خوب راهنمایی بیشتر؟ نام برند و قیمت؟
لاستيك جهت را کجا عوض كنم؟ اخه من که 11تومن اون زمان!واسه قبلی دادم مدلشم generous بیود
Printable View
خوب راهنمایی بیشتر؟ نام برند و قیمت؟
لاستيك جهت را کجا عوض كنم؟ اخه من که 11تومن اون زمان!واسه قبلی دادم مدلشم generous بیود
چیزیت شد؟؟!:19:
سلام به همگی دوستاننقل قول:
من دو هفته پیش اومدم تو این تاپیک و با دیدن پستهای مختلف به این نتیجه رسیدم که تو این بازار اشفته هیچ گیمپدی
کیفیت و کارایی Xbox360 نداره و وقتی خودم رفتم بازار به این نتیجه رسیدم دسته اورجینال سیمدار Xbox360 الان تو بازار موجود نیست برای همین مجبور شدم Xbox360 وایرلس بگیرم توی توپخونه از 85 بو تا 65 من قلابیشو ندیدم همشون پکاشون یجور بود(عکساشو میزارم) تو این مدت به جرات میتونم بگم که 90% بازیها به صورت کامل این گیمپدو میشناسن و با شوک به صورت کامل کار میکنه.اولش منم فکر میکردم که شاد بیخودی پوله زیادی داده باشم ولی از همون اول که گیمپدو دستتون میگیرین متوجه کیفیت گیمپد میشین و یه مزیته دیگه ای که داره اینه که رسیوری همراهشه تا 4 گیمپدو میشناسه یعنی شما میتونین اگه خاستین
گیمپد اضافه کنین دیگه فقط پول گیمپد وایرلس ایکس باکس میدین که اورجینالش (بدون -----)زیاد هست
در هر صورت این تجربه من بود که قبلا زیاد پول بابت گیمپدهای متفرقه حروم کردم.امیدوارم مفید باشه برایه دوستان
کد:http://www.iimmgg.com/image/9f486ed272fed4a8aad16bbb3bc1e951
کد:http://www.iimmgg.com/image/9b6c607c24c93f9ca345a3c28ce5902b
کد:http://www.iimmgg.com/image/9a9c41033df73814c5ecf560a5a5f19c
بی شوکش وجود نداره؟!که ارزونتر بشه:41:
یعنی تنها دسته خوب اورجینال وایرلسه و 65 تومن پولشه؟ بیخیال! سیم دارش چه قدر میتونه باشه؟ ایا گارنتی داره؟
راستی اون قطعه گنده وصل میشه به رایانه؟چطوری؟:19:
دوست عزیز رسیورش که یو اس بی هست.گیمپد Xbox360 چیزی نیست که مثل این دسته های 6 تومتی باشه که بدونه شوکشه بدن 3 تومن هرچند من از اون نوع هم چند تا داشتم وعملا فقط برای فوتبال خوب بودن نه بازیه دیگه.نقل قول:
قبول دارم گرونه من خودمم هم اولش به خاطر قیمتش مردد بودم ولی وقتی رفتم بازار دیدم چه خر تو خری هستو هر فروشنده ای یه چور Xbox360 سیمدار داره میگه این فقط اورجیناله دیگه بیخیاله سیمدار شدم ولی الان کاملا راضی هستم.
turn off the xbox 360 wireless controller for windows مشکل این یه مشکل اساسی هست کاری میشه کرد که این دسته خاموش بشه
دوستان الان قیمت دسته ماکروسافت ایکس باکس برای پی سی چنده؟
دسته بیسیم
65000 تومان
---------- Post added at 09:45 AM ---------- Previous post was at 09:45 AM ----------
turn off the xbox 360 wireless controller for windows مشکل این یه مشکل اساسی هست کاری میشه کرد که این دسته خاموش بشه
دوستان من دسته ی ps2دارم راهی هست که برای کامپیوتر ازش استفاده کنم؟
یعنی مبدلps2 بهusb هست؟
برای pes جواب می ده؟
دوستانی که میدونن این دسته کجا به فروش میره ممنون میشم آدرس یا شماره فروشگاه رو واسم پیغام خصوصی کنن.
