اینجا رو مطالعه کنید
کامل توضیح داده:کد:http://mci.ir/web/guest/gprs-guide
Printable View
اینجا رو مطالعه کنید
کامل توضیح داده:کد:http://mci.ir/web/guest/gprs-guide
نقل قول:راست میگه دوست عزیز، قبض ها هم اشتباه اینور اونور میره چه برسه به ایمیل! هنوز ایمیل جا نیوفتاده، خودتو نگران نکن.نقل قول:
بسته gprs همراه اول رو فعال کردم و پیغام آمد تا 1 ماه دیگر میتوانی استفاده کنی اما نمیدونم توی تنظیمات مودمم چی بزارم! کسی هست تنظیمات رو بگه؟ چون با وجود اینکه پیغام آورده بسته فعال شده ولی با اتصال به اینترنت از اعتبار داره کم میکنه یعنی همون قضیه gprs هست نه بسته gprs . و سرعتش مثل gprs !!!
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/sh/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/sh/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/sh/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG]سیمم ایرانسله.:19:
یک روز طول کشیده هنو وصل نشده 10 تومن از حسابم کم کرده پیام تایید نیومده حسابمو مسدود کرده نمیتونم دیگه جایی زنگ بزنم وقتی هم میخوام برم اینترنت میگه اتصال انجام نشد تنظیمها را بررسی کنید و در صورت ادامه داشتن مشکل با مسئول شبکه تماس بگیرید.رفتم تعمیرات موبایل میگن باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه باید بری برنامه نصب کنا میرم اونجا میگه باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه مشکل شبکته 10 تومنو به من که ندادی زنگ بزن 700 مشکلتو بگو زنگ میزنم یه کامپیوتر چیزای مسخره میگه:8:
تنظیم دستی gprs همراه اول به چه صورته ؟
برای بار 4 ام:دی
http://mci.ir/web/guest/gprs-guide
خوب تو سایته خودشون همیشه کاملترین مرجعه دیگه
داداش گوشیم نوکیا و سیمباین هست :31:نقل قول:
برای بار 4 ام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://mci.ir/web/guest/gprs-guide
خوب تو سایته خودشون همیشه کاملترین مرجعه دیگه
تنظیمات c5 رو میخواک . البته واسم فرستاده امام مثل اینکه مشکل داره و باید دستی وارد کنم /
چخه :دی
خوب داداش داره دیگه چرا گیج میزنی:31:
برو تو لوکیشن اگه سیو نشده بزارشون تو جاهاشون
در هر صورت این صفحه هه که دادم همه رو داره
در مورد بلوٍ موبایل به کامپیوتر بیشتر توضیح دهیند.
تونستی پولتو پس بگیری؟نقل قول:
سیمم ایرانسله.:19:
یک روز طول کشیده هنو وصل نشده 10 تومن از حسابم کم کرده پیام تایید نیومده حسابمو مسدود کرده نمیتونم دیگه جایی زنگ بزنم وقتی هم میخوام برم اینترنت میگه اتصال انجام نشد تنظیمها را بررسی کنید و در صورت ادامه داشتن مشکل با مسئول شبکه تماس بگیرید.رفتم تعمیرات موبایل میگن باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه باید بری برنامه نصب کنا میرم اونجا میگه باید بری نمایندگی ایرانسل میرم نمایندگی میگه مشکل شبکته 10 تومنو به من که ندادی زنگ بزن 700 مشکلتو بگو زنگ میزنم یه کامپیوتر چیزای مسخره میگه:8:
با این دو دربازایی که تو ایرانشل هست فکرکنم باید بیخیال ده تومنه شی!!
مشکلش این بود که هم زمان با وقتی که این بسته رو گرفته بودم سیم کارتم مسدود شده بود و من فکر میکردم این طبیعیه که نشه با جایی تماس گرفت و به خاطر بسته افزایشیه اینطور میشه.در واقع بسته بدبخت مشکلی نداشت:14:مشکل از یه جای دیگه بود:9:.:31::8:نقل قول:
شخصا بسته رویایی نامحدود یکماهه رو فعال کردم امروز یکماهم تموم شد
حتی به اندازه ده ریال هم به کارم نیومد نه سایتی باز میشد نه دانلود میشد کرد
زحمت میکشید گوگل رو باز میکرد
واقعیتش انتظار دیگه ای هم نمیشد داشت
نقل قول:
بسته رویایی!
از اسمش مشخصه دیگه ، باید تو خیال و رویا باهاش کانکت شد!
بله
یه روزه حتما تست بگیرید بعد یه ماهه بگیرید
نقل قول:باید اسمش رو بذارن بسته های کابوسی!!!:31:نقل قول:
ممنون، ولی "m" رو که میفرستم فقط علی الحساب میاد، "s" رو هم که میفرستم مبلغ کلی دوره رو میفرسته ولی ننوشته چقدر برای sms و gprs و مکالمه، یادمه قبلا "S" رو که میفرستادم خلاصه قبض رو میفرستاد.نقل قول:
الان که قبضا اومده برادر
اومد دمه خونتون ببین دیگه چه خبره:31:
برای رسیز حساب و دونه دونه نشون دادن من منظورم از تو سایتش میبینم
من سند به نامم نیست، 10 سال پیش خط رو خریدم هی امروز فردا کردیم برای سند تا صاحبش گم و گور شد، نه آدرسی دارم نه تلفنی. همیشه قبضا رو المثنی میگیرم، تو سایت هم نمیتونم چک کنم چون کد پستی صاحب خط رو میخواد. برای همین گفتم با sms چک کنم راحتره.نقل قول:
با درود
چند روز است بسته شبانه gprs همراه اول را فعال کرده ام ولی متاسفانه سرعت ان از دایال اپ هم کمتر است.
گوشی من سیستم E را ندارد .ایا روش یا روشهایی برای افزایش سرعت وجود دارد.
ممنون
دوست عزیز همین که میتونید باهاش کانکت بشید باید خدا رو شکر کنید، چون اکثر دوستانی که اینجا هستند هنوز به این فیض نائل نشده ند،از جمله خود بنده! ربطی هم به E نداشتن گوشیتون ندره، سرعت GPRS همراه اول افتضاح هست، اصلا وصل نمیشه که سرعتش بد باشه یا خوب!نقل قول:
ارش جان کلا egprs هم ساپورت میکرد گوشیت بعید میدونم فرقه خاصی میکرد البته نمیدونم کجایی
روشی نداره
gprs خودش 10 تا class داره که هر کدوم تا یه سرعتی رو میتونن بگیرن
ارش جان کلا egprs هم ساپورت میکرد گوشیت بعید میدونم فرقه خاصی میکرد البته نمیدونم کجایی
روشی نداره
روشی نداره
نقل قول:
متاسفانه اینترنت موبایل همراه اول در بیشتر مناطق E ساپورت نیست و با قابلیت G شما در بهترین حالت کمی بیش از دایالاپ سرعت خواهید داشت
با درود
لطفا بگویید چگونه سرعت اینترنت gprs که با موبایل به سیستم وصل شده را تشخیص دهیم.
و ایا پورتهایی که در دایال اپ باز هستند در gprs هم باز هستند.
چون من با دایال اپ با ----- به اینترنت وصل میشوم ولی با gprs وصل نمیشود.
ممنون
بنظرم اومد اینجا این خبر رو بگم . هرچند فکر میکنم جاش نیست :
یک مقام مسئول در شرکت تامین تله کام از عرضه سیمکارتهای نسل سوم موبایل با یکی از کدهای 0920 و 0921 و قابلیت ارائه اینترنت پرسرعت 512 کیلوبیتی و تلفن تصویری خبر داد و گفت: اپراتور سوم مطمئنا سرویس های نسل سوم را ارائه خواهد داد.
تاریخ خبر 1390/02/05
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=479835&page=2
من با اپراميني از اينترنت همراه اول استفاده ميكنم،ديروز وقتي از سايت صورتحساب مياندوره رو نگاه كردم متوجه شدم هزينه gprs برام محاسبه نميشه،امكانش هست تو قبض پايان دوره محاسبه بشه؟
دوستان سلام
یه پیامک
از همراه اول برام اومده که بعنوان هدیه تولد یک ماه استفاده از اینترنت رو بهم داده:31:
حالا نمی دونم چطوری ازش استفاده کنم ؟:41:
برادر سایت خودش همه چی زده دیگه:
بخون جواب میگیریکد:http://mci.ir/web/guest/gprs-guide
اقا تشکر لطف کردیننقل قول:
برادر سایت خودش همه چی زده دیگه:
اما برادر من گفتم جایزه دادن این کد فعال کردن جایزه رو می خواستم
سلام به همگی
حدود سه چهار روزیه که اینترنت همراه اولم از EDGE به GPRS تغییر کرده خونه یکی دوتا از دوستام هم امتحان کردم اصلا E نمیشه در صورتی که قبلا میشد؟
کسی میتونه با سیمکارت همراه اولش E رو بگیره؟
بله من دارم مشکلی نیست . البته چند ماهی میشه که e شده آخه شنیدم این نزدیکی خونه دکل جدید زدن . و البته پرش داره گاهی g میشه گاهی e . اما سرعتش نسبت به قبل بهتره .نقل قول:
قبول دارم اما حدود 40 شب e بود سرعتش هم خوب بود خداییش البته گاهی نوسان داشت ولی این چند روزه یهو پرید هر کاری هم میکنم برنمیگرده!:41:نقل قول:
گفتم شاید سراسری باشه مال همه تغییر کرده باشه.
واسه من که خیلی خوبه الان هم با خط 0919 انلاین هستم:10:
همراه اول در اکثر مناطق جی ساپورته ولی در مناطقی که به تازگی سرویس اینترنت ارائه میکنه (6ماه اخیر) دیگه E ارائه میده که سرعتش حداقل 3 برابر g هستش !!نقل قول:
سلام گوشی من i9000 galaxy هست ولی انگار تنظیمات gprs رو پشتیبانی نمیکنه. راهی نیست؟
سلام . دوستان من می خوام از اینترنت مثلا پر سرعت همراه اول استفاده کنم چیکار باید بکنم و قیمت تعرفه هاش چنده؟
تا دیروز از ایرانسل استفاده میکردم بد نبود ، میخوام ببینم همراه اول چجوریه؟
نقل قول:
توی سایتش توضیحاتی داده برای فعال سازیش ولی اگه با ایرانشل مشکلی نداری همون رو ادامه بده چون سرعتاشون باهم قابل قیاس نیس ایرانشل خیلی بهتره !
سلام به همه.
لطفا تنظیمات دستی فعال کردن gprs همراه اول رو روی گوشی hTC toch2 رو آموزش بدید. مرسی
وقتی پیامک میدم میگه گوشی شما پشتیبانی نمیشه.
ممنون میشم کمک کنید.:11:
سلام اقا من چطوری میتونم نت موبایلم رو فعال کنم ؟؟
میتونین به سایت mci.ir به بخش gprs و قسمت راهنما برین و به صورت دستی وارد کنین