چه Error ای بود ؟! به لاتین میتونی بنویسی ؟نقل قول:
چه Error ای بود ؟! به لاتین میتونی بنویسی ؟نقل قول:
دوستان من 360 اسلیم دارم دیشب از یکی پرسیدم میشه آپدیتش کرد گفت آره یه آدرسم بهم داد آپدیت رو گرفتم حالا e71 میده چه کنم؟
راستی کپی شده است دی وی وی ام تو رامم نبود
شما چطوری مگه Update کردی ؟! این Error معمولا زمانی بوجود میاد که وسط Update دستگاه رو خاموش کنید و یا اینکه برق بره.نقل قول:
از LIVE گرفتین ؟
دوستان من نزدیک یک ماهه یه Xbox Arcade گرفتم اون روز بازی Crysis2 رو گرفتم و اولش گفت که باید Update شود Update که کردم خود Crysis2 رو میاره ولی بقیه بازیها مثل Call Of Duty رو نمیاره و میزنه The Disc is not recogonized از چند نفر پرسیدم گفتن مال Update حالا اگه راهی هست لطفا منو کمک کنید.
از قرار معلوم بعد از آخرین آپدیت داشبرد AP2.5 بازی هایی مثل بلک اوپس و کال آف دیوتی 6 و هالو ریچ فعال میشه. برای ترمیم دیسک باید با برنامه Abgx پچش بکنی :نقل قول:
من پچش کردم ولی یه ارور خاصی میده که هنوز جرات نکردم امتحانش بکنم! اروری که میده میگه چهار تا احتمال هست واسه ایجاد این ارور اولیش این هست که بد ریپ شده باشه و غیره ...کد:http://abgx360.net/
ببین ماله تو هم همین ارور رو میده؟
سلام من یه 360 فت دارم که تو آپ به LT دی وی دی کیهاش پاک شده بک آپ هم ندارم درایوشم لیتون هست آیا امیدی به درست شدنش هست یا باید دور انداخته بشه؟
سلام
جریان ابن آپدیت جدیده چیه که میگن دیگه بازیهای کپی(چه قدیم چه جدید) نمیخونه؟؟؟
به مورتال کامبت که مربوط نمیشه ؟
شما اگه کنسول رو آپ کنی دیگه تعدادی بازی خاص رو نمیتونی اجرا کنی.نقل قول:
اما سایر بازی های قدیم و جدید رو میتونید اجرا کنید.بستگی به بازی داره که قفل داشته باشه یا نه.
فعلا بازی های AC BH - Cod 6/7 - halo reach - NFS HP- اجرا نمیشن مگر این که پچ شده باشن.
تا اونجایی که من مطلع هستم DVD Key هنگامی به درد میخوره که شما بخواهید کنسول کپی خور شده رو به حالت ارژینال و کپی خور نشده بر گردونید؛ تا وقتیکه قصد انجام این کار رو نداشته باشید Key رو لازم نخواهید داشت!نقل قول:
موفق باشید
حیف باشه...بیخودی زدم دستگاه توسط یه بازی مزخرف (yoostar 2) آپدیت شد و دیگه نه NFS HP و نه AC BH رو نمی خونه...و با توجه به این چیزایی که توی این تاپیک خوندم گویا هیچ راهی نداره که دیگه این بازیا رو بتونم بازی کنم ...
ببینم اگه ببرم بیرون می تونن کاری کنن که درست بشه یا کلا دیگه نمی تونم کاری کنم؟؟؟
کی گفته نمیشه!نقل قول:
شما اول باید LT+ رو روی کنسولتون بریزید و بعدش بازی هایی که قفل دارن مثل nfs hp و ac bh و cod:black ops رو پچ کنید.
