سلام.
یه سری به تاپیک بازسازی کامارو بزنید.
ممنون.
Printable View
سلام.
یه سری به تاپیک بازسازی کامارو بزنید.
ممنون.
بابا مالشه دوست داره اونقدر قیمت بزاره.به من و شما هم ارتباطی نداره.نقل قول:
من دروغ میگم برید از 4 تا اینکاره بپرسید.
تو یه ماستنگ 67 GT رو پا برا من بیار 20 میلیون.جلو این همه ادم, از خودم کمترم اگه نخرم.
همه چیز هم بستگی به ماشین نداره.مواردی مثل فروشنده,خریدار,محل و زمان خرید و البته شدت علاقه و ....نقل قول:
خواهش میکنم وظیفم بود.نقل قول:
پارکینگ خرید و فروش خودرو تو عبدل اباد.سمت بازار میوه و تره بار تهران.
اقای حجازی شما درست می فرمایید البته همشون از نظر کلاسیک یک ارزش ندارند و تو طبقه خاصی قرار دارند.نقل قول:
مثلآ ما نمیتونیم یه دوج چارجر 1970 r/t رو با یه ایمپالا 1976 سدان مقایسه کنیم.
ولی در کل فرمایش شما درست است.
3 تومان.موتور و گیربکس لازم داشت و یه سری خورده کاری.نقل قول:
با 5 تومان جمع میشه خوشکل.بدنه فوقالعاده سالمی داشت.
اینم عکس 73
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما داری یه ماشین 1967 رو با مدل 2010 مقایسه میکنی.:27:
بهتره یه سر به سایتهایی مثل e-bay و car domain بزنی که متوجه بشی یه مرسدس بنز sl سال 1962 از sl سال 2010 خیلی گرونتره.
یا قیمت یه چارجر دیتونا مدل 1970 چیزی معادل 50 برابر چارجر 2010 هستش.
=============
یادداشت مدیر: قسمت های توهین به نظرات و عقاید دیگران حذف شد. تکرار این عمل با اخطار هماره است.
خب میدونی اون مدل 20 هزار دلاری مدل پایه هستش؟نقل قول:
مفهوم کلاسیک میدونی چیه دوست گلم تقی جان؟
این ماشینا به قیمت نوشون نیستن
مثلا جونم براتون بگه الان یه فراری در حال تولید مثل کالیفورنیا نزدیک 300 هزار دلار قیمت داره در حالی که فراری سالم از ونع 250 جی تی کایفورنیا مدل 1957 بیشتر از 2 میلیون دلار قیمت داره .
ماشین کلاسیک سالم قیمت بالاتری داره
بعله حرف شما صحیح
اون ماشینی که 2 میلیون دلار قیمت داره ، همه قطعاتش اصلیه و کارکرد پایینی هم داره،شاید کلا یکی - دو تا بیشتر صاحاب نداشته.
نمیشه این با مثلا موستنگی که تو ایرانه و هفتاد دست گشته،10 بار رنگ خورده،چهار بار موتور عوض کرده و موتورش هم فابریکش نیست مقایسه کرد.
مثلا اون لامبورگینی کانتاش رو تو تهران دیدید که300 میلیون قیمت روش گذاشته بودن، مثلا بازسازی شده و داشبورد 206 روش انداختن؟ به نظرت اون با یه مدلی که زیرنظر و با قطعات اصلی لامبورگینی بازسازی شده یکیه ؟ هم ارزشه ؟
ممکنه کسی که به عمرش لامبورگینی و داشبوردش رو ندیده فکر کنه که بعله خب لامبورگینیه و چنینه و چنانه و 300 میلیون بابتش پول بده ولی من و تو که میدونیم اصلش چطوریه هم میخریم ؟
تو یه شماره از مجله ماشین که الان دم دستم نیست دقیق بگم کدوم؛ اون یارو مهندسه که تو آمریکاس همه ی این قوائد و آداب ماشینهای کلاسیک رو گفته. اگه اونها رو در نظر بگیریم ماشینهایی که تو ایران هستن بیشتر از 5-10 تومن ارزش ندارن.
وقتی من میگم مبه ماشینم ربط داره همینهنقل قول:
ماشینی که درست بازسازی شده قیمت بالایی دارهمثل همون گالوینگ ایران.
اون کانتاش هم کانتاش اصل نیست یه کیت کار هستش توی ایران فکر کنم دو تا کانتاش هستش که هر دوشونم تو باغ موزه سعد آباد هستن.
دوستان گرامی عرض سلام
من می خواستم یک عدد الدرادو بخرم ... یک دونه تر و تمیزش چنده ؟
سلام.نقل قول:
الدورادو فروشی سراغ ندارم.بستگی داره که چه مدلی باشه؟
ولی چون کادیلاکه گرونه.فکر کنم تمیزش 7-8 تومن باشه.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=335994
خیلی معذرت محمد جان الدرادو به خاطر اینکه نمونه تمیزش کمه قیمت بالایی داره البته کادیلاک گرونه ولی الدرادو کمی گرونتره مثلا واقعا تمیزش میتونه تا 30-40 تومن قیمت داشته باشه.6.7 تومن مال اونی هستش که نیاز به بازسازی داره .
راست میگی حالا که یکم فکر کردم یادم افتاد قیمتش بیشتر از این حرفهاست.:31::31:البته گفتم بستگی به مدلش هم داره.نقل قول:
رامین بابا یه سر به تاپیک عکس ماشین آمریکایی بزن اگرم دلت خواست به سوال من جواب بده.:31:
می تونی به من بگی در مورد کدومماستنگ صحبت میکنی الان؟نقل قول:
یه طلایی 76 کوپه سراغ دارم در حد نو موتور 500 قیمتش ولی بالاس.نقل قول:
خواستی پی ام بده.
تاییدنقل قول:
برای اگاهی از قیمت mustang gt یه نگاه به این فایل امریکایی بیندازید.
کد:http://www.cars-on-line.com/39846.html
برای اگاهی از قیمت mustang gt یه نگاه به این فایل امریکایی بیندازید.
و البته کوپه.کد:http://www.cars-on-line.com/39846.html
کد:http://www.cars-on-line.com/28851.html
بچه ها شما رو به خدا زود جواب دقیق رو بدید
مکوان مدل 1973 بدون بیمه بدون معاینه فنی و ظاهر و باطن بد
پلاک ملی میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مثل اینکه گفتن از اردیبهشت گذشته به بعد فقط ماشین های 1368 به بعد رو پلاک میکنن
آخه فردا قرار داریم بریم سر معامله ماشین
چقدری هزینه گرفتن پلاک ملی میشه؟
راستی محمد مدل کامارو تو چنده براش پلاک ملی گرفتی؟
پلاک میدن ولی ظاهر باطن سالم میخوان
محمد هم هنوز پلاک نگرفته .اونجا هم دیگه همه چیز با بند پ راحت حل میشه واسه پلاک معاینه فنی میخواد .اونم ماشین باید رنگ بدنه خوب باشه فنی خیلی سالم داخل ماشین تر و تمیز باشه شیشه و آینه و راهنما باید تمیز و درست حسابی باشن .چراغ و این چیزا دیگه ترمزا بگیره و متور آلایندگیش در حد نرمال سال ساختش باشه .شماره موترو و شاسی اینا با سند قبلی درست باشه بعدا که برگ سبز گمرکی یا تائیدیه راهنمایی و آگاهی واسه اینکه ماشین تصادف نداره و مسرقه نیست و شکایتی ازش نداره بعد اینا که کارت و پلاک گرفتی میری بیمه رو حل میکنی اونم یه راههایی داره که میتونی فقط حق بیمه بدی نه جریمه دیر کرد.
سمت این ماشین نرو که براتون درد سر درست میکنه بد جور.البته ادمشو پیدا کنی بدون اینکه ماشین از جاش تکون بدی هم معایینه برات میگیره هم پلاک ملی.ولی بیمه رو فکر نکنم بشه کاری کرد.نقل قول:
با این شرایط هم هیچ رقمه سمت ماشین نرو چون از این شرایطی که میگی بهترشو سراغ داشتم 1.5 ولی دیر جنبیدم.:11:
حالا چقدر هزینه پلاک کردن میشه؟؟
فکر کنم بالای 3 تومن با خرج خود ماشین تا بتونه معاینه فنی بگیره .
نزدیک 1 تومن کارای مالیاتش و بیمه هستش.
ادمشو پیدا کنی برات معایینه بگیره برای شما دیگه هزینه ای نداره به اون صورت ولی اگر که بخوای روال قانونی شو طی کنی بالای 7-8 میلیون با بیمه برات تموم میشه.یه جلو پنجره دست دوم معمولی بالای 300-400 برای شما تموم میشه.دیگه رنگ اشغالی بخوای بزنی زیر 1 میلیون نیست.مگه اینکه خودت رنگش کنی.شیشه و سپر و چراغ و راهنما و بوق و تودوزی و داشبورد و سیم کشی و میزان مصرف سوخت و الایندگی و شاسی و اصالت خودرو و خیلی چیزای دیگه که من خاطرم نیست رو باید چک کنی بعد بری معاینه فنی.
یکی از دوستان برای یه کامارو 1971 بالای 1.700 پول بیمه داد.البته به گفته خودش.جریمه بیمه رو خیلی سخت بشه دورش بزنی.
ولی پیشنهاد من اینه که سمت اون ماشین نری چون هیچ میکانیکی هم بهش دست نمیزنه.اگر هم بخواد روش کار کنه کلی منت و ... .
البته طبق گفته خودتون من پیشنهاد ها ی خودمو گفتم.
بچه ها حالا اون مکوان زرده رو بخرم؟؟؟؟؟
کدوم مکوان زرده؟
دوست عزیز تو چند تا پست قبلتر هم نوشتم که یه مکوان هم مدل اون آگهی شده منتها خیلی سرپاتر و دارای پلاک ملی و بیمه و باز سازی شده و خیلی هم به قیمت تر. یه سر برو ببینش. فکر کنم امروز تو همشهری آگهی شدهنقل قول:
این همون مکوان زرده ست حالا چند می ارزه؟
این
من نمیتونم نظر بدم چون دیونه ی مکوانم.
ولی بخر.
از یه نفر پرسیدم گفت صاحبش تخفیف هم مید.
4 تومن بخر.
اگه 3 تومن داد خیلی ارزش داره؟؟؟؟
آخه 10 سال بیمه نشده و پلاک ملی نداره البته با استفاده از بند پ معاینه رو میگیرم
بچه ها اگه میشه در مورد سوپر شارژر هایی که تا 1500 اسب بخار قدرت رو افزایش میدن کمکم کنید+عکس و قیمت
مثلا با 500 هزار تومان یا 1 میلیون تومان چه سوپر شارژری میشه سوار کرد؟ و چند اسب بخار افزایش قدرت داره؟
2.5 بخریش عالیه ولی با این وضعیت تا 3 هم جا داره.نقل قول:
مشکله ولی باید پشتشو بگیری.نقل قول:
1500:18:نقل قول:
این موستانگ موتورش حد اقل 35 سال کار کرده در نیجه خیلی خستتست.
احتمال قریب به یقین یه موتور 302 رو این ماشینه که 135 تا 140 hp قدرت روز اولش بوده که منهای 20 درصد اتلاف میشه به عبا رتی حدود 110 اسب در روز اولی که ماشین از کمپانی خارج شده.
پس اون ماشین اگه الان بره رو داینو فکر نمی کنم بیشتر از 50-60 hp رو نشون بده.بنابراین موتور توان زیادی نداره.و توانایی اضافه نمودن سوپر رو نداره که اگر هم بندازی جواب چندانی نمیگیری ازش.
در ضمن اگه بدونی که اینستال کردن یه سوپر چقدر تو ایران مشکله و درد سر داره اصلآ سمتش نمیری.
اون 1500 هم که گفتی درگ استر های مشهور و قوی امریکا با عوض کردن و تقویت شاسی و اطاق و تعویض موتو و خیلی چیزای دیگه به زور میزنن.مگه شوخیه 1500hp .با 350 اسبش من نتونستم راه برم.چه برسه 1500.
بچه های امریکایی باز کسی یه امریکایی تا 2.5 سراغ داره.هر چی بود فرق نداره.جیپ هم بود میخوم.برای زیر پا میخوام.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
بچه ها حقیقتش میخوام اگه اینو خریدم و باز سازی کردم اگه یه موقع خواستم بفروشم زود بخرن حالا با این تفاسیر چیکار کنم؟؟؟ پلاک ملی هم پرسیدم گفتن که بر چسبی میدن اما پلاک ملی نه ولی کارت سوخت فعال میشه همون پلاک قدیم خودش روش میمونه
یه ایمپالا 74 سراغ دارم همون قهوه ایه.2.5نقل قول:
یه دوج کرونت هم سراغ دارم مدل 1964 با پلاک ملی میگه 4
بچه ها از خرید مکوان منصرف شدم :19::19::19:
به علت اینکه دستت رو رو ستون جلوهاش فشار میدادی فرو میرفت و سر کمک های جلو شدیدا پوسیده بود از ادی نیک پور هم پرسیدیم گفت که دردسر ساز هستش
بچه ها کامارو ال تی 76 تا نهایت 4 تومن سراغ دارید البته تر و تمیز باشه و بدون پوسیدگی پلاک ملی و کارت سوخت دار- دنده اتوماتیک-شیشه برقی-کولر-قفل مرکزی-فرمان هیدرولیک
شما هم که ما هر چی راهنمایی میکنیم میگی بخرم؟؟نقل قول:
یعنی متوجه نشدی که منظور من اینه که نخر
چرا .اگه 5 میلیون داری خرجش کنی تا یه ماشین معمولی سوار شی بخرش.
دمت گرم دی جی جان نخریدم خیلی پوسیدگی داشت مخصوصا جلوش
نقل قول:
کد:www.nelsonracingengines.com
کد:www.beckracingengines.com
توی ال تی این امکانات رو میخوی؟حالت خوشه؟ال تی با این امکالنات پید ا نمیکین حداقل اون شیشه بالابر برقی و دنده اتومات رو استاندارد نداره فرمان هیدرولیک که همه آمریکایی ها دارن قفل مرکزی هم خودت زحمتش رو میکشی پلاک ملی و کارت سوخت هم میشه .نقل قول:
خوب شما ببخشید معمولی 76 چی اینا رو داره؟
راستی بچه ها قویترین موستانگ چه سالی تولید شده؟؟؟
البته مدل هایی که تو ایران هستن نه شلبی جی تی 500 1967
بچه ها این مدل 1969 Ford Mustang Mach1 fastback تو بازار حدودا چقدر هست تر و تمیز باشه که فقط سواری بده
چرا نداره.شیشه بالابر برقی رو داره.در مدل lt 1976 به صورت اپشن می شد گیربکس 4 سرعته دستی و 3 سرعته اتوماتیک سفارش بدید.موتور 250 اینچی در مدل اسپورت کوپه.در مدل lt و base موتور 305 اینچ 140 اسبی و یک موتور 350 با کارب چهار دهنه با 165 اسب به صورت اپشن عرضه می شد.نقل قول:
اینایی که گفتم رو داره.نقل قول:
دنبال چه ماشینایی میری تو.نقل قول:
به تعداد انگشت های دست شایدم کمتر.
بالای 30-40 تومن.
40 تومن کم پولی نیست من اینقدر که پول ندارم
محمد جان کجایی بازم رفتی مزرعه؟؟؟؟؟؟؟
آدرس اون ترنس ام سفیده که خوابیده رو برام بفرست دمت گرم
السلام علیک بر کل دوستان تاپیک... ماشالله اینجا هنوز هم مثل موتور 440 فعاله... دمتون گرم