دوست عزيز استفاده از هر کرکی و هر کد فعال کننده اي، در قابليت نرم افزار و ميزان آپديت آن تأثير ندارد..و در همه اين حالات نرم افزار به يک شکل عمل ميکندنقل قول:
Printable View
دوست عزيز استفاده از هر کرکی و هر کد فعال کننده اي، در قابليت نرم افزار و ميزان آپديت آن تأثير ندارد..و در همه اين حالات نرم افزار به يک شکل عمل ميکندنقل قول:
سلام
من وقتی میخام کاسپراسکای 2010 رو به صورت Trial نصب کنم ارور میده که نمیتونه به سرور وصل شه ، حتی وارد خود سایت کاسپر هم نمیتونم بشم (از اینترنت ADSL استفاده میکنم) حتی با dial up هم تست کردم ، با اونم نتونستم وارد سایت کاسپر بشم ، اگر کسی میدونه چرا نمیتونم وارد سایتش بشم کمکم کنه مشکلم حل شه
احتمالا سيستم شما آلوده به ويروس ميباشه.شما ميتونيد برنامه NOD32 On-Demand Scanner كه يك اسكنر ميباشه و نيازي هم به نصب نداره را از تاپيك اختصاصي NOD32 دانلود كرده و سيستم خود را كامل با آن اسكن نماييد.يا برنامه Eset Sysrescue CD را در همان تاپيك پيدا كرده و پس از دانلود روي CD رايت نماييد و سيستم خود را از روي CD راه اندازي نموده و كامل اسكن كنيد.سپس نسبت به نصب كاسپر اقدام كنيد.نقل قول:
با خود کاسپر سیستمو چک کردم، درست شد ممنوننقل قول:
دوستان تمام License های سایت KavKisKey بلک لیست شدن و اونهایی هم که omid-p30 عزیز در امضاش گذاشته به همچنین.
یه سایت یا راه دیگه معرفی کنید(غیر از Trial Reset).
سایت KavKisKey چهار روزه کی جدید نزاشته
خواهشا کی جدید دارید برزید وسط!
اگر آقا امید بگن از کجا Key میارن، ما دیگه مزاحمشون نشیم!
آخه همه Key های عالم (:27:) Block شدن!
نقل قول:
لایسنس فروخته شد .
البته اگر دوستان لایسنس های معتبر با قیمت پایین تری رو میخواهند میتونم جایی معرفی کنم .
Keys for KIS (tested with the latest blacklist, including 9.x)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Keys for KAV (use KAV 8.x keys to activate 9.x)
اگر جایی در نظر خودتون مطمئن رو سراغ دارید که کلید 2 یا 3 ساله میده لطفا معرفی کنید.نقل قول:
من یکی از کی های جناب X_2007 را تست کردم،کار کرد
ممنون
تاييد ميشه . براي منم كار كرد
من هم استفاده کردم کار کرد.
با تشکر از X-2007
راستش دکمه تشکر رو پیدا نکردم!
سلام
دوستان تایم 30 روزه کاسپر 2010 سیستم من تموم شده و هر کاری میکنم نمیتونم کلید بهش بده
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز در صفجه اصلی برنامه برروی قسمت لایسنس کلیک کنید برروی گزینه Activate new licenseنقل قول:
کنید از این مرحله به بعد مطابق آموزش های این پست عمل کنید :
نقل قول:
. بر روی Activate commercial license کلیک کرده و در کادر مزبور یک کد فعاساز ( چه فعال باشد ، چه بلاک شده باشد )
وارد کرده و Next را بزنید. پیغامی ظاهر میشود که آن را Ok کنید
3. پنجره جدیدی باز میشود که می توانید از طریق گزینه Browse ، کلید یا Key جدید را وارد کرده و Next را بزنید
نقل قول:
سلام
من قبلا یه بار شانسی یه سریال دادم و بعد تونستم کلید رو بهش بدم الان باز بلک لیست شده و دوباره میخوام همینکار رو تکرار کنم سریال هر چی ذهنی میزنم قبول نمیکنه
میگه سریالتون اشتباهه
اگر خطای زیر رو میده برروی اوکی کلک کنید تا صفحه وارد کردن کلیدها ظاهر بشهنقل قول:
نه.مشکل الان کلیده.سریال براش گیر آوردم حالا کلید ندارمنقل قول:
اینم یسری کی جدید...
----------کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3995659&postcount=208
کسی جواب این مشکل رو نمیدونم؟!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3993926&postcount=5351
Download Kaspersky Internet Security 2010 Activation Key | Date: 22/07/2009 at High Speed
Kaspersky Internet Security 2010 Activation Key
Date: 22/07/2009
Download the key before it gets blacklisted.
The key has been checked on Kaspersky blacklist as of 22/07/2009 05:29 :59 PM (GMT+05:30).
The key is successfully working, I guarantee that.
But, one thing, the key is only for Kaspersky Internet Security 2010 (version 9), so please don't try to run the key on other versions of Kaspersky because it may not work with older versions of Kaspersky Internet Security and any version of Kaspersky Anti-Virus and other Kaspersky Lab products like Kaspersky Mobile Security (any version), Kaspersky Small Office Security (any version), Kaspersky Open Space Security Suite (which includes Kaspersky Work Space Security (any version), Kaspersky Business Space Security (any version), Kaspersky Enterprise Space Security (any version), Kaspersky Total Space Security (any version)), Kaspersky Anti-Hacker (any version), Kaspersky Administration Kit (any version), Kaspersky Mail Gateway (any version), Kaspersky File Server (any version), Kaspersky CheckPoint (any version).
When this key gets backlisted or expires (whichever is earlier), I'll upload a new one.
کد:http://rapidshare.com/files/258720657/Kaspersky_Internet_Security_2010_Activation_Key_aunknownz.rar
اگه میشه چندتا key جدید برای KIS 2007 بذارید
از سایت kavkiskey هر چی دانلود میکنم هیچکدوم رو قبول نمیکنه .
ممنون
برای 23 (امروز) رو ندارید؟؟
بقیه دیگه اصلا کار نمی کنند.
چرا هيچ كس در مورد كسپرسكي2010 صحبت نميكنه و روشهاي آپديتشو نميزاره. اصلا به نظر من بايد يك تاپيك جدا و مخصوص براش زد.من الان 2010 رو دارم اما تاحالا نصبش نكردم.نميدونم چطوره
آقا خوب شما سوالاتت رو اینجا بپرس پاسخ می دن بهت:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4000568#post4000568
موفق باشی...
همانطور كه دوستمون اشاره كردند سوال شما بايد در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح بشه زيرا اين تاپيك صرفا به كرك و سريال كاسپر اختصاص داره.كاسپر 2010 هم از جهات بسياري مشابه نسخه 2009 ميباشه.فقط قدري رابط كاربري آن تغيير كرده و چند گزينه جديد به آن اضافه شده.روشهاي آپديت جديد و خاصي هم نداره و دقيق مشابه نسخه 2009 ميباشه.براي اظهار نظر در خصوص نسخه 2010 قدري زوده.چرا كه اين محصول تازه منتشر شده و هنوز داراي اشكالاتي ميباشه.من شخصا نسخه 2010 را از روي سيستم خودم پاك كردم و نسخه 2009 را نصب كردم چرا كه داراي اشكالات عجيب و غريبي بود كه انتظارش رو نداشتم.بايد ديد در نسخه جديدي كه ديروز منتشر شده آيا اشكالات هنوز هست يا خير.نقل قول:
ببخشید میخواستم بدونم کد اکتیویشن این کی چیه؟نقل قول:
سلام
لطفا کی برای ورژن 8 بگذارید
ممنون
الان تقریبا سه روز هست که این تاپیک هیچ فعالیتی نداشته...من به دنبال KEY جدید هستم
رو دانلود بزن
T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8کد:http://files.myopera.com/vetton2008/key2009/key.rar
هقه قبل از اینکه کی وارد کنم یه سریال می خواد باید چی بزنم هیچ سیالی ندارم :18:
از نسخه 2010 استفاده ميكنيد؟اگر اينطوره بدون اينكه به اينترنت وصل بشيد روي گزينه Activate Trial كليك كنيد.بعد از چند ثانيه كه نتوتست به اينترنت وصل بشه صفحه جديدي باز ميشه كه ميتونيد Key را وارد كنيد.نقل قول:
سلام
من می خوام برای آپدیت کسپراسکای 2008 ام از کلید استفاده کنم.
در واقع تا حالا با key file آپ نکردمش. قبلا چون نسخه 8 قابلیت آپدیت در 30 روز داشت همینجوری آپدیت میشد ولی الان میخوام از key file استفاده کنم.میرم توی سایتی که key ها هست ولی نمیدونم کدومو باید دانلود کنم به سال و نسخه مربوط میشه دیگه ! لطفا راهنماییم کنید!
trial رو فعال کردم...ولی کم کم داره تموم میشه...راه دیگه ای نیستنقل قول:
براي اينترنت سكيوريتي كاسپر از كليدهاي تحت عناويني چون KIS و براي آنتي ويروس كاسپر از عناويني چون KAV استفاده ميشه.نقل قول:
يك سريال دوستان قرار داده بودند كه در ليست سياه قرار داشت.از همون سريال در حالتيكه به اينترنت وصل نيستيد استفاده كنيد تا پس از تماس ناموفق كاسپر با سرور خودش صفحه مربوط به وارد كردن Key ظاهر بشه.يك كرك هم هست به نام Trial rest كه زمان 30 روزه Trial را مجدد صفر ميكنه.فقط قبل از دانلود اين كرك كه در صفحات قبل معرفي شده بايد كاسپر را غيرفعال كنيد تا آنرا بعنوان ويروس شناسايي نكنه.نقل قول:
ممنونم
ولی عدد های دیگه چیه؟
منظور شما از عددهاي ديگه چيه؟نقل قول:
دوستان من هر چی میخوام به روز کنم نمیشه سریال رو هم وارد کردم و 184 روز اعتبار داره
باید کانکت باشید.
من کانکتم دویت عزیزنقل قول:
باید کانکت باشید.
جدیدن با موزیلا همه جا میتونم برم ولی اینترنت اکسپلولر و اپرا اصلا کانکت نمیشن
دوست عزيز شما با كرك و سريال كاسپر مشكل داريد يا با خود كاسپر؟اگر با خود كاسپر مشكل داريد لطفا مشكل خود را در تاپيك اختصاصي كاسپر مطرح نماييد.نقل قول: