طي سال هاي اخير اين رقم، روند صعودي داشته است.
صادقیان توليدات اين شركت در سال 87 و 88 را به ترتيب 35 هزار و 102 دستگاه اعلام كرد.
به گفته وي، شركت ايران خودرو تبريز در بين يكصد شركت برتر كشور رتبه 66 را دارد و جزو چهار شركت نخست صعود كننده در اين رتبه بندي قرار داشته است.
شركت ايران خودرو تبريز از سال 1386 فعالت خود را آغاز و هم اكنون در اين واحد صنعتي يكهزار و 220 نفر به طور مسنقيم و افزون بر 15 هزار نفر به طور غير مستقيم اشتغال دارند.
در حالی چالش تغییر تولیدات یا به عبارتی دیگر مونتاژ پیکان وانت در کارخانه ایران خودرو تبریز در هاله ای از ابهام فر رفته است که پیش از این قرار بود این نوع خودرو نه به صورت مونتاژ بلکه به طور کامل در تبریز تولید شود.
شنیده ها حاکی است، بر اساس سیاست های گروه صنعتی ایران خودرو قرار است با راه اندازی ایران خودرو آذربایجان که سال 90، وعده افتتاح آن در نزدیکی های تبریز داده شده است، این کارخانه سمند وانت تولید کند در حالی که پیش از این تولید پژو 206 و پژو 207 از سوی مسئولان این شرکت اعلام شده بود.
پیش از این حسین نقدی مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو آذربایجان در خصوص تولیدات این کارخانه به خبرنگار نصر گفته بود: با توجه به توافقات صورت گرفته پژو 206 و پژو 207 در این مجموعه با تولید 25 دستگاه در ساعت و سالانه 200 هزار دستگاه تولید و روانه بازار خواهد شد.
به گفته وي، شركت ايران خودرو تبريز در بين يكصد شركت برتر كشور رتبه 66 را دارد و جزو چهار شركت نخست صعود كننده در اين رتبه بندي قرار داشته است.
شركت ايران خودرو تبريز از سال 1386 فعالت خود را آغاز و هم اكنون در اين واحد صنعتي يكهزار و 220 نفر به طور مسنقيم و افزون بر 15 هزار نفر به طور غير مستقيم اشتغال دارند.
در حالی چالش تغییر تولیدات یا به عبارتی دیگر مونتاژ پیکان وانت در کارخانه ایران خودرو تبریز در هاله ای از ابهام فر رفته است که پیش از این قرار بود این نوع خودرو نه به صورت مونتاژ بلکه به طور کامل در تبریز تولید شود.
شنیده ها حاکی است، بر اساس سیاست های گروه صنعتی ایران خودرو قرار است با راه اندازی ایران خودرو آذربایجان که سال 90، وعده افتتاح آن در نزدیکی های تبریز داده شده است، این کارخانه سمند وانت تولید کند در حالی که پیش از این تولید پژو 206 و پژو 207 از سوی مسئولان این شرکت اعلام شده بود.
پیش از این حسین نقدی مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو آذربایجان در خصوص تولیدات این کارخانه به خبرنگار نصر گفته بود: با توجه به توافقات صورت گرفته پژو 206 و پژو 207 در این مجموعه با تولید 25 دستگاه در ساعت و سالانه 200 هزار دستگاه تولید و روانه بازار خواهد شد.
حالی سئوال این است که اگر قرار است استان آذربایجان شرقی به سومین قطب تولید خودروی کشور تبدیل شود دلیل این همه خبرهای متفاوت چیست؟
تبریز و آذربایجان شرقی به عنوان قطب تولید انواع قطعات خودرو همواره به مامن صنعتگران و تولیدکنندگان خبره این حوزه معروف بوده است و آرزوی دیرین راه اندازی کارخانه خودروسازی با راه اندازی ایران خودرو تبریز تا حدودی محقق شد ولی متاسفانه به دلیل برخی سخت گیری های گروه صنعتی ایران خودرو در تهران امکان تولید کامل خودروهای سواری پرطرفدار و پرمشتری در این قطب صنعتی کشور فراهم نمی شود که امیدواریم با راه اندازی ایران خودرو آذربایجان این گروه صنعتی به جای مونتاژ خودروهای باری، تولید کامل خودروهای سواری پرطرفدار کشور را فراهم سازد.
بچه ها سمند سال 90 همون موتور XU7 رو داشته؟؟؟!!!...
سمند LX در سال 90 در انواع زیر عرضه شده:نقل قول:
سمند LX با موتور XU7 ( همون سمند LX معمولی ) بنزینی
سمند LX با موتور XU7 دوگانه سوز
سمند LX با موتور EF7 پایه گازسوز
سمند LX با موتور EF7 بنزینی
نمونه های بنزینی در انواع مالتی پلکس هم عرضه شدن.
سمند معمولی اصلا توی سال 90 تولید نشد؟؟!!!...نقل قول:
خیر سمند se مدل 90 موجوده و همون سمند معمولیه با این تفاوت که چراغ های عقب تغییر کرده و سیستم سخنگو هم درش حذف شدهنقل قول:
سمند معمولی آخرین مدل برای سال 87 هست و بقیه به صورت تاکسی در اختیار ناوگان تاکسیرانی قرار گرفت.نقل قول:
با سلام
من الان تقریبا تصمیم به خرید نقدی سمند کردم.
ولی فرق اینا رو نمیدونم (ارجاع به سایت فروش اینترنتی ایران خودرو):
سمند سال مالتي پلكس با كيسه هواي راننده - كلاس30
سمند ال ايکس EF7 بنزيني با ايربگ راننده و سِستم مو
سمند ال ايکس EF7 بنزيني MUX (مالتي پلكس) با كيسه هواي راننده - كلاس 7
من نمی خوام EF7 باشه ولی از طرفی میخوام LX هم باشه (از نظر قیافه و امکانات و این حرفا)
آیا سمند سال مثل LX هست یا اگه نیست چه فرقی با SE و LX داره؟
دوستان به نظرتون توی جمعه بازار تهران سمند LX خوب گیر بیاد؟!
اگه اره قیمتش چنده؟
ما توی شهرستان زندگی میکنیم و قحطی سمند LX خوب شده.اصلا گیر نمیاد اگرم بیاد گرونه!
نقل قول:
دوست من
سمند سال همون سمند LX هست که از سال 85 عرضه شد.
اگر نمیخوای EF7 باشه خوب به راحتی سمند LX مالتی پلکس رو انتخاب کنید
نقل قول:
سمند سال مالتي پلكس با كيسه هواي راننده - كلاس30
این همونه سمند LX سال مالتی پلکس
سلام
به نظرتون دوگانه سوز کردن خودرو می ارزه یا نه؟!
یه سمند 89 داریم که تک سوزه و میخوایم دوگانه ش کنیم.این نمایندگی های مجاز چطورین؟
اصلا می ارزه ماشین تک سوز رو دوگانه سوز کرد یا ماشین باید کارخانه ای دوگانه سوز باشه؟
وای وای خدا به داد برسه .ببین فدات شم 2 گانه ی کارخونه اصلا با دگانه دستی قابل مقایسه نیست اگه از نظر مالی این قدرت رو داری حتما با یه 2 گانه کارخونه تعویضش کن اما اگه میخوای همینی که هست رو استفاده کنی میتونی بری 2 گانه کنیش .من خودم با این که یکم ترس دارم اما 2 گانه ی LPG رو به 2 گانه ی CNG ترجیه میدمنقل قول:
به این علت ها :
1:با یک بار گاز زدن حدود 700 تا میره
2:شتاب ماشین اصلا پایین نمیاد از یکی شنیدم که حتی بالا هم میره و اصلا افت توان نداره
3:موتور ماشین هم خراب نمیشه و ضرر نمیرسونه
4:تقریبا نمیخواد توی صف های طولانی ساعت ها عمرتو و وقتتو هدر بدی
5:از نظر قیمت نصب نصف 2گانه CNGفقط چند نکته :1: 1 : اگه میبینی بعضی ها ترکیدند ! واسه بی احتیاتی بوده و فقط همین در ضمن توی CNG هم چند مورد ترکیدگی بوده که توی سایت های اشتراک ویدیو بری میتونی ببینی
2:نصب توسط افراد مجرب انجام بشه
3:هنگام سوخت گیری از اتش و سیگار دوری کنید و کمی هم احتیاط
4:علت این که خودرو ها در کشور ما CNG عرضه میشه فراوانی گازه و کمبود LPG راحتی دسترسی جایگاه به گاز و سختی حمل LPG تا جایگاه
پس با کمی درایت میشه پی تمامی موضوعات پی برد
در ضمن بعضی ها از خطر ساز بودن کپسول LPG حرف میزنند که این رو بگم اصلا درست نیست چون کپسول هر 2 یکیه از نظر ایمنی و ...