اینم نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد لینک دانلود از دیوشیر خودم اپیدم:31:
[HTML]http://www.divshare.com/download/11044684-889[/HTML]
Printable View
اینم نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد لینک دانلود از دیوشیر خودم اپیدم:31:
[HTML]http://www.divshare.com/download/11044684-889[/HTML]
سلام
بنده می خواستم صفحاتِ مربوط به نرم افزارهای pdf را ببینم، اما متوجه شدم که این صفحات بسیار زیاد است
درخواستم این است که نرم افزاری را برای دانلود قرار دهید که بتوانم با آن قسمتِ Save As را در فایل های PDF غیر فعال کنم
البته نمی خواهم فایل pdf من هنگامِ ورود پسوردی از کاربر بخواهد[/FONT][/B]
خسته نباشید
نرم افزاری میخواستم که یه سایت رو به pdf تبدیل کنه؟
با تشکر
آیا نرم افزار تبدیل pdf به word برای متون فارسی ...به دنیا نیامد؟!!!
اومدهنقل قول:
نرم افزار pdf grabber این کارو میکنه
من مانده ام تک و تنهاااااا ...:11:نقل قول:
دوست من سلامنقل قول:
اصول کار نرم افزار های تبدیل به PDF اضافه کردن پرینتر مجازی هست
پس
با این پرینتر می تونین سایت رو پرینت کنین (در واقع پرینت مجازی تبدیل به PDF) یا یه صفحه ورد
یا TXT یا Paint و هر چیز دیگه
Nitro PDF رو توصیه می کنم
من از Adobe PDF Profesional به جای Adobe Acrobat reader استفاده می کنم و هر فایلی از عکس گرفته تا نامه و اکسل و هر چی بگویید به پی دی اف تبدیل می کند و حتی قفل هم می گذارد و توانایی فشرده سازی یک پی دی اف حجم سنگین ( اسکن شده سیصد دی پی آی ) را هم دارد.
اما این نرم افزار نزدیک دویست مگابایت حجم دارد که نمی توان آپلود کنم ، اما سریال نامبرش را دارم.
نرم افزار پی دی اف گربر یک تروجان خطرناک دارد ، دانلود نکنید.نقل قول:
پس نیومده!!!!
مشکل اینه مثلا اینجا رو که سیو میکنم رنگ ابی پس زمینه نمیوفته و ناقص هست کلانقل قول:
یه چیز کامل و هتر ممنون میشم معرفی کنید
دوست من بهترین کاراستفاده از Snagit هستش
عکس زیر رو نگا کنین گزینه ی Scrolling Window
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس تهیه می کنه از صفحه
بعد می تونین ویرایشش کنین
دوست گلم همون کاری که شما گفته بودید کردم ولی عکس رو فقط از همین صفحه میندازه پایینش میمونه؟
خسته نباشید
دوست عزیزم من دقیقا همون کاری که شما گفتید رو میکنم ولی بازم عکس اینجوری در میاد و پایین نمیوفته
میرم رو گزینه ی گرقتن عکس کلیک میکنم بعد موس رو هر جا میبرم قرمز میشه ولی کلا نمی شه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
من نرم افزاري ميخوام كه بشه رو پرونده هاي PDF قفل(پسورد) بزاره و قابليت حذف قفل هم داشته باشه حتماً همراه كرك يا كد فعالسازي باشه ! ، چون كارم خيلي حساسه :46:
ممنون ميشم :40:
دوستان کسی با این نرم افزار اشنایی نداره به ما یاد بده؟
سلام من برنهمه ای می خوام که گوشی سونی اریکسون هم فایل های pdf رو بخونه
یک نرم افزار خوب در این باره پیدا کردم روی OFFICE نصب میشه گفتم خوب باشه برای دانلود بزارم:
Word To PDF Creator - Converts
کد:http://www.softpedia.com/get/Office-tools/Other-Office-Tools/Word-To-PDF-Creator.shtml
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
EbooK Reader For Mobile
کد:http://handheld.softpedia.com/get/Word-Processing-Text-Tools/Document-Viewer/
رفقا یک برنامه خوب برای تبدیل پی دی اف فارسی به تکست موجود نیست؟
چند تا بود عملا به درد نمیخوره؟
سلام دوستان عزیز !
تعداد زیادی عکس (سکن شده ی یک کتاب رو ) می خواستم pdf کنم با چه نرم افزاری راحت مقدور و میسر ه این کـــار ؟!
من چند روز پیش این نرم افزار E - PDF to Text Converter رو از سایت تبیان با حجم حدودا یک مگ دانلود کردم که نوشته بود باهاش میشه پی دی اف فارسی رو به تکست تبدیل کرد ولی من نتونستم از دوستان اگه کسی امتحان کرده یا جواب گرفته ممنون میشم راهنمایی کنه.نقل قول:
دوستان با سلام
من يه فايل pdf دارم البته قبلا پاورپوينت بوده كه الان به pdf تبديل شده است الان ميخوام اونو ويرايش كنم و بك گراند اسلايد هت رو عوض كنم اما نميشه و وقتي به پاور پوينتم تبديلش مي كنم بازم نميسه اونو ويرايش كرد لطفا راهنمايي كنيد چيكار كنم؟
درودنقل قول:
فارسی هست یا انگلیسی ؟
نقل قول:
انگليسي است دوست عزيز
با نرم افزار زیر میتونین pdf رو ویرایش کنین :نقل قول:
Readiris | تبدیل نوشته فارسی تو عکس به متنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=98068
براي تبديل پي دي اف فارسي به متن فارسي من تمام نرم افزار هاي موجود در اين پست رو امتحان كردم ولي تمام كلمات خرچنگ غورباغه مي افته
آيا نرم افزار ي كه اي ن مشكلو نداشته باشع سراغ داريد؟
باتشكر
سلامنقل قول:
متاسفانه هنوز هیچ نرم افزاری نتونسته این کارو درست و کامل انجام بده.
موفق باشید :40:
سلام دوستان،
وقتتون به خير،
نرم افزاري ميخوام كه بهش باهاش يه فايل PDF ساخت،
اما ميخوام امكانات زير رو داشته باشه:
حجمش كم باشه،
امكان مستقيم تايپ درون خود برنامه رو داشته باشه،
كاملا از زبان فارسي پشتيباني كنه،
ممنون ميشم اگر سراغ داريد بهم معرفي كنيد.
شما تو خود نرم افزار word باید فایلتون رو ایجاد کنید و با نرم افزار word to pdf (word2pdf) عمل تبدیل رو انجام بدیدنقل قول:
سلام من یه pdf دارم که وقتی بازش می کنم خطش اجق وجقه نمی تونم بخونمش .پرسیدم گفتن که اکروباتت ورژنش پایینه ،اکروبات 9.03 نصب کردم مشکلش حل نشد . البته وقتی فایل رو باز می کنم میگه فونت .... نیست در حالی که من این فونت رو دارم.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام ؛ دوستان اگه دقت کرده باشین وقتی می خوایم یه فایل pdf رو پرینت بگیریم بعضی اوقات
برای این که کپی رایت رعایت شه آرم اون سایت و یا منبع تو پرینت خودشو نشون میده
واسه این که این حالت پیش نیاد و به بدون علایم پرینت شه راهی هست..؟
ممنون دوست عزيز،نقل قول:
ولي دنبال برنامه اي هستم كه مثل خود Word بشه توش تايپ كرد و وقتي بعد از تايپ فايل رو Save كردم يه فايل PDF ايجاد شده باشه،
ممنون ميشم اگر همچين برنامه اي سراغ داريد به بنده هم معرفي كنيد.
سلام من يه فايل پاور پوينت دارم كه به pdf تبديل شده حالا مي خام بك گراند اسلايد ها رو عوض كنم اما نميشه چيكار كنم؟
كسي نبود كه جواب بده ؟!! :18:نقل قول:
دوستان هنوز راهی واسه ویرایش فایل های PDF به زبان فارسی پیدا نشده ؟
سلام
من دنبال یک برنامه هستم که بتونم باهاش فرمهای پی دی اف به زبان فارسی بسازم. این فرمها قسمتهای خالی داره که بعدا توسط مشتری به زبان فارسی پر میشه.
adobe acrobat رو امتحان کردم همه چیزش عالیه فقط زبان فارسی پشتیبانی نمیکنه. از اون طرف هم وقتی فرم رو توسط adobe reader و یا foxit reader باز میکنم و میخوام پرش کنم باز هم زبان فارسی پشتیبانی نیست.
من چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟ آیا adobe acrobat ورژن Middle eastern ( ME هم داره؟
مرسی.
به نظر من بهترین نرم افزار و راحت ترین نرم افزار تبدیل ورد پی دی اف pdf camp است فقط آدرس محل ورد - محل ذخیره پی دی اف و تمام ولی شماره سریالش نمی دونم چیه میشه کمکم کنید ؟
درود:
من احتیاج به یک برنامه ی قدرتمند و بدون مشکل تبدیل html به pdf دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سپاس
هنوز هم تبدیل پی دی اف به ورد.... فارسی نیومده؟
دوست من برای اینکار شما میتونی نسخه کامل رو بگیری چون روی نسخه کامل دیگه Copyright رو نمیزنه.نقل قول: