بچه ها یه خبر خوب
من هیچ کجا قبول نشدم
Printable View
بچه ها یه خبر خوب
من هیچ کجا قبول نشدم
پس میرم همون رشته عکاسی خودمون.
منم هیچ جا قبول نشدم:sq_3::sq_3:
من مجسمه تهرانو زده بودم همش پارتی بود. کار عملیم از خیلی ها بهتر بود ظرفیتم زباد بود رتبمم بد نبود زیر گروه یکم 290 کشوری زیر گروه یکمم 860 مگه میشه قبول نشد فکر میکردم قبول میشم گرافیکو نزدم.
عیب نداره غصه نخور حرص میخورم بابت علافی به همم گفتم تهران قبول میشم حالا.... اگه میدونستم یه رشته پایینتر میزدم یا یه شهر دیگه. من نمیخوام برم اصفهان اونم موزه داری:n03:نقل قول:
سلام بچه ها امیدوارم همتون موفق باشین من نقاشی رشت قبول شدم
توی سیستم پاسخگویی عضو بشوید .نقل قول:
اونجا میتونید اعتراض بزنید ...
اشکالنداره شمام حرص نخور حتما یک حکمتی داشته...........
ولی موافقم کنکور امسال خیلی شیرتوشیر بود خداییش سهمیه ی پسرا بیشتر بود پسرا با رتبه 6000 هم روازنه رشت قبول شدن!!
البته منم مثل شما فقط تهران رو زده بودم.................
برا کنکور هنر کسی بخواد درک عمومی هنر و خلاقیت تصویری و خلاقیت نمایشی رو هر کدوم 30 درصد بزنه چیا بخونه؟ از الان میشه بخونه بتونه این درصدا رو بگیره ؟
برای هرکدوم کتابای درسی و یکی دوتا کمک درسی. آرهنقل قول:
من بخوام درک عمومی هنر رو 20
درک عمومی ریاضی فیزیک 20
ترسیم فنی رو 10
خلاقیت تصویری و خلاقیت نمایشی رو 40
خلاقیت موسیقی رو 20
خواص مواد 10
بزنم هیچی هم نخوندم از الان می خوام شروع کنم چی بخونم ؟؟؟
و این که شدنی این کار ؟چه قدر باید بخونم در روز دروس اختصاصی
مرسی :n16:
رشته مورد نظرت چیه ؟نقل قول:
سینما هست دانشگاه هنر تهران ...
عمومیام خوبه همش بالای 50 هست البته تا الان که دارم سعی می کنم بهتر شه
اگه میخوای سینما قبول بشی باید رتبت زیر 30 یا 40 باشه .برای این هم اگه عمومی ها رو توی همون سطح نگه داری و میانگین تخصصی هات هم حدود 50 بشه میتونی به اون چیزی که میخوای برسی. البته اینم بدون که توی گروه هنر دروس عمومی هم میتونن خیلی از نظر رتبه جابجات کنه.چون اکثر بچه ها عمومی هاشون رو کمتر وقت میذارن و بیشتر روی تخصصی ها تمرکز میکنن
ممنون من فقط نمی دونم چی بخونم ؟ از روی چی ؟
سلام یه سوال داشتم من اگر مدرک کارشناسی از دانشگاه آزاد داشته باشم الان روزانه دوباره کارشناسی قبول شدم مشکلی پیش میاد برام ؟ اولین باره از امکانات دولتی استفاده میکنم دروس عمومی را که پاس کردم دفعه پیش دوباره لازم ه بگذرانم؟
اگر دختر هستید نه. چه مشکلی؟نقل قول:
اطلاعات دقیق تر رو از سازمانهای مربوطه بگیرید مثلا اگر از کنکور سراسری قبول شدید احتمالا با مرجعه به سازمان سنجش جواب سوالاتون رو میگیرید (واحد ارتباط مردمی داره)
کیا مثل من نیازمنده روحیه و انگیزه هستن واسه کنکور 92؟؟؟؟؟؟
اینقد بد آوردم تو کنکور 91 که اصلا افسرده شدم:n29:
کسی میدونه کارنامه محرنامه که دست سازمان سنجشه و اگرم دانشگاهی رو توانتخاب رشتت نزده باشی ولی رتبت تو کارنامه محرنامه رسیده باشه بهش میزارن بری یا نه؟؟؟
سلامنقل قول:
منظورتون رو درست متوجه نشدم.
ولی اگر توی کارنامه نهایی در انتخابهای بعد قبول شده باشید به شرط گذراندن حدود 24 واحد در دانشگاه منتقل شوید ....
دوستان من می خوام درک عمومی هنر رو 25 الی 30
خلاقیت نمایشی رو 40 و خلاقیت تصویری رو 40 بزنم هیچی هم نخوندم الان چی بخونم ؟ لطفا نام میبرید یه کتاب کمک آموزشی خوب و خلاصه و مفید
مرسی :n16:
من درک رو مبتکران و دوتای دیگه رو سبز قلمچی دارم. میتونم بهت پیشنهاد بدمنقل قول:
+ اما منطقی نیست تصویری و نمایشی جفتش 40 تو کنکور هنر باید روی رشته ای که میخوای وقت بذاری
مرسی من سینما می خوام برا همین رو این 3 تا درس می خوام تمرکز کنم + درک عمومی ریاضی فیزیک هم که 20 درصدی می تونم بزنم
خب میشه زیرگروه 4 . تصویری واسه تو ضریب 2 هست نمایشی 4 باید به نمایشی 2 برابر بیشتر برسی. درک هم 3نقل قول:
ببخشید دوستان من رشته ریاضی فیزیکم میخوام برم رشته فیلمنامه نویسی باید همین کنکور هنر رو بدم؟
بعد باید همه این کتاب ها رو بخونم؟؟؟؟؟؟؟ :((((((((
آره دیگه. البته اگه پیش دانشگاهی هم گذروندید یا امسال میگذرونید... اگه نه پیشنهاد میکنم در پیش دانشگاهی به هنر تغییر رشته بدیدنقل قول:
دوستان سلام خسته نباشین به کنکوریهای امسال. بچه ها یه سوال صنایع دستی کاشان بهتره یا شیراز از نظر استاد و میزان معلومات ارایه شده. به شهر کار ندارم فقط به استاد و محیطش. ممنون میشم.
سلامنقل قول:
خب نوع ضهر نوع استاد رو هم مشخص میکنه
مطمئنا دانشگاه شیراز به علت بالاتر بودن سطح علمی هیئت علمی قویتری رو هم داره ....
از نظر محیط هم از دانشجویان اونها سوال کنید بهرت هست
راستش خودمم فکر میکنم شیراز بهتر باشه اما یکی از استادامون میگفت شیراز شهر خوبیه اما استادای خوبی نسبت به کاشان نداره و کادر آموزشیشو قوی نمیبندن اما برعکس با عرض پوزش از کاشانیا اما کاشان از نظر شهری وفرهنگی البته با عرض پوزش از شیراز پایینتره اما از نظر استاد بالاتر نمیدونم چکار کنم البته بابام اینا از نظر مردمی کاشانو میگن بهتر از شیرازه حالا من موندم چکار کنم. بعد یه سوال دیگه من بخوام تغییر رشته بدم واقعا دو ترم شبانه میشم اگه دانشگام عوض بشه راهی نداره روزانه باشم؟نقل قول:
شیراز هم مردمش خیلی خوبن هم شهرش فوق العادست....لذت دانشجویی تو شیراز رو از دست نده.
با سلام.نقل قول:
دانشگاه شیراز (ارم )
همچنین دانشکده مکانیک شیراز ... پزشکی ...
جزو معتبر ترین دانشگاه های ایران به حساب میان.
