شاتل خیلی خیلی بهتر از صبا هست ولی خوب مجبوری هست دیگه سرویس بهتر از اینا نیستنقل قول:
Printable View
شاتل خیلی خیلی بهتر از صبا هست ولی خوب مجبوری هست دیگه سرویس بهتر از اینا نیستنقل قول:
آقا الان از شاتل با ما تماس گرفت.
بهش گفتم داداش این کار یعنی چی؟
من سرعت 128 خریدم بعد شبانه سرعت 3 باید کار کنم؟
گفت درخواست زیاد میشه و فشار رو شبکه هست
گفتم اصلا شبانه برای خودت
نمیخواهم
شما یک یوزرنیم سراسری درست کنید مثل صبانت
کسانی که شبانه میخواهند با اون سرعت بروند دانلود کنند
کسانی که کار دارند و میخواهند با سرعت روزانه که حقشون هست کار کنند با یوزر نیم و پسورد روزانه بروند کار کنند.
گفت مشکل اینجاست که کاربارن نمی توانند یوزرنیم و پسورد را وارد کانکشن کنند و به مشکل بر میخوره
یعنی شب یوزر و پسورد رو بزنند و شب عوضش کنند این مشکل بر میخورند
اونی که نمیتنونه یوزر نیم و پسورد وادر کنه پس قدیم با کارت اینترنت چه میکرده؟
چطوری میره تو اینترنت اصلا؟
گفت شرکت مشکلات این کار رو درنظر کرفته که این طور کرده
گفتم خیر
منافع شرکت باعث این کار شده
گفتم شاتل روزانه رسما 6 ساعت داره از کاربران می خوره
ای کاش بهانه ای قابل قبول می اورند
مشتری ها هماهنگ و هم صدا نیستند و گرنه درست میکردند
من دو شنبه یا سه شبنه فکسی می فرستم دفتر مدیریت ببینم جوابمون رو چی میدهند.
کدوم مرکز هستی:18:نقل قول:
من که 2ساله سرعتم همیشه ok بوده
isp تو عوض کن
مدرس از روز اول اشغالنقل قول:
خوب من هم همین مدرس که میگی هستم و 2سال هم هست هیچ مشکلی ندارم!نقل قول:
احتمالا مشکل از رانژه خط شماست یعنی تجهیزاتی که خط شما را وصل کردن بهش مشکل داره و باید خط شما را روی یک پورت دیگه رانژه کنن!...
یا مشکل از خط شما هست!
:31: هیچ مشکلی ندارن والانقل قول:
چک شده اساسی
اگه رانژه ات عوض شده و درست نشده ! به نظر من 50 تومان بده برو یک خط دیگه بخر (pcmنباشه!)دی:نقل قول:
نقل قول:
من مرکز حافظیه هستم. البته دیشب برعکس 10 روز قبلی عالی دانلود کرد:27:
دوستان قیمت های ماتریکس را براتون اسکن کردم که اگه لازم داشتید نخواد به خاطر 2تا قیمت بلند شید برید شرکت!
آقا قضیه این پارس آنلاین چیه همه میگن سرعتش قاطی کرده رفته بالا؟؟
اصلا این پارس آنلاین در کلّ چه جور؟؟ بدرد بخور هست یا نه؟؟
نقل قول:
دوست عزیز مشکل از رانژه و خط نیست خود شاتل هم کاملا اذعان داره که شبها افت سرعت وجود داره ..منم اکو دارم و شبها سرعتم واقعا افتضاحه و به زحمت یک صفحه لود میشه ... با دفتر تهران هم تماس گرفتم گفتند که به علت رایگان بودن شبها فشار روی سرور زیاد میشه و به این صورت در میاد ..گفت در حال بررسی و مرتفع کردن مشکل هستیم ولی یک هفته است که خبری نیست ...
اگه به همین صورت پیش بره من خطمو عوض میکنم
.................................................. ..................
اخه مرکزش با من یکی هست و من مشکلی ندارم اون مشکلش حاده!نقل قول:
پارس انلاین یه مشکلی که داره اینه که حجم دزدی داره...یکدفعه میبینی 300 مگابایت الکی از حسابت کم شده!نقل قول:
منظورتون از تعويض خط اينه كه شماره تلفن جديد ميگيري يا isp را عوض ميكني؟نقل قول:
اگر منظورت خط تلفن هست مگه تعويض خط تلفن تو سرعت تاثير داره؟
كارخوبي انجام دادي اگر مقداري درباره اش توضيح ميدادي خوب بود :سرعتش باز شدن page ها/دانلود و......نقل قول:
نقل قول:
نه دوست عزیز منظورم این بود که از شرکت دیگه ای سرویس میگیرم ... چونکه بیشتر وقت آزادم برای استفاده از اینترنت شبها است ..که شاتل هم شبها به کل سرویسش تعطیله برای همین مجبورم که از جای دیگه ایی adsl بگیرم ..:41:
ماتریکس نمایندگی داتک رو داره
دوستان مرسی از راهنماییتون.
