سینما بهتر هست. (البته اگر محدودیت مالی نداشته باشید)نقل قول:
Printable View
سینما بهتر هست. (البته اگر محدودیت مالی نداشته باشید)نقل قول:
درسته ولی اگر ایران میتونست پلیری با این کیفیت ساخت تولید کنه که با کره فرقی نداشت در حداقل ساخت کابینت!؟ محصولات مونتاژ ایران داد میزنند! حتما این دی وی دی پلیرهای ایکس ویژن و صنام دیدی؟ دقیقا مثل مدل های چینی هستند:2: واقعا بعید ایران بتونه تولیدی با این کیفیت داشته باشه!نقل قول:
بله . در اینکه ساخت ایران نیست هیچ شکی نیست (قطعات) . (ایران رو چه به این حرفا)نقل قول:
باید با تکنسینهای الجی صحبت کنم.
این سایت اصلی الجی :
اینم الجی ایران :کد:http://www.lge.com/au/tv-audio-video/video/dvd-player.jsp
اینم گلدیران :کد:http://www.lge.com/ir/tv-audio-video/video/LG-dvd-player-DV-9750PM.jsp
کد:http://goldiran.ir/Mod_Core/Pages/ProductSpecification.aspx?id=bbdfbfba-bbb2-44cf-8941-d8bd57482561&catid=108
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------
خیلی جالبه که عکسی که دو سایت ایرانی از این پلیر گذاشتند کاملا متفاوته !!
به عکسی که در این دولینک گذاشته شده دقت کنید :
کد:http://www.lge.com/ir/tv-audio-video/video/LG-dvd-player-DV-9750PM.jsp
http://goldiran.ir/Mod_Core/Pages/ProductSpecification.aspx?id=bbdfbfba-bbb2-44cf-8941-d8bd57482561&catid=108
نقل قول:
اگه اینکارو بکنین به شک وشبهات خیلیها جواب دادید
پس منتظریم
ممنون
به نظر من سینما به درد نمیخورهنقل قول:
حتی اگ باندها رو جدا بخری آمپلی فایر هم جدا و بعد دستگاه دی وی دی رو هم جدا بگیری خیلی بهتره
ارزون تر هم میفته
سینماها امکانات دی وی دی ها رو ندارند
شک من در مورد شماره دستگاه متفاوت در ایران بیشتر شد!!نقل قول:
از این ایرانی جماعت بعید نیست جنس چینی رو جای هر چیزی به ملت قالب کنه. حتی یک نمایندگی خیلی گنده هم نمیتونه بی تفاوت از کنار چنین سود کلانی عبور کنهنقل قول:
البته من قصد ندارم شرکتی رو به یک همچین کار کثیفی متهم کنم. اما قبول کنید که از ایرانی جماعت هر چیزی بر میاد. دلیلش هم این نیست که ما ایرانی ها خیلی آدمای بدی هستیم. بلکه هر کشوری که در آن، سازمان حمایت از مصرف کننده فقط یک اسم باشه و سازمان های نظارتی خودشون آلوده باشند به این روز دچار میشه
خلاصه اینکه اگر نتیجه تحقیقات شما به یک همچین چیزی انجامید من یکی که اصلاً تعجب نمی کنم
کاملا مخالفم.نقل قول:
کاملا رد میکنم. کی همچین چیزی رو گفته ؟نقل قول:
خوب باشه من حرفمو پس می گیرم. اصلاً به نظر من PS3 بگیری و باند و آمپیلی خیلی خیلی بهتره :20:نقل قول:
سلام،
معذرت ميخوام ولي من خيلي سريع ميخوام يه DVD Player بخرم که USB داشته باشه و اکثر فرمت هاي تصويري را هم پشتيباني کنه (مثلا اگه WMV و MKV را هم علاوه بر DivX و XviD ساپورت کنه که محشره) خروجي HDMI خيلي مهم نيست ولي خوب اگه داشته باشه چه بهتر! اگه ممکنه بچه هاي حرفه اي سايت از بين اين مدل هايي که تا به حال بررسي کردين چند مدل به من پيشنهاد بدين.
دوست من چند بار تو اين پست گفته شده هيچ دي وي دي پليري MKV پخش نميكنه!!!!!نقل قول:
فرمت هاي ديگه مشكلي نيست
ال جي يا فيليپس بگير خيالت راحت:46:
من تو سایت CNET خوندم که سامسونگ یه آپدیت برای یک سری از مدلها داده که نه تنها پخش MKV رو اضافه کرده بلکه قابلیت پخش آنلاین youtube هم بهش اضافه شدهنقل قول:
با تشکر، اگه ممکنه مدل هايي از اين دو برند را که در اينجا جزو مدلهاي خوب مطرح شدند را برام بذار. مشخصاتشو خودم در ميارم. راستي سامسونگ چطوره؟نقل قول:
ممکنه بگي کدوم مدل و لينک خبر را بذاري؟نقل قول:
من تو سایت CNET خوندم که سامسونگ یه آپدیت برای یک سری از مدلها داده که نه تنها پخش MKV رو اضافه کرده بلکه قابلیت پخش آنلاین youtube هم بهش اضافه شده
این خبری که دوستمون ازش صحبت می کنه در مورد بلوری پلیر سامسونگ هست و نه دی وی دی پلیر.
سلامنقل قول:
كجاي دي وي دي 70, 80 هزار به اينترنت وصل ميشه كه آپديت بشه؟ ورودي LAN بايد داشته باشه
اولين بار ال جي اين امكان پخش youtube گذاشت روي بلوري پليرها
اسپیکر من ورودی استریو داره و کیفیت استریوش خیلی بالاست مهم نیست 3360 خروجی 5:1 ندارهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط omidnejat
دوست عزيز من قابليت ارسال پيغام خصوصي واسم فعال نيست اينكه اينجا جوابت رو مي دم :
به دلايل زيادي يكي ريموت كنترل ضعيف حتي يه دكمه ساده a-b نداره يا دكمه repeat ...اينها رو به صورت منو داره كه كار كردن باهاش نسبت به دكمه رو كنترل سخته در واقع نه كه سخت باشه طاقت فرساست، منو خود دي وي دي پلير واقعا ابتدايي هست ، همه نوع فلش رو نميخونه بعضي وقتا يك فلش مموري رو يه در ميون ميخوند، از همه مهمتر قابليت Ratio نداره يعني به صورت مثال يه فيلم divx ريپ شده 16:9 رو نميتونه در يك lcd در وضعيت پخش 16:9 تمام صفحه نشون بده !! تمام اين كارايي كه گفتم رو با يه lg ساده دارم انجام ميدم و خيلي موارد ديگه .. تو پست هاي قبليم توضيح دادم .
موفق باشيد.
فيليپس 3360 هم دكمه Repeat نداره ، ولي نميدونم واقعا اينجور چيزها چقدر مهمه. من كه اصلا در كل زندگيم يادم نمياد حتي يه بار از Repeat استفاده كرده باشم.نقل قول:
در مورد Ratio فيليپس توي پخش DVD ويژگي Smart Fit داره كه تصاوير رو دقيقا اندازه صفحه نمايش ميكنه.
در مورد DivX هم من خودم فيلمهاي 640*480 رو امتحان كردم كه به صورت فول اسكرين نشون ميده و از اين نظر هم مشكلي نداره.