ممنون جناب p.30.man
دو تا سوال دیگه دارم
ببینم بازیهای پچ شده رو بیرون می فروشن؟ یا باید خودمون پچشون بکنیم؟
LT+ رو می تونم خودم بریزم یا باید بدم بیرون؟اگه خودم می تونم بریزم از کجا فایلشو گیر بیارم؟
دوست عزیز بازیهای پچ شده بیرون واسه فروش هست ولی شما ظاهرا داشبورد رو آپدیت کردیدنقل قول:
که هیچ راهی جز ریختن LT Plus نداری
کارش نسبتا مشکل هست و ابزار خاصی میخواد ببرید بیرون نیم ساعته میریزن
اگه LT PLUS رو بریزم مشکلش حل میشه یا بازم باید بازیهای پچ شده براش بگیرم؟
بازیهای جدید همشون پج شده اند؟
هزینه اش چقدره؟ یکی به من گفته 30 تومن...
بله حل میشه.نه دیگه لازم نیست به پچ حساس بشی:31:نقل قول:
شما دیگه بدونه نگرانی بازی رو اجرا کن
هزینش حدودا 10 تومن میشه بسته به انصاف فروشنده
الان باید اول LT رو روش بریزیم بعد LT PLUS ?
نهنقل قول:
تازه کسانیکه lt ندارن توی 10 دقیقه lt+ ریخته میشه درصورتیکه داشته باشی میشه 25 دقیقه
پس نیازی به ریختن lt نیست و یه راست lt+ّبریز
اینجا تاپیکی در مورد نصب LT plus نداره؟ راستش یه خورده سختمه که دستگاه رو ببرم بیرون...وقت نمی کنم...قضیه تنبل بازی و این حرفا :31:
راستش آموزشش هست ولی اصلا به دردسرش نمیارزه.شاید یه ذره اشتباه کنی اون موقع کنسولت به درد هیچی نمیخوره و فقط میشه یه dvd playerنقل قول:
برو به این سایت و یکی از بچه های گل همین فرومه.کنسولتو براش بفرست درست میکنه برات و یه روزه برمیگردونه
انقدر هم قابل اطمینانه که نگو.اسمش هم میثمه و بهترین کسی هست که تو کارش صداقت داره:
محتوای مخفی: سایت
ممنون دوست عزیز...الان بازیهای جدید یعنی همشون نیاز به LT Plus دارن؟ الان همین مورتال کمبت جدیده اینجوریه؟
خواهش میکنمنقل قول:
نیاز آنچنانی ای نداره بیشتر برای لایو هست و امنیت خود کنسول
بریزی خیلی بهتره از اینه که نریزی
مورتال نه فکر نکنم نیازی به lt+داشته باشه
همون سایتی که گفتم برو و بهش بگو از طرف من اومدی کارتو راه میندازه:20:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.
یه سوال داشتم:
من مدتی قبل به خاطر گرفتن هاردو مشکلات نصبش،به دلایلی داشبورد Xbox رو Reset کردم، حالا تو اجرای بازیها که فعلن مشکل ندارم،ولی ظاهر داشبورد کنسولم خیلی خنک شده، تم نداره، آواتارمم شکل نداره،:18: :41:
حالا واسه اضافه شدن اینا باید چکار کنم؟ باید آپدیت بشه؟ اگه آپدیت بشه مشکلی واسه اجرای بازی ها پیش نمیاد؟
کلا میرزه آپدیت بشه یا همینجوری باهاش کنار بیام؟
کنسولم : arcade
داشبورد : 2.0.12416.0
ممنون میشم کمکم کنید.........
سلام...من کنسولم رو از روی یه بازی آپدیت کردم یعنی داداشم کرد بدون اطلاع من...
حالا دیگه بازیهای cod black ops & mw2 رو که قبلا میخوند دیگه نمیخونه ....
چه طوری درست میشه؟ نمیشه دانگرید کرد؟؟
من ورژن داشبودرم رو اگر لازم هست میزارم..
نقل قول:
آخرین ورژن آپدیت دشبورد همراه با آواتارها:
2.0.12625
کد:http://download.microsoft.com/download/4/B/5/4B502530-BC35-4477-B25A-AEFDCFB7F504/SystemUpdate_12625_USB.zip
فرم ور +LT رو نصب کنید.نقل قول:
بازی هاتون رو از طریق برنامه abgx360 پچ کنید؛ تاپیک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست اشتباهي ويرايش شد...
دوستان دستگاه من اسلیم هستش و ورژنش 2.0.9199.0 .
آیا این ورژن احتیاج به آپدیت داره ؟
این ورژن 2.0.12625 چی هستش که میگن آخرین ورژنه ؟
ممنون
اگر قصد استفاده از Xbox Live و بازی آنلاین رو دارید به محض وصل شدن به لایو، کنسول به طور اتوماتیک خودشو آپدیت میکنه. بعضی از بازی های Kinect هم برای درست اجرا شدن نیاز به آپدیت دارن که روی خود دیسک بازی هست این آپدیت.نقل قول:
هر چند وقت یکبار دشبورد آپدیت میشه که برای کسانی که به طور مداوم از لایو استفاده میکنند ضروری هستش.. وگرنه این آپدیت ها تغییراتی محسوسی ایجاد نمیکنند..
با سلام خدمت بازی خورها
یه سوال داشتم که من برای بازی های جدید باید کنسولم رو آپدیت داشبورد کنم یا آپدیت سخت افزاری(منظورم بردن به بیرونه برای بازشدن کنسول) بازیهایی مثل nfs و ass نمیاره
آخرین بار هم از روی همین بازی nfs داشبوردم آپدیت شده
ورژن داشبوردم هم 2.0.12416.0 هستش
کنسولم پرمیوم هست و درایوش هم هیتاچی
خواهشمندم بطور کامل راهنمایی بفرمایید
اگر بخوام لایو هم بازی کنم چه فرقی میکنه؟
با تشکر از همه عوامل
سلامنقل قول:
1. باید فرم ور +LT رو نصب کنید.
2. کنسول رو به آخرین ورژن دشبورد یعنی 2.0.12625 آپدیت کنید.
3. بازی های رو پج AP 2.5 کنید.
4. تمام!
نصب کردن فرم ور +LT یه جورایی ضمانت بن نشدن از لایو هست و شما میتونی با خیال راحت بازی کپی بذاری داخل دستگاه و بازی کنی؛ منتها این منوط به اینه که بازی های رو کاملا پچ کنی.. شما تاپیک های دیگر این انجمن رو بخون من توضیح دادم همه اینارو.
موفق باشید
پیمان جان یک سوال، آقا این آپدیت جدید که قراره این 2-3 روز بیاد قضیه اش چیه ؟ میگن باید بعد از آپدیت دوباره قبل از اینکه lt+ نصب کنی Serial number کنسول رو فکر کنم برداری و.... میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟! (الان ما لایو باز ها باید آپدیت کنیم یا نه؟!)
ممنونم:)
مایکروسافت قراره یه حالگیری اساسی کنه اینبار ظاهرا.. این آپدیت 2.0.13152.0 دو روز دیگه 19 می عرضه میشه و اینطور که گفته میشه دیسک های کپی رو غیر فعال میکنه و فرم ور +LT رو هم از کار میندازه!نقل قول:
متاسفانه کسانی که DVD Key کنسولشون رو ندارن به مشکل میخورن و باید حداقل 1-2 ماهی صبر کنن تا هــکرها یه کاری بکنند. شما به محض اینکه به لایو وصل بشی در اون تاریخ کنسول آپدیت میشه و اجباری هست.
مطمئن نیستم ولی داشتم لایو بازی می کردم یکی از دوستام پیغام داد آپدیت نیومده -- شد:31:نقل قول:
یعنی الان ما که اسلیم ۰۲۲۵ داریم و ه ک نشده اگه اون داشبورد بیاد بازم ه ک نمیشه !!؟؟!؟!؟!؟ :41:نقل قول:
خیــر متاسفانــه.نقل قول:
باید منتظر موند.
آپديت جديد اومد دوستان مراقب آپديت جديد مايكروسافت باشيد
دوستاني كه ميرن لايو مراقب باشن، مايكروسافت در فاز اول طبق كد بندي و سريال دستگاها آپديت رو واسه
يكسري ريليز كرده كه تا چند وقت ديگه واسه همه توي لايو پيغام آپديت مياد.
هنوز اين آپديت توسط تيم هاي هكر آناليز نشده و گمانه زني هاي زيادي در موردش هست كه از اصلي ترين
موارد اون ها فلش شدن فريمور درايو هاي Lite-on و BenQ و تبديل اون به فريمور مورد نظر مايكروسافت هست
يعني دوستاني كه LT+ دارن اگه آپديت كنن احتمالا فريمور درايوشون پريده و چون مشخص ميشه كه از فريمور
اصلي استفاده نميكردن فلگ ميشن و در ليست سياه قرار ميگيرن
گفته می شه که بهتر هست قبل از آپدیت درایو رو به فرم ویر اصلی خودش فلش کنید، بعد از آپدیت در صورت استفاده از lt+ شما برای Live ایمن نخواهید بود و باید منتظر نسخه جدید فرم ویر توسط c4eva باشید.کد:Slim Lite-On: PLDS DG-16D4S 9504 -> 0272
Phat BenQ: PBDS VAD6038 62430C/64930C -> 04421C
Phat Lite-On: PLDS DG-16D2S 74850C/83850C/93450C -> 02510C
Samsung ms28 is patched with ms28p2f9
با سلام
یه سوال داشتم و اینکه من یه بازی برای امتحان کنسولم گرفتم اسمش THOR هستش و برای اجرای اون میگه کنسول باید آپدیت بشه از روی دیسک
من هم هنوز LTپلاس رو نزدم و ورژن داشبوردم 2.0.12416.0 هستش نمیدونم اگر بذارم آپدیت بشه میشه بازی کرد یا فریمور درایو رو تغییر میده یا ربطی به فریمور نداره وبازیهای کپی رو میخونه
و در کل با کدوم آپدیت موجود در پست اول میتونم فعلا بازیهای جدید رو بازی کنم همچنین قصد بازی در لایو هم ندارم + بازیهای پچ شده کدامند که نیاز به +LT دارند
درایو کنسولم هیتاچی هستش
شرمنده یه کم طولانی شد
با تشکر فراوان
سلام
امروز من رفتم بازی Portal 2 رو گرفتم که به مشکل خوردم البته این مشکل رو قبلا هم تو Hot Per suit خورده بودم که وقتی میخوام نصبش کنم میزنه که disc unreadable با دو نفر که مثلا بلد بودن پرسیدم گفتن که باید آپدیت کنی ولی Dashboardam همین آخرین نسخه ای که تاریخ ژانویه اومده ....
میخواستم بدونم باید چی کار کنم ؟
سلامنقل قول:
بازی THOR این آپدیت جدید رو در خودش نداره و شما میتونی آپدیت کنی.
جواب سوال دومت: در ضمن این بازی ap 2.5 نیست و شما برای اجرای این بازی به فرم ور +LT احتیاجی نداری اما این رو بالاخره برای اجرای بازی های جدیدتر باید نصب کنی.. لینک آخرین آپدیت رو به استثنای آپدیت ماه may در صفحه اول گذاشتم.
صفحه قبل توضیح داده بودم؛ شما باید دوباره از این بازی ایمیج بگیری، پچش کنی و دوباره رایت بزنی:نقل قول:
نقل قول:
3. بازی های رو پج AP 2.5 کنید.
دوستان الان یعنی ما نباید به لایو وصل بشیم؟؟ اگر وصل شدیم و آپدیت 19 می ..شد کنسول..
انوقت دیگه هیچ بازی کپی رو نمیخونه و فقط ارجینال؟؟
دقیقانقل قول:
اصلا به لایو وصل نشو تا اطلاع ثانوی