انشالله بزودی میخوام برم 128Eco یک ماهه بگیرم+مودم 604g .
دوستان شیرازی نمایندگی Asus میدونین کجان برا خرید مودم؟؟
---
و1مورد دیگه اینکه خط خونمون PCM بود رفتم مخابرات یه فرم پر کردم گفت تا2 روز دیگه ردیفه!! حالا این قضیه رانژه که میگن یعنی چی؟؟ میشه خودم برم دنبالش که شرکت نخواد پول تو پاچمون کنه؟؟
فکر نکنم نمایندگی داشته باشه من که ندیدم شما اگه دیدی به ما هم بگو!نقل قول:
من چند هفته پیش میخواستم بگیرم کل پاساژ ملاصدار و Pc Center را گشتم نبود! یکجا هم پیدا کردم گرون میداد!
اگه از همون دالای بگیری!
مودم گرفتی یه خبری هم به ما بده!
اخر هم نگرفتم!:31::27:
این اقای بهشتی هم میگفت چند روز پیش یکی از این ایسوز ها اوردن بودن دیدیم بردش Tp Link بود!
نه نمیشه! چون رانژه هر شرکت با دستور همون شرکت به مخابرات انجام میشه!
شما با همون کارت تخفیف که دادم بهتون 10 هزار تومان تخفیف میگرین هزینه نصب میشه 5 تومان!
آقا با سلام خدمت همه اساتید محترم :
من قصد دارم یک خط ADSL 128 یا 256 بگیرم ولی موندم سرگردون اگه میشه منو راهنمایی کنید که از کدوم شرکت بگیرم
من حوزه فیاض بخش هستم
این سه مورد را پیدا کردم که خدمتتون عرض می کنم :
1-شرکت داتک با محدودیت 6 گیگ و سرعت 256K سه ماه 36000
2-شرکت همیار نت سه ماهه با محدودیت 2 گیگ 40000
3- شرکت PARS ONLINE و محدودیت 3 گیگ 25000
همه هم برای سه ماه هست
اگه موردی بهتری هست لطفا راهنمایی کنید و ممنون می شم
در ضمن در مورد مودم هم نمی دونم چی بگیریم این را هم لطفا راهنمایی کنید
پیشاپیش تشکر
سلامنقل قول:
همیار که 2 گیگ 40 تومان خیلی گرونه و شبانه هم نداره که اصلا نمیصرفه!
پارس انلاین هم بد نیست ولی 3گیگ 3ماهه حجمش کمه!
داتک 6 گیگ قیمتش خوبه!
شاتل هم میتونی بگیری!
دقیق نمی دونم ... اما بعضی از دوستام که پارس آنلاین دارن میگن الکی سرعتشون رفته بالا ... حتی تا 2 مگنقل قول:
خوب خوب ... کلا به نظر من ماتریکس نسبت به 3-4 ماه پیش خیلی بهتر شده .. (قطعی کمتر ، نوسان سرعت کمتر ، سرعت بیشتر و ... )نقل قول:
من خودم از سرویس یک ماهه 256 میگیرم و چه شب چه روز سرعت دانلودم بین 35 تا 40 هست ...
شب ها هم اصلا افت سرعت و دی سی ندارم...
نظر من روی اول داتک و بعد هم شاتل هست ...:5:نقل قول:
از نظر قیمتی فعلا داتک از همشون بهتره ... سرعتش هم که خدا رو شکر خوبه ...
------------
مودم چه نوعی می خوای ؟ وایرلس ؟؟؟؟؟؟؟؟ تک پورت ؟ یو اس بی ؟؟؟؟؟؟؟؟
تایید میشهنقل قول:
قطعی به صفر رسیده کلا توی این چند ماهه
سرعت هم خوبه مثل قبله !
دوستان شاتلی که 128 اکو داشتن دیدن گفتم دوباره بعد از چند روز میشه 512 شده 512:10::40::40:
بله ، مثل اینکه دوباره برگشته 512نقل قول:
فقط شاتل، فقط اکو 128 :8::5:
..........
رفقا من تازه مشترک شاتل شدم . سوال من را فقط آنهایی که خیلی وقته شاتل دارند جواب بدن . به نظر شما سرعت 128 اکوی من که دیشب 512 شده تا چه مدت همینطوری میمونه ؟ معمولا تا چه مدت همچین وضعیتی داره (یک ماه دوماه سه ماه چقدر؟)
ارزش داره 512 اکو بخرم با این اوضاع؟
یک مودم معمولی می خوام
وایرلس هم فعلا الزامی نیست
البته اگه میشه یکم درباره ش راهنمایی کنید بهتره
زیر 40000 باشه
در ضمن اگه حدود 20000 باشه که خیلی بهتره
اگه میشه آدرس نمایندگی شاتل را هم به من بدید و همچنین نرخ اینترنتش را؟؟
نقل قول:
مودم porsche عالیه
35000 تومان . خیلی هم ظاهر قشنگی داره
من دست دومش را دارم 25000 اگر خواستی ) کانفیگ شده مخصوص شاتل )
آدرس شرکت شاتل شیراز که اسمش آرانیک هست : خیابان قصرالدشت مقابل عفیف آباد جنب بانک ملی طبقه سوم . شرکت آرانیک فارس 6286570
توی لینک زیر هم شماره تلفنت را وارد کن که معلوم بشه ساپورت میشه یا نه یا تلفن بزن سوال کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارت طلایی هم پ خ شد چون 10000 تومان تخفیف داره
در ضمن تازگیها خط فیبر نوری هم ساپورت میکنه
لینک تعرفه های شاتل
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/ecopricelist/
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
که البته لینک اولی سرویس اقتصادی و دومی برای افراد پرمصرف هست
از زمان انتخابات تا 512 باز گذاشته بودن تا هفته پیش پنجشنبه بعد تا دیشب که دوباره شد 512...نقل قول:
معلوم نیست!
نه شما همین 128 اکو را داشته باش هر وقت شد 128 میتونی تغییر سرویس بدی به 512
من امروز میخواستم برم تغییر سرویس بدم به 512 که دیشب خودش شد 512:31::27::40::40:
سلامنقل قول:
مودم هم اگه مودم هایی که خودشان تایید میکنن بگیری بهتره مثل zyxel یا Smc یا Asus
یا
-LINKSYS-billion-level1-3com-paradyn-usrobotic
مودم های دیگه هم میتونی بگیری مشکلی نیست!
مودمهای D-LINK - TP-LINK - PORSCHE - STARNET ارزون هستن!
ادرس جدید ارانیک:
خیابان قصرالدشت-روبروی خیابان عفیف آباد-ساختمان جنب بانک ملی- طبقه سوم
شماره تلفن های: 6286379-6286377-6286611-6286570-
نظر من اگه وایرلس نمی خوای ASUS بگیر ...الان دقیقا مدلش را یادم نیست ... اما یه مدلی بود که یک پورت USB و یک پورت LAN داشت ، قیمتش هم 40 تومان بود ...
اره ولی ASUS من چند مدت پیش گشتم گیرم نیامد مخصوصا am602 ...نقل قول:
اگه شیرازم گیر بیاد گرون هست اینجا..
میتونه از دالای بگیره...
میده 46 تومان...
dalay.ir
البته ASUS تقلبی اش هم زیاد شده که بردش T-PLINK هست و...
آها ... منظورم همین am602 بود ... یکی از دوستام داره ، حرف نداره ...نقل قول:
البته من خودم وایرلس linksys دارم و واقعا ازش راضی هستم ، اما تا چون تا حالا با مودم های غیر وایرلسش کار نکردم نمی تونم نظری بدم.
من دو تا مودم am602 دو پورته و porsche را دارم
192.168.1.1 را که تایپ کنی میبینی صفحه دوتاشون کاملا شبیه هم هست. اصلا مو نمیزنه
به نظرم چیپست هردوتاشون یکی باشه
متاسفانه am602 من چند وقت پیش به دلیل این که یک آدم حواسپرت کابل مودم مشغول دانلود کردن را از کامپیوتر جدا کرده بود ( تا به لپتاپبش وصل کنه ) خراب شده:41:
یک مشکلی دارم شاید دوستان بتونن یک راه حلی براش پیدا کنن
من یک سال پیش برای اولین بار مزه استفاده از adsl در خانه را چشیدم . سرویس دهنده هم امین نت بودم چهار ماه پیش هم اشتراکم را با این شرکت لغو کردم و آن شرکت هم خط من را از رانژه درآورد. از آن موقع سراغ هر شرکتی رفتم ( ماتریکس ، فن آوا و بعد از سر ناچاری دوباره خود امین نت ) نتوانستم adsl را فعال کنم . یعنی رانژه میشد ولی وقتی کانکت میشدی ارور 768 میداد ( ارور 768 یعنی منشا مشکل معلوم نیست ) پشتیبانی این شرکتها هم نمیدونستن مشکلش چیه ؟
آخرش بیخیال شدم رفتم یک خط تلفن جدید که برام پنجاه تومان آب خورد خریدم و از شاتل سرویس گرفتم و مشکلم حل شد
کسی میدونه مشکل خط قبلیه چیه ؟ راه تعمیرش چیه ؟ اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم .چون میخام روی خط قبلی از از یک شرکتی اشتراک adsl بگیرم
( خط قبلی همه کارهای یک خط معمولی را درست انجام میده فقط adsl روش کار نمیکنه البته رانژه میشه )
فکر می کنم خط قبلیتون یکم نویز داشته ... من تو خونه قبلیمون خطمون نویز داشت ، و باعث می شد بعضی اوقات این ارور را بده ... (تنها دلیلی که به ذهنم می رسه همینه )نقل قول:
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
پس چرا دفعه اول که به adsl وصل شد مشکلی نداشت الان که از رانژه درآمده مشکل داره؟
نمی دونم والا ... شاید اون موقع هم شانسی بوده که اینجوری نمی شده !نقل قول: