چرا وقتی مودم adsl رو روشن می کنم کالر آی دی ( مزاحم یاب ) تلفنمون غیر فعال میشه ؟
Printable View
چرا وقتی مودم adsl رو روشن می کنم کالر آی دی ( مزاحم یاب ) تلفنمون غیر فعال میشه ؟
خود تلفنتون کالر ایدی داره یا جداگانه نصب کردین روش؟؟؟نقل قول:
اگه کالر ایدی خود تلفنه که نباید این اتفاق بیوفته
اما اگر کالرایدی جداگانه هست که اصلا نباید ازش استفاده کنی....چون دچار مشکل میکنه
همه جوره امتحان كردم ولي اصلا فايده اي نداره!!!:41: ولي حالا يه كاريش كردم تا هي ارورش رو نبينم اون پايين!:31:نقل قول:
در ضمن چراغ WAP مودمم هم چنان خاموشه!:13:
من وقتي آي پي مودم رو كه 192.168.1.1 رو مي زنم نميره تو تنظيماتش!!:2:
اگه ميشه من رو راهنمايي كنين!
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟!!!
یه مودم بی سیم میخوام با قدرت آنتن بالا
برای ارتباط همزمان یه لپ تاپ و یه Pc بهش، چه مارک و مدلی رو بهم پیشنهاد میکنید؟
من من يه مشكلي برام پيش اومده لطفاً هركي راه حلي داره راهنمايي كنه (فقط زبونش كتابي نوشتم چون براي پشتيباني اينو تايپ كردم فرستادم... :31:):
زماني كه دانلود مي كنم هر 2-3 دقيقه يك بار آي پي عوض مي شود. اين مشكل فقط و فقط در زمان دانلود كردن هست يعني اگر چندين ساعت هم آنلاين باشم آي پي عوض نمي شود ولي به محض اينكه دانلود شروع شود ظرف مدت كوتاهي آي پي عوض مي شود. اين مشكل فقط با كابل ايجاد مي شود و با وايرلس دانلود كنم هيچ مشكلي نيست.حتي وقتي با همان لپ تاپ كه با وايرلس دانلود مي كند با كابل دانلود كند آي پي مرتب پي در پي عوض مي شود. نرم افزار دانلود منيجر را هم عوض كردم. ويندوز هم عوض كردم. كارت شبكه ي ديگري هم روي مادربورد انداختم ولي باز مشكل حل نشد. ويندوز هم XP سرويس پك 2 هست. مودم 3COM.
مودم هم ريست فكتوري كردم آپديت هم كردم. ولي باز نشد.
از جمله مشكلات هم بسته شدن مسنجر ها و قطع شدن اينترنت براي چند ثانيه بعد از هر بار آي پي عوض شدن.
مشكل را با يك مهندس شبكه مطرح كردم گفتن احتمالاً مربوط به تنظيمات مودم هست و بعيد است كه مودم خراب باشد چون اگر مودم خراب بود بايد براي وايرلس هم اين مشكل پيش مي آمد.
اگر وارد گزارشات اتصالات PPPOE در صفحه كاربري من بشويد ملاحظه مي كنيد كه از صبح (از زماني كه دانلود شبانه با وايرلس قطع شده و بعضي اوقات در طول روز با PC دانلود شده) تا حالا دقيقاً 123 بار آي پي عوض شده!
عكس زير شاهدي بر اين قضيه هست:
تنظيمات مودم هم در زير گذاشتم تا مشكل راحت تر حل بشود:کد:http://siamakmu.8tt.org/PPPOE.JPG
کد:http://siamakmu.8tt.org/Status.jpg
کد:http://siamakmu.8tt.org/Adsl%20Status.jpg
کد:http://siamakmu.8tt.org/ATM%20PVC%20Status.jpg
کد:http://siamakmu.8tt.org/Routing%20Table.jpg
براي اينكه صفحه سنگين نشه عكس ها رو لينك گذاشتم.کد:http://siamakmu.8tt.org/Traffic%20Statistics.jpg
از هر دو نوعش دارم هیچ کدومشون کار نمی کنهنقل قول:
اسپیلیتر به سیم تلفن وصل کردید...؟؟؟؟نقل قول:
کالر ایدی خارجی رو از مدار خارج کننقل قول:
نه وصل نکردم, اگه وصل کنم کالر آی دی کار می کنه ؟ آخه شنیدم با اونم مشکل حل نمیشهنقل قول:
اونم خارج کردم باز فایده ای نداشتنقل قول:
خوب وقتی کالرایدی رو خارج میکنی دیگه مشکیل نداری که؟؟:دینقل قول:
(مگه مشکلت این نبود که وقتی مودم را روشن میکنی کالر آیدی غیرفعال میشه؟)
خوب الان کالر ایدی خارجه...هیچ تداخلی نباید وجود داشته باشه!!!!!!!!
=====
اگه کالر ایدی خود تلفن کار نمیکنه شاید باید زنگ بزنی پشتیبانی (نمیدونم)
همه جوره امتحان كردم ولي اصلا فايده اي نداره!!!:41: ولي حالا يه كاريش كردم تا هي ارورش رو نبينم اون پايين!:31:نقل قول:
در ضمن چراغ WAP مودمم هم چنان خاموشه!:13:
من وقتي آي پي مودم رو كه 192.168.1.1 رو مي زنم نميره تو تنظيماتش!!:2:
اگه ميشه من رو راهنمايي كنين!
یه چیزی بپرسم؟نقل قول:
هیچ ویندوزتو عوض کردی؟
فکر کنم مشکل از ویندوز باشه . . .
آخه اینقدر برنامه دارم که نمیشه دوباره بخوام همشون و بریزم!!(در ضمن مودم من تنظیم هست چون یه بار تونستم بهش وصل بشم ولی دیگه نشد و تو همون یه بار هم تنظیمش کردم)!!
برا همین تا شرکت Adsl م رو عوض نکردم فکر نکنم نیازی به تنظیمات مودم داشته باشم!!
ولی برای محکم کاری هم که شده باید راهه وصل شدن بهش رو پیدا کنم!!
شما راه دیگه ای سراغ ندارید؟
سلام دوستان,من می خوام سرویس 64 یا 128 شاتل یا صبا نت بگیرم؟چه مودمی بخرم خوبه و از کجا میشه تهیه کرد؟و همین طور lan یا usb?
یه راه مطمئن وجود داره: :31:نقل قول:
اینکه پاشی مودمو بیاری تبریز پیش خودم. همه چیزشو تست کنم، تنظیم کنم بدم ببری :31:
یا ببری پیش کسی که خیلی مهارت داره تو اینجور چیزها تا برات تنظیم کنه.
مطمئنم یه کاری باید میکریدی که نکردی و چراغ Wap روشن نمیشه.
یا اینکه اصلا چراغش خرابه . . .
میگم یه بار درایور مودمت را پاک کن...سیستم را ریستارت کن بعد دوباره نصب کن و دوباره ری استارت کن....
منم اول این مشکل رو داشتم درست شد:دی
اول از همه یه بار روتر رو از برق قطع کن و بعد یه دقیقه دوباره وصل کن...نقل قول:
دوم اگه میشه یه سری کامل مشکلتو تشریح کن... ویندوزتم بگو چیه و همچنین Service Pack چندمه....... :20:
سلام
من یه سرویس از صبانت گرفتم(هنوز وصل نشده)میخوام حالا یه مودم بگیرم(وایرلس) یه چند مورد هست که میخواستم دوستان راهنمایی کنند:
1.اولا شما چه برندی را پیشنهاد میدید؟
2.از بین usr819108 یا tplink یا linksys کدوم را بهتر میدونید؟(البته usr که متاسفانه اصلا تو بازار نیست(ایران-رضا-پایتخت) و linksys هم که اولا صبا میگه با وجود دریافت حق نصب ما نمیتونیم نصب کنیم ثانیا یک پستی دررابطه با ریست مداومش درصورت وجود حتی کمی نویز در خط تلفن خوندم که جای تامل داشت)
3.در نهایت بهترین انتخاب با اوصاف بالا همین tp link خواهد بود به نظر شما آیا انتخابهای دیگه ای هم هست؟
4.دوستانی که tplink دارند ممکنه کمی در رابطه با مزایا و معایبش توضیح بدند؟آیا کسی با tp از سرویس صبا هم استفاده میکنه؟
5.و در نهایت کسی از دوستان هست که با linksys(wag200g)i از سرویس صبا استفاده کنه؟آیا نصب یا کانفیگش مشکل هست؟
متشکرم
سلام دوستان
من این مودم رو گرفتم smc7901bra3
رفتم مودم دلینک بگیرم فروشنده این رو پیشنهاد داد تو پاساز ملاصدرا
حالا میخوام نصبش کنم پنجره باز میشه و گزینه زیر رو میزنم
inestal usb driver
ولی بعد از نصب پیغام زیر رو میده
please plug in your USB remote NDIS network device now
خوب حالا برای اینکه خودم بخوام نصبش کنم و پول برای نصب و کانفیگ ندم باید چیکار کنم
میخوام از شرکت صبانت شیراز اکانت بگیرم
تو پوشه network connections هم وقتی اکانت درست میکنم یه علامت مشکی زده و اسمی از مودم نزده
راستی موقع نصب همه سیم کشی رو وصل کرده بودم
ممنون میشم راهنماییم کنید که کلا چیکار کنم و نحوه خرید اکانت و کانفیگ خط تلفن برای مخابرات رو توضیح بدید
مودمای SMC مودمای خوبی هستن و همچنین شرکت SMC کلا چیزای خوبی میسازه...نقل قول:
در ضمن این عبارت داره میگه "لطفا الان مودمتون رو به USB وصل کنید"... دقت داشته باشید که در مورد همه مودما بهتره که اول CD رو بگذارید و درایور رو نصب کنید و بعدش مودم رو به کامپیوتر وصل کنید... اول درایور و برنامه رو از روی CD نصب کنید و وقتی بهتون میگه مودم رو به USB وصل کنید... البته این قضییه فقط برای USB صادقه و لن نیازی به نصب نداره...
فعلا این کار رو انجام بدید و بعدش طبق دفترچه مودم کارها رو به خوبی میتونید انجام بدید...
:20:
مودم TP-LINK از همه بهتره ، میگین نه ؟
نگاه کنین پس ببینین چجوری هک میشه ...
این از تنظیمات شناخته شده توسط مودم من که TP-LINK هست
( در ضمن اکانت من 256 ندا گستر صبا هست {البته بود ولی الآن 1024 هست:31:} )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این هم از تست speedtest.net :
شما مراحل نصب رو اشتباه طی میکنید.نقل قول:
برای اینکه بدونید مودم سالمه یا نه، اون از طریق Lan وصل کنید. بدون کانکشن و IP. (اینو به خاطر این گفتم که فایل زیر رو با سرعت بیشتری دانلود کنید)
اینو بخونید متوجه میشید.
آموزش نصب مودم SMC به زبان فارسی.
حجم 13 مگ
حتما حتما بخونیدش. تمام مشکلاتتون حل میشه.کد:http://www.badongo.com/file/9774874
موفق باشید :40:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز
فهمیدم چش بود اون آیکنی که مال شبکه محلی بود تو نتوورک دیس ابل بود وقتی فعالش کردم چند ثانیه کنار ساعت ویندوز اومد و بعد رفتش ولی تو خود اون پوشه به صورت فعال بود
آموزش کانفیگ کردن رو پیدا کردم حالا میخوام بدونم تنظیمات برای کانفیگ کردن مودم رو بر اساس چه چیزی وارد کنم ؟ میخوام از صبا نت شیراز اکانت بگیرم
آیا مثل کارت های اینترنت یوزر و پسورد بهم میدن یا آی پی
بعد یه سوال دیگه چطوری خط تلفنم رو باید برای اینترنت ای دی اس ال آماده کنم یعنی باید برم مخابرات یا خود صبا نت کارش رو انجام میده ؟
نه بابا. شما باید VPI و VCI شرکت ارائه دهنده رو از خودشون بپرسید. وگرنه نمیتونید کانکت بشید.نقل قول:
برای هر دو سوالتون میگم اون PDF رو بخونید.نقل قول:
موفق باشید :11:
ممنون توحیدخان
یه فال پیدا کردم فکر کنم همین بود
حالا میوندم که دیگه چه کارایی انجام بدم که نخوام پول اضافی بدم
برای همه شرکت ها نحوه کتنفیگشون یکیه یعنی یه تنوع اطلاعات رو باید وارد کنم
بعد که وارد کردم و اکانت هم گرفتم اون موقع دیگه کار دیگه ای نداره ؟
احتیاج به رفتن به مخابرات نیست ؟
(حالا این رو هم دارم دانلود میکنم ، وای که چه سرعتی داره این دیال آپ امشب بین 17 تا 20 خیلی عجیبه با برنامه Internet Download Manager )
نه!نقل قول:
اصلا احتیاج رفتن به مخابرات نیست.
نمایندگان هر شرکت، خودشون میرن مخابرات و کارهای یوزر ها رو انجام میدند.
یه چیزی بگم هااااا. شما باید 10 الی 15 تومن بابت راه اندازی سرویس پرداخت کنی. این هزینه، مربوط به نصب مودم نیست.
مگه اینکه صبر کنی تا 3 هفته. چون شرکتها بعد از سه هفته، هزینه راه اندازی رو بر میدارند.
سرعت دایل آپ 17 هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
امکان نداره. آخه مودم ساپورت نمیکنه . . . .
یه تست بگیر ببینم . . .
از اینجا:
Speedtest.net
بعد لینکش روبذار ببینم سرعت واقعی چنده؟
(البته بعد از تموم شدن دانلودت، تست بگیر)
ای بابا
چشش زدم تا 11.548 رفت دیگه ارور داد
ادامش رو هم باز ارور میده دارم از اول دانلود میکنم ببینم چی میشه
خودش بود همون قبلی که دانلود کرده بودم
خیلی عجیبه سرعت به 33 هم رسید مودمم همون دلینک
اینم عکس از دسکتاپم موقع دانلود
تو اون سایت کجا رو باید کلیک کنم ؟کد:http://i35.tinypic.com/25r1ac4.jpg
این رو زدم ارور داد
Internet Computer Speed
صفحه زیر اومد
ممنون از راهنماییت دوست عزیزکد:http://www.errordoctor.com/index.php?hop=software10
راستی دوستان سرعت ای دی اس ال آراک چطوره ؟ خوبه ؟
سرعت دیال آپش که از صبا نت خیلی بهتره
این رو هم که دانلود کردم از همون آراکس بود البته از اینترنت هوشمندش
نظر شما چیه آراکس بگیرم یا صبا نت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:38:نقل قول:
وقتی وارد سایت شدید، باید یه کم صبر کنید تا صفحه لود بشه. بعد گزینه نشون داده شده رو انتخاب کنید.نقل قول:
تو اون سایت کجا رو باید کلیک کنم ؟
این رو زدم ارور داد
Internet Computer Speed
(Recommede Server رو انتخاب کنید.)
اینطوری:
وقتی تست تموم شد، چند ثانیه بعد، این صفحه میاد.
شما باید هر چی که در لینک آخر نوشته، با استفاده از دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این انجمن وارد کنید.
موفق باشید :11:
خب شما چطوري تنظيمش مي كني؟! منم راهنمايي كن تا ياد بگيرم!!:46::10:نقل قول:
مرسي
اين كار رو كردم تا تونستم يه بار برم تو تنظيماتش و تنظيمش كردم ولي ديگه نشد!!:13:نقل قول:
میگم یه بار درایور مودمت را پاک کن...سیستم را ریستارت کن بعد دوباره نصب کن و دوباره ری استارت کن....
منم اول این مشکل رو داشتم درست شد:biggrin:
روتر رو از برق قطع كردم و دوباره زدم ولي فايده اي نداشت:13:نقل قول:
اول از همه یه بار روتر رو از برق قطع کن و بعد یه دقیقه دوباره وصل کن...
دوم اگه میشه یه سری کامل مشکلتو تشریح کن... ویندوزتم بگو چیه و همچنین Service Pack چندمه....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويندوزم Xp هست و نميدونم سرويس پكش چنده:41: چطوري بايد بفهمم؟!!
بچه ها اگه ميشه من رو راهنمايي كنيد تا بتونم بفهمم مشكل از چيه ! اگه مشكلم از مودم باشه تا ببرمش گارانتي!:21: گارانتيش ببينم
برای فهمیدن Service Pack ویندوز میتونید از اینجا بغهمید: در هر یک از فولدرها (ی Windows Explorer) با رفتن به منوی Help و انتخاب About Windows در پنجره ای که باز میشه در خط دوم آخر خط نوشته که Service Pack شماره چند هستش...نقل قول:
در ضمن یادت رفت مشکلتو یه بار دیگه به طور کامل شرح بدی... کامل شرح بده تا بلکه بشه راه حلی براش پیدا کرد...
در آخر اگه نشه مشکل رو حل کرد باید مودم رو ریست کنی (برای ریست باید دکمه ای که پشت مودمه که داخلی هستش رو باید با یه چیزی مثل نوک اتود فشارش بدی و بعد از 10 ثانیه ولش کنی)... تنظیماتشم چیز عجیبی نیستش و میتونی با تلفن ازشون بپرسی و از روی اون راهنمایی که من خیلی وقت پیش نوشتم تنظیم کنی...
:20:
مودم TP-LINK از همه بهتره ، میگین نه ؟
نگاه کنین پس ببینین چجوری هک میشه ...
این از تنظیمات شناخته شده توسط مودم من که TP-LINK هست
( در ضمن اکانت من 256 ندا گستر صبا هست {البته بود ولی الآن 1024 هست:31:} )
و این هم از تست speedtest.net :
خب! همه مودم ها، یه تنظیمات مشترکی دارند.نقل قول:
بقیه تنظیمات هم شبیه بقیه هست.
من از روی تجربه تنظیمش میکنم.
چند تا از مودم دوستام هم یه مشکل این چنینی داشتند که شرکت همکاری نمیکرد.
با کمک خدا درستش کردم.
تو انجمن نمیشه چون خیلی وقت گیر هست.
ولی میتونم تو مسنجر در خدمتتون باشم.
من از داتک سرویس می گیرم بعد چند ساعت چراغ Adsl مودمم خاموش می شه زنگ زدم پشتیبانیش گفتن اشکال از مخابرات منطقه ما هستش و تا آخر هفته ردیفش می کنن اما سوالم اینه بعد اینکه چراغش خاموش می شه یه علامت تعجب زرد رنگ می یادش ارورر سیستم می ده می گه Ip کانفلیکت شده یه همچین چیزایی
کسی می دونه معنیش چیه؟!
اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنونتون می شم
ربطی به کانفیگ مودم نداره وقتی چراغ لینک و یا استتوس و یا بقول شما Adsl خاموش باشه معناش اینه که ارتباط شما قطع شده و باید وایسی تا چراغ روشن بشه.نقل قول:
می دونم ربطی به کانفیگ مودم نداره دوست عزیزنقل قول:
می خوام بدونم معنیش چیه یعنی لازمه بریم تو قسمت استاتیوس بعد پراپرتیس و در قسمت اینترنت پروتوکل آدرس IP وارد کنیم، چی می خواد ازم که این اروور رو می ده؟!
یه سوال دیگه هم داشتم وقتی چراغ مودمم خاموش می شه باید مودم رو خاموش کنم و بعد 5 یا 10 دقیقه دیگه روشن می شه اما دیگه نمی تونم ادامه ی دانلود رو برم تو دانلود منیجر می زنه سرور عوض شده و باید از اول دانلود کنی می خواستم ببینم راه حلی داره که فایلایی که حجم بالایی دارن رو با وجود این مشکل دان کنم؟!
آقا من هرکاری میکنم نمیتونم با مودمم در حالت Pppoe کانکت بشم.....
قبلا میشد ها؟؟؟
ولی الان نه
فقط در حالت بریج کانکت میشه
مودمم بیلیون هستش
1.ip static هستی؟نقل قول:
2.اصلا مطمئنی ip مودمت همونه؟
3.از کانکشنت properties بگیر برو تو internet protocol(tcp/ip) ای پی ادرسو بکن 192.168.1.2 سابنتم بکن 255.255.255.0 حالا برو تو internet explorer یا هر جا که میری هی پیتو بزن