سلام بر سیمور جان عزیزنقل قول:
ماشالا شما نه آهسته ولی حتما پیوسته اینجا و اونجا(پی تی)تشریف دارید.
منظورتون از صحت و سردی صدا چی بود
برام خیلی جالبه بدونم
با تشکر
Printable View
سلام بر سیمور جان عزیزنقل قول:
ماشالا شما نه آهسته ولی حتما پیوسته اینجا و اونجا(پی تی)تشریف دارید.
منظورتون از صحت و سردی صدا چی بود
برام خیلی جالبه بدونم
با تشکر
شما لطف داری رفیق قدیمی... البته یه جورایی "آهسته" هم شدیم دیگه ... اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از 200 صفحه و خورده ای تاپیک پلیرهای PT درست کرده ام رو که می بینم، موهای سفید رو احساس می کنم! (3 سال پیش) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست من رو ببین که در مورد چندتا از این مفاهمی مثل sweet / cold / analytic / صحت صدا و .. چند کلمه ای گفته ام .. و به یک نمودار هم لینک داده ام که چطور دستکاری باعث کاهش صحت میشه ...
اگه باز هم نیاز به صحبت درباره اش بود بگو .. من در خدمتم.
سلام
واکمنه من یه داک داره چه جوری باید ازش استفاده کنم اخه کابله Usb توش نمیره
سلام
بدنبال یه mp3 player تا رنج 150 هزار تومن هستم.تاپیک کوون دوستان زحمت کشیدند و i7 رو معرفی کردند.
میخواستم بدونم دوستان دیگه نظرشون چی هست.فقط کیفیت صدا مهم هست.ممنون از اینکه وقت میگذارید
سلام
راستی سیمور خان ، اگه مسئله خرید از خارج ایران مطرح بشه ، اون وقت حق انتخاب باز تر نمی شه ؟
یعنی باز هم انتخاب همون اس 9 خواهد بود ؟ یا برند های دیگه هم هستن ؟
( می دونم شما سوالی رو فراموش نمی کنید ، هم برای یاد آوری ، هم برای این که بقیه هم اگه می دونن ، بگن عرض می کنم ، جایی هست که بشه دستم بگیرم و تست کنم ؟ )
تنکس
همون i7 از نظر کیفیت صدا تایید میشه ... اگه میخوای مرور کنی مدلهای دیگه رو و ببینی چه گزینه های دیگه ای موجوده سری S سونی و xfi از کریتیو رو دنبال کن .. اما همون گزینه بهترینه و مکرر هم توصیه شده به دوستانی که در این بازه بودجه به دنبال کیفیت صدا هستند.نقل قول:
چه شکلیه دقیقاً .. توی جعبه بوده؟ ... اونطور که من محتویات جعبه رو چک کردم روی وب ، دوتا اتصال سیستم هواپیما داره که یکی اش برای سیستم های هواپیماهای جدید هستش و یکی اش هم یه آداپتوره برای هواپیماهای قدیمی تر .. همین نیست؟نقل قول:
نه یه داکه پلاستیکه عجیبم هست که معلوم نیست چیه
با این کارکردهایی که شما مدنظرته، از نظر دسترسی همین جا هم مدلهای خوب موجوده و پیشنهاد S9 تغیری نخواهد کرد به نظرم ..نقل قول:
//
والا خیلی شانسیه .. مثلا دوستی میره و میگه "فلان جا گذاشت من تست کنم و خیلی آدم خوبی بود" بعد که یکی دیگه رو می فرستی میگه "نه از این خبرها نبود" .. کاشف به عمل میاد که مثلاً فروشنده یه محصول رو باز داشته واسه همین درآورده و نشون داده که بدتر نشانه جالبی نیست (جمهوری این مدلش رو من زیاد دیدم) ...
پاساژ پایتخت من بیشتر دیده ام که برای تست نمونه داشته باشن ... اما باز میگم جای خاصی مدنظرم نیست .. بخصوص اینکه نمایندگی های cowon محدودن .. اصلاً تلفن رو بردار و زنگ بزن بگو "اجازه تست میدین یا نه؟!" ..
حداقل عکسش رو بذار..نقل قول:
خیلی عجبه تو نت اصلا عکسش نیست خودم عکس میزارم
خدمت جناب سیمور :نقل قول:
محتوای مخفی: تشکر
برای این هم که خیلی بیهوده نباشه پستم و یه سودی هم برای بقیه داشته باشه ، سایت های معتبری رو که می شناسی برای ریویو ، و همین طور فروم های معتبر رو بفرمایید ( غیر از Cnet و iaudiophile و anythingbutipod )
تنکس ویجه :11: :10: :46:
سلامت باشی .. دوستان اینجا همه خوب و مطلع هستند ، من هم یکی شون؛ بهرحال شما لطف داری ..نقل قول:
در مورد سایت های خوب: بعلاوه اونهایی که گفتی، PCWorld هم ریویوهای جونداری داره ... و تست های آزمایشگاهی اش هم معتبره ... و PCmag.
Mp3Player با قيمت نهايت 70 هزار تومان و حجم 4 گيگ و شارژ بالاي 15 ساعت چي پيشنهاد مي كنيد ؟
اینم عکسه داک که خیلی خیلی عجیب بود برام که تو نت اصلا عکسش نبود
کد:http://uploadpic.org/showpic-26720/dsc00516.jpg
کد:http://uploadpic.org/showpic-26721/dsc00515.jpg
u5 cowonنقل قول:
80 تومن عالی :20:
این داکه یه جوریه
تو عکس اگه ببینید یه جای usb داره تهش ولی اصلا کابل usb ایش نمیره توش که خیلی عجیبه و پلیر یه جوری توش میره
سونیم یه معما گذاشته حل کنیم
ویرایش!نقل قول:
این داکه یه جوریه
تو عکس اگه ببینید یه جای usb داره تهش ولی اصلا کابل usb ایش نمیره توش که خیلی عجیبه و پلیر یه جوری توش میره
سونیم یه معما گذاشته حل کنیم
عکس رو الان دیدم!
یه کابل دیگه روش امتحان کن ببین بهش میخوره یا نه!
نقل قول:مرسی بخاطر عکس ... البته من هم گشتی زدم و عکس اش رو دیدم مثلا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت که محتویات جعبه رو گذاشته.. (ضمیمه)نقل قول:
کلاً به نظر میاد کارکردش مثل همون dock آیپاد باشه ... حداقل از نظر ظاهری که عین همونه، یه قطعه پلاستیکی که پلیر می تونه سوارش بشه و انگار که واسه اتصال به وسایل جانبی دیگه طراحی شده.
*توی manual یا مستندات توی جعبه هم شاید اشاره به این شده باشه .. حتی در حد یه اسم هم اگه باشه کار رو راه میندازه.
اخه جای usb اش عجیبه اصلا شاید برای کاره دیگست چون عینه داکه ایفو یا ایپاد نیست
سلام
دیدم ، ویدیوی خوبی هست ، گفتم حیفه که شیر نشه ...
نمی خوام تو سر اس 9 بزنم ، اما خدا وکیلی سرعت عمل آی تاچ قابل تحسینه ، سامسونگ که هیچ ، اما کاوون باید جلوی آی تاچ ... :دی ( البته این دیلی به شرایط پلیر هم بستگی داره ، فکر کنم البته ، یعنی اگه این شرایط درست بعد از ریست باشه ، می شه گفت که شرایط برابره )کد:http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.4525
ولی زاویه دید اس 9 هم جالبه ، کم نمیاره ...
مرسی
منم این ویدوی رو اون موقعی که میخواستم بخرم دیدم درسته سرعت عملش خیلی پایینه وقتی ازش استفاده میشه یه چند ثانیه طول میکشه تا عمل کنه
مثلا میخوای بری یه منوی دیگه یه کم کندی داره که این خودش یه ضعف محسوب میشه
منظورت S9 هست؟نقل قول:
به نظر من که خیلی هم کند نیست! اما واقعا زاویه دید رو حال کردین؟
دیگه هر کسی را بهر کاری ساختند هستش دیگه ... تاچ میگه "بحث لمسی واسه من خیلی مهمه (یکی اش مثلا اینکه من قراره کاربرد اصلی ام app باشه که خب محاوره با کاربر نیاز داره)"، در صورتیکه s9 میگه "صرفاً بعنوان یه مزیت و تعمیمی بر موفقیت D2 من هم تاچ دارم" ...نقل قول:
بله s9 منظورم هست اگه خواستی یه ویدیو هم هست تو youtube برات بزارمنقل قول:
که تو کره داره تست میشه
واقعا سرعتش پایینه مثلا یه عکسو دیر لود میکرد
چندان بعید نیست که تاچ سرعتش بهتر از S9 باشه. هر چی باشه apple تجربه ش تو نرم افزار و تاچ اسکرین و اینا بیشتر از کووانه. ولی کیفیت LCD و زاویه ی دید S9 در حدی هست که آدم از تاچ بدش بیاد.نقل قول:
با سلام خدمت تمامی دوستان
من می خوام یک وسیله ای بخرم که باهاش صدا ضبط کنم (برای سر کلاس دانشگاه ) و درس هایی رو که ظبط کردم باهاش گوش بدم و موارد ضبط شده رو بتونم به کامپیوتر منتقل کنم . چیز هایی که برام مهمه 1 کیفیت بالای ظبط 2 شارژ زیاد و امکان استفاده برای گوش کردن درس ها 3- بتونم راحت صداهایی رو که ضبط کردم و آرشیو شده توش پیدا کنم 4 حجم مناسب برای ضبط صدا (در ضمن نمی تونم از دستگاه نزدیک استاد استفاده کنم چون اکثرا راه میرن و فاصله اکثر اوقات بالای 3 متره )
حالا چون اطلاعاتی در زمینه این ابزار ندارم نیاز به راهنمایی شماعزیزان پیدا کردم
می خوام اول ببینم چی بگیرم (voice recorder یا پلیر یا چیز دیگه ) دوم چه مارک و مدلی
150 تا 200 هم میتونم هزینه کنم
ممنون از راهنمایی هاتون اگر لازمه جای دیگه تاپیک بزنم راهنماییم کنید
با توجه به بودجه شما و نیازی که داری توصیه میشه voice recorder بگیری ... نمایندگی های سونی رو چک کن. مثلاً مدل UX91 باید 4 گیگش حدود 170 تومن باشه که کیفیت ضبط بسیار خوب و قابلیت های پخش مناسب داره.نقل قول:
ممنون دوست عزیز می خوام بدونم چیزی که امکانات پخشش بیشتر باشه هم هست ؟؟؟چون امکانات پخشش هم به اندازه ی ضبطش برام مهمهنقل قول:
ممنون از راهنماییهاتون
اصولاً voice recorder همون کاری رو خوب انجام میده که از اسمش برمیاد؛ یعنی ضبط صدا ... طبیعتاً قابلیت گوش دادن و مرور فایل هایی که ضبط شده رو داره .. اما اگه مثلا یه نفر بگه "شاید خواستم 4 تا دونه هم آهنگ توش بریزم" ، اونوقت voice recorder های حرفه ای اغلب شون چنین قابلیتی رو پیش بینی نکرده اند و به شکل کاملاً ابتدایی پیاده سازی اش می کنن .. سری U و بعدش UX سونی (همین که معرفی کردم) ، اومد و یه پلی زد و این خلاء رو پر کرد .. یعنی ریکوردی هستش که در حد قابل قبول از وظایف پخش بعنوان یه پلیر هم برمیاد ...نقل قول:
اگه میخوای کاملاً مثل پلیر عمل کنه ، دیگه باید بری پلیر بگیری و البته کیفیت ضبط قطعاً پایین خواهد اومد ..
اما بعنوان یه گزینه مشابه اون ریکورد سونی، می تونی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سامسونگ هم فکر کنی که اخیراً توی پاساژ ایران دیدمش .. 2 گیگش 130 تومنه و 1 گیگش 105 تومن.
خیلی ممنون از وفتی که میزارین
یک فکر دیگه ای هم به ذهنم رسیده میخوام نظرتون رو بدونم
می خواهم یک نت بوک Acer Aspire One d250 بخرم و یک ریکوردر ارزون با حجم پایین حالا اگه بخوام مثلا تا نهایت 100 تومان هزینه کنم چیز بدرد بخوری می تونم بخرم ممنون میشم چند تا گزینه مناسب در رنج زیر 100 تومان (هر چی ارزون تر بهتر ) پیشنهاد بدین
من هم یه Aspire دارم (البته چند سال پیش واسه ام آوردن) ... سری خوبیه .. اما در مورد سوالت:نقل قول:
در حد 100 تومن می تونی 1 گیگ ux رو بگیری که باید 105 تومن باشه ... ویس ریکورد PX720 رو بگیری که 75 تومنه ... دیگه بعدش باید بری سراغ پلیرها : کارای iriver و سری u سامسونگ کیفیت ضبط خوبی دارن و میشه با 70-80 تومن جور کرد.
سلام خدمت همه دوستان
دوستان ، چند روز پیش ، یکی از دوستان داشت با 5800 اش بازی می کرد ( با این قابلیت Accelerometer sensor ) داشتم به این فکر می کنم این سنسور ، تو دیوایس های مختلف ، به خوبی عمل می کنن ، یا مثلا به طور مشهودی عملکرد بهتری داره ؟
آیا تا به حال این سنسور تو این دیوایس ها مقایسه شده ؟ تقریبا عین همه اند ؟
*** یا من دارم مته یه خشخاش می ذارم و این قدر شبیه هم / عملکرد خوب دارن که دیگه این بحث ها پیش نمیاد ؟
مرسی
بله من هم 5800 داشتم هم یه سونی اریکسون دستم بود که این سنسور رو داشت و هم ایفون که دارم
ایفون از همشون بهتره با کوچکترین تکون تشخیص میده درباره اون دو تاهم بهتره صحبت نکنیم
سلام.
ظاهراً یه مدل جدید mp4 player از شرکت Transcend به بازار اومده: MP860. میخواستم بدونم آیا کسی این مدل رو داره، یا از کیفیت و دوامش مطلعه یا نه. ممنون میشم اگه کمکم کنین.
اگر در مورد دوام و کیفیت MP850 هم خبر دارین، لطفاً کمکم کنین.
ممنون.
برای کسی که محدودیت بودجه داره (بودجه پایین-امکانات زیاد-حافظه بالاتر از متوسط) انتخاب بدی نیست ... اما اگه به کیفیت بیشتر اهمیت بدی، توصیه میشه از بین مارک های معتبرتر انتخاب کنی ... مثلاً از کریتیو هنوز فکر می کنم بشه zen v plus رو پیدا کرد که با قیمت و امکانات مشابه، کیفیت بالاتری نسبت به این مدلها داره ...موزائیک (باز از کریتیو) ، و کمی بالاتر Creative zen (که افزایش حافظه هم داره) و نیز irviver سری E موجوده.نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
با راهنایی های شما قصد خرید ریکردر سونی سری ux 2 gb رو کرده بودم اما جایی که رفتم فقط 1 یا 4 گیگ شو داشتن در ضمن به این مدل هم برخوردم که قیمتش وسوسم کرده چون هیچ اطلاعاتی راجع بهش نداشتم می خواستم نظرتون رو بدونم کینگستون مدل dvr -904
حالا چد تا سوالکد:http://www.kingston.co.ir/ProductDetail.aspx?RequestID=6
dvr با ریکوردر فرق می کنه ؟ کلا یعنی چی ؟
حتما می خوام نظرتون رو بدونم با توجه به قیمت و کارایی و کیفیت ( قیمت 4 گیگ این کینگ 125 تومان بود)
کدوم پیشنهاد میشه
کسی این مدل کینگ رو داره یا ازش استفاده کرده ؟؟؟
ممنون از زحماتی که می کشید یا علی به امید پیروزی..
درود به همه
اقا این سرعت پردازش d2+ از s9 بیشتره؟
یعنی این کندی که توی مرور عکسها و لودینگ های کند توی d2 وجود داره یا نه؟
digital voice recorderنقل قول:
وقتی میگیم ریکورودر معمولا منظورمون همینه گرچه اگه بخوایم ملا لغتی باشیم آره ریکوردر معنی عام تریه(عام به معنی جامع تر)
دنبال کینگ یا مارکای متفرقه نرو .در مورد ریکوردر فاصله بین مارک های گمنام وبی نام به مراتب بیشتر از یه پلیر محسوس میشه
در مورد ریکوردر روی این برند ها تحقیق کن
سری یو ایکس سونی هم جدیدتره هم مقرون یه صرفه تره در هر حال اگر دقیق تر توضیح بدی چه چیزی رو میخوای ریکورد کنی شاید بشه بیشتر راهنماییی کرد.
سونی
الیمپیوس
سامسونگ
سلام دوستان
مدل e200 از iriver در ایران موجود هست؟(قیمت)
و چه فرقی با e150 داره؟
باتشکر نیما
ممنون دوست عزیزنقل قول:
قبلا با دیگر دوستان هم مشورت کردم گمان کنم بهترین گزینه همین سری ux هست
الیمپیوس ظاهرا کمیابه (تو شهرستانم )اگه قرار باشه از اون بخرم تا حداکثر 130 چه مدلیش رو پیشنهاد میکنید
نسبت به سونی بهتره یا نه ؟