سلامنقل قول:
مي خواستم بپرسم چرا توي پورتال ها نميره و مي نويسه زير اسم اونها Locked
اگه راهنمايي كني ممنون مي شم :19:
Printable View
سلامنقل قول:
مي خواستم بپرسم چرا توي پورتال ها نميره و مي نويسه زير اسم اونها Locked
اگه راهنمايي كني ممنون مي شم :19:
سلام سلام سلام!
wow-admin اینجاس خوب من دوباره مشکل همو پشت سر گذشتم و حالا دوباره میتونم روزی حد عقل ۱ بر P۳۰world رو چک کنم! اگه دوستان کسی هست که در بار ArcEmu کمک میخواد بهم بگه! من در بار MaNGOS کاری نمیکنم نه اینکه نتونم (البته خوب هم نمیتونم ) ولی ترجیح میدم که تو زمیای که اطلاعات کافی دارم کار کنم
برای تنظیم minimanager
اول به دارکتوری :
minimanager\scriptsبرین،اونجا فایلی میبینین به اسم config.dist.php
اون رو کپی و همینجا پیست کنین و اسمش رو به config.php تغییر بدین
حالا این فایل رو با notepad باز کنین. متن اون رو بگردین، جایی که خیلی مشخص هست از شما اسم دیتابیس ها با یوزر پیوورد بانک اصلی اطلاعات شما رو می خواد.
اونها رو با مقدار صحیحی که دادین ست کنین.
نوشته های این فایل کاملا گویا هستن و مرورش کنین، اگر چیزی رو لازم دیدین ( پیش نیاز نیست اما مثل اسم سرور شاید بخواین عوض کنین ) تغییر بدین.
همین !
فرقی ندراه روو چه برنامه ای راه بیفته، هر کدوم مزایا معایبی دارن که توو کار ما مشکلی ایجاد نمی کنه
نمیدونم از دوستان اینجا کسی از Ac-web استفاده میکرد یا نه اما خوب امروز دیدم که Ac-web تعطیل شده و با وارد کردن آدرس سایت به سایت جدید DevilNetwork میریم من از این موضوع خیلی ناراحتم چون از ساله ۲۰۰۷ عضو اونجام و فعالیت دائمی داشتم هنوز هم مطمئن نیستم اما یک عدهای میگن که Ac-Web هک شده و مسئولین سایت DevilNetwork میگن که مسول AC-web یعنی Jargs خودش سایت رو واگذار کرده من خودم دارم سعی میکنم که با Jargs تماس بگیرم اما خوب MSN هم جواب نمید
کسیی که از Emuها اطلاعاتی دارند حتما سایت ac-web رو میشناسن اگه خبر دیگه شد اینجا میگم!
خوشبختانه فقط Ac-web رو هک کردن و مشکل جدی نیست! تا چند ساعت دیگه هم مشکل بر طرف میشه
SALAM AZIZ IN DATA GHDIMIE JADIDESHO NADARID ??
salam
man linko download kardam mangos omade fagat hamin ba map ad.exe in failo nadaram
mishe rahnamayim konid mamnon misham
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam man avalin karo kardam yani 2 linko download kardam fagat magnos omade bazam nemishe file ad.exe ro nadare kasi midone bayad che kar konam
salam man avalin karo kardam yani 2 linko download kardam fagat magnos omade bazam nemishe file ad.exe ro nadare kasi midone bayad che kar konam
salam man avalin karo kardam yani 2 linko download kardam fagat magnos omade bazam nemishe file ad.exe ro nadare kasi midone bayad che kar konam [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BBBBUUUMMMPPP
این میگه تو فایل های burning crusade رو نداری احتمالاً wow رو از جائی کپی کردی !نقل قول:
وارد پوشه ی wow شو یه فایل هست به اسمه repair.exe اجراش کن سمت چپ 3 تا تیک داره 3 تاشو بردار سمته راست 3 تا گزینه داره گزینه ی وسط رو انتخاب کن ، صبر کن تا کامل کارش تموم بشه یادت نره که باید به نت وصل باشی !
کارش که تموم شد احتمال 98% مشکلت حل میشه
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
با minimanager میخوای چیکار کنی ؟ کامل توضیح بده اگرم آنلاین نشدم به تلفنم زنگ بزن و مشکلتو بگو 09194514922نقل قول:
چند سالته ؟نقل قول:
به من زنگ بزن 09194514922
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
به تعدادی کاربره قابله اعتماد و آشنا با wow و GM برای همکاری نیازمندم
09194514922 حسین ابوی (مدیر مسئول سروره بزرگه Bllizzard
[/COLOR]به تعدادی کاربره قابله اعتماد و آشنا با wow و GM برای همکاری نیازمندم
09194514922 حسین ابوی (مدیر مسئول سروره بزرگه Bllizzard[/QUOTE]
سلام حسین جان ! منو یادت میاد !
قبلا اینجا باهم دوست بودیم منم باهات در تماس بودم ! دیدم GM واسه همکاری میخوای !
بهت زنگیدم جواب ندادی پیامکم دادم بازم جواب ندادی !
من که قبلا GM پیشگامان 131 بودم و خیلی دوست درم بهت کمک کنم تو سرورت !
اگه تمایل داری لطف کن موبایلتو جواب بده یا اینکه یه تک زنگی اسمسی چیزی !
ممنون ! بای
شماره تماس من
6967 359 0913
سلام :11:نقل قول:
1: آقا این سرور من توش اکانتی به نام freez نداره کمک
2: bliizardwow سلام اگه جدا GM می خوای من »یتونم کمکت کنم command's فولم
3: من امیر حسین 21 سالمه از مشهد مقدسسسسسس مقدسسسسس :11:
سلام
یادم رفت شمارمو بدم
09355762166
فقط برای همکاری GM
بای همتون
سرورم رو به 3.3.2 ارتقا دادم
فایل Ad.exe بسته به ورژن فرق می کنه، باید مال ورژنی که می خواین رو داشته باشین
سلامنقل قول:
ما که زنگ زدیم بر نداشتی شاید هم که الان خوابی چون ساعت 24 هست در ضمن من 23 هستم .
تمامیه دوستانی که تمایل به همکاری دارن مدارک زیر رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنند
1 - اسکن از صفحه ی اول شناسنامه
2 - ذکر زمان هائی که میتونن آنلاین باشن ( مثلا ً صبح 9 تا 11 و بعد از ظهر 4 تا 7 )
3 - شماره ی تماس ( همراه یا ثابت )
دوستانی که این مدارک رو ارسال میکنن فقط به همراه من یه اس ام اس بدن تا چک کنم و بعد فقط منتظره تماسه ما باشن
ممنون از همه و همراهیتون
---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
اکانت freez نه ، دستوره freez این دستور فقط برای trinity قابل اجراست نه mangos یا ...نقل قول:
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
سلام حسین جان ! منو یادت میاد !نقل قول:
قبلا اینجا باهم دوست بودیم منم باهات در تماس بودم ! دیدم GM واسه همکاری میخوای !
بهت زنگیدم جواب ندادی پیامکم دادم بازم جواب ندادی !
من که قبلا GM پیشگامان 131 بودم و خیلی دوست درم بهت کمک کنم تو سرورت !
اگه تمایل داری لطف کن موبایلتو جواب بده یا اینکه یه تک زنگی اسمسی چیزی !
ممنون ! بای
شماره تماس من
6967 359 0913[/QUOTE]
سلام بله شما رو یادمه و اگه مدارک رو ارسال کنید حتماً رسیدگی میکنم ، ممنون از کمکت
BBBBumpPPPP
سلام بله شما رو یادمه و اگه مدارک رو ارسال کنید حتماً رسیدگی میکنم ، ممنون از کمکت[/QUOTE]نقل قول:
سلام ...
خوب این دوستمون هم GM به اندازه کافی پیدا کرد.
در ضمن منظور من از اینکه گفتم کسی GM نمی خواد . یه همکاری دوستانه بود به همراه یه رابطه دوستانه واسه یه فعالیت مفید .
خوب بهتره حرفم رو اینجوری اصلاح کنم هرکس دیگه ای که دوسبت داره که من تو سرورش باهاش همکاری کنم با من تماس بگیره هر کاری که در توانم باشه رو انجام میدم فقط واسه اینکه علاقه دارم بدون هیچ چشم داشتی:
تلفن یا SMS من : 09380363798 یا Email:corer@live.com یا در وبسایتدر ضمن بدون انتظارات عجیب غریب !کد:http://overcraft.talk4fun.net
یه پیام هم واسه حمید و یونس :
شرمنده دیگه چند وقتی تو سرورتون نبودم اون سفارش یونس رو دارم دنبال میکنم اگر انلاین نشدم به خاطر این شد که طبق گفته حمید رفتم دنبال PHP و ویرایش وب سرور ها که بدرد همه میخوره ...
حالا اگه ما انلاین نشدیم عیبی نداره فقط اینو بگو هروقط به یه جایی رسیدم که صد در صد به درد تون خورد بلا فاصله تماس میگیرم.
به امید موفقیت روز افزون...
سلام حسین جان ! world من با این مشکل روبرو شده ! مربوط به چیه ؟
.netferamwork ?? یا چیزی دیگست ؟
نقل قول:سلام ..اون یه خطای ساده هست روی send کلیک کن تا خطا ارسال بشه .
امکان داره تا چند بار این کار برات اتفاق بیوفته .
بعد از چند بار دیگه تکرار نمیشه چون خطای های موجود و جدید اگه ارسلا بشن برای نصخه بازی شما تو این ادرس ذخیره میشوند.
مثلا:
G:\World of Warcraft bliz\Errors
در هر کامپیوتر تعداد خطاها در پوشه Errors فرق میکونه و این رو میشه تو گیمنت ها به وضوح دید.
در صورتی که شما خودتون از نصخه 1.0 تا 3.3 رو نسب بکنین پوشه Errors رو ندارین و در طول زمان این پوشه شکل میگیره . در مورد خودم که اینطور بوده .
سلام دوست عزیز !نقل قول:
من زیاد ورلد بازی میکنم و این مشکل هم که شما گفتی باید با چند دفعه send کردن ارور رفع بشه !
ولی من این مشکل رو اول بازی دارم یعنی وقتی بازی رو اجرا میکنم این ارور ضاهر میشه ! و ربطی به داخل بازی نداره ! اگه این آقا حسین ما بیاد و مشکل رو حل کنه ....
نقل قول:...سلام...اگر بازی و دایرکست خود بازی رو خودت روی کامپیوترت نصب کرده باشی و از Addon مربوط به همون نصخه استفاده کنی وکامپیوترت هم در سطح متوسطی باشه برای اجرای بازی. اون ارور رو هرگز نمیبینی .
و زمانی که داری با یه نصخه تو چنتا سرور کاملا جدا از هم بازی میکنی باید پوشه های Cache . WDB رو از تو پوشه بازی ور داری و بعد بری داخل بازی تا نصبت به همون سرور ایجاد و تنظیم بشه
من که تا حالا این مشکل رو خودم تو منزل نداشتم ولی تو گیمنت ها زیاد برام پیش امده و پس از چند بار سند کردن رفع موقت شده :):10:
Im Mohsen
I Knew All Command Game Master
Im Bug Tracker
Im Administrator
Phone Number ==> 09179273229
بابا appliaction
میگم اینهمه اطلاعات دادی یک وقت آمارت در نره؟ شوخی بود یک پیشنهاد واسه دوستانی که میگن اطلاعات واسه GM بودن دارن
من میگم یک فرم مثل این پر کنن که معمولا توی سرورها پر میشه و پست کنن!
۱.نام واقعی:
۲.سن:
۳.آیا تو Retail(Blizzard) بازی کردین؟
۴.چند وقت WoW بازی کردی؟
۵.چند وقت و کجا GM ، Admin ، یا Developer بودی؟
۶.چند ساعت در روز میتونی آنلاین باشی?
۷. در چه موضوعی تخصص داری (ticketmaster ، Event Master ، etc)
۸.با کدوم Emulatorها کار کردی؟(trinity ، ArcEmu ،mangos ،aspire، etc)
۹.یک نمونه کار اگر با SQL یا C++ کار میکنی یا حتا نمونه Fix Bug
۱۰. اگر موضوع دیگهای هست که فکر میکنین میتونه به شما در انتخاب شدن کمک کنه آخر اضافه کنین
11.چطور میشه با شما تماس گرفت؟( E@mail ، شماره تلفن و غیر )
برای اینکه بتونین جذب یک سرور خوب بشین باید چیزی مثل این فرم رو پر کنیم نه اینکه همین جوری بگین من اینم و اونم
سلام لطفا لطفا لطفا . . . . .. .
ّبگین من از کجا مینی منیجر دانلود کنم:19::19::19::19::19::19::19::19::19:
تمام لینک هایی که دادین یا کار نمی کنه یا نداره لطفا:42:
برای دریافت مینی منیجر برنامه TortoiseSVN رو دانلود کنین، بعد از نصب یک دایکتوری ایجاد کنین و با زدن دکمه راست شاخه :
رو دریافت کنین
اشکالاتی که برای wow به وجود میاد منشا های مختلفی دارن، از ناقص بودن فایلها تا داشتن ویروس یا مشکل ویندوز و ...
دلیل مشخصی ندارن که بشه رفعش کرد.
سعی کنین ویندوز رو عوض کنین و با فایلهای نصب یک بار کامل مراحل نصب رو برین
Salam MR Wow Admin ... Dooste Aziz Shoma 100 % Harfeton DOroste Vali Bande Ghasd Dashtam Ba Ye Jomleye Kootah Hame CHizo Begam
Mohsen 22 Shiraz
Dar Servere Blizzard Bazi Kardam Va 4 Sale Ke Wow Bazi Mikonam...
Too Serveraye Pishgaman ( 7 Khan - Easy Mix - 131 ) Be Moddate 1 Sal GM & Bug Tracker Boodam Va Alaan Too Servere Anamiss Adminstrator 3 Hastam
Dar Rooz 4 Saat ONLINE Hastam
Dar TicketMaster - Event Master Takhasos Daram
Ba trinity - Mangos Kar Mikonam
Nemoone Karam Ke Servere Anamiss Patch 3.2.2a Hastesh ... Avalin Serveri Ke To IRAN Pleyera Mitoonan Ba Bot Bazi
Konan - Mesle Yek Player
Mail:Mohsen2k@Gmail.Com
9179273229
Great now >>>>><<<<<
1-سلام من از mangos استفاده میکنم ولی خیلی xp کم میده کسی میدونه چیکار کنم که xp چند برابر بده!
من از mangos استفاده میکنم ولی xp کم میده کسی میدونه که چیکار کنم high xp بشه؟
نقل قول:
دوست عزیز فایل mangos.con را با notpad باز کن قسمت های مشخص شده را عوض کن پیش فرض 1 هست
:20: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما تا 10 خواستی بگذار اونجوری خیلی فان میشه 5 بزار متوسط میشه
دوستان کسی میدونه چطور میشه سرور فان ساخت که با لول 70 شروع بشه به بازیکن هم آیتم بده مثل سرور زیر که داخل آن
بازی میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
با ArcEmu این کار رو خیلی راحت میشه انجام داد و فقط باید عدد item رو تو table playercreatinfo وارد کنی اما خوب mangos دوستان دیگه هستن
sorry bache ham an font farsi nadaram
ye zamani dar morede servere wow sohbat kardam ke mishe to wow ham ba bot bazi kardi ama kasi bavar nakard
alan servere khodemon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] in karo karde pishnahad mikonam baraye yek bar ham ke shode ye negahi bendazin akhe kheyli jalebe bot hai hastan ke az ye player behtar kar mikonan
توو همون mangos.conf لول شروع شونده رو 70 کنیننقل قول:
برای بات موارد زیاید هست، از ساده ترینش بات اکشن هاس که وقتی پلیر کم دارین کار خرید و فروش رو انجام می ده تا هم آیتم خوب برای خرید بازکین ها باشه هم بازیکن ها بتونن طلا جمع کنن تا بات هایی که سوار اسکریپت دو می شن.
اما اینکه باتی جای یم پلیر بازی کنه، کانتر استرایک که نیست قرار باشه فقط بدوه تیر بزنه ! این که از بازیکن ها بهتر بازی می کنن حرف خنده داری هست، اما فعالیت هایی رو شبیه سازی میکنن و چون سوار سرور با پینگ صفر هستن، عکس العمل سریعتری دارن و شاید شما رو بتونن بزنن که باعث شده با دوست هاتون بگین وای اینا چقدر قوی هستن !
توو همون mangos.conf لول شروع شونده رو 70 کنین
دوست عزیز اینو میدونستم کسی میدونه بات برای پچ 2.4.3 از کجا باید دانلود کرد وطریقه نصب آن را بگه سوال دیگه من سرور
mangos 2.4.3 دارم چطور میتونم 2 ریلم یکی معمولی ویکی فان باشه معمولی را که دارم ولی اگر فان با لول 70 داشته باشم
معمولی هم با لول 70 شروع میشه آخه یک mangos.con که بیشتر نیست :31: کسی میتونه در این 2 مورد کمک کنه
سلام سایت شما واقعا عالیه امکانات این سایت برای Trinity Core هم جواب میده ؟ در حال حاضر شما از چه Core ای استفاده می کنید ؟نقل قول: