مبارکه دوست عزیز ولی یکم گرون خریدی سایت گرانفروشی مثل گوشی شاپ 498 هزار تومان با گارانتی اصلي مايكروتل میده:46:نقل قول:
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsGuarantees.aspx?ItemId=911
Printable View
مبارکه دوست عزیز ولی یکم گرون خریدی سایت گرانفروشی مثل گوشی شاپ 498 هزار تومان با گارانتی اصلي مايكروتل میده:46:نقل قول:
کد:http://www.gooshishop.com/ItemsGuarantees.aspx?ItemId=911
سلامنقل قول:
به نظر من فرضیه شما اشتباهه چون:
1-گوشی خودم با استفاده متوسط رو به بالا در حالت آفلاین60ساعت شارژ نگه داشته
تازه حدود 2 ساعت هم آنلاین بوده هنوز هم 1 خط شارژ داره و ممکنه تا فردا هم روشن بمونه
2-دوستانی مثل بهادر خان هیچ مشکلی با باتری ندارن
3-ی نفر توی موبایلستان گفته بعضی وقتا تا 4 روز هم نگه میداره و بعضی وقتا 1 روز با استفاده مشابه
4-این سایت که باتری رو میفروشه چون روی خود باتری چیزی ننوشته اون چیزی رو که پشت گوشی نوشته یعنی 1000 رو نوشته
5-توی سایتهای خارجی به ضعیف بودن باتری اشاره نشده
6-پشت گوشی که نوشته 1000 ربطی به باتری نداره مثل e700
7-مگه سامسونگ..... که بگه باتریش 1200 ه بعد پشت گوشی بنویسه 1000 خب مینوشت 1200
8-حتی اگه باتریش 1000 هم باشه باید حداقل 5 ساعت بشه مکالمه کرد در حالی که 2 ساعت هم نمیشه و بیشترین چیزی که شارژ رو کم میکنه مکالمست
9-از همه مهمتر مگه اونجا ایرانه که هر کی هرچی دلش خاست بگه وقتی میگه 8 ساعت مکالمه دائم باید 8
ساعت مکالمه دائم بشه باهاش انجام داد
10-اندازه باتری به اندازه ای هست که بتونه 1200 یا حتی بیشتر باشه اگه ی نرم افزار باشه مشخص
میشه که واقعا چنده
باتری همه گوشی ها هم اصله و عکسی که gsmarena از باتریش گزاشته هم ساخت چین هست
ببخشید اینو یادم رفت بگم:
خوش باشید و سربلند
سلام بازم میپرسم چطوری از gps گوشی استفاده کنم در ضمن منم مشکل باتری ندارم
عجیبه این مشکل باتری این گوشی هم واسه خودش داستانی داره هاااااااااا.
من با استفاده زياد يه روز کار ميکنه اونم انقدر بازی ميکنم که ديگه خاموش بشه بد chargeميکنم
راستی کسی با صدايه هندزفری مشکل نداره صداش از n91 8gb خيلی کمتره کيفيت داره اما صداش کمه
اکليزر رو هم دست کاري کردم اما 15%-20%بيشتر فرقی نکرد صداش نصفه n91هست البته با هنزفری
w910خيلی بلند بود اما برايه خودش ضعيفه
آقا کسی تنظيما تی بلده يا به اين مشکل بر خورده?
ای بابا یعنی کسی از gps استفاده نمیکنه
اگه این گوشی gps داره طرز استفادشو به ما هم بگین ثواب داره
صداش که عالیه اگه از این بیشتر باشه که پرده گوش پاره میشه اتفاقاً هندز فیری خودش هم باسش(بیس) عالیه هم صداش اگه باسش از این بیشتر باشه که کله آدم می پکه:27:نقل قول:
اگه اکولایزراشو ببری آخر که asus p5q رو هم میگیره n91 کیه بابا؟
اون تیکه که خود هندزفیری بهش وصل میشه همون که میکروفون روشه و جک 5/3 هم روشه ی پیچ تنظیم صدا داره شاید اونو کم کردی
من اصلاً نمیتونم تصور کنم صدای دوبرابر اینو بزارم تو گوشم:8:
دوستان تاحالا از چه نرم افزاری برايه gpsاستفاده کردين؟
garmin نصب کردم باز نميکرد رتيت66 هم که رو گوشی نبود
الآن قیمت با گارانتی اصلیش چنده؟
سلام بروبچ .
آقا من همه 114 صفحه رو خوندم + سرچ هایی که تو نت زدم . حالا میخوام یه جمع بندی بکنم . اینجا اکثر دوستان 8510 رو گرفتن و استفاده کردن .
الان تو اهواز این گوشی 520 هست . به نظر شما با ابن معایبی که داره ( ضعف باتری و صدای نا مناسب در هنگام فیلم برداری ) ارزش داره که بخرمش .
راستی این اپدیت ها تاثیری تو مصرف باتری و کیفیت صدا داشته یا نه ؟
در ضمن این 9510 کی وارد بازار ایران میشه ؟ ( تا چنذ ماه دیگه )
اره عزیزم بهترین کمرا فون سال 2008 انتخاب شده و میتونی یه باتری اصل براش بخری پیشاپیش مبارکه
578000 تومان- گارانتي اصلي شركت مايكروتل (نماينده رسمي سامسونگ در ايران)
گوشي همراه ديگري که در در اين جا معرفي ميشود گوشي همراه سامسونگ مدل i8510 INNOV8 ميباشد که در نوع خود يک نوآوري به شمار ميرود. نام آن نيز بر همين منظور دلالت ميکند. اين گوشي يکي از برترين مدلهاي سامسونگ است که به قابليتهاي چند رسانهاي مجهز شده و امکانات بسيار خوبي را نيز ارايه ميکند.
گوشي موبايل سامسونگ مدل i8510 INNOV8 طراحي کشويي زيبايي دارد و نظر هر بينندهاي را به خود جلب ميکند. بدنهي آن ابعادي در اندازههاي 17.2× 53.9×106.5 ميليمتر دارد و مشکي رنگ است.
مهمترين مشخصهي به کار رفته در i8510 INNOV8 را ميتوان دوربين 8 مگاپيکسلي آن دانست. اين دوربين با حداکثر رزولوشني برابر با 2448×3266 پيکسل کار ميکند. از مشخصههاي جالب و کارآمدي که در اين جا ارايه شده ميتوان به فوکوس اتوماتيک، لرزشگير، کارکردهاي تشخيص چهره، تشخيص بستهبودن چشمها، تشخيص لبخند، اتوپانورما و فلاش اشاره کرد. متاسفانه اين فلاش، از نوع xenon نيست. اما قدرتي دو برابر ديگر فلاشها دارد. دوربين دومي هم براي انجام مکالمههاي تصويري در نظر گرفته شده که آن نيز کيفيت خوبي دارد. با گوشي همراه i8510 INNOV8 ميتوانيد به صورت 30 فريم در ثانيه و کيفيت VGA يا 120 فريم در ثانيه و کيفيت QVGA فيلمبرداري کنيد.
سامسونگ مدل i8510 INNOV8 يک گوشي هوشمند است که بر اساس سيستم عامل on Symbian OS 9.3 کار ميکند. اين سيستم عامل نسخهي سوم سري 60 ميباشد. اين گوشي از جمله مدلهايي است که از باند چهارگانهي GSM و دوگانهي HSDPA 7.2Mbps پشتيباني ميکند.
صفحه نمايش به کار رفته در i8510 INNOV8 يک نمايشگر 2.8 اينچي 16 ميليون رنگي TFT است که رزولوشني برابر با 320×240 پيکسل دارد.
RAM اين گوشي 128 مگابايت ميباشد. حافظهي داخلي آن نيز 8 يا 16 گيگابايت است. در عين حال، گزينهي شيار کارت حافظه نيز در نظر گرفته شده و ميتوانيد از کارتهاي microSD حداکثر 8 گيگابايتي بهره ببريد.
از ديگر مشخصههاي به کار رفته در اين گوشي ميتوان به قابليتهايي مانند GPRS، EDGE، Wi-Fi. و مبدل صوتي 3.5 ميليمتري اشاره کرد. همچنين، شما ميتوانيد فيلمهاي DivX تماشا کنيد. پشتيباني از USB 2.0، بلوتوث استريو، راديو FM به همراه RDS، مرورگر WAP 2.0/xHTML, HTML، بازيهاي مختلفي مانند Asphalt و FIFA 2008 با قابليت دانلود، GPS داخلي، کارکرد A-GPS، پخشکنندهي فيلم با پشتيباني از فرمتهاي DivX/H.263/H.264/WMV/MP4، پخشکنندهي موسيقي با پشتيباني از فرمتهاي MP3/eAAC+/WMA/AMR/RealAudio ، قابليت ويرايش فيلم، جاوا MIDP 2.0، هندزفري داخلي، شمارهگير صوتي و يادداشت صوتي از ديگر ويژگيهايي هستند که در اين گوشي ميبينيد.
باتري مصرفي سامسونگ مدل i8510 INNOV8 يک باتري استاندارد يون ليتيوم mAh 1200 است که براي 310 ساعت در حالت استندباي و 8 ساعت و 30 دقيقه حالت مکالمهي مفيد عمرميکند.
مشخصههاي اصلي گوشي همراه سامسونگ مدل i8510 INNOV8:
• يک گوشي هوشمند با ساختار کشويي
• دوربين ديجيتال 8 مگاپيکسلي به همراه اتوفوکوس، لرزشگير و فلاش
• صفحه نمايش 2.8 اينچي 16 ميليون رنگي با وضوح QVGA و رزولوشن 320×240 پيکسلي
• سيستم صداي 5.1 surround
• حافظهي داخلي 8 يا 16 گيگابايتي با پشتيباني از کارتهاي microSD حداکثر 8 گيگابايتي
• قابليت فيلمبرداريVGA با سرعت 30 فريم در ثانيه وQVGA با سرعت 120 فريم در ثانيه
• پشتيباني از فايلهاي DivX
• هدفون 3.5 ميليمتري
• اجراي بازي فيفا 2008 به صورت فلش
• باتري استاندارد يون ليتيوم mAh 1200
• ابعاد: 17.2× 53.9×106.5 ميليمتر
• مدت زمان مکالمه: 8 ساعت و 30 دقيقه
• مدت زمان استندباي: 310 ساعت
سلام برو توی تنظیمات ضبط صدای گوشی کیفیت رو بکن High بعد ببین که با کیفیت AAC 128KB برات ضبط می کنه در ضمن I8510 دارای 2تا میکروفن هست که کیفیت ضبط صدا و صدای فیلم رو به تور شگفت آوری بالا می آورد
دویستان ممنون .
اما یه سوال دیگه اینکه تاچ نیست واسه یه گوشی روز به نظر شما یه ضعف نیست !
در ضمن الان b600 10 مگاپیکسل دوربین داره پس چجوری این دوربینش غوغا کرده ! ؟
من تقریبا" هعمه پست ها رو خوندم .ولی بازم برام معلوم نشد که بالاخره باطری این گوشی مشکل داره یا نه ؟؟؟چون انواع آنقدر نقل قولهای ضد ونقیض هست که ادم رو کاملا" گیج میکنه....
نقل قول:
دوست عزیز
gps این گوشی با garmin فعال میشه به شرطی که رجیستر شده باشه ، دوماً باید زمان زیادی رو در فضای باز صرف کنین ( 30 الی 45 دقیقه )
تاچ بودن هم مزیت است و هم عیب.نقل قول:
بعضی ها با تاچ راحت ترند و بعضی ها نیستند و اصلا نوآوری انچنانی نیستش.کما اینکه سری پی سونی اریکسون 4 سال پیش صفحه لمسی داشت و ...
من به شخصه اصلا با تاچ حال نمیکنم چون اگه صفحه ای میخواد تاچ باشه حداقل باید ال سی دی اون 3.5 اینچ باشه.
بی 600 سامسونگ هم فقط یه مدت توی کره عرضه شد و فروش جهانی نداشت.به نظرم الان هم متوقف شده.
همینی که احمد میگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
كيفيت ضبط صداي فيلمش تو محيط هاي شلوغ خيلي بد ميشه. من خودم دارم. نميدونم شما چطوري به اين نتيجه رسيدي .نقل قول:
باطريش هم با عوض كردن درست نميشه ولي ميشه باهاش سر كرد. بايد منتظر آپديتهاي جديدش بود.
میشه به ای دی masoud_cpu در یاهو پی ام بدی .نقل قول:
:18:من نتیجه گیریم رو عنوان میکنم !نقل قول:
:18: :18: :18: !
با توجه به شبهه دار بودن قضیه تا اطلاع ثانوی از خرید این گوشی موبایل صرف نظر میکنم . و شاید تا آمدن i8910 صبر کنم . با تشکر از همه که در راهنمایی کردن من سهمی داشتند .
پیروز و سربلند باشید .
سلام دوباره !
این لا مذهب بد جوری چشمم و گرفته ! به هیچ عنوان نمی تونم از فکرش بیام بیرون .
اقا این منو با این رنگ تیره و تک رنگ اصلا به این گوشی با ابن lcd نمیاد . تم میشه روش نصب کرد . ؟
تم میشه روش نصب کرد فونتم میشه ریختنقل قول:
ولی من از gps نمیتونم استفاده کنم دارم کلافه میشم
من 8510 ندارم ولی اینو جایی خوندم :
برید setting\connections\destinations\access point
بعد این اطلاعات رو وارد کنید :
connection name : MCCI Internet
Data bearer : Packet Data
Access point name : mcinet
بقیه رو تغییر ندید به جز
Authentication : Normal
تمام.
کار خوبی میکنی! i8910 باحال تره (3.7 اینچ تاچ! + ضبط اچ دی).نقل قول:
با توجه به شبهه دار بودن قضیه تا اطلاع ثانوی از خرید این گوشی موبایل صرف نظر میکنم . و شاید تا آمدن i8910 صبر کنم . با تشکر از همه که در راهنمایی کردن من سهمی داشتند .
سلام اگه بخوای منتظر یه مدل گوشی بهتر باشی پس بهتره اصلا گوشی نخری چون هر روز یه مدل جدید با امکانات جدید میاد:31:نقل قول:
دوستان اين گوشی مشکل باطری نداره من باطری اينو با n96که يه سيستم عامل دارن مقايسه کردم
الان مال خودم خوبه و مشکلی نداره
دوستانی که تصميم به خريد دارن اين گوشی رو بگيرن پشيمون نميشن فقط چند نکته رو بايد توجه کنن
1 با گارانتی متبر بخرّن(فعلاً ماکروتل) فقط چون شايعه شده تقلبيش هم هست و هم چنين برايه 50 تومان
آدم 500 تومان را به خطر نميندازه
2- گوشی رو که خريدين بزارين تا ته chargeخالی کنه تا دو روز بد به chargeبزنيد بد از دو روز درست ميشه
3- تنظيم اتو ماتيک نور lcd رو offکنيد باتری ميخوره
4- موقع خريد چک کنيد update باشه البته ماکروتل update هست
من خودم تازه خريدن و هيچ مشکلی نداره
در ضمن اکثر دوستان به نمايشه charge nokia عادت دارن چون اين شرکت chargeگوشی رو تا 30% تا ته
پر نشون ميده بد که داره گوشی خاموش ميشه تازه خط کم ميکنه و ميبينی گوشی خاموش شد :21:
اماsamsung با صداقت تر است و charge واقعيی رو نشون ميده اينم بگم وقتی آخرين خط هم تمام شد
گوشی تا 4-5 ساعت کار ميکنه و ميشه با هاش تماس گرفت و smsزد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من تا 2-3 روز نگر ميداره
در حال حاضر جزو بهترينا ست اگه باور نميکنيد ميتونيد gsmarenaرو ببينيد
و رتبه دوم اين گوشی تو دنيا رو ببينيد!!!
در ضمن سيمبين پر مصرفه مثل winچون رم وcpuميتلبه باسه همينه که nokia از اين کلک استفاده ميکنه
جنبه روانی داره
به دوستانی که ميخوان صبر کنن پيشنهاد ميکنم همين گوشی رو بگيرن وگرنه بايد تا ابد صبر کنن چون
علم به سرعت در حال پيشرفته و من اطمينان دارم تا دو ماه ديگه اين گوشی هم يکی مثلk850ميشه
که يروز همه ميگن عجب گوشی و بد از چند ماه ميگن خز شد و پيش پاافتاده است
پس بگيرين و حالش رو ببرين مثل من يه سال رو بيهو ده صبر نکنيد من انقدر صبر کردم
که هرچی گوشی ميخواستم بگيرم ديدم بالاترش آمد و منصرف ميشدم
تازه هر روز يه گوشی جديد معرفی ميشه
سلام
من دو تا سوال داشتم
فک کنم دوستان قبلا پرسیدن ولی من هنوز جوابمو نگرفتم
1 . من 5700 دارم و با کیفیت صداش خیلی حال میکنم . میخواستم بدونم کیفیت و بلندیه صدای این گوشی به 5700 میرسه؟
از 5700 بهتره یا در همون حده ؟
2. این گوشی اسپیکرش پشتشه . میخواستم بدونم وقتی میخوای اهنگ گوش بدی و گوشیو رو زمین میزاری صدای اهنگ خفه میشه یا با کیفیت پخش میشه؟
لطفا سوال اولیمو دوستانی که با 5700 کار کردن جواب بدن
منتظر جواباتونم
مرسی
سلامنقل قول:
بابا بیخیال 5700 رو با Innov8 مقایسه میکنی دمت گرم توی تمام سایت ها بری کیفیت صدای Innov8 رو Exellent دادن بعد میگی 5700 یا اون خوب معلومه Innov8
در مورد روی زمین قرار دادن اگر دقت کنی دوربین گوشی خیلی از گوشی بیرون زده برای همین وقتی رو زمین قرار میگیره بلندگوها با زمین فاصله دارن و مشکلی ایجاد نمیکنه:27:
پس چه کیفیتی دارهنقل قول:
صداشم بلند تره؟
مرسی
Bahador.pجان شما حالت networkگوشيت رو چيه که اينقدر از باطری راضی هستی؟
مال من حدوداً 2 روز نگر ميداره ميخوام بدونم ميشه بهترش کرد
دوستان بهترين player برايه اين گوشی چيه؟
آيا player خودش بهتره يا بهتر از اون هم هست
من يه چنتا نرم افزار استفاده کردم ديدم به پايه player خودش نميرسه
کمترین قیمت بدون گارانتی گوشی چقدره ؟ شاید منم سامسونگی شدم !
آقا من هم smart comرو نصب کردم و خيلی حال کردم
فقط يه چيزی من ساين بلد نبودم و رفتم ياد گرفتم به روش bipadaفکر کنم اسمش اين بود يادم نيست
ساين کردم ولی اينو بگم که اون نرم افزار هايی که بايد رو گوشی نصب ميشد نتونستم نصب کنم
اما با همين bipada گزينه ساين داشت و منم زدم و ساين کردم بد هم smart comرو ريختم
فقط موقع نصب گير کرد و دوباره بد از yes ادامه داد الان هم به راحتی کار ميکنه
اما1- سؤالم اينه که اون دوتا نرم افزار رو نصب نکردم مشکلی پيش نمياد ؟
2-اگه اونا کار اي ميکرد پس چرا بدون اونا ساين شد و کار کرد؟
و اگه با اين نرم افزار مثل آب خوردن بود چرا اينقدر مسئله ساين رو بزرگ کردن؟
نکرده اين از اجايب است آيا کسی دليلش رو ميدونه?
دوست عزيز بين 480-470 تومان بايد باشه
ازقيمت بگير هر هفته (تقريباً ) updateميشه و تفاوت قيمتش 10-20 تومان بيشتر نيست (البته تا اونجا که منکد:http://www.gooshishop.com/
از بازار قيمت کردم)