دوست عزيز 420 يكي از مهمترين option پخش (ratio) رو كه نداره ، دكمه repeat هم ممكنه به كار شما نياد و به كار من بياد، در ضمن اصلا همه اينا به كنار اين كه واسه لود ديسك غير از فيلم اكثرا بايد دكمه menu رو بزني و همش بين دكمه menu و topmenu در گردش باشي اصلا كار جالبي نيست و ... راستي اين ريموت ضمخت و سنگين و بي ريختشم بكنار آخه من نميدونم اين دستگاه چي داره كه اينهمه روش تاكيد ميشه ، دارم كم كم به اين فكر ميكنم نكنه كسي اينجا نمايندگيش رو داره !!!!! بهر حال من داشتم بدردنخوره اين نظر منه.نقل قول:
دوست عزيز چرا اينقدر عصباني :11::40:نقل قول:
من فقط در مورد 3360 گفتم كه خودم دارم.
در مورد اطلاعاتي كه توي انجمن ميچرخه بايد خيلي محتاط باشي. :31:
اگه اينجا بچه ها گفتن فلان چيز بهترينه ، واقعا اينطور نيست و شما خودت بايد بري بازار و با محصولت كار كني و نيازهاي خودتو بسنجي و خريد كني.
چندتا نمونه بگم:
توي اين انجمن خيلي روي پلاسماهاي پاناسونيك تاكيد ميشد و كلي فن بوي توي انجمن بودن كه اين پلاسماها رو براي خريد پيشنهاد دادن. كلي از افراد به استناد حرفهاي اين انجمن رفتن پلاسماي پاناسونيك خريدن. اما حالا كدومشون ميان بگن كه مشكل Black Level رو بايد چكار كنن. كي مي خواد جواب اين بچه هايي كه رفتن G10 , V10 رو خريدن بده.كي مياد ضرر مليوني بچه هايي كه به واسطه اطلاعات همين انجمن خريد كردن ، به عهده بگيره.
يا توي همين انجمن توي قسمت خريد بلوري پلير شما هيچ صحبتي از PS3 سوني نميبيني ، اما ميتونم براتون با دليل و مدرك ثابت كنم كه بهترين پلير درحال حاضر PS3 سوني هستش ولي بچه راهنمايي ميكنن براي پليرهاي سامسونگ و ال جي . طرف ميره 500 تومن ميده يه بلور ري سامسونگ ميخره كه در مقابل سخت افزار PS3 هيچي نيست و حتي سيستمهاي صدا مثل True HD و DTS HD هم نداره . 6 ماه بعد سيستمهاي سه بعدي مياد اونقت بايد پليرشو بندازه تو سطل آشغال ،ولي چون قدرت پردزاش PS3 بالاست ، با يه آپديت كوچيك همه چي حل ميشه. حالا شما شما كجا توي اين انجمن ديدي كه كسي PS3 سوني رو به عنوان بهترين بلوري پلير معرفي كنه.
حالا هم دارن B690 سامسونگ رو ميشكن بالا و خدا ميدونه 2 روز ديگه باز چه مشكلاتي گربيان گير خريدارانش ميشه.
در مورد اين تاپيك هم همينطوره . خوب خيلي ها پايونيير رو پيشنهاد دادن كه به قول شما هيچ برتري خاصي نسبت به پليرهاي ديگه نداره هيچ ، تازه شايدم كلي ضعف داشته باشه.
من چون خودم روي تجربيات قبلي كه از پايونير داشتم ميدونستم كه پايونيير در هيچ كدوم از محصولاتش User Friendly نيست و به خاطر همين سراغ 420 نرفتم.
و با حرفهايي كه شما از پايونيير 420 گفتيد ، مطمن شدم كه انتخاب درستي كردم.
بازم ميگم كه تمام انجمنها و سايتهاي نقد و بررسي رو بزار كنار ، اين شما هستي كه با توجه به نيازهات بايد بري و دستگاهتو از نزديك ببيني و بخري.
نقل قول:
دوست عزيز
كاملا باهات موافقم ، عصباني نيستم :27: راستش رو بخواي فقط يكمي دلخور بودم از راهنمايي هاي دوستاني كه هيچوقت نظر خودشون رو اصلاح نمي كنند مثلا شايد من تا ديروز ميگفتم pioneer آخرشه ، ( بلفرض مثال ) حالا اگه گرفتم و ميبينم اون چيزي نيست كه همه ميگفتن بايد نظرمو اصلاح كنم و با دليل به دوستان ديگري كه دارن همچين اشتباهي رو تكرار ميكنن بگم: دوستان اين مدل از اين مارك ( فرضا خيلي خيلي خيلي خوب ) به اين دليل و اين دليل خوب نيست پولتون رو صرف چيز ديگري كنيد، اونوقت ديگران هم از عيوب و محسنات خريد ساير مدلها يي كه داشتن بگن، اونوقته كه يه user ميتونه بهترين تصميم رو بگيره ، ولي متاسفانه من با خوندن اين 115 صفحه دارم ميبينم اكثرا كسايي نظر ميدن كه اون مارك و مدل مورد بحث رو ندارن و فقط از روي كاتالوگ صحبت ميكنند كه اين درست نيست، مثلا يكي به من بگه 420 فرمت wmv رو پخش ميكنه يا نه ؟ آقا روي كارتن ننوشته اما توي دفترچه نوشته كه ميكنه ، حالا وقتي كه امتحان ميكني ميبيني كه نميكنه !!!! بعد يكي مياد ميگه من دارم پخش ميكنه !!! خب كي راست ميگه ؟؟؟؟ بعد يكي مياد ميگه من منظورم wmv هاي خارجي بود ايراني ها رو پخش نميكنه !! باز اميدوار ميشي و اينبار ميري خارجي رو تست ميكني بازم ميبيني نميشه !!!
اينجا يه دوستي اومد گفت آقاي برزين چنين ، چنان !! ما هم آب از دهنمون راه افتاد كه اگه همچنين استادي هست هر چي گفت چشم بسته قبول ( اشتباه محض ) با اين بنده خدا email داديم و گرفتيم كه 420 يا 3360 ( بنده خدا كلي هم با احترام جواب رو داد و وقت گذاشت ) گفتن فيليپس به پاي پايونير نميرسه و چنين و چنان در ضمن پايونير قابليت ضبط از ديسك به فلش رو داره !! من هم كلي حال كردم و خواهش كه آقا بگو از كجا بخريم ..... كار ندارم ، آخرش اومدم خونه ديدم فقط cd track رو روي فلش mp3 ريپ ميكنه نه ضبط هر چيزي !!!!!! آخه اينم شد قابليت كه من و مجاب كردن به اين دليل(يكي از دلايل ) پايونير بهتره!!!! يا اينكه ميگم حالا اين دو نه مدلي پيشنهاد ميكنيد ؟ ميگن دنون فلان مدل !! حالا حدس بزنيد اون مدل رو كي داره ؟؟ دقيقا همون كسي كه ايشون معرفي ميكنه !!!! قيمت چند ؟ 270!!! واسه يه دي وي دي پلير !! شما چي فكر ميكنيد ؟؟؟ حالا با همين پول چرا اين استاد نميگه يه خوده ديگه پول بذار ps3 بخر ؟؟ چرا فقط تو پيشنهادش ويترين اون كسي رو كه معرفي ميكنه هست ؟؟ آقا اگه عصباني هم هستم از اين چيزاست و .... قصد تخريب كسي يا ماركي رو هم ندارم فقط گفقتم شايد بدرد يكي مثل خودم بخوره اميدوارم.
دوست عزيز روي صحبتم با شما نبود كلي گفتم.
موفق باشيد.
واي چقدر اين آقاي برزين سطح اطلاعاتش پايينه. اين ويژگي رو 3360 فيليپس هم داره !نقل قول:
دوست گرامی ، خوشبختانه من تو این تاپیک برند پایونیر رو بالا نبردم که از من دلخور باشی . در مورد این اشکالاتی هم که گفتی اگر قبل از خرید با بنده مشورت میکردی و ذکر میکردی که چه امکاناتی رو مد نظر داری من بهت میگفتم ، کما اینکه در مورد فیلیپس نقصها و برتریها رو گفتم و خوشبختانه دوستانی نبودند که از فیلیپس ناراضی بوده باشند چون در حد نیازشون و پولی که بابتش پرداخت کرده اند نیازشون رو برآورده کرده .نقل قول:
در مورد دنون و صحبتهای اون دوستمون (که شما باهاش مشورت کردی)، یادم هست خیلی وقت پیش (در اوایل تاپیک) هم بحثی درباره ی پلیرهای دنون شد (که البته کسی منکر کیفیت بالای این پلیر نیست )ولی ما چونکه این پلیر خیلی خاص و گرون هست دیگه پیگیری نکردیم تا چند صفحه ی پیش که این دوستمون عضو سایت شد و آقای برزین نامی رو معرفی کرد که روی پلیرهای حرفه ای (مثل دنون و ...) کار میکنه و ...، بنده هم هیچکدوم از صحبتهای ایشون رو پیگیری نکردم چون میدونم سرانجامش چیه و بحث در مورد این پلیرها در این تاپیک بی فایده هست چون کمتر کسی سراغ این سیستمها میره (به خاطر قیمت بسیار بالا) ،حتی دوستانی هم که درتاپیک پست دادند به ایشون یادآور شدند که پلیرهایی که جناب برزین روشون نظر داره در ایران خریدار زیادی نداره...
مضافا گفته بودیم که بین پلیرهای برندهای معروف تفاوت فاحشی وجود نداره و در هر صورت شما هیچ ضرری متحمل نشدی ...
اما در مورد اجرای WMV در این پلیر :
1) رزلوشن WMV باید کمتر مساوی 720x480 باشد.
2) WMV های Advanced Profile پشتیبانی نمیشود.
3) ویدئوهای WMV که DRM-protected هستند توسط این پلیر قابل اجرا نیست.
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
موارد بالا رو هم میتونی توسط Media info در KM Player بررسی کنی.
موافقم، به قول حافظنقل قول:
نه هر كه چهره بر افروخت دلبري داند _____ نه هر كه آينه سازد سكندري داند :46: فكر ميكنم ايشون اصلا اين مدل رو نميشناخته !!! كه خرده اي وارد نيست همه كه تمام مدلها رو نميشناسن ، ايراد از اونجايي وارده كه "چرا كسي كه چيزي رو نميشناسه ديگري رو در اون باره راهنمايي ميكنه!!" ياد آدرس دادن بعضي ها افتادم كه خودش هم آدرس رو بلد نيست اما چون ازش پرسيدن بايد يه جوابي بده هر چند غلط مهم نيست طرف چند دور، دور خودش بچرخه مهم اينه كه از سر معرفت واسه همشهريش كم نذاره !!
دوست عزيزنقل قول:
ممنون از پاسخت اما من كسي رو متهم نكردم اما اينكه ميگي ضرر نكردم بايد به عرضت برسونم من اين پلير رو با 10 تومن ضرر فروختم چون واسه من كه lcd hd دارم قابل قبول نيست يه دستگاه تصوير 16:9 رو باز هم سر و تهش رو بزنه، واسم قابل قبول نيست از تماشاي چيزي لذت ببرم كه هر وقت تصويري توش ميبينم حسرت پلير قبليم رو بخورم، اين ديوونگي نيست آدم پولش رو واسه قابليتي كه وجود نداره خرج كنه ؟؟؟ پس شما داري ميگي با همه اين حرفهايي كه من زدم دوستان برن بخرن چون پليرها با هم تفاوت چنداني ندارن !!!! خوب اگه نداره چرا اين تاپيك رو تعطيل نمكنيد ؟؟؟ هر كي هر چي خواست بره بخره همه ماركي خوبه ، هيچكي هم ضرري نميكنه !!!! اين حرف ديگه شاهكاري بود در نوع خودش بي نظير.
با سلام
آقای ghahremanimehdi در مورد این دو مدل 9650 و 9750 ال جی سوال کردین نتیجه رو بهمون بگین ؟
با این بحثایی که شد من بین 3360 و 5996 یکی رو میخوام ولی تو ذفترچه 5996 که از سایت فیلیپس دانلود کردم دیدم تو بخش رزولشن فیلم های روی دی وی دی رزولشن 1920*1080 رو نوشته
میخوام ببینم کسی میدونه واقعا درسته یا نه
راستی اگه قیمت 5996 رو کسی داره لطف کنه بگه
3360 قیمتش شده 74 هزار تومن
واقعا انصاف نيست در مورد ايشون اينطور صحبت كنيم:41: من مدتي هست برزين را ميشناسم, تو دموهاي كه ايشون حضور داشتن بودم, واقعا نميتونيد كسي را در ايران پيدا كنيد كه اطلاعات مرجع و سطح بالاي ايشون را داشته باشه؟ ايشون بارها گفتند در مورد برندهاي تجاري اطلاعي ندارند!نقل قول:
پلير بالاي دو ميليون را تست ميكنند, تازه براشون در حد متوسط هست, هر كسي در جايگاهي ميتونه كمك كنه.
آقا كسي ميدونه جريان اين بلندگوهاي باريك چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرض کردم. شما قبل از خرید تو تاپیک ، سوالی درباره ی این مواردی که الان داری اشکال میگیری ، کردی ؟ اگر سوال میکردی من حتما بهت میگفتم که این دستگاه چه محدودیت هایی داره.نقل قول:
سونی احمق هم تو پلیر هاش که نسل قبلی بود مشگل اسپکت ریتو روی دایویکس رو داشت حالا نمی دونم الان حل شده یا نه
سلام
بعد کلی تحقیق دیدم بهترین پلیر های تو بازار 9750 از ال جی و 3360 از فیلیپس هستن
اگر کسی یکی از اینا رو داره یا کار کرده در مورد کیفیت پخش دی وی دی و موزیک و امکانات ومحدودیت هاش یه کمکی به من بکنه
لطفا یه پلیر خانگی معرفی کنید که بتونه فایلهای زیرنویس فارسی رو به درستی از روی فلش بخونه و avi پخش کنه
قیمتشم هرچی پایینتر بهتر چون برای کسی میخوام که زیاد نمیتونه پول بده
سلام و با تشکر از دوستان،
من اين بار بر خلاف هميشه که قبل خريد اينترنتو زير و رو ميکردم خيلي سريع رفتم يه 3360 خريدم. شايد چون براي مادرم بود و ايشون هم خيلي با امکانات کاري ندارند! زياد هم باش کار نکردم ولي ظاهرا يه همچين مشکلاتي داره، براي اطلاع سايرين ميگم و اگه کسي ميتونه حلش کنه پيشاپيش از راهنماييش تشکر ميکنم:
1. بعضي از عکس هاي jpeg را که باز ميکنه 1 ثانيه نشون ميده بعد خود به خود بسته ميشه!!!
2. فيلم Avatar را روش امتحان کردم که نتونست پخش کنه (نه صوت و نه تصوير). اينم مشخصاتش:
Video: Xvid 720x400 23.98fps
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192kbps
3. ظاهرا زير نويس هاي فارسي را فقط در صورتي که Unicode ذخيره شده باشن درست پخش ميکنه. هرچند در بعضي موارد Unicode ها رو هم پخش نميکنه! مثلا من قسمت 6 فصل 6 لاست را روش امتحان کردم. اسامي فايل ها اينطوري بودن:
Lost:
6. Dr. Linus.avi
6. Dr. Linus.English.srt
6. Dr. Linus.Farsi.srt
مطمئن بودم مشکل از Farsi. يا English. نيست چون قبلا به همين شکل پخش ميکرد. ضمنا زيرنويس فارسيش هم Unicode بود ولي اصلا يه همچين زيرنويسي را تشخيص نميداد چه برسه به اينکه پخش کنه! رفتم زير نويس انگليسي را حذف کردم و اسم زيرنويس فارسي را هم گذاشتم 6. Dr. Linus.avi ولي باز يه همچين زيرنويسي را تشخيص نداد!
نقل قول:
1- خب ميره روي عكس بعدي ديگه....اگه عكس بعدي هم نباشه ، پخش عكس متوقف ميشه.
شما اگه ميخواي عكس رو نگهداري ، هنگام پخش عكس دكمه Play/Pause رو بزن.
2- مشخصات اين فيلم مشكلي نداره و بايد پخش بشه. اگر هم نشده حتما يه اشكالي توي فيلم هست.
3- زيرنويس SRT فارسي در هيچكدوم از پليرهاي بازار پخش نميشه و شما بايد با نرم افزار AVIAddXSub زيرنويس رو به فيلم بچسبوني كه وقت زيادي هم نميگره ( در حدود 5 دقيقه)
من با بخش Customer Service شركت فيليپس Chat كردم و قضيه زيرنويسهاي SRT فارسي رو بهشون گفتم. حالا قول دادن كه توي فريمورهاي بعدي اين ويژگي رو بزارن.:20::31:
لطفا یک بنده خدا بمن بکه در 3360 philips آیا دکمه ای برای رفتن به زمان مشخصی از فیلم divx هست یا نه من اینکار رو با دکمه عقب و جلو رفتن انجام می دهم که بسیار وقت گیر است
من با راهنمایی این تایپک دیروز رفتم جمهوری و یک پایونیر 420 خریدم ولی چند نکته بود که لازم دیدم بگم
1 ) من اول برای فیلیپس 5996 رفتم که گفتند 3 ماه هست که تولید نمیشه و فقط نمایندگیش توی پاساژ شرکا داشت که اون هم گفت 140 تومان در واقع خودش هم نداشت از مغازه روبرویییش گفت بیارند من هم گفتم نمیخوام و رفتم مغازه روبروییش که اون هم گفت 130 تومان و چون میدونست که کم یاب هستش حتی 1000 تومان هم پایین نیامد من هم با عصبانیت خارج شدم و کل جمهوری را گشتم و نبود . اگر کسی خواست نگردد که نیست یا از همان مغازه روبرویی نمایندگی فیلیپس بخرد 130 .
2) از مدل های دیگر فیلیپس 3360 و 3350 با قیمت 85 تومان بود و به راحتی هم پیدا میشد .
3) پایونیر 420 هم زیاد بود با قیمت 95 تومان که من خریدم 92 تومان مدل 410 هم نبود . :8:
4) ال جی مدل 9750 هم 85 تومن بود که به توصیه دوستان نخریدم
نقل قول:
چرا مگه عیبی داره این پلیر ؟
سلام
ديدم دوستان ميگن كه اين پليرها با زيرنويس فارسي srt مشكل دارن ... يعني فارسي هاي sub/idx رو پخش ميكنن ؟ يا براي اونا هم اطوار در ميارن و مثلا" زير نويس رو عقب جلو ميكنن ؟!
مشخصا" 3360 مد نظرم هست ...
من فيلمهاي زيادي رو دانلود آفلاين گرفتم ... برام صرف نميكنه DVD كنم بيارم تو دستگاه بذارم ... چون بعد از اينكه ديدم dvd ها بدردم نميخوره ... ميخوام divx كنم بريزم رو فلش و تماشا كنم ...
وسوال آخر اين كه دوستان 5996 رو پيشنهاد ميكنن يا 3360 ؟ بدون در نظرگرفتن قيمت ...