ای وااااااااااای
پس دیگه روی Play Off هم نمیشه سرمایه گذاری کرد!
ای وااااااااااای
پس دیگه روی Play Off هم نمیشه سرمایه گذاری کرد!
اگه علي دايي غرورشو كنار ميذاشت و كريمي رو دعوت ميكرد الان وضع ايران اينطوري نبود مقصر خود داييه نه فدراسيون
با اون مصاحبه با bbc امكان نداره سرمربي ايران بشه
خدانگهدار جام جهانی
نخير بايد با مايلي كهن براي آخر نشدن بجنگيم قطعا مايلي كهن مربي ايران نميشه خيالتون راحتنقل قول:
اينم جالبه: (نقل قول برام كار نميكرد) وی گفت : بعد از دیدار ایران و عربستان ، به پیشنهاد مسئولان سازمان تربیت بدنی ، مسئولان فدراسیون موظف شدند تا برای انتخاب جانشین دایی با محمد مایلی کهن نیز مذاکره داشته باشند و به نظر می رسد در صورت ادامه روند توصیه های سازمان ورزش، مربی فعلی سایپا به عنوان سرمربی جدید تیم ملی معرفی شود! محمد مایلی کهن از منتقدان جدی علی دایی و همچنین حامیان محمد علی آبادی در سازمان ورزش محسوب می شود. وی در خصوص شایعه انتخابش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی هنوز اظهارنظری نکرده است.
مدیرروابط عمومى فدراسیون فوتبال برغم اعلام برخى خبرگزارى ها مبنى بر معرفى غلامحسین پیروانى به عنوان سرمربى تیم ملى فوتبال ایران ، گفت : هنوز سرمربى معرفى نشده است. حسینى در مصاحبه با واحد مرکزى خبر با بیان اینکه محمد مایلى کهن ، امیر قلعه نویى و افشین قطبى گزینه هاى داخلى براى این سمت هستند ، افزود : بررسى ها ادامه دارد. حسینى گفت : اگر گزینه مناسب ترى نیز براى سرمربیگرى تیم ملى به جز این سه نفر شناسایى شود ، گزینه جدید نیز بررسى خواهد شد. وى تاکید کرد : سرمربى تیم ملى البته مربى خارجى نخواهد بود.
كاملا درسته ولي يكم سبكشون فرق فوكولهنقل قول:
ایمان مبعلی اگر فوتبالش توسط دایی خراب نمیشد و تو چشم میبود از جواد نکونام هم بهتر میشد
اگه بياد و نتيجه نگيره ديگه چيزي براش نميزارن . . .نقل قول:
افشن قطبی بهترین گزینه هستش
كلا علي دايي يه كاري كرد كه جمع كردنش خيلي روياييه
دیروز ساعت 2 بعدازظهر تاج سخنگوی فدراسیون در شبکه خبر حاضر شد
او اعلام کرد که حتما تا پایان بازی با سنگال سرمربی تیم ملی انتخاب میشود
و به هیچ عنوان از سرمربی خارجی استفاده نمی کنیم
نکته جالبی که در صحبتهای او بود ادامه حمایت او از علی دایی و رضایت از نحوه بازی با عربستان بود
اما دیشب دوربین خبرساز شبکه خبر پخش شد
و این دوربین صبح همان روز به صورت سرزده به فدراسیون فوتبال رفت و با کفشیان مصاحبه ای کرد
او در این مصاحبه اعلام کرد که گزینه های خارجی نیز در لیست ما حضور دارند
و اعلام کرد که هیئت رئیسه فدراسیون به این نتیجه رسید که آقای دایی اخراج شوند
اما امروز در همان بخش خبری ساعت 2 شبکه خبر از طرف کفاشیان اعلام شد که فلیپ تروسیه نیز برای سرمربیگری تیم ملی اعلام آمادگی کرده و تکلیف انتخاب سرمربی بعداز تعطیلات و سرفرصت مشخص میشود
تمامی بحث ها نشان از این دارد که حتی فدراسیون هم برنامه خود را برای انتخاب سرمربی نمی داند و هر روز گزینه جدیدی به لیست اضافه میشود.
صد در صد تایید میشه.نقل قول:
دوستان گلم لطفل کمی منطقی باشید
الان تو این شرایط مربی خارجی به درد نمیخوره
در مورد مایلی کهن هم باید بگم بهترین تیم ملی ایران زمان مایلی کهن شکل گرفت
و الان تو این شرایط به نظر من بهترین گزینه است
یکی از دلایلی که من میگم میتونه بهترین گزینه باشه همین اعتقاد ویژه ای که به ایمان مبعلی داره
که به نظر من ایمان مبعلی اگر فوتبالش توسط دایی خراب نمیشد و تو چشم میبود از جواد نکونام هم بهتر میشد
تنها عیبی که بر مایلی کهن وارده همین اعتقادات مذهبی زیادش است
که البته به نظر من ایراد نیست و مطمئنا خود مایلی کهن هم از گذشته ها درس میگیره
تو اون مصاحبه چیز خاصی نگفته ...نقل قول:
با اون مصاحبه با bbc امكان نداره سرمربي ايران بشه
رئيس فدراسيون فوتبال ايران گفت: سرمربي سابق تيم ملي فوتبال ژاپن براي هدايت تيم ملي فوتبال ايران ابراز تمايل كرده است.
علي كفاشيان راجع به شايعه اختلاف فدراسيون فوتبال و سازمان تربيت بدني براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران براي انتخاب يكي افشين قطبي و محمد مايلي كهن اظهار داشت: به هر حال انتخاب سرمربي تيم ملي فوتبال به طور كامل بر عهده فدراسيون فوتبال ايران است و اين شايعه هرگز صحت ندارد.شايد ما براي كسب اطلاعات دقيق تر با مسئولان سازمان مشورت كنيم، اما بدان معني نيست كه ما براي معرفي سرمربي تحت تاثير قرار بگيريم.
وي ادامه داد: ما با قطبي و مايلي كهن صحبت هايي انجام داده ايم،اما علاوه بر آنها چند گزينه داخلي در فهرست ما حضور دارند و چند مربي خارجي نيز مد نظر ما هستند و دوستان ما با آنها صحبت هايي را انجام داده اند.
كفاشيان گفت: فيليپ تروسيه براي هدايت تيم ملي ايران ابراز تمايل كرده است و صحبت هايي با اين مربي انجام شده است، اما هنوز چيزي در اين زمينه مشخص نيست.
وي تاكيد كرد: براي انتخاب سرمربي جديد تيم ملي گزينه هاي داخلي مدنظر ما هستند، اما چنانچه يك گزينه خارجي مناسب وجود داشته باشد، روي آن فكر خواهيك كرد و تروسيه يكي از اين گزينه ها است.
رئيس فدراسيون فوتبال عنوان كرد: به هر حال ما بايد فردا با تيم ملي سنگال بازي دوستانه داريم و بعد از اين ديدار دوستانه مي توانيم با در اختيار داشتن فرصت كافي در زمينه انتخاب سرمربي تصميم گيري نهايي را انجام دهيم.شايد مانند سال گذشته گه چند گزينه را در رسانه ها مطرح كرديم و به يك بار دايي انتخاب شد، اين بار هم يك مربي را براي هدايت تيم ملي انتخاب كنيم.
كفاشيان راجع به غيبت هومن افاضلي، دستيار دايي و بهزاد غلامپور، مربي دروازه بان هاي تيم ملي در جلسه تمريني روز گذشته تيم ملي خاطر نشان كرد: ما از هر دو خواسته بوديم كه تا ديدار با سنگال ما را همراهي كنند، اما با توجه به غيبت آنها در جلسه تمرين براي انتخاب كادر جديد تصمياتي را خواهيم گرفت.
وي درباره زمان دقيق انتخاب سرمربي جديد تيم ملي گفت: بعد از به پايان رسيدن تعطيلات نوروز سرمربي تيم ملي را انتخاب خواهيم كرد چون بعد ازديدار با سنگال بازيكنان به دليل تعطيلي مسابقات ملي به سراغ باشگاه هاي خود مي روند و آن شرايط ما مي توانيم با آرامش بيشتري سرمربي جديد را معرفي كنيم.
علاوه بر تروسيه تا كنون با چند مربي داخلي بنام هاي قطبي، مايلي كهن، قلعه نويي و غلامحسين پيرواني مذاركراتي براي هدايت تيم ملي ايران انجام شده است.
