من asus n10 دارم خیلی ازش راضی ام بردش هم خوبه و سریع کمتر از سه دقیقه وصل میشهنقل قول:
Printable View
من asus n10 دارم خیلی ازش راضی ام بردش هم خوبه و سریع کمتر از سه دقیقه وصل میشهنقل قول:
دوستان یه مودم می خوام تک پورت وایرلس با برد بالا چی معرفی می کنید؟
asus n10 قابلیت تنظیم vpn روی مودم داره؟
TP-LINK / TD-W8968 قابلیت تنظیم vpn روی مودم داره؟
مودم با این مشخصات سراغ ندارین؟نقل قول:
سلام
من مودم tp-link 8901g دارم
چند وقتی هست نیاز به برد بیشتری برای پوشش وایرلس دارم میشه آنتن اون رو عوض کرد و با یه آنتن قوی تر عوض کرد ؟
بردش کم شده(مشکل پیدا کرده) یا می خواین بردشو زیاد کنین؟نقل قول:
نه بردش مشکل پیدا نکرده میخوام زیادش کنمنقل قول:
قبلا فاصله یه اتاق بود کنار هم الان یه طبقه فاصله افتاده کمی سیگنال کمتر شده میخوام بهتر شه
بله آنتن قابل تعویضه و میتونید آنتن با dbi بالانر بزاریدنقل قول:
راه های دیگه ای هم است مثل ریپیتر که برد رو افزایش میده یا استفاده از روترهای وایرلس و اکسس پوینت ها
ممنوننقل قول:
من الان مشخصات 8901g دیدم آنتنش 5 dbi بود یه انتن 8dbi بگیرم کافیه
فقط باید انتن اصلی خود مودم پیجشو باز کنم به جاش انتن جدید بذارم دیگه ؟ بعد حدود قیمت انتن دارید و هر انتنی رو میشه خرید یا هر مودمی انتن مخصوص داره ؟
نقل قول:
نه اونطوری نیست که برای هر مودم باشه
قیمت ندارم
بله باید آنتن رو بپیچونید و باز کنید و یک آنتن دیگه جاش بزارید
برای یه خونه 120 متری به نظرتون مودم 8151 بهتره یا 8951 ؟
آنتن 8151 چند دسیبل هست؟
تفاوت این دو چی هست؟
سلام . من قصد خرید مودم وایرلس دارم .
بعد میخواستم بدونم که
میشه مثلا از کل سرعت اینترنت مثلا زد 40 درصد به فلان موبایل یا فلان تبلت که وایرلس کانت میشه اختصاص بده و 30 درصد به اون یکی دستگاه و 30 درصد هم به PC ؟! همچین قابلیتی رو بخوام داشته باشه چجوریاست ؟ میشه راهنماییم کنید ؟
مدل D-Link Wireless N ADSL2+ 4-Port Wi-Fi Router DSL-2750U در رنج قیمت خودش خوبه یا مدل بهتری هم هست دوستان ؟
مشکل خاصی نداره ؟ بدرد بخور هست ؟ vpn میشه روش کانکت کرد ؟
سلام میخواستم نظرتون رو در مورد مودم Gnet AD 3004-2T2R رو بدونم
به نظرتون این بهتره یا tp-link ?
دوستان اگه اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن یکی میخوام بخرم در مورد جنسش زیاد اطلاعی ندارم
مودم ودافون سری N را پیشنهاد میدهم.هم کیفیت ساختش بالا است هم تمام نیازهای یک کاربر حرفه ای را پاسخگوست
پرینتر سرور/هارد شرینگ/تلفن دیجیتال/پورت مودم 3جی و ... برخی از قابلیتهای این مودمه.
با سرچ در گوگل اطلاعات کاملتری خواهید یافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من دیروز یه مودم TP Link 8901N خریدم
نظرتون در مورد این مودم چیه؟ لطفا نظر بدین
بین asus N10 و Dlink 2730U کدوم بهتره؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز قیمت این مودم چند است و از کجا میشود آن را تهیه کرد و با چه گارانتی ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
قیمت بازارش حدود 180 است ولی ذر پ خ خرید مستقیم از وارد کننده را اطلاع رسانی کردم.خیلی کمتر از بازار است
up...........نقل قول:
ممنوننقل قول:
در پ خ منتظر جوابم .
اگر مودم 24 ساعت یه کله روشن باشه و دانلود کنه مشکلی برای مودم پیش میاد؟ TP-LINK (TD-8817)
معمولا مشکلی پیش نمیادنقل قول:
سلام
دوستان من واسه شرکت یه مودم روتر یا مودم ADSL پرقدرت میخوام که انتن دهی خوبی داشته باشه
قیمتش زیاد مهم نیست فقط سیگنال قوی میخوام. فاصله دورترین سیستم 50 متره و بین سیستم و مودم چندتا دیوار هست اینترنت 2 مگ داریم ولی سیگنال ضعیفه! مودم فعلی شرکت لینکسیس هستش بنظرتون مودم و روتر با هم بگیرم یا فقط یک روتر
لطفا راهنمایی کنید قیمت رو هم حدودی بفرمایید
با تشکر
سلام
فکر کنم اگر بجای خرید مودم یک اکسس پوینت خریداری کنید
مشکلتون حل میشه
Sent from my GT-S5301 using Tapatalk
شما مودم رو که باید داشته باشید ولی برای افزایش برد فکر کنم بهترین راه خرید یک اکسس پوینت است چون دیوار است و آنتن قوی تر هم جوابگو نیست و باعث اعوجاج امواج میشودنقل قول:
سلام یه مودم مدل D Link 2640T رو درحال تنظیم بودم که برقش قطع شدش بعدش دوباره تنظیمش کردم ولی دیگه وایرلس اون کار نمی کنه فقط با شبکه کابلی کار میکنی کسی میدونی چیکارش کنم. چندین بار ریست کردمش و دوباره تنظیم کردم ولی وایرلس نداره. ممنونم
با تشکر از دوستان
اکسس پوینت از طریق وایرلس اینترنت رو پخش میکنه یا باید کابل کشی کنیم؟
میشه هم از اپسس پوینت اینترنت پرفت هم از مودم؟
یعنی چندتا سیستم با اکسس پوینت وصل بشن بعضی دیگه با خود مودم؟
نقل قول:
اکسس پوینت با کابل به مودم adsl وصل میشه و به صورت وایرلس اینترنت رو میده شما مثلا اگر یک ساختمان چندین طبقه داشته باشین یا ساحتمان طوری باشه که موانع زیاد باشد لازمه از اکسس پوینت استفاده بشه خود اکسس پوینت به تنهایی اینترنت نمیتونه بده باید به یک مودم adsl با کابل وصل بشه مگر اینکه یک مودم adsl اکسس پوینت داشته باشید که شما روی یک خط نمیتونید دو تا مودم adsl بزنید
چون مک آدرس بلاک میشه این مربوط به isp تون میشه که اینکارو بکنه یا نه
سلام
من میخواستم مودم wifi بگیرم اما قبلش یه چند تا سوال مبتدیانه داشتم .
این مودم وای فای فقط برای انتقال اینترنت بین دستگاههای مختلف استفاده میشه یا میشه از اون به عنوان یه شبکه خصوصی بین دستگاههای توی خونه که وای فای دارند استفاده کرد ؟
مثلا من یه HTPC دارم که از مدیا سنتر XBMc استفاده میکنه و الان از کنترل معمولی اسفاده می کنم ولی خوب نرم افزار کنترل اندرویدی اش هم هست که باید از طریق wifi وصل بشه میخوام بدونم مثلا اگه اینترنتم قطع باشه این ارتباط برقرار میشه یا مثلا آیا از این طریق میشه فیلمی که روی کامپیوتر داره پخش میشه رو روی موبایل یا تلوزیون ( بدون وجود اینترنت و مصرف کردن از پهنای باند adsl ) سینک کرد و تماشا کرد ؟
ممنون میشم ساده پاسخ بدید
چه مدلي از D-link الان بهترينه؟
كاربرد براي يك خونه نسبتا بزرگ با برد وايرلس خوب ميخوام. و در منطقه اي هست كه شبكه زير ساخت مخابراتش ضعيفه و نويز زياد داره.
و آيا D-Link بهتره يا TP-Link؟
ممنون
این مدل رو بگیر برد خوبی هم دارهنقل قول:
dlink 2730u حدود 85 تومن است 4 پورته سری n با یک آنتن 8dbi
2750u سفید بگیره بهتره ! زیر صد تومنه !:n11:نقل قول:
پ.ن: اولین باره این تاپیکو میبینم ! تکلیف تاپیکهای موازی چی باید بشه ؟؟:n13:
ایا دو انتنه بودن تاثیری در برد بیشتر وایرلس داره؟نقل قول:
چون خونه ما دیوار زیاد داره.
بعضیا میگن tp_link از dlink بهتره؟
دو آنتنه بودن باعث میشه محیط بیشتری رو. بتونه پوشش بده و موثر استنقل قول:
هم تی پی لینک خوبه هم دی لینک ولی مدل های جدید دی لینک چیز های خوبی است البته بعضی مدل های تی پی لینک یک سری مشکلاتی جدیدا داره
دوستاني كه مودم TP-Link 8968 دارن استفاده ميكنن راضي هستن؟
مشكل خاصي نداشتن باهاش؟
دوستم، مطمئنی آنتن D-Link 2730U توانش 8 dBi هست؟نقل قول:
آخه من کلی دنبال توان آنتن این مودم گشتم هیچ جا چیزی ننوشته بودن، نهایتاً یکی از فروم های خارجی دیدم که نوشته بود 5 dBi هست.
اگه واقعا 8 هست من برم همینو بخرم، چون روتر DIR-600L مدنظرم بود و اون آنتش 5 هست
سلام...من تازه adsl گرفتم و مودم را خود مخابرات برام اورده..... vodafone:n13: در مورد این مارک چه اطلاعاتی دارین؟ اصلا چطوره کارش خوب هست؟