از لحاظ هیئت علمی هم میتونید به سایت دانشگاه شیراز سری بزنید. به عنوان مثال اسامی اعضای هیئت علمی دانشکده هنردانشگاه شیراز رو میتونید از لینک زیر مشاهده کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسامی اعضاء هیأت علمی بخش هنر
نام نام خانوادگی مرتبه علمی آخرين مدرك تحصيلي رشته شماره تماس پست الكترونيكي بهمن فيزابي مربی فوق ليسانس گرافيك گرافيك 1043 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد علياكبر سيـدي مربی فوق ليسانس مرمت مرمت 1043 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سيد احمد راعـي مربی فوق ليسانس هنر M.F.A حجمسازي 1045 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساسان سامانيان مربی فوق ليسانس مرمت مرمت اشياء تاريخي، فرهنگي 1047 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شهريار اسدي مربی فوق ليسانس گرافيك گرافيك 1047 asadis@shirazu.ac.ir فریبا غروی منجیلی استادیار دکترا ارتباط تصویری (گرافیک) 1051 زارع خليلي استاديار دكترا 1051 سید محمد خلیل اثنی عشری مربیفوق لیسانس هنرهای تجسمی، طراحی صنعتی1044 ظفرمند استاديار دكترا 1052
خب شما باید سطح علمی دانشگاهها رو در رتبه بندی ببینید ...نقل قول:
شما فقط شندید در مورد اساتید و لی باید از دانشجویان پرسید .
توی اینترنت میتونید جستجو کنید وبلاگ دانشجویان رشته فلان دانشگاه مثلا شیراز و ازشون بپرسید
اینجوری خیلی بهتر کمکتون میکنند.
در مورد سوال دوم هم
تغییر رشته اگر جزو انتخاب کد رشته های بعدی شما بوده باشد . و در ان قبول شده باشید میتوانید بروید چون 2 ترم در این دانشگاه میفرمایید خوندید ...
روزانه بودن هم بسته به قبولی در کد رشته دارد که روزانه بوده یا شبانه ...
موفق باشید
ممنون بابت جوابتون اما من سایتشونا پیدا نکردم که سوال کنم. در ضمن من الان دانشجوی دانشگاه هنر اصفهانم نه شیراز و میخوام از اصفهان برم شیراز البته هم اصفهان روزانم هم شیرازو روزانه صنایع دستیشو اوردم اما من شنیدم باید یه ترم حتما اصفهان بخونم و بعد از انتقالی و تغییر رشته باید دو ترم اولو شبانه بخونم بعد اگه رتبم بالا بود روزانه میشم این درسته؟نقل قول:
خواهش دوست عزیزنقل قول:
شما بیشتر به علاقه خودتون توجه کنید بعد شهر و رشته ...
ببینید در چه درسی و گرایشی موفق تر هستید .البته به شرط داشتن بازار کار خوب ...
اگر در انتخاب رشته های بعدی شما بوده باشه .
بله باید حدود یک هشتم دروس یعنی 24 واحد رو در این دانشگاه پاس کنید بعد برای رشته بعدیتون منتقل بشوید
که خب چون میگید روزانه هست مشکلی نیست ..
سلام بچه ها من یه سوال دیگم داشتم من میخواستم برم دانشگاه شیراز توی کارنامه ای که سنجش داد به عنوان کارنامه نهایی اورده بودمش ولی حالا که رفتم دانشگاه میگه تولیستی که سنجش براشون داده من قبول نشدم شیرازو:n04:. آخه ممکنه؟ مگه میشه؟ راهی نیست من برم شیراز؟:n03:
سلام ، من نیاز به مشاوره کنکوری دارم اگر کسی رو میشناسد که با نت مشاوره میده معرفی کنید ممنون:n29:
زمان دقیق کنکور هنر کی هست؟؟
سلام. سایت گاج مشاوره داره. تبیان هم قبلا دیدم داشتنقل قول:
فکر میکنم عصر 6 تیر
نقل قول:
سلام بچه ها
من کاردانی گرافیکم
ترم آخر
منم کنکور هنر دارم
6 تیر ساعت 3 تخویل پروژه درس طراحی تحلیلی دارم :|
واقعا نمیدونم چیکار کنم
از یه طرف استرس کنکورو دارم
همشو به طور متوسط بلدم.
فقط میخوام تهران قبول شم
حتی دانشگاه آزاد تهران مرکزی
کسی نمیدونه قبولی رشته هاش چطوریاس ؟:n28:
سلام دوستان
کسی هست پارسال رتبه در سهمیه اش دورو بر 700 باشه؟ میخواستم بدونم پارسال با این رتبه چه رشته ها و دانشگاه هایی قبول شدن؟
ممنون:n01: