سلام دوستان.گوشي N78 من زياد هنگ ميكرد با كد 7370 ريست كردم.الان كه رم رو ميزارم تو گوشي ميگه locked .رمزش رو يادم رفته.نميدونم چيكار كنم.رم ريدر هم رم رو نميشناسه.رمز هم هر چي تو ذهنمه ميزنم قبول نميكنه.لطفا كممممممممممممممممممممك.يه تايپيك هم زدم.
Printable View
سلام دوستان.گوشي N78 من زياد هنگ ميكرد با كد 7370 ريست كردم.الان كه رم رو ميزارم تو گوشي ميگه locked .رمزش رو يادم رفته.نميدونم چيكار كنم.رم ريدر هم رم رو نميشناسه.رمز هم هر چي تو ذهنمه ميزنم قبول نميكنه.لطفا كممممممممممممممممممممك.يه تايپيك هم زدم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میشه اموزش اپدیت گوشی با این باکس جف و لینک دانلودش رو بزارید؟
شما که باکس جف ندارید ، دارید؟نقل قول:
خریدش هم برای آپدیت گوشی خودتون اصلا به صرفه نیست ، قیمتش حدود 100 تومنه فکنم.
شما یک Wi-Fi رایگان پیدا کنید و با خود گوشی آپدیت کنید.
اینترنت ایرانسل ظاهرا تو حجمای بالا بازی درمیاره
من چند روز پیش خواستم توی رادیو با گوشی آهنگ پخش کنم ولی هرکاری کردم صدا یا نمیومد یا برفکی بود!
در گوشیو باز کردم ، قسمت پایین سمت راست روی آهنش یکم با چاقو خراش دادم و دوباره درشو بستم دیدم صدا عالی شد!
چون آنتن فرستنده fm روی درشه اگه اتصالش خوب برقرار نشه قدرت سیگنال میاد پایین.
اون قست بالا هم برای آنتن بلوتوث و WLAN هست.
کسی نمیخواد جواب سوال بالای منو بدهنقل قول:
این کار رو کردم ولی به ورژن12 اپدیت شد نه 20نقل قول:
شما یک wi-fi رایگان پیدا کنید و با خود گوشی آپدیت کنید.
دوباره هم انجام دادم که بره به 20 ولی میگه فایلی برای اپدیت نیست
نور صفحه کلید خاموش بشه مشکلی ندارم... lcd سیاه میشه...
رفته بودم علاءالدین، به یکی گفتم اینه مشکلم... اصلا گوش نداد چی میگم.. گفت باید فلش بشه.. گوشی رو گرفته بود داشت می برد فلش که نجاتش دادم!!!!:46::13:
سلام
آقا اين گوشى تقلبى هم داره؟
آخه n78 قيمت كردم،گفت 180 ! گفتش چون چينيه قيمتش اينقدره!
حالا اين يعنى چى؟
حتما قلابی بود...!
با nsu فعلا نمیتونی به ورژن 20 اپدیت کنی با جف باید اپدیت کنی! باکس هم لازم نداره! با خود کابل گوشی! برو موبایلستان اموزشش هستنقل قول:
سلام منم خريدم حالا اولين كاري كه بايد انجام به نظر شما چيه؟؟
نقل قول:
سلام
آقا اين گوشى تقلبى هم داره؟
آخه n78 قيمت كردم،گفت 180 ! گفتش چون چينيه قيمتش اينقدره!
حالا اين يعنى چى؟
حالا این گوشی اصلا فنلاندی نداره؟ یعنی فروشنده هایی که میگن فنلاندیه دروغ میگن و همشون لیبلی هستش؟نقل قول:
حتما قلابی بود...!
اصلی بودن گوشی رو چه جوری میشه فهمید؟
دوست عزیز فلاند دارهنقل قول:
ببین یکی از راهاش اینه که کد imil روی گوشی با کد ستاره مربع 06 مربع رو با روی جلد و پوشت گوشی مطابقت کنه
بار کد فلاند اولش 641 داره ( به این یکی زیاد توجه نکن)
در کل فرقی باهم ندارند
سلام
منم امروز یه دونه گرفتم...:31: 252 تومان...چینی...ولی چینی درست حسابی و اصلی...:20:
این افکت های تم fp2 منو کشته...:31: خیلی جالبه..ورژن 10 بود..هنوز که باگی ندیدم...ببینم آپدیتش میکنم...:20:
شاد باشید
با Phoenix 2008 و همچنین Nokia Care Suite هم میشه.نقل قول:
شما قبلا هم n78 داشتید ،مگه نه؟نقل قول:
آره...داشتم..540 گرفته بودم...:31:نقل قول:
چطور ورژن فريم وير رشو بفهميم
چيه؟
اولین کار اینه که بزنی تو شارژ...نقل قول:
کد #0000#* رو بزننقل قول:
چطور ورژن فريم وير رشو بفهميم
چيه؟
با این کد:نقل قول:
#0000#*
شاد باشی
این گوشی در ایران اصل فنلاند نداره مگر زحمت بکشی بری از دبی و.... بیاری (مثل خودم که برام
آوردن) زیادم با چینیش توفیقی نداره هر دو کیفیتشون یکیه چندتا وسیله اضافی داره (برچسب
روی lcd یک کاور نوکیا 1 dvd بازیه ان گیج همین).
4,5ماهی هم هست که دارم هنگ ومنگم خبری نیست (با ورزن 11) فقط دکمه
سبزو بالاییش( که ماله من مسیجه) گاهی اوقات قاطی میکنه .
سوالی داشتین در خدمتم
سلام
چجوری از wi-fi استفاده کنیم؟
چطوري آپديتش كنم لطفا راهنمايي كنيد
اپدیتش کن به 20 خیلی خیلی بهتر میشه این دکمه!نقل قول:
سلام بچه ها
چجوریاز صwi-fi استفاده کنم؟
آقا من یک سوال مهم دارم .
خداییش این گوشی نسبت به امکاناتش وسوسه کننده هست.
فقط یک مشکلی که همه از این گوشی میگفتن این بود که خیلی هنگ میکنه و من هم در صفحات اول این تایپیک دیدم واقعا این مشکل در این گوشی وجود داشته..
میخواستم بهم بگین خدا وکیلی این بیماری توی این گوشی ریشه کن شده که من اینو بخرم؟؟
مشکل دیگه ای هم که داره لطف کنید بگین..
اون مشکل چند ثانیه خاموش شدن صفحه نمایش حل شد یا نه؟ مشکل از چی بود؟
درستهنقل قول:
هنگ کردن عادیه یک مشکل نرم افزاری بود که اوایل تازه امده بود داشت همه گوشی های نوکیا اوایل مشکلات نرم افزاری دارند
در مورد خاموش شدن و صفحه نمایش چیزی اصلا نشنیدم
خودم الان دارم هنگ نداره
منظورم از خاموش شدن صفحه این مشکل هست:
لطفا بگین این مشکل حل شده چون خیلی از این جور مشکلات بدم میاد!!نقل قول:
از چند نفر دیگه هم این مشکل رو شنیده بودم!
لینک فریمور ورژن 20 برای جف رو داری بدی؟؟؟نقل قول:
با nsu فعلا نمیتونی به ورژن 20 اپدیت کنی با جف باید اپدیت کنی! باکس هم لازم نداره! با خود کابل گوشی! برو موبایلستان اموزشش هست
خیلی ضروریه!!!
ترجیحا رپیدشر باشه بهتره.ممنون.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم (سیاه شدن صفحه) اگه دیده باشی تو همین تاپیک هم عنوان کرده بودم. مشکل هنگ هم داشتم.
اما خود به خود رفع شد. البته سعی کردم محتویات مموری کارتمو هم کاهش بدم.
وقتی خریدم تا 2-3 روز هیچ مشکلی نداشتم.اما بعدش که روش برنامه از کامپیوتر و بلوتوث ریختم این مشکلا واسم پیش اومد. برنامه های اضافی رو پاک کردم چون خیلی برنامه که ضروری نبود روش نصب کرده بودم. و یه اسکن هم کردم که اگه ویروسی باشه از بین بره. الان که 1 ماهی می گذره خدا رو شکر دیگه مشکلی ندارم.
سلام دوستان.
من به تازگی n78 خریدم. در مورد آپدیت یه سوال داشتم.
ورژن الان گوشی من 12.046 هستش. به لینک زیر که میرم آخرین ورژن موجود رو همون 12.046 میزنه. ولی اینجا صحبت از ورژن 20 هست. جریان چیه؟ مگه اینجا آخرین ورژن را نمیگه :
http://mea.nokia.com/link?cid=EDITORIAL_766173
یعنی این گوشی حافظه ی بالا رو پشتیبانی نمیکنه؟!!!نقل قول:
من میخواستم براش کارت حافظه ی 4 گیگ بگیرم و تا آخر پرش کنم یعنی نمیتونم؟؟؟:18::18:
نه!!!نقل قول:
نوکیا تا 8گیگ براش تایید کرده ولی تا 16 گیگ و 32 گیگ هم میکشه محدودیت نداره به خاطر سخت افزار قوی!
آقا این دکمه ی لمسی که میگن مثل موس لپ تاپ عمل میکنه ؟؟
چون تا اونجاییکه من میدونم در این گوشی در اینترنت با یک فلش میتونی روی لینکها کلیک کنی و اگه این بخش لمسی n78 مثل موس لپتاپ عمل کنه خیلی وبگردی با این گوشی حال میده و تقریبا میشه مثل صفحه لمسی!!
و یک سوال دیگه اینکه این گوشی طاقت یک آنتی ویروس کاسپرسکی رو داره که روش نصب کنیم و کارهای دیگه روهم با همون سرعت همیشگی انجام بده؟
چون یادمه گوشی دوستم n73 بود و همچین کاری کرده بود و برای اجرای هر برنامه یک 10-20 ثانیه ای معطل میکرد!!
منظور شما از لمسی بودن همون navi whil هست؟ ببین یک d-pad داره که انگشتت روی اون بچرخونی داخل منو .گالری.موزیک پلیر هم عوض و یا change میشهنقل قول:
والا ویروس به این راحتی نمیگیریه مخصوصا سمبین n78 جدید هست و امنیت باید بیشتر باشه
سرعت این گوشی بالا هست به خاطر سی پی یو قوی و با فرکانس بالا و رم اجرایی نرم افزار مناسب
پس فقط برای چرخوندن به کار میره؟ این قابلیت خاموش هم میشه?(navy will)
برای مسافرتها میشه جی پی اس فعال رو توی تسک منیجر نگه داریم و کارای دیگه انجام بدیم یا اصلا کاری انجام ندیم تا باطری کمتر مصرف بشه؟؟؟؟
چند تا نرم افزار رو میتونه با هم در تسک منیجر خودش فعال نگه داره؟
برای نرم افزارهای جاوا مشکلی نداره؟
من که تا حالا بازی ان گیج ندیدم ولی اینطور که میگن خیلی با حاله ! مشکلی برای بازیهای ان گیج نداره؟
این نرم افزار پخش فیلمهای دایویکس برای گوشیهای سیمبیان واقعا درست کار میکنه ؟
ممنون
بله دوست من میتونید این حالت رو off کنید .....
در مورد gps باید بگم اگه gps گوشیتون مدت زیادی روشن باشه باتری زیادی مصرف میکنه .... شاید اگه فول شارژ باشید با استفاده از 20 دقیقه از gps نصف باتری رو کم میکنه ..... کلاً در مواردی که از gps استفاده ندارید حتماً خاموش کنید که مشکل باتری پیدا نکنید ...
دوستان بالاخره من هم خریدم ورژن 10 ولی سرعتش از گوشی دوستم که ورژن12 هست بالا تره تا حالا هم هنگ نکرده
فقط تنها مشکلم با خاموش شدن سریع صفحه است
در ضمن وقتی imei رو د این سات میزنیم اگه چی بنویسه معلوم میشه که گوشی اصلیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی رو چجوری هک کنم؟ (برای بازی های ngage)
واینکه وقتی یک تم رو روی گوشی نصب میکنیم چجوری باید پاکش کنیم؟
در اون سایت با وارد کردن imei باید مدل گوشیتون رو بهتون بگه ....مثلاً N78
پائین ترش هم تاریخ ساخت گوشی رو میزنه ......
.
.
در مورد هک هم بهتره به انجمن هک و تاپیکی که یونس جان (LEGEND ) ایجاد کردن مراجعه کنی .... اونجا میتونی با امتحان روشهای مختلف ببینی کدوم روش روی گوشیت جواب میده .....
.
در مورد تم هم اغلب برنامه هایی که نصب میشه و همینجور هم تم باید به app manager در داخل فولدر Applications مراجعه و تم مورد نظر رو Remove کنی ....