نه مشکلی نداره.نقل قول:
Printable View
نه مشکلی نداره.نقل قول:
ممنوننقل قول:
مشکل حل شد ، حتی مشکل سینک نبودن صدا و تصویر هم تو بعضی فرمتها حل شد
:n16:
فقط pot player
امروز نصبش کردم . با اینکه از اول کی ام دارم خیلی بهتر از کی ام پلیر هست. یک فیلم رو با هر دو امتحان کردم کیفیت صدا تو pot بمراتب بهتر بود تعجب کردم
سرعت بالا. محیط قابل فهم
یه چند روزی رو دست نگه داشتم تا کامل دستم بیاد و بعد کی ام پلیر رو برای همیشه حذف میکنم مخصوصا این سری که خیلی هم هنگ میکرد مجبور میشدم مرتب ریستارت کنم
- - - Updated - - -
دوستان تو نسخه های قبل تر KMPlayer موقع پخش فیلم وقتی موس رو روی نوار پیمایش فیلم هرکجاش نگهمیداشتیم یه تصویر کوچیک از همون فریم فیلم بهمون نشون میداد از نسخه 4 به بعد این قابلیت نیست میخوام بدونم کلا برداشته شده یا از حالت پیشفرض خارجش کردن اگه تنظیم خاصی هست برای برگردوندنش ممنون میشم راهنماییم کنین
تنظیمات مربوطه این قسمت هستشنقل قول:
"Preferences (F2) -> General -> OSD Messages, enable "Show thumbnail when browsing
سلام!
Km player من روی بعضی از فیلما کلا رو صحنه آهستس بعد نصب یه کدک اینطوری شد
راهی برای درست کردنش هست؟
مرسی
از قسمت Fixes نرم افزار Codec Tweak Tool استفاده کنید ببینید تاثیری داره یا نهنقل قول:
سلام دوستان
در دو ورژن اخیر kmplayer یعنی ورژن های 4.0.3.1 و 4.0.4.6 روی برنامه که کلیک می کنیم حداقل 20 - 30 ثانیه طول می کشه که لود بشه در حالی که در ورژن های قبلی اینجوری نبود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که در تصویر می بینید اولش حدود 20-30 ثانیه در حالت not responding می مونه و بعد اجرا میشه در حالی که پلیرهای دیگه مثل potplayer و vlcplayer همون لحظه اجرا میشن
مشکل چیه؟
مشکل من تو اینه ک وقتی فیلمی رو باز میکنم ، هر فرمتی ک باشه ،باز که میشه ،فیلمو ک پلی میکنه ، دیگه ن میشه جا به جاش کرد ،ن پاوز و استوپ کرد و کلا هنگ میکنه و فقط فیلمو نشون میده ، تازه زیر نویس هم هنگ میکنه و بقیشو نمیاره تا وقتی که Alt +Ctrl+ Delete رو میزنم و یکم میتونم جا به جاش کنم و درس میشه اما بعد چند ثانیه دوباره مث قبل هنگ میکنه ، تازه بعضی اوقات ک Alt + Ctrl+Delete رو میزنم و میشه جا به جا کرد و... تصویر هنگ میکنه .
من هم این برنامه رو واسه زیر نویسش و قابلیت تبدیل زیرنویس 2D به 3D که داره استفاده میکنم و برنامه دیگه ای پیدا نکردم ک این قابلیتو داشته باشه .
ممنون میشم اگه بشه راهنمایی کنین مشکلش حل شه یا اگر نشد ی برنامه با این قابلیت معرفی کنید. :)
با سلام آخرین ورژن kmplayer را نصب و اجرا کردم اما متاسفانه زیرنویس با فرمت sub را پخش نمیکند و فقط srt ها پخش میشوند!
تقریبا تمامی آموزشهایی که در نت بودو مو به مو انجام دادم اما پخش نشد
ویندوز ایکس پی
آیا کسی از دوستان راه حل ویژه ای میدونه که حتما مشکلو برطرف کنه؟
ببخشید اگر جای سئوالم اینجا نبود
با سپاس فراوان
درود
من انکودx256 رو برای بیشتر فیلم هام دانلود کردم و با pc میتونم خیلی راحت اجراشون ولی متاسفانه با TV نمیتونم این انکود هارو اجرا کنم چون پشتیبانی نمیشن! راهی نیست ک بشه با TV این انکود رو اجرا کرد؟
سلام.نقل قول:
خیر، متاسفانه راهی نیست.
در حال حاضر اکثر تلویزیون های فعلی (بغیر از برخی مدلهای 4K که در آنها گفته شده که HEVC را پخش میکنند) و همینطور دستگاه های پخش فیلم و بلوری پلیرها، توانایی پخش بدون مشکل فیلمهای x256 را ندارند.
مثلا بلوری پلیر من، فقط صدای فیلمهای x256 را پخش میکند. تلویزیون نه صدا را پخش میکند و نه تصویر.
البته تبلیغ یک مدل media player را دیدم که x256 را هم پخش میکرد.
الان راه حل شما فقط وصل کردن رایانه یا لپ تاپ به تلویزیون و اجرای فیلم روی آن و تماشایش از طریق تلویزیون است.
این پیغامی که توی ورژن جدید وقتی فیلم رو پاوز میکنی اون پایین به شکل یه کادر مربع شکل میاد! روی مخه! نمیشه اینا رو حذف کرد!؟؟؟؟
سلام دوستان من دو تا فیلم رو اسپیلیت کردم و پس از دانلود دوباره JOIN کردم اما وقتی فیلم ها رو تو kmplayer می خوام ببینم میگه
no combination of filters could be found to render the stream error number 80040218
سلام Kmplayer من ارور زیر رو می ده ؟ چیکار کنم ؟
توی فروم KM نوشته که ntdll جزو خود KM نیست.شما از منبع معتبری گرفتید برنامه رو؟؟ آخرین نسخه رو دارید؟؟نقل قول:
یه بار تنظیمات KM رو ریست کنید.اگه جواب نداد یکبار حذف کنید بعد دوباره نصب کنید.
مشکل حل شد :نقل قول:
کد:Go to KMPlayer's mainfolder\Plugins and delete gen_ml.dll and gen_ml.ini
سلام و درود
مشکل ارور
stack overflow at line
رو چه طور میشه حل کرد؟
راه حلشو پیدا کردم ...
سلام. چطوری میشه دسترسی KM به اینترنت رو قطع کنم؟ چون هر بار که باز میکنم یک صفحه ای اول میاد و مزاحم هست! و مثلا الان این موقع شب که سرعت اینترنت گاهی خیلی کم میشه ، کلا چون نمیتونه به اینترنت وصل بشه ، اصلا فایل رو نشون نمیده و همون اولش فریز میشه!!
firewall ویندوز رو اجرا کنید بعد تو قسمت Outbound (همینطور Inbound) از قسمت Action گزینه New Rule رو بزنید توی پنجره ای که باز میشه Program رو انتخاب کنیدنقل قول:
آدرس KMPlayer رو بهش بدید گزینه Block رو انتخاب کنید و تمام.
پ.ن:
KMPlayer روی سیستم من نیست ولی اگه اشتباه نکنم توی تنظیماتش قسمت اتوماتیک آپدیت داره که میتونید اون رو هم غیرفعال کنید.
دوستان من ویندوز سیستمم رو عوض کردم و ک ام پلیر را مجددا نصب کردم وای متاسفانه فایل های 1080p را تماما اسلوموشن پخش میکنه . درایور کارت گرافیکم رو هم نصب کردم و مشکلی نیست ، چند تا ورژن مختلف ک ام پلیر رو هم نصب کردم ولی بازم فایل های فول اچ دی اسلوموشن هستند .
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام دوستان
من می خوام با کی ام پلیر یک تکه از فیلمهام رو بردارم و به هم بچسبونم
میتونید کمکم کنید؟
با بقیه نرم افزارها چطوری پخش میکنه؟ آیا با اونها هم اسلوموشنه؟نقل قول:
KMPlayer تا جایی که یادم میاد فقط قابلیت ضبط/capture داره ( شبیه تصویر زیر ) و قابلیت چسبوندن/join نداره.نقل قول:
با avidemx اینکار رو انجام بدید.رایگان هستش و نسخه ی Portable هم داره
کد:http://www.videohelp.com/software/AviDemux
با VLC Player امتحان کردم و بدون مشکل و روون پخش کرد ، نمیدونم مشکل با kmplayer چیه ، چند تا ورژن رو هم امتحان کردم ولی بازم ویدئو های فول اچ دی رو اسلوموشن نشون میده .نقل قول: