سلام
من تعدادي كامپيوتر را با يك سرور شبكه كرده ام. ولي كلاينت ها نمي توانند صفحات اينترنت را لود كنند. 100 درصد عيب از ويروس ياب من هست. بايد چه كار كنم تا اين مشكل رفع شود.
يك ويندوز ديگر نصب كردم بدون ويروس ياب و مشكلي در شبكه نبود.
Printable View
سلام
من تعدادي كامپيوتر را با يك سرور شبكه كرده ام. ولي كلاينت ها نمي توانند صفحات اينترنت را لود كنند. 100 درصد عيب از ويروس ياب من هست. بايد چه كار كنم تا اين مشكل رفع شود.
يك ويندوز ديگر نصب كردم بدون ويروس ياب و مشكلي در شبكه نبود.
سلام بچه ها من دارم از نسخه اینترنت سکوریتی استفاده میکنم فوف العاده هست
برای کرکش هم مشکلی نداشتم چون تا 2050 کرک شده خود برنامه هم بروز شد و واقعا عالی کار میکنه
سلام
من از adsl تو خانه استفاده می کنم باید فایروال اوست رو کدوم گزینه بزارم home یا work
کسی نمیدونهنقل قول:
اگه کامپیوترت با هیچ کامپیوتر دیگه ای شبکه نیست بزار روی homeنقل قول:
تفاوت نسخه ای مختلف avest
در قدرت شناسایی ویروس
مجموعه کی برای تمامی نسخه های avast :20:
لینک دانلود
کد:http://www.uploadstation.com/file/zy9rZpt
سلام دوستان
آقا من تا حالا با Avast کار نکردم. واسه یکی از دوستام دارم می پرسم :
آنتی ویروس Avast! Pro رو چطوری باید کرک کرد و یا هر کار دیگه ای که مثل آدمی زاد آپدیت بشه !؟
و آخرین نسخه اش با توجه به توضیحات بالا رو باید از کجا دانلود کنم !؟
مرسی.
من الان دو روزه که وارد دنیای Avast شدم. واقعا شگفت انگیزه. نسخه رایگان 6 رو از سایت شرکت دانلود کردم و نصب و اکتیو یک ساله. توی این دو روز که از ذوق نمیدونم چیکار کنم. آخه هیچ ایراد و مشکلی توی این نرم افزار نیست و آدم باورش نمیشه که یک آنتی ویروس با این قدرت و امکانات رایگان باشه. قبلا از نود32 استفاده میکردم که انصافا اون هم خیلی خوب بود ولی همونطور که همه دوستان میدونن مشکل کرک و سریال و.. داشت و از حوصله من خارج بود. یه مدت هم کینگ سافت استفاده میکردم که اونم بد نبود ولی یه وقتایی اعصاب خورد میکرد .
امیدوارم با نصب اوست حداقل تا یکسال دغدغه آنتی ویروس نداشته باشم.
سلام
چرا آنتی ویروس avast با وجود اکتیو بودن آپدیت نمیشه و ارور Cannot connect to server رو میدهد....
براي كرك كردن avast internet security v6 تو سيف مد رفتم و فايل ashbase.dll رو در جايي كه برنامه نصب بود جايگزين كردم اما مثل اينكه كرك نشد تو اون قسمت برنامه در بخش registeration كه ميرم جلوي همه گزينه ها مي نويسه unknow و من نميدونم بالاخره اين كرك شده يا خير؟ولي به نظر مي رسيد كه كرك نشده ؟ علتش چيست؟
در ضمن مجبور شدم كه حذف كنم و برنامه avast antivirus رو نصب كردم نسخه رايگان
با سلام خدمت دوستان
من avast internet security 6.0.1000 رو نصب کردم لیسانس بهش میدم قبول میکنه ولی موقع آپدیت ارور میده چیکار باید بکنم در ضمن میتونم این ورژنو به 6.0.1125 آپدیت کنم.
با تشکر
سلام دوست عزیز شما میتونید برای کرک کردن این برنامه از این کلید استفاده کنیدنقل قول:
راهنمای کرک داخل برنامه هستش
دانلود کلید از این صفحه:
پسورد فایل:کد:http://www.---------.ir/Security/Avast.html
منبعکد:www.---------.com
کد:www.---------.ir
پیشنهاد میکنم این کار رو نکنیدنقل قول:
اختلال در کار ویندوز بوجود میاره
نقل قول:
هیچکس نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟
اتفاقا من هم این سوال رو دارم چرا آپدیت نمیشه....
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------
راستی یه سوال دیگه avast بعضی وبلاگ ها رو نمیزاره قالبش دیده بشه و میگه تروجان هست...در حالی که چون برنامه ای که با اون قالب رو نوشتن (اسمش یادم رفته)هست مشکوک به تروجان شناخته میشه...
چیجوری میشه بهش بفهمونیم که این وبلاگ تروجان نداره...
سایت اواست هم امروز حک شد!!
کد:http://www.zone-h.org/mirror/id/14417408
با عرض سلام خدمت دوستان و تبریک این عید بزرگ مطلب اونقدر مهم بود نتونستم تاپیک جداگانه نزنم از همه عذر می خوام و اونهم دریافت لیسانس قانونی اوسته ابتدا به لینک زیر رفته وبعد اطلاعات خواسته شده رو وارد کنید یک ایمیل براتون می یاد. یک خط از اون ایمیل با Registrierungsdatei: شروع می شه یعنی لیسانس رو دانلود کنید موفق باشید سوالی بود در خدمتم .
http://www.my-avast.de/AVAST-Aktion-com-so-gehts:11:
با سلام خدمت دوستان
من avast internet security 6.0.1203 رو نصب کردم ولی قسمت firewall اصلا وجود نداره مشکل از چیه در ضمن کاملا کرک شده با لیسانسی که تا سال 2050 اعتبار داره آپدیتم کردم چیکار باید کنم تا این مشکل حل بشه.
با تشکر
دوست عزیز اگه با لیسانس آواست آنتی ویروس پرو فعال کنید قسمت سکیورتی غیر فعال میشه که شامل فایر وال و . . . میشه
راستی آواست 6 با 5.677 چه تفاوتهایی داره ؟
دوستانی عزیزی که مشکلاتی مانند عدم آپدیت یا نبودن فایروال و این مسائل را مطرح کردند این مشکلات شما همه به خاطر استفاده از کرک های غیر مجاز است به شما پیشنهاد میکنم از نسخه رایگان آنتی ویروس آواست( که از نظر قدرت شناسایی با نسخه آنتی ویروس پولی فرقی ندارد ) در کنار یک فایروال رایگان مثل کمودو, انلاین آرمور نسخه فری , اوتپوست نسخه فری , و دیگر فایروال های رایگان استفاده کنید
فایروال های که بالا معرفی کردم خیلی قوی تر از فایروال آواست است
با سلام ،
من یک پیشنهاد دارم که می تونه مفید باشه
اصولا کرکها در سورس برنامه تغیراتی اعمال میکنند که برای انتی ویروس
و فایروال که خودشون وظیفه حفاظت رو دارند به هیچ وجه توصیه نمیشه
که این در صورتی که خود کرک یک فایل آلوده کننده نباشه که فراوان دیده شده.
اما توصیه من ، شرکت avast یک انتی ویروس رایگان بیرون داده که هیچ فرقی با نسخه
اینترنت سکوریتی اون نداره می تونید این انتی ویروس رو در کنار یک فایروال رایگان
ولی بسیار قدرتمند حتی قدرتمند تر از فایروالهای پولی به نام comodo نصب کنید
یا حتی با نسخه فری outpost که اون هم فایروال خوبی هست و هر دو رو به راحتی اپدیت کنید
بدون هیچ نیازی به کرک و سریال و امثالهم.
البته این نظر شخصی من است و دوستان خودشون صاحب اختیار هستند که هر تصمیمی
میخواند بگیرند.
من که یه تستی زدم به نظر من هیچ فرقی با هم ندارند من فعلا رایگانش رو وصل دارم با فایروال کمودو برای دفعه بعد می خوام همین نسخه کرکی ایران ستاپ رو وصل کنم شما هم یه تستی بزنید هیچ فرقی با هم ندارند در شناسایی ویروسنقل قول:
تو یوتوب هم فیلم کرک کردن اوست رو گذاشتن اگه مشکلی داشت نمی گذاشتن
دوستان کسی مینونه کمکم کنه Avast! Pro Antivirus 5.1.0 رو فعال کنم؟ یعنی کرکش کنم!
به نظر من بیخیالش شو!
کرک میشه کرد و تاپیکش هست، ولی کلا دردسری هست که به زحمتش نمیارزه
نسخه ی رایگانش کاملا کارائی داره و ایمن هست
دوستان من از سایت رسمی آواست نسخه رایگان رو دانلود کرده و نصب کردم .. با اینکه بالا نوشته free antivirus اما باز هم به من مهلت 30 روزه برای رجیستر داده .. جریان چیه ؟
دوستان من از سایت رسمی آواست نسخه رایگان رو دانلود کرده و نصب کردم .. با اینکه بالا نوشته free antivirus اما باز هم به من مهلت 30 روزه برای رجیستر داده .. جریان چیه ؟
30 روز وقت دارید ریجیستر کنید. البته بعد 30 روز هم میشه اما بهتره الان ریجیستر کنید.نقل قول:
ریجیستر رایگانه. فقط به اسم ثبت نام میکنید.
=========================================
=========================================
کلید های جدید Avast
کد:http://www.mediafire.com/?s307uamm93e2uq0
برای رجیستر باید فرومش رو پر کنید.بعتون لایسنس 1 ساله اش رو میده.(همون رایگانش منظورمه!)نقل قول:
لایسنس فعال سازی نسخه کامل AVAST
avast!.Internet.Security.6.0.1125.License
کد:http://www.mediafire.com/?5mynk9ujy79sgxl
سلام
من این آنتی ویروس Avast Pro Antivirus 6.0.1091 رو نصب کردم.بعد از اینکه فایل .dll از پوشه avast!_Pro_AV_Crack کپی می کنم و داخل پوشه avast پیست می کنم (در حالت safe mode ) انتی ویروس در حالت نرمال ویندوز دچار مشکل میشه و اجرا نمیشه.
میشه لطف کنید و من رو راهنمایی کنید
با سپاس
آپدیت خود محصول رو باید خاموش کنید و فقط از آپدیت دیتابیس استفاده کنید.نقل قول:
اگر جواب نداد از لایسنس های قانونی که در تاپیک قرار خواهد گرفت استفاده کنید.
دوستان
من تازه Avast_free Antivirus v6.0.1203 رو نصب کردم وADSL محدود دارم.
سوالم اینه:
آیا قسمت Web Shield که وب رو اسکن میده،این اسکن دانلود حساب میشه؟(منظورم اینه که از حجم اینترنتم کم میشه؟)
خیر نمیشه.نقل قول:
موفق بایشد
با سلام خدمت دوستان من 6 ماهی هست avast free استفاده میکنم مشکلی که برام به وجود اومده اینه که بعضی موقع ها که sys restore میکنم avast نمیتونه به action center بگه آنتی ویروس نصبه!action center میگه find an anti virus program online!
مشکل کجاست؟
new key avast
کد:http://www.mediafire.com/?1lodgq1d3sch00b
درود
این avast چرا اینطوریه؟ من از سایت خودش دانلود کردم؛ قبلا هم این مشکل رو داشتم؛ دیشب موقع نصب اون آخر کار یهو یه صفحه ارور آبی اومد و بعدشم سیستم ریست شد. دیگه نمیشه هیچ کاریش کرد. فایل نصبیم هم دیگه نصب نمیشه (وقتی واسه نصب دابل کلیک میکنم سیستم رو به هنگ میندازه!)
آنتی ویروس دیگه ای روی سیستم نصب نیست ؟نقل قول:
سیستم آوده نیست ؟
از سیف مد نصب کنید و نتیجش رو بگید
موفق باشید
درود.
نه ؛ رو سیستم قبلیم کمودو نصب بود واسه همین فکر نکنم سیستمم ویروسی باشه. تازه ویندوز عوض کرده بودم و خیر سرم نشستم ویندوزم رو کامل به روز رسانیش هم کرده بودم.
جالبه فایل های نصب شده اش هم پاک نمیشه به هیچ وجه؛ حتی به صورت دستی! الان از fliehippo دارم دانلود میکنم دوباره، ویندوزم رو که عوض کردم؛ نصب میکنم ببینم چی میشه.
اول با ریمورش avast رو پاک کنید بعد نصب. ترجیحا از سیف مد:نقل قول:
این فایل باید حتما در سیف مد اجرا بشه.
موفق باشید
درود
نقل قول:
راسیاتش میخواستم یه پروژه تحویل دانشگاه بدم؛ برای همین همون روز دوباره ویندوز نصب کردم. بعدش avast رو نصب کردم؛ بی هیچ مشکلی الان داره روی سیستمم کار میده. با سریال نامبری که درخواست دادم و فرستادند به ایمیلم هم الان راحت تا یکسال رجیستر شد.
قبلا هم این مشکل رو داشتم، اما اون دفعه به نظرم فایلی که دان کرده بودم مشکل داشت چون بعد هر بار اجرا برای نصبش چیزی نمیشد و فقط 1کیلو بایت از حجم فایل نصبیه کم میشد :18: :31: واسه همین تا چند ماه سراغ اوست نیومدم.
این دفعه حدس میزنم شاید مشکلش از خود من بود, آخه من اینترنت گوشیم رو به کامپیوتر دادم؛ واسه همین موقع نصب با کابل به pc وصل بود؛ همون موقع یه کاری پیش اومد؛ منم که دیدم به اینترنت نیازی ندارم و نصب هم آخراشه؛ کابل رو کشیدم از کامپیوتر بیرون که دیدم یهو یه صفحه آبی و کلی ارور و هنگ اومد :31:و بعدشم شد اونی که دیدید. :41:
کامل گفتم که اگر مشکلی پیش اومد واسه دوستان بدونند از کجا بوده و مث من عجله نکنند :31:
شاد و پیروز و سربلند باشید.