بله کاملا راضی هستم ، البته اگر دنبال یه دوربین خیلی باکیفیت هستی بیخیال 5800 بشو چون توی نورکم دوربینش ضعیفه اما درکل گوشی باکلاسیه ، یعنی اگر جایی دستت باشه توی چشم میزنی ( اگه 5800 خریدی حتما اسفند دود کن برای خودت :31: )نقل قول:
Printable View
بله کاملا راضی هستم ، البته اگر دنبال یه دوربین خیلی باکیفیت هستی بیخیال 5800 بشو چون توی نورکم دوربینش ضعیفه اما درکل گوشی باکلاسیه ، یعنی اگر جایی دستت باشه توی چشم میزنی ( اگه 5800 خریدی حتما اسفند دود کن برای خودت :31: )نقل قول:
نه 300 تومن نیست ارزونترنش 350 تومنهنقل قول:
ممنون از دوستایی که جواب دادن،الآن چه گارانتی هایی تو بازار هست بهترین چیه؟ چقدر ه قیمتش؟ به نظر شما پول برای گارانتی بدم یا چه؟!خودم سامسونگ امنیا دارم و سر ارتقای رام گوشی dead شد حالا به هر دری میزنم درست نمیشه یکی هست که میگه بفرستتش رومانی درست کنه و 100 تومان هم میگیره، اگه گارانتی ماکروتل که بهترینشه رو گرفته بودم اونا برا این حالت main board رو که 200 تومنی پولشه عوض میکنن./در مورد این گوشی نظر دوستان چیه؟ اگه گارانتی معتبر بگیری ساپورت نرم افزاری خاصی میکنن؟ مثلا ارتقای رام یا فارسی سازو..؟ممنون میشم.راستی آلبوم جدید داریوش خیلی قشنگ و متفاوته حتما گیر بیارین!
گوشیهای نوکیا فکرنکم گارانتی معتبر توی ایران داشته باشن.موقع خرید گوشیم فروشنده بهم گفت اگه میخوای با گارانتی میدم اما معتبر نیست و فقط نرم افزاریه.یعنی پول الکی میدی. درضمن اگرخواستی بخری گوشی چینی و حتی الامکان سفارش عربی رو بخر و فکر مجارستان و فنلاند رو از سرت بیرون کننقل قول:
گوشیهای نوکیا فکرنکم گارانتی معتبر توی ایران داشته باشن.موقع خرید گوشیم فروشنده بهم گفت اگه میخوای با گارانتی میدم اما معتبر نیست و فقط نرم افزاریه.یعنی پول الکی میدی. درضمن اگرخواستی بخری گوشی چینی و حتی الامکان سفارش عربی رو بخر و فکر مجارستان و فنلاند رو از سرت بیرون کن :8:نقل قول:
وستان یه سوالی داشتم در مورد پخش فایلهای تصویری در 5800
من برنامه mobile DVD رو روی گوشی ریختم و یه فیلم دایویکس رو با هاش اجرا کردم چرا اینقدر کند اجرا میشه ؟اصلا تصویر تیکه تیکه میشه .اصلا میشه با موبایل فیلم دید؟ آیا برنامه ای هست که بشه فیلم رو تو با فرمتهای مختلف دید با همون کیفیت خودش تو 5800؟
یه دیکشنری که با این گوشی سازگار باشه میخوام کسی داره یا امتحان کرده ؟ یکی خودم نصب کردم ولی نمیشه باهاش کارکرد 4 تا دکمه abcd پایینش میاد که بی فایدست و نمیشه باهاش کارکرد
نقل قول:
دوستان دیگه هم لطف کنن نظرات و تجربیاتشون رو بگن، ممنون
پک عکس پس زمینه :
شاد باشید:40:کد:http://rapidshare.com/files/206172645/N_5800_Wallpapers.rar
سلام چند تا سوال در مورد آپديت گوشي 5800 داشتم:
1- ميشه فايل آپديت رو دانلود كرد و بعد آفلاين آپديت كرد؟
2- چطوري ميشه از نسخه قبلي فريمور پشتيبان تهيه كرد تا اگه موقع آپديت مشكلي پيش اومد همون ورژن قبلي رو نصب كنم؟
3- با آپديت ميتونم زبون فارسي رو هم داشته باشم يا همون عربي هم از دستم ميره؟
4- كلا به ريسكش ميارزه آپديت كنم؟ از يه طرف حجم آپديتش زياده (119 مگابايت) و از طرفي هم توي همين فروم ديدم كه خيلي از دوستان موقع نصب آپديت، اتصال گوشيشون قطع شده و ....
متشكرم
1.بله براحتینقل قول:
2.فکر نکنم بشه باید اون نسخه قبلی رو برای دانگرید جداگانه تهیه کنین
3.بله پروکداکت کد فارسی هم هست
4.عزیز من اگه از گوشیت راضی هستی هیچ دلیلی برای آپ دیت وجود نداره ولی اگه می خوای یه سری از باگ هاش رفع بشه به نظر من ارزش داره
من یه بار با دیال آپ گوشیمو آپ کردم خیلی هم موثر بود
فقط ثبل از آپ مشخصات نسخه جدید رو بخون ببین به دردت میخوره یا نه (اطلاعات بیشتر تو تاپیک آپ دیت
و دی جی ممل آپ دیت باز :31:)
دستت درد نكنه بخاطر اطلاعاتي كه دادي دوتا سوال ديگه:نقل قول:
1- چطوري و از كجا فايل آپديت رو دانلود كنم ( براي آپديت آفلاين) ؟
2- پروكداكت كد فارسي رو از كجا گير بيارم ( يعني بايد موقع آپديت با اون كد برم) ؟
'گفتم که باید از دی جی ممل کمک بگیری تو این تاپیک:46:نقل قول:
[HTML]
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561&page=86
[/HTML]
آخه توي اين تاپيك گفته نميشه!!!!!!!!!!نقل قول:
چطور میشه فلش دوربین رو بطور ثابت روشن نیگه داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم هنوز برنامه چراغ قوه بریا این گوسی نیومدهنقل قول:
چطور میشه فلش دوربین رو بطور ثابت روشن نیگه داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درباره ی کیفیت پخش گوشی میشه توضیح بدین؟
صداش تو هدفون چطوره در مقایسه با موزیک فون های سونی اریکسون؟
همچنین میشه اکولایزر رو دستی تنظیم کرد؟
نقل قول:چراغ قوه:نقل قول:
شاد باشید:40:کد:http://www.symbian-freak.com/downloads/freeware/cat_s60_5th/files/misc/PhoneTorch.zip
اين گوشي از سري Xpress Music هست كيفيت صداش حرف نداره !نقل قول:
درباره ی کیفیت پخش گوشی میشه توضیح بدین؟
صداش تو هدفون چطوره در مقایسه با موزیک فون های سونی اریکسون؟
همچنین میشه اکولایزر رو دستی تنظیم کرد؟
هم صداي اسپيكر و هم صداي توي هدفون
بله شما مي تونيد اكواليز رو هم مثل گوشي هاي ديگه نوكيا دستي تنظيم كني
دوستان آخرين ورژن آپديت چي هست و چه امكاناتي نسبت به ورژن اوليه اش داره ؟
ورژن 20....تغییراتش رو نمیدونم.نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام
دوستانی که دارن یه توضیحی بدند
از گوشی راضی هستند ؟
بعضی ها میگن شکست نوکیا تلقی میشه ( اما در خبر ها فروش موفقی رو داشته )
man vaghan az 5800 raziam va alan ham ba khodesh daram ino mifrestam!
سلام دوستان من یه هفته میشه خریدم 320 تومن
کسی میتونه یه dvd پلیر واسه 5800 معرفی کنی
DivX Player 0.91 رو تست کن...واسه ویرایش 3 هست ولی ممکنه رو گوشیت کارکنه...
شاد باشی:40:
به نطر من که عالیه
اصلا" مشکلی هم نداره
میشه لینکشو بدی
گوشیه واقعا باکلاسیه. هنوز برنامه های زیادی براش نیومده. به دلیل نرم افزاری بودنش یه سری باگ داره مثل باقی گوشیهای نرم افزاری. اگر برای بازی و کیفیت دوربین میخوای گوشی بخری بیخیال 5800 اما اگر صدا و کلاس کار مهمه توی خریدش تردید نکن
نقل قول:شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268999
میخوام بخرم دوستان
واقعا تمامیی کارهاش لمسیه ؟
یعنی نقش یه موبایل تاچ به تمام معنا هستش؟
و بگید قبل از خرید به چه نکاتی توجه کنم که انتخابم درست باشه !؟!!! یعنی اصل و تقلبیش و یا نسخه ی اصلاح شده ی شرکتش.. ( در صورت ایراد احتمالی )
سلام بر همگی
دوتا سوال داشتم
1.باطری در شرایط همش کخ ریزی،نیم کخی و بدون دست زدن چقدر دووم میاره
2.نور صفحه رو چکار کنم همش تو افتاب اصلا دیده نمیشه با افتاب چکار کنم راهی چیزی نیست
من چطور میتونم یه محافظ مثل روکش شفاف فابریک که اون خطهارو نداشته باشه برای گوشیم پیدا کنم؟
دقیقا تاچ واقعیه برای همین شاید اولش یکم سخت باشه. مهمترین فاکتور برای خریدش چینی بودنشه و لوازم جانبی کامل:8:نقل قول:
مرسی
ازش راضی هستید ؟
من خیلی با گوشی کار می کنم
به خاطر کار که می کنم
چت با موبایل گاهی اوقات
و اینترنت خیلی استفاده می کنم
خوبه این گوشی؟ ( همیشه با گوشی های دیگه دستم درد می کنه از بس دکمه هارو فشار میدم)
نه صفحه تچ گوشی خیلی راحته و مثل آیفون مشکل اس ام اس نداره
اینترنت خیلی باهاش راحته چون نسل سومه و سرعت دانلودش 2/7 هست
به نظر شما چه قدر قیمت این گوشی افت میکنه در اینده نزدیک ؟
ديروز يه 5800 خريدم تاخالا 7تا8دفعه موقع اس ام اس هنك كرده
جيكارش كنم
نرم افزاري مشكل?
