نقل قول:
سلام
ممنون
این هویت از آن دسته فیلمهایی است ک جا داره چندین بار اونو ببینیم
واقعا قشنگه و البته اخرش نیز جالبه
نقل قول:
سلام
ممنون
این هویت از آن دسته فیلمهایی است ک جا داره چندین بار اونو ببینیم
واقعا قشنگه و البته اخرش نیز جالبه
صد فیلم یه دونه دیگه هم از این چند شخصیتیا نشون داده بود .. جانی دپ توش بازی میکرد.
اسمش پنجره بود؟؟
به نظرتون اون بهتر بود یا این؟
اسم فیلم که " پنجره ی مخفی " بود ... من هر دو فیلم رو یکبار دیدم خیلی جاهشون برام مبهم مونده ... اما کلا هویت بیشتر دوست داشتم ... نسبت به "پنجره ی مخفی " روند سریع تری داشت . ادم حوصله ش سر نمی رفت ... شخصیت های " هویت " بیشتر بودن ... یادمه تا اخر فیلم نتونستم بفهمم که قاتل کی می تونه باشه الان هم دقیقا یادم نمیاد اخرش چی شد ! دو تا از بازیگرایی که دوسشون دارم هم توش بازی می کردن ... Ray Liotta و John Cusack ...نقل قول:
صد فیلم یه دونه دیگه هم از این چند شخصیتیا نشون داده بود .. جانی دپ توش بازی میکرد.
اسمش پنجره بود؟؟
به نظرتون اون بهتر بود یا این؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه خبر از ایسنا خوندم براتون میزارم.
پخش فيلمهاي تكراري در سينما چهار پايان مييابد؟!
تمام آثار پخش شده به سريهاي گذشته تعلق داشت . برنامه در فضا و ساختاري جديد روي آنتن ميرود ...
برنامهي «سيما چهار» كه مدتها است (7 هفته) با تهيهكنندگي و اجراي محمد حميدي مقدم از شبكه چهار سيما پخش ميشود، اين هفته (پس از ماه مبارك رمضان) با ساختاري جديد به روي آنتن ميرود.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، سري جديد برنامهي «سينما چهار» از اواخر مرداد ماه امسال با پخش چهار فيلم «بازي»، «گوست داگ»، «مظنونين هميشگي» و «آخرين قدمهاي يك محكوم به مرگ» كار خود را آغاز كرد؛ تمامي اين آثار به سريهاي گذشته اين برنامه تعلق داشتند كه براي بار ديگر از شبكه چهار سيما پخش ميشدند.
همزمان با پخش اين چهار فيلم، نظرسنجي برنامه «سينما چهار» نيز از مخاطبان انجام شد، تا بر اساس آن چه سازندگان اين برنامه مطرح ميكردند، از طريق اين نظرسنجي بتوانند به ساختاري متفاوت و مورد علاقه بينندگان خود دست يابند.
پخش فيلمهاي تكراري اين برنامه اگرچه با به روي آنتن رفتن سينمايي «يكشنبه طولاني نامزدي» در جمعه شب گذشته (23 شهريور ماه) به پايان رسيد، اما در مجموع اين گونه ميتوان گفت كه ساختار برنامه «سينما چهار» پس از پايان اين چهار فيلم نيز تغيير نكرده است و بايد براي تماشاي سري جديد اين برنامه تا پايان ماه مبارك رمضان انتظار كشيد.
اين خبر را محمد حميديمقدم، تهيه كننده برنامهي «سينما چهار» به ايسنا اعلام كرد و در عين حال افزود: در ماه مبارك رمضان فيلم تكراري از برنامه سينما چهار پخش نميشود.
حميدي مقدم در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، درباره ساختار جديد برنامه «سينما چهار» نيز اظهار كرد: اين تغييرات از هم اينك و به تدريج در برنامه ايجاد ميشود به نحوي كه در حال حاضر «سينما چهار» همانند گذشته ديگر مجري ندارد و بحثهاي در ارتباط فيلم نيز بسيار كوتاه مطرح ميشود.
وي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه نظرسنجيهاي انجام شده از بينندگان «سينما چهار» از چه حكايت دارد، گفت: برنامه بازتابهاي مختلفي در بين مخاطبان داشته است و هم اينك در حال جمعبندي اين نظرات هستيم.
به گفتهي تهيهكننده برنامه «سينما چهار» با پايان ماه مبارك رمضان و جمع بندي نظرات مردمي، اين برنامه در فضا و ساختاري جديد به روي آنتن ميرود .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه ... الان تلویزیون زیرنویس رفت که اخرین قسمت مجموعه ی " اغما " پنج شنبه ساعت 22 ... نمی دونم
مانع از پخش سینما یک میشه یا نه ! در هر صورت اگه اعلام شد میزارم همینجا ...
شبکه دو سیما برای هفته پلیس برنامه های ویژه ای را تدارک دیده است که از مهم ترین آنها می توان به پخش 7 فیلم جدید اشاره کرد .
با شروع هفته پلیس از 23 تا 29 مهرماه و با قطع سریالهای روتین شبکه ، هر روز یک فیلم جدید از این شبکه پخش خواهد شد . فیلم هایی که غالباً در ژانر پلیسی ساخته شده و به بررسی مباحث مربوط به این هفته می پردازد . اسامی فیلم های این هفته عبارت است از:
الفبا
این فیلم داستان پسری به نام مانی است که دچار اعتیاد می شود و دل به عشقی پوشالی میبندد. مانی دچار مشکلاتی می شود که موضوع اصلی فیلم را شکل می دهد .
این فیلم به سفارش ناجی هنر و محصول آفاق فیلم است که امیرحسین شریفی تهیهکنندگی آنرا به عهده دارد و کاظم معصومی کارگردان آن است .
شهرام حقیقت دوست ، زهره فکورصبور ، مهدی صبائی و غزاله نظر از جمله بازیگران آن هستند .
خواب زده
«خواب زده» روایت جدیدی از بحث قاچاق مواد مخدر و تلاش نیروی انتظامی در مقابله با این معضل است . «خواب زده» داستان زنی به نام ساراست که پس از فوت همسرش ، شرکت او را اداره میکند . برادر سار افسری است که درگیر یک پرونده قاچاق موادمخدر می شود .
این فیلم را بهرام کاظمی نوشته و کارگردانی کرده است .
علی اوسیوند ، حمیرا ریاضی و ارسلان قاسمی از جمله بازیگران این فیلم هستند .
خواب زده هم محصول آفاق فیلم و به سفارش ناجی هنر و به تهیه کنندگی امیرحسینشریفی است .
بعداز روز آخر
سومین فیلم که به مناسبت هفته پلیس از شبکه دو سیما پخش خواهد شد ، فیلم جدیدی است به نام «بعد از روزآخر» مجید مظفری پس از سالها بازیگری ، این بار علاوه بر بازی در نقش اول ، کارگردانی کار را نیز به عهده دارد .
داستان این فیلم از یک قتل مشکوک شروع می شود و سرگرد شکیبا که مجید مظفری آنرا بازی می کند ، مسئول رسیدگی به این پرونده می شود . سرگرد شکیبا در روند بررسی های خود به نکات قابل توجهی می رسد .
رحیم نوروزی ، شاهرخ فروتنیان ، اکرم محمدی ، سیروس کهوری نژاد ، افشین نخعی و مجید مظفری از جمله بازیگران این تله فیلم هستند .
سیداحمدمیرعلائی تهیه کننده و نویسنده آن حجت ا... قاسم زاده اصل هستند .
اخراجی
فیلم تاریکی که به نام اخراجی تغییر نام داده است هم داستان افسر پلیسی را حکایت میکند که پس از انفصال از خدمت بر سر یک دوراهی قرار میگیرد . قبول و یا رد پیشنهاد یک سرقت حساب شده که او دچار مسائلی میکند .
اخراجی را علیرضا محمودی و محمد حسن شهسواری نوشته اند و مهدی کرم پور آن را کارگردانی میکند .
آتیلا پسیانی ، سحر دولتشاهی ، سیامک احصائی ، سید مهرداد ضیائی و بهرام ابراهیمی از بازیگران این فیلم هستند .
نگاهی دیگر
«نگاهی دیگر» نام جدید تله فیلم «مواظب درجه هایت باش» است .
نگاهی دیگر هم که کار مشارکتی بین شبکه دو سیما و مؤسسه ناجی هنر است ، داستان یک افسر است که بعد از فارغ التحصیلی از دانشکده پلیس به عنوان افسر ستادی خدمت می کند و بعد به عنوان فرمانده پاسگاه به یک روستای دور افتاده منتقل می شود .
سید سعید رحمانی نویسنده کار و جواد افشار تهیهکننده آن است . سید امرسیدزاده هم کارگردانی آن را به عهده دارد .
علی اوسیوند ، فرهاد بشارتی ، ساقی زینتی و کیومرث ملک مطیعی هم از جمله بازیگران آن هستند .
پازل
«پازل» نام تله فیلمی جدید است که در این هفته پخش خواهد شد .
علی غفاری این فیلم را براساس نوشته ای از حمیدرضا سلیمی کارگردانی میکند .
پازل داستان وقوع چند قتل مشابه در تهران است که پیگیری آن به سرگرد امیر کاویان ؛ جوان و باهوش نیروی انتظامی سپرده می شود . اما در این راه دچار مشکلات زیادی می شود .
حضور فرامرز قریبیان در پازل قطعی است .این دومین حضور قریبیان در یک فیلم تلویزیونی است .
سرقت
سرقت نام فیلم دیگری از شبکه دو سیماست که به مناسبت این هفته ساخته شده است . داستان فردی جاعل و کلاهبردار که در بین راه زندان فرار میکند و سرگرد منتظر که قبلاً او را دستگیر کرده بود، مجدداً اقدام به دستگیری او میکند و مسئول پرونده اش می شود. این فرد که تا به حال سرقت های زیادی انجام داده بود ، این بار قصد داشت که از یک جواهر فروشی معروف سرقت کند که دچار مسائلی می شود .
کارگردان محمدرضا آهنج و تهیه کننده آن افشین صادقی هستند .
سرقت نوشته حجت قاسم زاده اصل است .
فرهاد قائمیان ، لاله اسکندری ، مجید مشیری ، امیرمحمدزند و بهمن دان از جمله بازیگران سرقت هستند .
«سرقت» هم هفته پلیس از شبکه دوسیما پخش خواهد شد .
----------------------------------------------------------------------
حالا اگر بدهد فيلم هارو:d
فکر کنم دو قسمت از اغما مونده باشه .... 29 و 30 که میشه یه ساعت...
اون موقع دیگه سینما 1 و نمیتونه نشون بده!...
این هفته هم سینما یک یه فیلم رو بدون تحلیل و بررسی نشون میده ... اسم فیلم هست "صعود به K2 " ...
راستی فیلم با یک ساعت تاخیر پخش میشه یعنی ساعت " 23 " ...
خلاصه: دو کوهنورد در یک صعود دشوار با گروهی دیگر از کوهنوردان آشنا می شوند تجربه آنها در صعود از کوه موجب می شود تا از آنها برای صعود به ارتفاعات کوه کی دو دعوت شوند در پی صعود به قله اعضای گروه دچار حادثه می شوند. ولی دو کوهنورد موفق می شوند با دشواری زیاد قله کی دو را فتح کنند.
صد فیلم این هفته : سرگیچه
البته این فیلم چند هفته پیش هم پخش شد اما چون خیلی دیروقت گذاشتن دوباره تکرارش رو گذاشتن(خود من هم موفق به دیدن این فیلم نشدم)
درضمن فیلم قبلا معرفی شده
لینک:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1636238&postcount=1073
این فیلم را دفعه ی قبلی که از برنامه ی صد فیلم پخش شد دیدم.یکی از شاهکار های استاد هیچکاک هست که از دست برادران ارزشی رسانه ی ملی مورد عنایت قرار گرفت و ...
جالبه همین امروز سرگیجه رو دیدم ( ورژنی که خوشبختانه مورد عنایت :41:هیچ احدالناسی قرار نگرفته بود)
کسی لینکی از فیلم این هفته سینما چهار میتونه بذاره؟
گمان کنم اسمش هست : پشت پرده
سینما چهار این هفته :
پشت پرده " Off Screen "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار گردان
Pieter Kuijpers
با بازی
Jeroen Krabbé ، Jan Decleir ، Astrid Joosten
محصول 2005 "هلند و بلژیک "
مدت زمان : 100 دقیقه ...
IMDB Rating: 6.9/10
خلاصه ی فیلم :
جان ورمان یک راننده اتوبوس 59 ساله است . او دچار توهماتی می شود ، رفتارهای بیمارگونه ی ناشی از این توهمات باعث می شود که از شرکت اتوبوسرانی اخراجش کنند. وی سپس اشتباهاً تمام اعضای کارمند در برج رامبرانت را که روبروی ساختمان فیلیپس است گروگان می گیرد و ...
دوستان کسی فیلم «خبرنگار خارجی» رو که چند بار tv نشون داده تونسته کپچر کنه ؟
من دوبله شدشو می خوام . اگر می تونید کمکی کنید pm بزنید
فیلم سینمایی "هفت" با بازی براد پیت فردا 29 مهر در قالب برنامه سینما و ماوراء از شبکه چهار سیما روی آنتن میرود.
به گزارش خبرنگار مهر، دیوید فینچر سال 1995 فیلم سینمایی "هفت" را بر مبنای فیلمنامه اندرو کوین واکر جلو دوربین برد. هوارد شور موسیقی متن این فیلم 127 دقیقهای را ساخته است و براد پیت، مورگان فریمن، گویینت پالترو، کوین اسپیسی، ر.لی ارمی و ریچارد راندتری در آن به ایفای نقش پرداختند.
در خلاصه داستان این فیلم آمده: کارآگاه ویلیام سامرست مردی آرام، علاقمند به ادبیات، خونسرد و متین است که در آخرین روزهای پیش از بازنشستگی باید جای خود را به کارآگاه دیوید میلز جوان، آرمانگرا، پرشور و کم تجربه بدهد. آن دو در همان نخستین دیدار درمییابند که تا چه حد با هم اختلاف عقیده و سلیقه دارند. آنان برای کشف یک سری قتل فراخوانده میشوند و ...
فیلم سینمایی "هفت" فردا شب 29 مهر در قالب برنامه سینما و ماوراء از شبکه چهار سیما روی آنتن میرود.
مگه همین برنامه قبلا پخشش نکرده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره ظاهرا فیلمها بیشتر از یکبار پخش میشوند ولی به نظر من که ایرادی نداره.نقل قول:
بهر صورت اینگونه فیلمها ارزش چند بار دیدن را دارند. مثل فیلم "هویت" که من خوشحالم که یکبار دیگه پخشش کرد تا من بتونم بهتر جریان را بفهمم.
چه کرد امشب سينما ماورا با نشون دادنه فيلمه 7 با اينکه سانسوری بود
اما واقعا ارزشه ديدن داشت نقدشم انصافا با اينکه من از بلخاری خيلی خوشم نمياد
اما نقده جالب و مو شکافانه ايی بود
خوب من با وجود اينكه فيلم هفت رو چند بار گرفته بودم اما تا امشب نديده بودم..........:31:
امشب ديدم و بسيار لذت بردم و فوقالعاده زيبا بود
نقد جناب بلخاري هم كه با احترام به مهدي عزيز به نظر من مثل هميشه جذاب و متفاوت
من نتونستم نقدش رو نگاه كنم، تکرار نداره؟
یه سوالی هم داشتم، اگر دو گناه آخر حسد و انتقام بود که خود قاتل و بازرس میلز مرتکب اونها شدند، زن بازرس به چه گناهی کشته شد؟ یعنی اون هم یکی از هفت گناه رو مرتکب شده بود یا نه؟
چه سانسوری داشت این Se7en
باید به جای 16- اینو می زدند : 16+ ! :20:
..... :31:
اون طور که من فهمیدم اگه اشتباه نکنم قاتل همون طور که خودش گفت گناهش حسادت بود.زن میلز گناهش شهوت.نقل قول:
یه سوالی هم داشتم، اگر دو گناه آخر حسد و انتقام بود که خود قاتل و بازرس میلز مرتکب اونها شدند، زن بازرس به چه گناهی کشته شد؟ یعنی اون هم یکی از هفت گناه رو مرتکب شده بود یا نه؟
دوبله اش خوب نیود اون صداهه اصلا به براد پیت نمی اومد
ولی فیلمش قشنگ بود برای سومین بار دیدمش بازم کیف کردم
با جمله قشنگ سامرست در آخر فیلم
اگه منم بجای میلز بودم اون روانی رو می کشتم
راستی زن میلز که زن بدی نبود چطوری گناهش شهوت بود؟؟؟؟؟
برای منم سوال شد این قضیه ی گناه Tracy !!! شاید Wrath . یکی بیاد شفاف سازی کنه ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به انگيزهي تكرار يك فيلم در سينماماوراء؛
«هفت»، ساخت فيلم دربارهي قتلهاي زنجيرهيي را مرسوم كرد ...
پس از ساخته شدن «هفت»، ساخت فيلمهايي درباره قتلهاي زنجيرهاي دوباره مرسوم شد؛ فيلمهايي كه در آنها قاتل بر اساس سلسله چيزهايي دست به قتل ميزند. اما هيچ كدام از اين فيلمها نتوانستند شهرت و اعتبار سينمايي«هفت» را به دست بياورند.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، «هفت» محصول سال 1995 آمريكاست كه توسط ديويد فينچر در مدت زمان دو ساعت و هفت دقيقه ساخته شده است ؛ «هفت» (se7en ) فيلمي خوش ساخت است كه تا پايان بيننده را بر لبهي صندلي نگه ميدارد. اما اين فيلم از انجام كار ديگري هم به خوبي برميآيد كه همان تخريب تماشاگر است.
درباره فيلم
«راهي سخت و طولاني در پيش است كه ما را به روشني هدايت ميكند...» دست اندركاران هفت چنين شعاري را براي اين فيلم انتخاب كردند.
«هفت» نمونه كامل يك فيلم است. فيلمي درجه يك و بينظير كه ميتوان در كلاسهاي سينمايي، نما به نما بررسي كرد. اين فيلم در بين كشيشهايي كه راجع به سينما مينويسند، نيز از اهميت خاصي برخوردار است. چرا كه هفت گناه كبيرهاي كه قاتل قربانيهايش را بر اساس آنها ميكشد، چيزهايي هستند كه در حيطه كار كشيشها ميگنجد، « مايكل گالاخر» يكي از اين كشيشها است كه ميگويد هيچ رساله اخلاقي نميتوانست به اندازه اين فيلم مردم را با اين هفت گناه آشنا كند.
بر اين اساس يكي از مراكز درمان چاقي آمريكا، پس از نمايش اين فيلم اعلام كرد، تعداد افرادي كه قصد دارند خود را لاغر كنند افزايش يافته چرا كه نميدانسته پرخوري يكي از گناهان مستوجب عقوبت است!
فيلمي مانند «هفت» هر چند در ابتدا، فقط تماشاگر را به سوي داستان هدايت ميكنند، اما كمكم و در ديدارهاي بعد است كه از او ميخواهند مايههاي اساسي فيلم را بازبيني كند.
داستان فيلم
فيلمنامه «هفت» را اندروكوين واكر فيلمنامهنويس كم كار آمريكايي به نگارش درآورده است.
اين درام جنايي پليسي، از فيلمنامهاي سنجيده و درست برخوردار است و درباره آدمي است كه خود را مجري قانون غير رسمي ميبيند. بيماري رواني كه تصميم گرفته خود عدالت را اجرا كند. داستان هفت، فراتر از يك قصه ساده است. بلكه داستاني پيچيده درباره جامعهاي است كه مردماني بيمار، مغرور و گناهكار دارد. مردماني كه تنها راه پاك شدن جامعه را در حذف آدمها ميبينند.
«جان دو» قاتلي است كه ميخواهد وجدان خفته مردم را بيدار كند و كارآگاههاي فيلم فقط به كشف قاتل نميپردازند، آنها بايد احساسات و عقايد قاتل اخلاقگرا را هم كنترل كنند. همه قتلها براي «جان دو» تنها بهانهاي هستند تا به مردم يادآوري كند چيزي به نام گناه، زندگي آنها را پر كرده و بايد از آن پرهيز كرد.
اكران فيلم و شركت در جشنوارههاي جهاني
«هفت» در كشورهاي بسياري با صداي دالبي به نمايش درآمد و در تمام اين كشورها با استقبال مخاطبان مواجه شد.
آمريكا، آرژانتين، استراليا، شيلي، ايتاليا، آلمان، فرانسه، ايرلند، نروژ، سنگاپور، كره جنوبي، سوئد، اسپانيا و ايران از جمله كشورهايي هستند كه فيلم «هفت» را در سينماها به اكران درآوردهاند.
در اواخر دهه هفتاد اين فيلم در ايران نيز به نمايش درآمد كه در آن طهماسب به جاي «جان دو» حرف ميزد.
«هفت» علاوه بر نامزدي جايزه اسكار بهترين تدوين فيلم، 18 عنوان جايزه از جشنوارههاي مختلف را به خود اختصاص داد.
ساخته فينچر همچنين در سال 1996 با حضور در جايزه بافتا، نامزد دريافت جايزه بهترين فيلمنامه شد.
درباره كارگردان
ديويد فينچر يكي از مشهورترين كارگردانهاي نسل جديد سينماي آمريكاست.
هفده ساله بود كه در يكي از مهمترين كمپانيهاي فيلمسازي شروع به كار كرد. بعدتر سر و كارش به ساخت فيلمهاي تبليغاتي و ويدئو كليپ افتاد.
فينچر در دهه 1990 فيلمسازي را شروع كرد و فيلمهايش آن قدر به روز بودند كه تعداد طرفدارانش روز به روز زيادتر شد.
«هفت» دومين ساخته سينمايي اين كارگردان بود و نخستين فيلمي كه شهرتش را يك شبه تضمين كرد. همه كساني كه فيلم را ديدند، يك صدا تشويقش كردند و گفتند آيندهاي درخشان در انتظار اوست.
در تمام نقدهايي كه دربارهي سينماي ديويد فينچر نوشته شده راجعبه تير و تار بودن فيلمهايش و دنياي سياه و تلخي كه ميسازد، نوشتهاند. شخصيتهاي فيلمهاي فينچر از زندگي ميترسند و فكر ميكنند چيزي مرموز و ناشناخته در اين زندگي هست كه ميتواند آنها را نابود كند. اين چيز مرموز و ناشناخته ترس انسان مدرن است از زندگي مدرن «بازي» اشاره كرد كه چندين بار از تلويزيون ايران پخش شده است.
درباره بازيگران
برادپيت از جمله بازيگران سينمايي هفت است كه در دنيا از شهرت بسياري برخوردار است. وي دراين فيلم يكي از بازيهاي خوب خود را در نقش كارآگاه ديويد ميلزرا به تصوير ميكشد و نقش آدمي را بازي ميكند كه ميخواهد از همه چيز سر در بياورد بيآنكه طاقت داشته باشد.
«كوين اسپيسي» بازيگر نقش جان دو است كه در هيچ كدام از تبليغات فيلمنامه وي ديده نميشود چرا كه نبايد كسي ميفهميد قاتل زنجيرهاي كيست. بازي اسپيسي در نقش قاتلي خونسرد و آرام دقيقا همان چيزي است كه از او انتظار ميرود.
مورگان فريمن، نيز ايفاگر نقش كارآگاه ويليام سامرست است كه در مرز بازنشستگي قرار دارد. از ديگر بازيگران هفت ميتوان به گوئينت پالترو، لي ارمي، آندرو كوين والكر، دانيل زاكاپا، جان كايسني، باب مك، پيتر كرومبي، رگ كتي و جورج كريستي اشاره كرد.
سلام از اشنایی با تمام دوستان خوشحالمنقل قول:
اونطور که من فهمیدم با بازرس و قاتل هفت تا گناه کامل میشد. قاتل بخاطر حسادت و بازرس بخاطر خشم
مطلب جناب سعید بسیار جالب بود از جمله فیلمهای دیگه ای که درمورد قاتلهای روانی هستن می تونیم به روانی ( شاهکار هیچکاک) ، جنون ( اثر دیگری از هیچکاک)، سه گانه اره، شکار چی استخوان و... اشاره کنیم
مطلب مختصری رو درباره فیلم روانی مینویسم:
روانی ( Psycho ):
روانی اثری است ازاستادبزرگ دلهره و وحشت درسینما ؛الفرد هیچکاک. این فیلم درسال 1959 و به صورت سیاه وسفید ساخته شد و همین سیاه وسفید بودن بر جنبه کلاسیک بودنش افزوده است.هیچکاک به دنبال ساخت فیلمی متفاوت بود که بعدها دراثاری مانند جیغ وهالووین مورد تقلید اشکار قرارگرفت. این فیلم سراغاز ان دسته ازفیلمهای ژانروحشت است که دران بیماری روانی به دلایل مختلف وعقده های شخصی دست به قتلهای هولناک می زند. ازجمله: هفت؛ سکوت بره ها؛ کابوس درخیابان الم؛ سه گانه اره و...
روانی داستان قاتلی مجنون وروان پریش است. دلیلی که قاتل را وادار به انجام جنایت می کند به هیچ عنوان قابل پیش بینی نمی باشد. خود قاتل هم اصلا شناخته شدنی نیست. ( باورکنید هنوزهم وقتی یادصحنه هاش می افتم ترس بدی تو من ایجاد می شه). هیچکاک این فیلم را با حداقل امکانات وبودجه ای حدود 800 هزاردلارتهیه کرد. برخی منتقدین روانی را به دلیل ترویج خشونت مورد انتقادقرار دادند؛ اما فروش فیلم حکایت از استقبال بی حدوحصر مردم داشت. صحنه معروفی که ماریون کرین(یکی از بازیگران فیلم) زیر دوش حمام به قتل می رسد به عقیده کارشناسان هولناک ترین صحنه تاریخ ژانروحشت است. این صحنه قرار بود ابتدا از فیلم حذف شود اما با خوش شانسی هیچکاک این صحنه باقی ماند.همچنین صحنه بالا امدن کاراگاه فیلم از پله های هتل و قتل او به گونه ای فیلمبرداری شده که تمام وجود انسان را ترس فرا می گیرد. موزیک روی این صحنه فراموش نشدنی است.
تماشای این فیلمو به تمام دوست داران فیلمای ترسناک توصیه می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان به احتمال زیاد جمعه شب کانال 3 فیلم پاپیون را نشون میده
مگه شهوت گناه اون مردی نبود که به چند نفر تجاوز کرده بود و قاتل یک سال شکنجه اش کرده بود.نقل قول:
تازه زن بازرس، زن خوبی به نظر می رسید، مگر اینکه قسمتهای مربوط به گناهان اون رو سانسور کرده باشند.
اصلا می شه یک نفر توضیح بده گناه هر کدوم چی بود.
این کلمه ی شهوت معادل کدوم یکی از اون هفت تا گناه می شه؟ آخه شهوت که گناه نیست. می تونه عامل گناه باشه. می دونید کهنقل قول:
دوبلورش جلال مقامی بود.با اینکه بهترین گزینه نبود اما تغییری که مقامی به صداش داده بود برای آن شخصیت بد نبود.اما بهترین گزینه به نظر من آقای سعید مظفری بود.نقل قول:
دوبله اش خوب نیود اون صداهه اصلا به براد پیت نمی اومد
اما آخرم اکبر عالمی تیکش رو به براد پیت انداخت!!نقل قول:
برادپيت از جمله بازيگران سينمايي هفت است كه در دنيا از شهرت بسياري برخوردار است. وي دراين فيلم يكي از بازيهاي خوب خود را در نقش كارآگاه ديويد ميلزرا به تصوير ميكشد و نقش آدمي را بازي ميكند كه ميخواهد از همه چيز سر در بياورد بيآنكه طاقت داشته باشد.
شاید من اشتباه میکنم اما گناه اون مگه تنبلی نبود؟!؟نقل قول:
مگه شهوت گناه اون مردی نبود به چند نفر تجاوز کرده بود و قاتل یک سال شکنجه اش کرده بود.
نقل قول:
تازه زن بازرس، زن خوبی به نظر می رسید، مگر اینکه قسمتهای مربوط به گناهان اون رو سانسور کرده باشند.
بازم میگم شاید من اشتباه میکنم.زن میلز حامله بود یا نه؟! میلز از این حاملگی با خبر بود یا نه؟!؟نقل قول:
راستی زن میلز که زن بدی نبود چطوری گناهش شهوت بود؟؟؟؟؟
بحث کردن روی نسخه ی سانسور شده بی نتیجه است دوستان !!
همین که اسم فیلم seven باقی ماند و five نشد خودش خیلیه !
پرخوری: مرد چاق اول فیلم
طمع: وکیل فاسد
تنبلی: مردی که یکسال!!! به تخت بسته شده بود
هرزگی(که شهوت ترجمه شده): وقتی میلز و سامرست وارد خونه جان دو(قاتل) میشن و یکی از عکسها مقتول این گناه رو نشون میده(سامرست میگه: مثل اینکه یه زنه ولگرده) (فک کنم دیالوگهای اون مردی که جان دو مجبورش کرده اون زنه رو تا سر حد مرگ ....... کنه، یه جور دیگه ترجمه شده)
غرور: فک کنم زنی که فکر میکرده خیلی زیباست و جان دو تمام قطعات صورتش رو بریده و دوباره چسبونده سرجاش!(این یکی قتل رو کارگردان خیلی کم روش مانور داد)
حسادت: جان دو
خشم: بازرس میلز
در مورد شه*وت :
اون زن ولگرد در اصل یک فاحشه بود!
و جان دو هم وسیله ای مثل کمربند ! ساخته بود ( توضیحش سخته ! ) و مرد رو مجبور کرده بود که اون رو بپوشه و با اون کارش رو با زنه انجام بده !! ( چه جمله ای شد ! )
و اون مرد هم مجبور شده و اون کار رو انجام داده و بعدش هم که حال جنون بهش دست داد
در ضمن من هنوز شک دارم میلز نفر هفتم بود یا زنش !
با سلام
من معذرت میخوام میپرسم
میشه لطفا بگید تکرار فیلم seven چه روز و چه ساعتی هست ؟
با تشکر
تکرارشو داد تموم شد ! به صفحه ی اول تاپیک مراجعه کن تایم تکرار برنامه ها اونجا هست !نقل قول:
با سلام
من معذرت میخوام میپرسم
میشه لطفا بگید تکرار فیلم seven چه روز و چه ساعتی هست ؟
با تشکر
«سينما يك» جديد در راه است .
رحيميان: انتخاب فيلمها دشوارتر شده است ...
در حالي كه طي چند هفتهي اخير و در ماه مبارك رمضان شاهد پخش فيلمهاي تكراري در باكس سينمايي پنجشنبه شبهاي شبكه اول سيما بودهايم، تهيهكننده اين برنامه از پخش سري جديد «سينما يك» ظرف دو-سه هفته آينده خبر داد.
به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا، شبكه اول سيما كه همزمان با ماه مبارك رمضان آخرين سري از برنامه «سينما يك» را تمام شده ميديد، بدون اعلام قبلي فيلمهاي تكراري چون «جستجو در ناكجا آباد»، «سينه سرخ» و «دستبرد» را بدون استفاده از آرم سينما يك و در باكس اين برنامه به روي آنتن برد.
پخش فيلمهاي تكراري پنجشنبه شبهاي شبكه اول پس از ماه مبارك رمضان نيز با به روي آنتن بردن فيلم تكراري « صعود از كي 2» ادامه پيدا كرد و اين هفته نيز سينمايي «مارتا» در باكس «سينما يك»، اما بدون استفاده از آرم اين برنامه به روي آنتن ميرود.
مهدي رحيميان، تهيهكننده سينما يك در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون ايسنا كه علت اين مساله را جويا شده بود، از پخش سري جديد اين برنامه با ساختاري كاملا جديد خبر داد.
وي با تاكيد بر اين كه مجري-كارشناس برنامه «سينما يك» تغيير نميكند و همانند گذشته شاهرخ دلكو است، به انجام تغييراتي در دكور و ساختار اين برنامه اشاره كرد.
تهيهكننده «سينما يك» در پاسخ به پرسشي درباره عناوين فيلمهاي مطرحي كه قرار است در قالب سري جديد اين برنامه به روي آنتن برود، اين گونه پاسخ داد: تاكنون نام فيلمها، تقدم و تاخر آنها براي پخش مشخص نشده و نميتوانيم از هيچ فيلمي نام ببريم.
رحيميان به تعداد اندك فيلمهايي كه ميتوان از شبكههاي تلويزيون ايران پخش كرد اشاره كرد و گفت: اين مساله انتخاب فيلمهاي را دشوارتر ميكند.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا فيلمهاي «سينما يك» از ميان آثاري كه اداره كل تامين برنامه خارجي سيما خريداري كرده انتخاب ميشوند يا پس از انتخاب فيلمها توسط تهيهكننده اين آثار خريداري ميشوند؟، گفت: ما ابتدا فيلمها را انتخاب كرده و به اداره كل تامين برنامه سفارش ميدهيم و سپس فيلمها خريداري ميشوند .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
سینما یک این هفته :
مارتا " Bella Martha "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فیلم محصول مشترک ایتالیا، آلمان، اتریش و سوئیس به کارگردانی ساندرا نتلبک، درباره مارتا زنی جوان است که سرآشپز یک رستوران خوب است. او زنی جدی و زندگیش تقریباً از عواطف خالی است. وقتی تنها خواهر مارتا در یک تصادف رانندگی جانش را از دست میدهد و خواهرزاده هشت ساله او به نام لینا بیسرپرست میماند، مارتا تصمیم میگیرد تا پیدا شدن پدر لینا که در ایتالیا است از لینا مراقبت کند.
در این فیلم 109 دقیقه ای مارتینا گدک، ماگزیم فورست و سرجو کاستلیتو نقشآفرینی میکنند. این فیلم در سال 2002 در جوایز فیلم اروپا نامزد دریافت جوایز بهترین بازیگر مرد و زن بود که سرجو کاستلیتو جایزه بهترین بازیگر مرد را از آن خود کرد. نتلبک، کارگردان این فیلم که متولد سال 1966 در آلمان است، در سال 2003 برای فیلم "مارتا" نامزد جایزه گویا بهترین فیلم اروپایی شد.
ممنون که جواب دادید.نقل قول:
سینما چهار این هفته :
لنین در قطار " Lenin: The Train "
( قسمت اول )
کارگردان
Damiano Damiani
بازیگران
Ben Kingsley ، Leslie Caron ، Dominique Sanda
محصول 1990 " ایتالیا ، فرانسه ، المان و استرالیا "
IMDB Rating : 7.0/10
خلاصه ی فیلم :
در فوریه 1917درحالیکه سراسر اروپا درجنگ و ویرانی حاصل از آن بسر می برد آلمان وامپراطوری اتریش در یک طرف جنگ قراردارند و بریتانیا ،فرانسه ،ایتالیا و روسیه در طرف دیگر و آمریکا تصمیم دارد به زودی به طرف دوم بپیوندد و آنهارا درجنگ یاری دهد اما در روسیه انقلابهای گوناگون و آشوب های اجتماعی در جریان است هزاران آواره در طول دوازده سال گذشته (از انقلاب 1905به بعد )روسیه را ترک گفته اند و درتمام اروپا پراکنده شده اند. بر این اساس یک استاد دانشگاه با نام لنین در صدد است با مبارزات سیاسی و روشنفکرانه مردم داخل و خارج از کشور را متهد کند و رهبری فکری و سیاسی کشور را به عهده بگیرد.
اقا من در مورد این فیلم SE7EN هنوز ابهاماتی دارم! آخر گناه زن میلز چی شد؟بالاخره بی گناه که نبوده چون قاتله وقتی میلز بهش گفت"من فکر میکردم تو آدمای بیگناه رو میکشی" عکس العمل شدید نشون داد یعنی فقط گناهکارو میکشته.اصلا چرا زن میلز قضیه حامله شدنش رو با سامرست مطرح کرد!
------------------------------------------------------------------
چرا imdb اصلا نام Kevin Spacey (قاتل) رو در قسمت بازیگران فیلم نیاورده!
خب اگه میلز هم جزئه گناهکارا بود که اونم باید کشته میشد!نقل قول:
نقل قول:
گناه آخر حسد هست که کوین خودش رو دارای این گناه میدونه( خودش هم میگه) لذا با اعمال این گناه و حسد ورزیدن به رابطه کارآگاه و همسر زیباش و قتل زن زمینه کشته شدن خودش ( فرد دارای این گناه)رو به دست میلز فراهم میاره
ضمنا نیاوردن اسم kevin spacy در تیتراژ ابتدایی ترفند فینچر بوده برای غافلگیر کردن تماشاچی ها
طبیعیه که اگه اسم کوین اسپیسی رو در ابتدا میدیم و تا زمان زیادی که اثری از او در فیلم نبود انتظارش را داشتیم مثل الان شوکه نمی شدیم
و البته اسم ایشون هم جزو لیست بازیگرها هست . اخرین بازیگر رو ببین !نقل قول:
چرا imdb اصلا نام Kevin Spacey (قاتل) رو در قسمت بازیگران فیلم نیاورده!
کد:http://imdb.com/title/tt0114369/fullcredits#cast
حرف حساب !نقل قول:
خب اگه میلز هم جزئه گناهکارا بود که اونم باید کشته میشد!نقل قول:
من که دی وی دیش رو سفارش دادم برام بیارن باید بار دیگه فیلم رو ببینم ...
از كجا ميتوانم متن فيلمنامه هفت را گير بياورم؟!!