نقل قول:
بله تبدیلش هست.
برای همه بازیها میشه ؟نقل قول:
مشکل پیدا نمیکنه؟
خودم تست نکردم. از فروشنده پرسیده بودم گفت تبدیلش هست. در ضمن اورجینال خود Sony نیست.
سلام
دوستان من یه دسته مدل topway از اینا که به پرینتر میخوره دارم ولی هرکاری میکنم درایوش نصب نمیشه
چکار باید بکنم ؟
دوستان دسته بیسیم xbox واسه pc مشکیش چنده؟
مشکی و سفید فرقشون چیه؟ بسته بندی که فرق داره:11:
نقل قول:
به نظر من این دسته رو بگیر من دارم و خیلی راضیم
نقل قول:
75000 تومن
به جز رنگ خود دسته، هیچ فرق دیگه ای ندارن
بسته بندی هم فرق نداره
سلام
دوستان دسته وایرلس Xbox برق مورد نیازش از کجا تأمین میشه ؟
اگر ممکنه کامل توضیح بفرمایید.
موفق باشید :40:
سلام می خوام یه فرمان واسه xbox یا pc بخرم کدوم رو توصیه می کنید آِیا فرمان کامپیوتر با کیفیت فرمان xbox هست
یا نه آگر هست مدل معرفی کنید
ممنون
سلامنقل قول:
از باطری
سلامنقل قول:
ممنون . کی حوصله داره دم به دقیقه باتری عوض کنه .
فکر کنم همون سیم دارش رو بگیرم بهتره .
کسی از دوستان آدرس فروشگاهی (بجز میهن سنتر) رو داره که سیم دار اصل بفروشه ؟
اگر داشتید PM کنید ممنون میشم .
عزیز دسته های xbox بدون سیم ندارند ولی یه پک هست که توش یه باطری لیتیوم + سیم که باطری رو شارژ می کنه که قابلیت بازی کردن با دسته بدوم باطری رو هم بهتون می ده (نمی دونم تا حالا با دسته وایرس بازی کردی یا نه ولی خیلی حالش بیشتره نسبت با دسته باسیم ) قیمت این پک 15 هزار تومانهنقل قول:
سلام به همه
من یه فرمان بازی دارم که همش به سمت چپ می زنه کسی میدونه چیکارباید بکنم یا جایی برای تعمیرش می شناسه بهم معرفی کنه ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل Acron GW500
سلامنقل قول:
ممنون . بله بازی کردم . هر کدوم خوبی های خودشونو دارن .
از خیرش گذشتیم :31:
یدونه Farassoo FGP-660 سفارش دادم . 18 تومن.
دوستان کسي درايور ويندوز 7 براي فراسو FGP-660 داره؟ خود ويندوز ميشناسدش اما تو بيشتر بازيها کار نميکنه سايت فراسو هم که بالا نمياد
نقل قول:
چند صفحه پیش لینک داده شده بود
سلام دوستان من یه دسته خوب (سیمی)واسه فوتبال می خوام خودم یه دسته ی ایکسباکس داشتم اما چند وقتی یکی از دکمه های پدالیش مدام می زنه و ول می کنه حالا دنبال یه دسته دیگه می گردم حقیقتش می ترسم دوباره دسته تقلبی ایکس باکس بم بندازن . یه دسته لاجیتک سراغ کردم طرح همون ایکسباکس 45 هزار ، کسی اطلاعی در مورد این دسته داره ؟ اگه دسته ی دیگه ی مدنظرتون هست معرفی کنید فقط سیمی باشه ممنون
نقل قول:
لاجیتک هم خیلی خوبه
اسم اون دستش Logitech ChillStream Controller هست
قیمت 40 تومن هم میتونید گیر بیارید.
سلام دوستان . من می خواستم یه دسته سیمی ایکس باکس بگیرم واسه همین رفتم توپخونه ، اما دسته هایی که بود از 28 تا 40 بود همشونم یه شکل بودن . از کجا بفهمیم دسته ی اصله ، کسی جایی سراغ نداره که دسته اصل بفروشه اگه هست لطفا pm بده . ممنون
سلام به تمام دوستان گلم!:11:
من تا اینجا که خوندم گویا بهترین انتخاب برای PC دسته بیسیم اکس باکسه!
حالا چند تا سوال:
1. من کلا با PC بازی میکنم و تجربه کنسول رو ندارم و تقریبا 90 درصد بازی ها هم از نوع FPS هستش! فکر میکنید برای سبک بازی من گیم پد انتخاب خوبیه؟
2. آیا اگه یه دسته اصل بگیرم بدون مشکل کار میکنه و دائم نیازی به نصب درایور یا تنظیم کنترلرها پیدا نمیکنم؟
3. اگه برای خرید هم راهنمایی کنید که از کجا با خیال راحت بخرم ممنون میشم!
پیشاپیش ممنونم از توجه شما!
سلام
آقا من چند تا سوال داشتم اگه میتونین جواب بدین
1.فرق بین 2 مدل لاجیتک Rumblepad و Cordless Rumblepad فقط در بی سیم بودنشونه ؟ یعنی ار لحاظ طراحی و کیفیت فرقی ندارند ؟
2. من چون فیفا با پد دسته بازی می کنم نه با آنالوگ می خوام بدونم کدوم دسته ها پد نرم تری داره
3.اگه این مدل Cordless Rumblepad 2 رو بخرم همه چیز باهاشه ؟ یعنی چیزه اضافه ای هست که باید جدا بخرم ؟
4.Rumblepad 2 چند ساعت باطری نگه میداره ؟
5.بین این مدل های Rumblepad و Chillstream کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ با سیم یا بیسیمش مهم نیست . اما نمیخوام پول اضافی بایت بی سیم بودن بدم چون به کارم نمیاد چون با لپ تاپ بازی میکنم
6.قیمت این مدل ها الان چند هست ؟
7.لاجیتک ها هم تقلبی و اصل دارن یا همشون اصل هستن ؟
ببخشید زیاد شد
:19::19::19:
آقا من یه دسته pc خریدم میخوام باهاش بازی هایی مثل call of duty , kane & Lynch , ... بکنم ولی دسته اصلا تو بازی کار نمی کنه اگه میشه راهنماییم کنید
سلام.
من یه گیم پد معمولی شک دار قبلا داشتم که دسته دوم خراب بود.حالا میخوام که دسته دوم رو جدا کنم ازش طوری که فقط دسته یک کار کنه چکار باید بکنم؟
سلام میخوام بدونم تنظیماتی یا گیم پد خاصی هست که بشه باهاش بازی های اول شخص یا کلا تموم بازی های کامپیوتر رو باهاش بازی کرد؟
نقل قول:شما باید یه گیم پد با ساپورت Games for windows بخرید...در واقع باید یه گیم پد درست حسابی بخرید!! این معمولی ها این قابلیت رو نداره.نقل قول:
درست حسابی مثل کدوم حاجی برادر
مثلا دسته ایکس باکس 360 یا نه یه چیز دیگه
آره مثل همین...یا دسته های logitech ...یا دسته های saitek...روش باید نوشته باشه games for windows ...قیمتهاش هم زیر 35-40 فکر نکنم باشه ساده ترینش.نقل قول:
سلام بچه ها کمک فوری !
من یه دسته دارم یو اس بی بدون درایور چجوری میتونم ویبرش رو فعال کنم
تو بازی تنظیماتشو آن میکنم ولی فعال نمیشه که نمیشه
کمک
دیدم توی این تاپیک Xpadder v5.7 رو گذاشتند که مال یک سال پیشه ( 06/2010 ) بعد از ورژن Xpadder v5.7 ورژن به صورت تاریخه ورژن بعد از Xpadder v5.7 ورژن Xpadder v2010.11.17 بود.
آخرین ورژن Xpadder ( تا 08/2011 ) Xpadder v2011.06.24
حجم: 537 کیلوبایت
کد:http://parsaspace.com/files/9037814884/?c=896