كارانتي النصر داره
فکر نکنم تا اوایل تابستان 320 کمتر بشهنقل قول:
به نظر شما چه قدر قیمت این گوشی افت میکنه در اینده نزدیک ؟
ورژن چنده؟؟؟نقل قول:
ديروز يه 5800 خريدم تاخالا 7تا8دفعه موقع اس ام اس هنك كرده
جيكارش كنم
سلام دوستان نميدونم اين گوشي رو بخرم يا نه و بين اين و n79 و n85 گير کردم!
ميدونم قبلا در بعضي از اين سوالات جواب داده شده ولي اگه جواب بدين مشکل خيليي ها حل ميشه چون همه مشکلاتش رو جواب دادين!
من بررسي شو تو جي اسم اريا خوندم حالا از شما چند تا سوال دارم:
1.آيا واقعا ال سيديش تو نور آفتاب اين قدر اذيت ميکنه که مانند دايموند بايد زاويه خورشيد و خود رو هي عوض کرد؟
2.منظورش از نرم تفزاراي کمي وجود دارد يعني s60 v5 تو چند گوشي بيشتر خلاصه نميشه يعني ميخوان s70 چيز ديگه رو مثل s60v3 پر نرم افزار و بازي کنند؟
بعد ازn97 کوشي ديگه اي به جز سامسونک اچ دي وجود داره يا خواهد داشت که از اين سيمبين استفاده کنه؟
3.منظورش از منو از کارايي لازم برخوردار نيست چيه؟
4.صفحه نمياش از حساسيت زيادي برخوردار نيست يعني مشکل داره يا همون دابل کليک و يک بار کليک منظورش بوده؟
5.شماره گيري هوشمند ندارد زياد مهم نيست ولي اگه ميشه يه کم توضيح بديد!
6.دوربين عکس برداري با اين که زياد مهم نيست ولي در چه حده در مقايسه با k800 ؟
7. درباره gps geatagging ميشه برام توضيح بدين؟
8.شارژر آن سوزني است يا يو اس بي؟
9.از دو کليد کال و اند بد تعريف کرده بود وگفته بود صفت و مشکل دار است درسته؟منو که خوب بود!؟
10.زوم عکس چه جورياست تا 32x هست يا کمتر يا بيشتر؟
11.چرا طرف چپ گوشي اين جوري ساخته شده و چرا نميشه سيم کارت رو مستقيم برداشت؟(در کل توضيح بديد تا بقيه تازه واردا هم بدونند)
12.باتري گوشي چه جورياست با توجه به مصرف ال سي دي بزرگ و wifi و ......... ؟
13.مکان نماي مجازي در همه نرم و بازي هاي جاوا وجود داره يا فقط در بازي هاي خاصي؟
(چون اگه همه باشه پرنيان و اف بوک هم به راحتي ميشه استفاده کرد و مکان نماي مجازي!
اينطور نيست؟)
*.کلا جاوا و سيمبين چه جوري نصب و اجرا ميشن کند يا با سرعت يا با اذيت؟
14.در مورد اين دابل کليک هم و يک بار مليم بيشتر توضيح ميديد؟
15.کار با انگشن خال چه جورياست؟
16.آيا منوي دوربين نميچرخد؟
17.صفحه کليد با پروداکت کد فارسي گچپژ روهم دارد و فول فارسي هست يا در تايپ فارسي مشکل دارد؟
18.در تايپ مانند iphone وe71 ورودي متن پيشگويانه وجود ندارد منظور چيست؟
19. واز همه مهم تر از مرورگر وب بد تعريف کرده بود در کل از نظر ساپورت و نمايش چه جورياست؟
20.قيمتش تا نهايتش چه قدر ارزون خواهد شد و آيا خوبه الان بخرو يا داره ارزون و يا گرون ميشه؟
ببخشيد سرتون رو درد آوردم!
يا حق!
آقا 350 از کجا قیمت دارین وسایلش کامله ؟! گارانتی متفرقه بدرد میخوره -باتریش رو عوش نمیکنن ؟! بهتر نیست گارانتی اصلی بگیریمنقل قول:
ممنون