مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويسهاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه استنقل قول:
Printable View
مطابق قوانين سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي، سرويسهاي داراي سرعت بالاتر از 128 كيلوبيت تنها براي اشخاص حقوقي و نيز جامعه علمي، دانشگاهي و تحقيقاتي كشور قابل ارايه استنقل قول:
نقل قول:
ببخشید من میتونم از طریق شرکت دوست بابام یه نامه جور کنم بدم شاتل تا بهم 512 اکو رو بده:21:
بله اين امکان هست! خود سيستم راه های دور زدن به "اصطلاح قانون" رو جلوی پای شما گذاشته.نقل قول:
موفق باشيد
آقا ینی من میخوام اینطور بگم که بابام کارمند اون شرکته بعد نامه رو بدیمو کار تموم بد یهو طرف نگه مدرک بیار مثلا برگه استخدامنقل قول:
آره بابا میشه فرمالیته هست این قانون موردی وضع شدهنقل قول:
با سلام خدمت اساتید
از این شرکت هیاهو که 256 به قول خودش واقعی با 2gوشبانه هم رایگان ماهانه 13500کسی اطلاعاتی داره در ضمن نظرتون در باره عصر تلکام چیه میشه بهش اعتماد کرد.
سلام
من میخوام برای پیش شماره 8882 یا 8832 Adsl بگیرم، برای یه شرکت اما استفاده زیاد ندارن فقط برای آنلاین بودن و کارای عادی، چه شرکتی رو پیشنهاد میکنین ؟
ممنون
ارزونترینش فعلا هیاهو هست:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263156
پيشنهاد من به شما شاتل ، فقط ببين پورت خالی برايه منطقه شما دارن؟نقل قول:
نقل قول:
آقا این نامه ای که باید جور کنم از شرکت باید بگم چی توش بنویسن ؟ باید مهرو امضا هم داشته باشه نه؟ فقط از طرف مدیر باید باشه؟
داتکنقل قول:
اسیا تک
گیتی نت
شاتل
ازادنت
سپنتا
پارس انلاین صبانت
توانا
عصر تلکام
باید قبل از گرفتن سرویس ببینید چند نفر کارمند دارین چه تعداد در حالت عادی همزمان به اینترنت وصل میشن و شرکت چه قدر هزینه میده و به چه قدر می تونه هزینه بده.بعد از گرفتن این اطلاعات نوع سرویس های مناسبو انتخاب کن .
نمیدونم ولی ظاهرا امروز و دیروز شاتل تعطیله...
اکثر داخلیهاش قادر به پاسخگویی نیستن
بابا خطم رانژه شده میخوام یوزر و پسوردم را بگیرم
سلامنقل قول:
به فرمایش جناب زد عمل کنید ، اول باید ببینید چقدر استفاده دارید ، و بعد با حساب هزینه ای که می خواهید انجام بدید ، برید طرف انتخاب سرویس .
من فکر می کنم چون شما استفاده ای ندارید ( طبق فرمایش خودتون ) سرویس های حجمی باید براتون بهتر باشن ، نسبت به نا محدود ها ، به صرفه تر هستن معمولا ، اما دیگه نمی تونید وسط کار تغییر رویه بدید ها .
باید همه چی رو معلوم بفرمایید تا نتخابتون صحیح باشه :5:
دوستان ، تا جایی که من می دونم ، روزنامه رسمی مدرک بود ، نه نامه از شرکت و این حرفها ؟نقل قول:
نامه هم مدرکه و من خبر ندارم ؟ ( هر کسی که یه کم فوتوشاپ بلد باشه ، راحت سربرگ و این چیز ها رو طراحی می کنه ، با یه اسم الکی ، کی به کیه ، راحت ، نامه هم می شه ؟ )
هر جا بری آسمون همین رنگه مهدی جان ، از ایران که خارج نشدی عزیزم :10:نقل قول:
مرسی
یا حق
خود من با نامه گرفتم نه روزنامه رسمینقل قول:
دوستان بعد از بررسی متاسفانه باید به اطلاعتون برسونم شبانه رایگان برای سرویسهای ECO شاتل تا اول مهر برقراره! پس حواستون باشه! متاسفانه این مطلب در سایت شاتل آورده نشده! (چرا؟) :33:
اطلاعات این پست آپدیت شده! به پستمراجعه کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2986085&postcount=1170
گندشون بزنه. :2: کلی تلفنی باهاشون بحث کردم که بابا جون کاربر بیچاره رو چرا اغفال میکنید؟ سرویس Art رو یه تخفیفی دادید و ذکر کردید تا اخر شهریور. اما Eco رو که نگفتید!؟ :19::19::19:نقل قول:
کجایی Akhoond جون که بیایی و بریم و اعتراض کنیم :46: :27:
دوستان الان ارزون ترین adsl که کیفیت قابل قبولی داشته باشه رو کی میده ؟
شما بستگی داره از کدوم شرکت بخواهيد سرويس بگيريد! ، بعضی از شرکتها کمی سخت ميگيرننقل قول:
(بهتر از قسمت فروش همون شرکت سؤال کنيد) ولی بطور کلی بايد تو يه سربرگ شما رو معرفی کنند
(داشتن مهر الزاميه)و درخواست سرويس بدن ، بطور مثال :
بايد شما به عنوان کارمند بخش بازرگانی يه شرکت معرفی بشيد ، و با ذکر دقيق نوع سرويس
قيد بشه شما برای انجام کارهای شرکت احتياج به فلان سرويس داريد
موفق باشيد
آقا نگو این حرف رو جدی ؟!نقل قول:
من دارم میرم اکو512 اینطوری با دو نیم گیگ اصلا نمیصرفه/
دوست عزیز منبع شما کجاس؟؟نقل قول:
تو سایتش هیچی در این رابطه ننوشته.....(ذکر نکرده فقط برای تابستون)
یه خبر نسبتا داغ. تقدیم به دوست عزیزم، جناب Akhoond و سایر بروبچ بامرام: :11:
امكان شكايت بخاطر كم فروشي پهناي باند اينترنت به سازمان تنظيم مقررات
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: كاربران اينترنت ميتوانند با در اختيار داشتن برگه و يا كارت اينترنت خود و ارائه مستندات نرمافزاراندازه گيري و تعيين پهناي باند واقعي اينترنت، در صورت مشاهده تخلف شركتهاي ارائه دهنده اينترنت به دادگاه يا سازمان تنظيم مقررات شكايت كنند.
محمد سليماني در گفت وگو با فارس در مورد شركتهاي اينترنتي كه برخي بحث كم فروشي را براي آنها مطرح ميكنند و در اين رابطه كاربران اينترنتي براي اطلاع از ميزان واقعي پهناي باند خريداري شده چه بايد كنند؟ اظهارداشت: در برخي از بررسيها كه شخصا انجام دادهام مشخص شده كه برخي از شركتهاي اينترنتي پهناي باند واقعي را به كاربران ارائه نميكنند.مثلا كاربر 56كيلو بيت برثانيه خريداري كرده اما در واقع 20 كيليو بيت و كمتر را دريافت ميكند و در نهايت مقصر را شركت مخابرات ميداند.
وي اضافه كرد: در صورتيكه اين گونه نبايد باشد و بعضي شركت ها از حربه شراكت(sharing) سوء استفاده مي كنند و يا بصورت مبهم با مشتري عمل مي كنند.
وزير ارتباطات تاكيد كرد: توصيه ميكنم كاربران با دانلود و نصب برنامه نرمافزاري براي تعيين سرعت و پهناي باند واقعي خريداري شده از اينترنت از صحت عمل شركتهاي اينترنتي اطمينان حاصل كنند.
وي گفت: كاربران ميتوانند با در اختيار داشتن برگه و يا كارت اينترنت شركت مذكور و ارائه مستندات نرمافزاراندازه گيري و تعيين پهناي باند واقعي اينترنت در صورت مشاهده تخلف شركتهاي ارائه دهنده اينترنت به دادگاه يا سازمان تنظيم مقررات شكايت كنند.
سليماني تصريح كرد: در هر صورت كاربر بايد قيمت همان مقدار پهناي باند و سرعتي كه روي كامپيوتر خود مي بيند پرداخت كند و نه بيشتر و فرهم كنندگان اينترنت موظف به رعايت اين موضوع هستند و كاربر را نبايد به دامن شركت هاي ديگر پاس دهند بلكه اگر مشكلي وجود دارد چه فني و غير فني بايد در مسير خود پيگيري و حل كنند و كاربر سرگردان نشود و هزينه اضافي پرداخت نكند.
وي در ادامه درباره علت پرداخت هزينه دايري تلفن ثابت مانند گذشته برخلاف اعلام مسوولان مخابرات ايران كه بايد نصف ميشد، گفت: در مورد تلفن ثابت هنوز رسما بهاي تعرفه دايري اعلام نشده است كه 50 هزار تومان ثبت نام شود. اعلام آن زودهنگام بود. اين امر ابهاماتي دارد بايد مجمع تشكيل شود ونظر دولت اخذ شود.
وزير ارتباطات اظهارداشت: دليل اين امر اين است كه مخابرات هنوز قيود دولتي دارد، اگر چه اين موضوع در پروانه ذكر شده است،ضمن اينكه
بودجه مخابرات امسال دولتي بسته شده است و قيود هنوز كامل برداشته نشده و براي حل اين موارد و ابهامات اكنون در حال مذاكره هستيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چه عجب برا یه بار یه حقوق مصرف کننده احترام گذاشتند ولی این شکایت ها برای سرعت های زیر 128 شاید جواب بده:13: اگه بیشتر از این باشه که میان سرعت رو کمتر می کنند.:19:نقل قول:
این آقا نگفته کجا باید رفت شکایت کرد. اگر شکایت قضایی باشه که باید خوداد تومان پول باطل کردن تمیر بدیم و وقتت هم که بماند تلف میشه.
خیلی مرد هستند بازرش بفرستن تو شرکتها. الان آسیاتک به اسم 512 دارم میده ولی سرعت 433 چون دانلود 53-4 با اینکه 512 باید سرعت 62تا 64 دانلود داشته باشی.
اما جالب اینکه سرعت 256 درست و 32 دانلود دارید
من براي پيش شماره ي 4404 ميخوام سرويس بگيرم كدوم سرويس بهتر عمل مكنه براي اين پيش شماره ( آيت الله كاشاني)
ضمنا من ميخام فرم سفارش آنلاين صبانت رو پر كنم كمتر 256 نداره؟؟؟
اینم 128Kbps افروز
سلام اين ترافيك كه براي اشتراك سالانه 12 زده براي يك ساله يا براي يك ماه؟؟؟
براي يك سال. منم اول فكر مي كردم براي يك ماهه. زنگ زدم پرسيدم. يعني ماهي ميشه 1 گيگ.نقل قول:
سرعت دانلودت خوبه..نقل قول:
ولی اپلود پایینه
پینگت هم بالاس....
در کل با توجه به قیمت بالاش زیاد جالب نیست
نقل قول:
ظاهرا گفته "...به دادگاه يا سازمان تنظيم مقررات شكايت كنند".
فکر کنم سازمان مقررات عاقلانه تر باشه.
حداقل مثل دادگاه نیست که کفش آهنی بخواد! :13:و کلی دردسر ...
نقل قول:
مهدی جون، ممنونم از لطفت. ضمنا به نظر من قاعدتا باید برای سرعتهای زیر قرارداد جواب بده. چون هرکسی یه کلاه شرعی برای توجیه سرعت قراردادش توی پروندش داره.:27:
خوب اگه این طوری باشه من برم شکایت چون سرویس 512 حجمی دارم تو speedtest برام می زنه 433:41:نقل قول:
سرعت دانلود 52 یه خورده بالا پایین داره :41:
در ضمن بگم از من هیچ گونه مدرک یا چیزی نخواستن:31:
حالا به نظر شما من می تونم شکایت کنم؟ :21:
راستی از طریق اینترنت می شه شکایت کرد؟
مجبورم دیگه تو خراب شده ای که فقط یک شرکت سرویس میده چاره دیگه هم هست؟؟:41::41::41:نقل قول:
دوستان من دو تا سوال دارم:
1. تو مركز تلفن كاظميان (شهران) كسي از شاتل سرويس گرفته؟ مي خوام بدونم چند روزه خطم رانژه ميشه؟
2. تو مركز تلفن شهيد كاظميان(شهران) كسي از شاتل سرويس Art1 داره؟ سرعت دانلودش چقدره؟
تا جایی که من خبر دارم شاتل سرعتش منطقه ایی نیست اگر بدونی مثلا Art1 سرعت دانلودش چنده تو هر منطقه ایی صدق میکنه البته تهران منظورمه شهرستان رو خبر ندارمنقل قول:
دوستان اصلا با این قیمتا می ارزه بگیریم؟
اگه روزانه حداقل 2 ساعت اینترنت مصرف داری میارزه بلهنقل قول:
من یه جا دیدم که نوشته بود دادگاه ، یعنی گفته بود دادگاه ، باز می بینم لینک می ذارم .نقل قول:
اگه دادگاه باید خیلی حواستون رو جمع کنین ، اگه نتونین اثبات کنید .... :13:
یه چیزایی راجه به این که می صر فه یا نه ، تو تاپیک مقالات هست ، گذاشتم ، بخونید ، شاید مفید باشه :11:نقل قول:
یا حق
مهدي جان از زماني كه قرارداد آوردن برات و پولو دادي چند روز بعد خط تلفنت رانژه شد؟؟؟نقل قول:
ببین من یکشنبه هفتهی پیش زنگ زدم و ثبت نام کردم...نقل قول:
قرار شد سهشنبه برام پیک بفرستن..
من دوشنبه برای آزمایش یه زنگ زدم ولی گفتن که اصلا سفارش پیک ندادی!!!
خلاصه چهارشنبه برام پیک فرستادن..... و مدارک را تحویل گرفتن...
مخابرات هم روز یکشنبه(2 روز پیش) خطم را رانژه کرد ولی هنوز خود شاتل خبر نداشت....من چون مودم را خودم نصب کردم متوجه شدم...
خلاصه دیروز که هرچی زنگ میزدم کسی نبود...
امروز با هزار بدبختی بعد از اینکه مرتب از این داخلی به اون داخلی منو شوت میکردن بالاخره فهیدم که باید با شماره 23099 (بخش فروش ) تماس بگیرم
و بعد با گروه فروش مرتبط با خودم (پندار) متصل بشم...
خلاصه بعد کلی کل کل خانومه راضی شد که اکانتم را فعال کنه....
بعد فعال شدنش زنگ زدم به داخلی 660 و کارشناسه منو برای تنظیمات نهایی راهنمایی کرد...
پس چی شد؟؟
چهارشنبه مدارک را تحویل دادم
یکشنبه بعدازظهر خطم رانژره شد.....
(ولی هنوز که هنوزه خود شاتل نامه مخابرات را تحویل نگرفته فقط به اصرار من اکانتم را فعال کرده)
این فعال کردن هم داستانیه برای بعضی شرکتها پارس گرفتم برای یکنفر مودمو کانفیگ کردم گفتم هر از گاهی روشن کنه تا ببینه اومده یا نه بعد از یکماه که طرف استفاده میکرد از پارس زنگ زدن که خط رانژه شده حالا اگه قرار اونا هم فعالسازی کنن احتمالا یکماه طرف باید منتظر میمون