همه موارد رو هم اضافه کن چون همش درسته
راستی فرانک رایکارد هم بیکاره باید به اون هم پیشنهاد بدند
مقایسه واکنش کاندیداهای احتمالی سر مربی گری تیم ملی ایران بعد از باخت احتمالی به امارات :
افشین قطبی : من این برد رو به تیم حریف تبریک میگم . تیم ما امروز قلب موش هم نداشت . از بچه ها راضیم . ببینین چقدر ماهن !!! اونجا غلامرضا رضایی داره گریه می کنه . هنوز هم میگم استیلی مثل برادر من می مونه !!! تیم حریف تاکتیک شارپی نداشت , ولی ما از پوزیشن و اور پوینت های بازی استفاده نکردیم و از اکانت هایی که داور بازی داد , استفاده نکردیم . البته من تصمیم دارم مسعود شجاعی رو چند وقت بفرستم تو داگ هاوس !!!
امیر قلعه نوعی : بسم ا.. الرحمن الرحیم . خدا رو شاکرم که من توی تیم هستم و شما نیستین !!! من قبل بازی همه نکات رو به بچه گوشزد کردم , حتی بین دو نیمه چند بار هم با نکونام و حسینی کتک کاری کردم , اما فایده ای نداشت . البته اعتقاد من اینه که اون لگدی که من به غلامرضا رضایی زدم , تو به ثمر رسیدن گل بی تاثیر نبود و اگه اون توپی که رحمتی دفع کرد قل می خورد و میومد و میومد و می رفت تو گل , کل یوم همه چیز 360 درجه تفاوت می کرد !!! ما زمان نداشتیم و مربیان بسیار بزرگی مثل من حداقل به 3 سال زمان نیاز دارند تا تیم موفق بشه !!! در ضمن علی جون , ترتیب اون خبرنگاری رو که هی سوال می پرسه بده !!!
محمد مایلی کهن : بسم ا.. الرحمن الرحیم , الحمد و ... رب العالمین و ....( تا انتهای سوره بقره به صورت تلاوت !!! ) من این شکست در مقابل سپاه اسلام رو به محضر مبارک آقا امام عصر تبریک عرض می کنم !!! امروز نبرد بین حق و باطل بود که ما چون عاطل و باطل بودیم حقمون شکست بود . ای کاش بعداز این شکست مثل صدر اسلام , عربها ما رو مسلمون می کردن !!! مخصوصا این تیموریان کافر ملحد رو . اگه ما نماز جماعتمون درست بود , اگه بچه ها بعد از نماز مغرب و عشا می رفتن کپه مرگشون رو میذاشتن , اگه نکونام موقع نماز صبح خوابش نمی برد , الان ما برنده بودیم و این سنی ها رو شیعه می کردیم !!!
به نظر من مایلی کهن اون قد هم که می گین حزب اللهی نیست. مسایل قبلی هم که پیش اومده فقط واسه نظم بوده. همین.
ايشالا تروسيه بياد
بابا در این فدراسیون رو باید تخته کنن. به درد لای جرزم نمیخوره. بیچاره فردوسی پور حق داشت اینقدر بهش حمله کردن. مطمئنم فردوسی پور تو نود حرفای زیادی برای گفتن داره...نقل قول:
تمامی بحث ها نشان از این دارد که حتی فدراسیون هم برنامه خود را برای انتخاب سرمربی نمی داند و هر روز گزینه جدیدی به لیست اضافه میشود.
نه،جوونه،مثل علي دايي بي تجربه هست:22:نقل قول:
ببين كارمون به كجا كشيده از دست اين سر مربي و فدراسيون و ...:34::37:
خبرگزاري فارس: اسامي بازيكنان تيم ملي فوتبال ايران براي برگزاري ديدار دوستانه با تيم ملي سنگال مشخص شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس احمد ابراهيمي، سرپرست تيم ملي فوتبال ايران پس از هماهنگي با كادر فني تيم ملي اسامي 25 بازيكن را براي ديدار با سنگال معرفي كرد.
با توجه به سفر مهدي مهدويكيا، كاپتيان تيم ملي فوتبال ايران به آلمان نام اين بازيكن در فهرست نهايي ديده نميشود.
اسامي بازيكنان تيم ملي براي ديدار با سنگال، سيدمهدي رحمتي، وحيد طالبلو، محمدرضا محمدي، هادي عقيلي، محسن بنگر، سيدجلال حسيني، شيث رضايي، حسين كعبي، علي حمودي، حسن اشجاري، مازيار زارع، جواد نكونام، حسين كاظمي، مسعود شجاعي، محمد نوري، محمدرضا خلعتبري، مهرداد معدنچي، احسان حاجصفي، احمد جمشيديان، مجيد غلام نژاد، وحيد هاشميان، جلال رافخايي، غلامرضا رضايي و سياوش اكبرپور ميباشد. ديدار دوستانه تيمهاي ملي ايران و سنگال فردا ساعت 19 در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
با توجه به هماهنگيهاي انجام شده تيم ملي فوتبال ايران در اين ديدار دوستانه با پيراهن سفيد و بازيكنان سنگال با پيراهن سبز رنگ وارد ميدان خواهند شد.
بابا دمت گرم فرانکی بی تجربستنقل قول:
البته به هیچ وجه مربیگری ایران راقبول نمیکنه و پیشنهادهای بزرگتر از ایران را رد کرد
من تو جواب این دوست بامنطق گفتم : ---------------------------------------- ( اگه بگم که دوباره گزارش میشه ) ولی منظورم این بود که شما توهم زده شدی پارسال پرسپولیس با قطبی قهرمان شد .نقل قول:
پست من پاک شد .
از مدیران محترم انجمن ورزشی خواهش میکنم از حق همه کاربرا دفاع کنن . چندین مورد اینجوری تا حالا پیش اومده ولی یه طرفه پست بچه های پرسپولیس پاک شده .
در کل باید بگه اسم افشین قطبی برای استقلالیها یه کابوسه . یه کابوس که تا ابد باهاشونه .
سال 96 اینا بازیکنا رو مجبور کرده بود بین دو نیمه نماز بخونن !نقل قول:
الان بهترین گزینه افشین قطبی هست
ایشون هم تو کره زندگی کرده و هم تو امارات و اونجا کمک مربی کره بوده و با شرایط بازی کره ایا اشناست
مخصوصا ما 2 بازی با کره داریم و یه بازی هم با امارات
اين جام كه چيزي نمي شيم،كاش تروسيه رو مي اوردن تيم رو از پايه بسازه بياره بالانقل قول:
خوب بازم میشه امید داشت که این اقا مرب نمشه
دقیقا همون کاری که ژاپن کرد و به اینجا که الان هست رسید با همین فرد.نقل قول:
کاری که هیچ وقت تو ایران انجام نشده.
همیشه تو حال زندگی کردیم !
به نظر من اگه تذکر مجلس نبود عمرا علی دایی رو برکنار نمی کردن...مجبوووور شدن
ببخیشد این حرفو کی زده؟:دینقل قول:
اومدن افشین قطبی درصدش خیلی ضعیفه چون با ایرانیا لج کرده .آخه میگن تو ایران که بود به زنش تجاوز کردن
[
افشین قطبی برای استقلالیها یه کابوسه . یه کابوس که تا ابد باهاشونه .
جوک میگی یا لطیفه
شما فصل قبل با کمک داور اول شدی حالا این آقا شد کابوس
شما همون استقلال 13 جدول هم نتوانستید ببرید اقای کابس
این از اون حرف ها بود... :27:نقل قول:
شما هم به فکر تیم خودت باش
یک حرفی بزن که با عقل جور در بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کفاشین که میگه از این گزینه هایی که شما میگید برای مربیگری ممکنه اصلا نباشه
من احتمال میدم شاغلام پیروانی مربی بشه
اگه شاغلام بشه من حاضرم از امروز تا جام جهانی 2014 تمام بازیهای تیم ملی رو برم ورزشگاهنقل قول:
کفاشین که میگه از این گزینه هایی که شما میگید برای مربیگری ممکنه اصلا نباشه
من احتمال میدم شاغلام پیروانی مربی بشه
تا 3 سال هم صبر مبکنم حتی اگه تمام بازی ها رو ببازه .چون به شاغلام اعتقاد دارم بدجور
پسر بیل گیتس با اون ثروتش هنوزم دنبال پوله... اونوقت افشین قطبی دیگه دنبال پول نیست ؟ اتفاقا این خدابیامرز امپراطور خیلی هم آدم زرنگ و زبلیه... چندین بار بهم ثابت شد که آدم مکاریه که آخرین بارش مصاحبه با بی بی سی بود. با اینکه همه منتظر افشاگریش بودن ولی چیز خاصی نگفت. چون حتما این پیش بینی رو میکرد که شاید یه روزی چرخ گردون بچرخه و دوباره بخواد برگرده ایران واسه چی باید پلهای پشت سرش رو خراب کنه... حالا هم چرخ گردون چرخیده و اتفاقا پیش بینی خدابیامرز امپراطور هم درست از آب در اومد... خوشم میاد میگه سرباز وطن هستم. وطن اگه قرار باشه به هر سربازش دو میلیارد پول بده چیزی ازش نمیمونه که : دینقل قول:
عجب شایعاتی میسازنا... اولا که تجاوز نکردن فقط زدن شیشه ماشینش رو شکوندن همین... دوما تو بی بی سی هم هیچ چیز خاصی نگفت. تو برنامه نود از اون بدترشو گفتن و میگن...نقل قول:
اومدن افشین قطبی درصدش خیلی ضعیفه چون با ایرانیا لج کرده .آخه میگن تو ایران که بود به زنش تجاوز کردن
بعدش هم سید افشین رفته شبکه bbc بشت سر ایران حرف دراورده
حالا به نظر شما میاد ایران؟ نه دیگه عمرا بیاد
ببخشید آقای قطبی استعفا نکرد فرار کرد... در ضمن تو قراردادش قید شده بود که میتونه یه طرفه قرارداد رو کنسل کنه و تمام پولشم بگیره. این کارم کرد...نقل قول:
دوست عزیز بنده پرسپولیسی نیستم و به قطبی هم رای نمیدم....
اما استعفا در اون شرایط یه رفتار حرفه ایه و نشونه مسئولیت پذیری مربی.(همون کاری که مربیانه خودی در بدترین وضعیت زیر بار نمیرن مثل جناب دایی که میتونست با استعفا آبرویه خودشو بخره!). قطبی میتونست بمونه و بعد از اخراج تا آخرین قرون اون قرارداد بزرگ رو بگیره..اما بخاطر آبرویه خودش و منافع پرسپولیس استعفا داد.
در همون یک سال فقط با شخصیت و اخلاق حرفه ایش تیم رو قهرمان کرد...
خیلی بعیده قطبی سرمربی بشه پس راحت باش! این رای گیری فقط نشون میده مردم فرق قطبی و قلعه نویی رو میفهمن...
مطمئنم قبول نمیکنه...نقل قول:
اگه شاغلام بشه من حاضرم از امروز تا جام جهانی 2014 تمام بازیهای تیم ملی رو برم ورزشگاه
تا 3 سال هم صبر مبکنم حتی اگه تمام بازی ها رو ببازه .چون به شاغلام اعتقاد دارم بدجور
اونجوری که بخوای حساب کنی قلعه نویی برای پرسپولیسی ها سرطانه....نقل قول:
در کل باید بگه اسم افشین قطبی برای استقلالیها یه کابوسه . یه کابوس که تا ابد باهاشونه .
خواب دیدی خیر باشه...نقل قول:
اونجوری که بخوای حساب کنی قلعه نویی برای پرسپولیسی ها سرطانه....
البته از یک نظر سرطان تشریف دارن...
اون هم گندی که ایشون با تیم ملی بالا اورد
لیست استقلال هم که پدیده قرن بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مطمئنم چون شاغلام عاقل تر از این حرفهاست که توی همچین موقعیتی تیم ملی رو قبول کنهنقل قول:
مطمئنم قبول نمیکنه...
ولی خب صحبت ما و شاغلام صحبت همون ادمیه که ماست میریزه تو دریا و میگه اگه بشه چی میشه
اگه این کار رو نمی کرد اون وقت دیگه کلاش پس معرکه بود که!... توی ایران همه باید این کار رو بکنن... خصوصاً اونایی که از خارج حرفه ای هستن!!!نقل قول:
در ضمن تو قراردادش قید شده بود که میتونه یه طرفه قرارداد رو کنسل کنه و تمام پولشم بگیره. این کارم کرد...
این جا فوتبال نداره که... اگه اون کار رو نکرده بود اون وقت هر کاری که باهاش می خواستن می کردن...
تقریباً یه چیزی مثل همونی که توی سریال مهران مدیری نشون دادن...
به نظر من که بهترین کار رو کرد...
بابا اینقدر بحث نکنید قطبی نمیشه چون از اقوام شاه بوده
خیلی ها میگن قطبی بخاطر مصاحبه ای که با بی بی سی فارسی داشته بعیده که مربی تیم ملی بشه.
ولی افشین قطبی توی مصاحبه اش چیزی جز حقیقتی که همه میدونن رو نمیگه.
لینک دانلود مصاحبه (حدودا 5 مگ) :
کد:http://rapidshare.com/files/215700382/BBC_Persian.rar