چرا،وقتی بری اونجا باید با اون جادوگر اصلیه برای اون دختره حرف بزنی;) و راضیش کنی.نقل قول:
برای 40 طلا هم اگه یادت باشه یه جادوگری قاییم شده بود تو یه کمد و زنده بود تو circle of magi،برو پیش همون باید به اون بدی;)
Printable View
چرا،وقتی بری اونجا باید با اون جادوگر اصلیه برای اون دختره حرف بزنی;) و راضیش کنی.نقل قول:
برای 40 طلا هم اگه یادت باشه یه جادوگری قاییم شده بود تو یه کمد و زنده بود تو circle of magi،برو پیش همون باید به اون بدی;)
یه مرحله ای هست که میریم به Cordin's Cross ظاهرا به دنبال Branka ولی من تموم سوراخ سمبه های غارشو نگاه کردم ولی همش بن بسته اینم نقششه
باید کجا برم؟ چیکار کنم؟
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
میشه دقیق تر توضیح بدی؟الان یادم نیست دقیقا!یه عکس از خود محیط بزار;)نقل قول:
نه،یادم اومد!کنار دیوار هارو ببین،باید یه راهی باشه،فکر کنم همونجایی که تو عکس هستی،سمت راستت یه سوراخی باشه،در ضمن بین branka و اون یارو سنگیه،سنگیه رو انتخاب کن:دی
ببین مشکل اینجاست که دو تا از اون سه تا چک پوینت ها ، مقصد ِ بعدیت رو توی نقشه روشن نمیکنه ، یکی پایین هست ، اون که هیچی ، یا باید بالاییه رو بری ، یا چپیه . یکی از اون دو تا که بری ، میاد روی نقشه و بهت میگه که مقصد ِ بعدیت کجاسنقل قول:
خب الان نسخه Awakening رو نصب کردم و 1 ساعت بازی کردم خیلی قشنگه و بعضی شخصیت های آشنا هم هستن که اسپویلرشون میکنم البته تا اینجا فقط این دو نفر رو دیدم
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
در کل خیلی قشنگه راستی اگه کسی نصب کرده ( کامل نصب شده باشه و 3.2 گیگ به بازی اضافه شده باشه ) باید برای بازی کردن این نسخه اول با همون کرکی که توی پوشه Razor1991 هست بازی رو کرک کنه و بعد توی بازی روی نیو گیم بزنه و بعد نسخه Awakening رو انتخاب کنه راستی موقع ایمپورت شخصیتتون روی Custom کلیک کنید و سیوی که مربوط به پایان بازی هست رو انتخاب کنند یادتون نره !!!
همون طوری که پیش بینی کردم شدش یعنی فقط از شخصیتهای قبلی اوگرن توی این وجود داره. آلیستر هم خیلی مثل اینکه تاثیر نداره چون توی گروه نیستش. آقا چند سوال ازت داشتم:نقل قول:
-شما سیو قبلی که اورده بود چه پایانی داشتی؟ دقیقا همون توی این ادامه پیدا کرد؟ یعنی مثلا یه نفر ممکنه هست که آلیستر رو آخر بازی قربانی کرده باشه و یا اینکه خودش با ملکه ازدواج کرده و شاه شده باشه.
-الان از چه Level بازیو شروع کردی؟
-سلاح های قبلی که داشتیم در این شماره فرستاده میشن؟
راستی اگه کسی بازیو توی ایران دید حتما بگه چون هنوز مثل اینکه نیومده. اگه مطمئن شدین که اصلا توی ایران برای فروش نمیاد حتما بگید چون اگه بازی برای فروش باشه باید به یه بنده خدایی بگم که بازیو فشرده کنه و برام آپلود کنه. البته من فردا یه سر میزنم تا حدودی می فهمم که میاد یا نه.
تمام ِ اینونتوری توی این بازی هم ایمپورت شده ، Level هم همونه ، مثلا" من خیلی بهم حال داد که هنوز Morrigan's Ring دستشه ...
اما چون من بازی ِ خودمو ادامه دادم ، دیگه نمیدونم حالت های دیگه ش چیه ،
ببخشید من سوال ایشون رو جواب دادم ، گفتم اطلاعاتی رو که دارم رو در میون بذارم .
راستی در این بازی امکان ِ رومنس هم وجود نداره ، الکی زور نزنین :دی
:31: :31: :31: :31:نقل قول:
راستی در این بازی امکان ِ رومنس هم وجود نداره ، الکی زور نزنین :31:
دوستان،من الان آخر بازیم،چطوری با ملکه ازدواج کنم آخه؟؟
در اویکننینگ ، کسی نرسیده به اونجا که باید بین ِ Vigil Keep و Amaranthine یکی رو انتخاب کنی ؟
توی فروم های خارجی هم گشتم نبود . فک کنم در نتیجه ی کل بازی تاثیر داره
کسی راهنمایی ندئاره که بفهمیم توی Awakening کدوم هدیه رو به کی بدیم ؟
من دستم پر از هدیه است و نمیدونم به کی بدمشون
manuelcalavera عزیز اگه بخش هایی که داستان بازی رو لو میده اسپویلر کنید بهتره :10:
با سلام
یکی لینک سالم برای دانلود این سری جدید بگذاره اکثر لینکها پریده اند:11:
فکر کنم قبل از اینکه ماموریت آخر رو بری باید بهش پیشنهاد میدی. تازه فکر کنم باید persuade کردن خیلی قوی داشته باشی. حالا چه اصراری به این داری مگه فرقی هم می کنه. با ملکه که نمیشه رومانس داشته باشی:31:نقل قول:
دوستان،من الان آخر بازیم،چطوری با ملکه ازدواج کنم آخه؟؟
من موافقم . داستان بازیو لو ندین.نقل قول:
راستی من امروز هم یه جای رفتم نیومده بودش. می گفت مثل اینکه دانلودش یا کرکش یه مشکلی داره. شما چه جوری دانلود کردید؟ اینجا که من رفتم خیلی معتبر بودش. هر چی بازی باشه میاره.
میبخشید ، ولی خب خیلی هم اسپویل نبود ...
بهر حال اویکنینگ تموم شد . حالا بریم بتل فیلد
نقل قول:
لینکش رو به دوست عزیز gap دادم و توضیح دادم بعد از دانلود باید چکار کنند
خب اون نسخه هایی که نیمه کاره هستند زیادن خودم 2 بار نسخه نیمه کاره که کرکش هم خراب بود رو دانلود کردم وسومین دفعه شانسم گرفت و نسخه کامل بود
اینم لینک ها و آموزش نصب :
نقل قول:
نوشته شده توسط d_a_n_t_e
بالاخره نصب کردم،جالبه...ولی حوصله ماموریت های متفرقه رو ندارم:دی
اولش این الیستر بیشعور شاه شده بود اومد کلی کف کردم،چه دم و دستگاهی راه انداخته بود!من قبلا خودم شاه بودم،برام افت داشت تو این پک این یارو شاه شده!کاش سیوام بود:دی
این فکر کنم به درد بخور باشه. آیتم های قبلی رو Import میکنه به Awakening:
کد:http://www.bigdownload.com/games/dragon-age-origins/pc/dragon-age-origins-awakening-dlc-item-import-mod/
سلام دوستان گل
من توی این مرحله گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...باید برانکا رو از Dead Trenches پیدا کنم که اینطوری که نوشته باید از طریق Cordin's Cross برم به اونجا
ولی متاسفانه هیچ جای نقشه علامت نزده که Dead Trenches کجاست
من از هرسه تا راه توی نقشه مربوط به Cordins Cross رفتم ولی از طریق هیچکدوم علامت توی نقشه نیومد
لازم به ذکره که Oghren هم همرام هست ولی آخه مگه میشه باش صحبت کرد؟!! :13:
منم بار دوم که خواستم بازیو بازی کنم واسه اویکنینگ همین مشکل برام پیش اومد ، چند بار که توی Deep Roads به اون 3 تا خروجی رفتم ، هیچ جا رو نشون نمیداد ، ولی یه بارش اون چپیه فک کنم جواب دادنقل قول:
یک مشکل من وقتی پچ 1.03 رو نصب میکنم. Stamina و Mana همه کارکترا میره. ولی مثلاً Talentها و Spellها کار میکنه؟ کلاً بازی قاطی کرده.
آقا کسی سیو از اول جنگل الف ها داره.اونجا که با گرگنما ها برای اولین بار میجنگه. من چند وقت پیش تا جای اون درخته رفته بودم اما ویندوزم خراب شد همه از اول اومده. منم حال و حوصله ماموریتای شهر دنرین و ارزمار رو ندارم...
در ضمن راهی هست که یک کاراکتر رو از یک سیوی که قبلا رفتیم ادامه بدیم مثلا من کاراکتر خودمو بجای کاراکتر شما استفاده کنم؟
بالاخره تموم شد بازیش،آخراش داشت حوصله ام سر می رفت!!!
وقتی میخواستم high dragon رو بکشم،یه صحنه جالب دیدم که کاراکترم کلی ابهت پیدا کرده بود:دی عکسش اینه:
_کد:http://up.--------.com/2161/1269413607.jpg
آرمورشو 160 یا 180 تا طلا دادم:دی کلاهشم پیدا کردم(حدودا 50 طلا)،شمشیرشم ماله فرمانده دشمنه:دی طرف علاقه وافری به mother داشته،اسم شمشیرشم mother chosen بود:دی خیلی قویه!
_
شما كه اين بازي رو تموم كردي بگو ببينيم ارزش گرفتنشو داره؟نقل قول:
شبيه چه بازيي هستش؟
منظور امیر همون awaking هست.تو اکثر سایتا که امتیازای بالای گرفته.من خودمم سفارش دادم.ایشالا که خوب در میادنقل قول:
خود بازی که شاهکاره،این پک جدیدشم خیلی جالب بود،ولی 100% به بازی اصلی نمیرسه،در کل به نظر من بخر و بازی کن،عالیه....:40::40::40:نقل قول:
امین باباته:دینقل قول:
ای بابا اشتباه تایپی بود خوب.مملکتو آب میبره کسی صداش در نمیاد یه ر ن می نویسیم آدمو میکشن.:27::31::31::10:نقل قول:
پس بخرمش؟ خدا كنه كه خوب باشه.
ببخشید میشه زیر دیپلم حرف بزنی؟:دینقل قول:
عزیز من بستگی داره شما از سبک RPG خوشتون بیاد یا نه،به نظر من فوق العاده بود،اگر به نمراتشم دقت کنی متوجه میشه;)نقل قول:
حالا قردا نیای بگی بازیش مسخرست تقصیر توئه که من خریدمشا:دی
سبك rpg مثل mss effect ديگه؟ اگه اين جوري باشه آره
نمیشه گفت مثل mass effect. چون RPG ACTION هست . ولی DRAGON AGE خالص RPG هست.نقل قول:
خوب شبيه چه بازي هست ؟ يه بازي بگو كه سبكش مثل اين بازي باشه.
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:13 PM ----------
اوه اوه اين پسره gap چه عكسي زده !!!!!!!!!!!!!
مثلا شما dragon age بازی کردی؟شبیه اونه:دی : ))نقل قول:
شبیه...شبیه...ببین اینجوریه که شما باید 4 نفر یا کمتر میشین(تو این بازی)،میتونی هر نفر یه کلاس جدا باشن،بعدش بهشون میگی مثلا با دشمن بجنگن و هر کدوم یه سری اسکیل و جادو این چرتوپرتا دارن و باید xp جمع کنی تا لول آپ شی،
شما بازی masseffect رو انجام دادی؟تقریبا شبیهشه،
یا مثلا World of warcraft؟ دقیقا شبیه WOW هستش....
امیر جان میگم که خیلی شادی نه؟ بازیو تا آخرش رفتی بعد ما الان هنوز بازیو گیر نیاوردیم که بخریم:13:
فقط اگه میشه داستان بازیو لو نده الان همش داری بازیو لو میدی. نمونش همین آواتار جدیدت که عکس یکی از غول ها بازی هستش که به خاطر این یکمی هیجان بازی پایین میاد چون از الان یکی از غولهای بازی معلومه.
ای بابا وحید جان این غول نیست این باس یکی مونده به آخره ، تو اینترنت خوندم خیلی هم خنگ بید.کشتنش از آب خوردنم راحت تره.نقل قول:
راستی من بازیو سفارش دادم دوستانی که پیدا نکردن تو پروفایلم بگن آدرسشو بدم.
منم چند روز پیش بازی رو تموم کردم انشالله وقتی بقیه هم بازی رو تموم کردن ( Awakening منظورمه ) باید یه بحثی در مورد بازی بکنیم چون باید این تصمیمات ما توی این نسخه روی نسخه 2 هم تاثیر داشته باشه چون مسائل مهمی توی این نسخه بود
اقا بازی چطوری هست...بازی قشنگی هستش؟؟؟؟
اگر غولش این شکلی باشه بگین من بازی را نخرم چون بازی های وحشتناک با غول های این چنینی را دوست ندارم>>>!
بازی فوق العاده قشنگی هست،فقط لیست قول هایش به این ترتیب هست:نقل قول:
تو یه سایت خوندم این بازی رو بهتره انسان ها انجام ندن و اگر هم انجام دادن بهتره بالای 22 سال باشن،در ضمن برای میمون ها هم بالای 18 سال اعلام شده بازیش;)
لیست غول ها(عکس هاشون:)
_کد:http://up.--------.com/2161/1269539158.jpg
جدا از شوخی،بازیشو بخر،واقعا عالیه...
ای بابا.خدا.اینا غول نیستن به قول gow اینا هر کدوم خدای یه چیز هستن.خدای مرگ ، خدای بدبختی ، خدای گشنگی و....نقل قول:
لیست غول ها(عکس هاشون:)
کد:http://up.--------.com/2161/1269539158.jpg
انگار امیر تو میخوای بن شی ما رو هم به جمعت اضافه کنی....
با سلام
من بازی Dragon Age Origins Awakening را دانلود کردم و12 فایل که زیپ بود را هم انزیپ کردم اما بعد انزیپ هیچ فایل ستاپ داخلش نبود از اینجا یک فایل ستاپ دانلود کردم و توی فایلهای انزیپ شده ریختم که متاسفانه ان فایل هم کار نکرد
حالا نمیدونم باید دقیقا چیکار کنم
با تشکر
فرمتشون چی بود؟؟؟نقل قول:
_
به این یه سر بزن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227551