سلام دوستان. آیا راهی هست که بدون اینکه به سایتهای سرچ واسه این ویزیبل های یاهو سر بزنی و اسمی رو سرچ کنی، تا یکی از ادلیستها بصورت اینویزیبل میاد، اومدنشو خبر بده؟
لطفا بهم کمک کنید.:11:
Printable View
سلام دوستان. آیا راهی هست که بدون اینکه به سایتهای سرچ واسه این ویزیبل های یاهو سر بزنی و اسمی رو سرچ کنی، تا یکی از ادلیستها بصورت اینویزیبل میاد، اومدنشو خبر بده؟
لطفا بهم کمک کنید.:11:
دستور netstat -n تو cmd نشون میده ولی من دقیق نمیدونم اون کسی که داری باهاش میچتی رو چجوری باید آی پیش رو بفهمی کدومه چون هرچی که باهاش send و recive کنی رو ip ایش رو نشون میدهنقل قول:
قبلا میشد بفهمی
الان دیگه نمیشه
چون تمامی اطلاعات کاربرا میره رو سرور یاهو و هر Ip که چک ککنید مال یاهو هست
You cannot add another Yahoo! email address as an identity.نقل قول:
این ارور رو میده
سلام
من یک کافی نت دارم -یکی دو روزه که با یاهو مسنجر دچار مشکل شدم رو سرور کار میکنه اما رو یورزها گاهی میشه لوگین کرد و گاهی هم نمیشه
من از ورژن 8.0.0.701 استفاده میکنم.{البته ورژن 9 هم نصب کردم اما باز مشکل هست}
با تغییر کانکشن در تنظیمات مسنجر از no proxy به firewall with no proxy مشکل حل میشه اما من اصلا از فایروال استفاده نمیکنم.
اگه دوستان بتونن کمک کنن ممنون میشم!
سلام دوستان من با مسنجر 9 مشکل دارم:
عکس گوشه صفحه چت برای هر دو طرف سیاهه!
سند کردن فایل هیچوقت کامل نمیشه!
اشتراک عکس درست کار نمیکنه!
وب کم هم تصویر نداره و سیاهه!
نسخه 7و8 رو هم امتحان کردم همینجوریه
9 رو هم چند بار پاک کردم و ریختم درست نشد.
اگه کسی راه حلی داره لطفا بگه.
کارم گیره...
دوستان چطوری میشه با یاهو ارتباط برقرار کرد و گفت که آیدیم هک شده و.. ؟؟
یاهو مثلا میتونه آیدیمو برای همیشه بلاک کنه اگه گم بهشون ؟
نقل قول:
مشکل جدیدی نیست این مشکل یاهو مسنر 9 هستش و کاریش هم نمیشه کرد تا اومدن نسخه جدیدتر
عکس گوشه تصویر اگه سیاهه صفحات رو یکبار ببندید و باز کنید باید مشکل حل بشه دقت کنید حجم عکستون بیشتر از 20 کیلوبایت نباشه چون خیلی طول میکشه تا لد شه و یا اصلا لود نمیشه
سند کردن فایل مشکل یاهو ورن 9 هستش و کاریش نمیش کرد مگه اینکه حجمش خیلی خیلی کم باشه(حدودا زیر 50 کیلوبایت)
وب کم هم اگه تصویر نداره مشل میتونه از مسنجر باشه و لی تنظیمات وب کم و همچنین به سرعت اینترنت شما هم بستگی داره من خودم ورژن 9 رو دارم تو این زمینه مشکلی ندارم
شما ابتدا از صحت و سلامت سیستم عاملتون اطمینان حاصل کنید احتمال زیاد سیستم عاملتون مشکل پیدا کرده که اینچنینه , مشکل خیلی از دوستان با نصب سیستم عامل جدید و یا system restore حل شده حتما امتحان کنید:11:
باید برید تو بخش help یاهو بخش yahoo mail و اونجا مشکلتون رو به زبان انگلیسی مطرح کنید تا ظرف 24 ساعت جواب شما رو بدندنقل قول:
حالا اون بغل سمت راست نوشته Contact Yahoo! Customer Care روی اون بزن بعد یک ایمیلی که فعال هستش و سالمه رو بزن و sign in کن و بعد برو سوالت رو بپرس :11:کد:http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/messenger/messenger9/messenger/mstanoconnect.html;_ylt=Ah.7WUONqBXVHlAtBE9J70KQLCV4
ایا وقتی که ایمیل یا آی دی کسی رو block میکنیم خود شخص متوجه میشه که block شده ومثلا ایمیلهاش به ما ارسال نمیشه؟
ایمیل رو چطوری بلوک میکنید شما؟؟؟!!! :18:نقل قول:
تا جایی که میدونم در مسنجر میشه.... اونم فقط فرد رو Ignore میشه کرد.
در هنگام Ignore کردن یه سوال میپرسه. اگه تیک گزینه Report Spam رو بزنید، طی یک Spam به اون فرد گزارش داده میشه که شما ایشون رو Ignore کردید.
وگرنه متوجه نمیشه.
موفق باشید :11:
کسی نمیدونه علت چیه؟نقل قول:
این ارور موقع ساخت پروفایل میاد
سلامنقل قول:
منم همين مشكلو داشتم + اينكه imv و شكلكهاي صوتي و پلاگينها هم بالا نمي اومد . يه روز دنبال راه حل بودم و بالاخره موفق شدم . اگر از يك هيلتر شكن مانند سي *ر*اكسي استفاده كنيد فكر كنم مشكلتون حل بشود . من كه حدود يه ماهي براي غلبه بر اين مشكل از اين روش استفاده مي كنم
چرا دوست عزیز .......میشه ایمیل رو هم بلاک کرد ....منم روششو از دوست خوبم storm ship یاد گرفتمنقل قول:
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] __________________
کسی جواب منو نمیدونه ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
من هنوز برام سواله ایا وقتی ایمیل کسی رو بلاک میکنم طرف متوجه میشه یا نه؟
ایا وقتی من انلاین هستم منو میتونه ببینه یا نه؟
نه دوست عزیز متوجه نمیشه و بلک کردن ایمیل ربطی به اینکه شما رو آنلاین ببینه یا نه نداره و فقط وقتی شما رو نمیتونه انلاین ببینه که شما آی دی طرف رو ببرید توی Black List یاهو مسنجرتون:11:نقل قول:
سلام دوست عزیز ...ممنون:20:نقل قول:
اینو از این جهت پرسیدم که من همیشه واسه چت کردن از یاهو مسنجر استفاده نمیکنم ...هرزگاهی از طریق chat from inbox چت میکنم.......البته حالا که فکرشو میکنم میبینم خب اونم باید یه سیستمی مشابه یاهو مسنجر داشته باشه وقاعدتا نباید منو ببینه
راستی یه چیز دیگه وقتی از طریق chat inbox چت میکنم اگه از فونت فارسی استفاده کنم طرف مقابل تمام کلمات رو پس وپیش میبنه در صورتیکه اونم فارسی تایپ میکنه ولی من چنین مشکلی ندارم(البته این رو هم بگم اون از یا هو مسنجر استفاده میکنه).........علتش چیه؟ایا به خاطر اینه که فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه یا اینکه لازمه درقسمتی تنظماتی انجام بدم؟
ببینید من خودم با Chat Inbox خیلی گفتگو دارم و چنین مشکلی رو ندارم شما زبان فارسی رو روی سیستم عامل نصب کنید و تنظیمات مربوط به فارسی زبانان رو انجام بدید نباید مشکلی داشته باشید در غیر اینصورت اگر مشکل همچنان باقی بود Font ای که شما شما می نویسید رو عوض کنید و هر دو با فونت Tahoma اقدام به گفتگو در محیط چت کنید :11:نقل قول:
ممنونم ازتون.......با فونت tahoma مشکل برطرف شد....مرسی:11:نقل قول:
ایا این امکان وجود داره که از یه طریقی.... توی ایمیل علائمی مثله رادیکال و.....به کار برد؟:question:
رادیکال رو میشه به کار برد ولی شما باید اون رو بصورت Symbol توی Word وارد کنی و یا اینکه کد اسکی اون رو بلد باشی که اونم از طریق نگه داشتن دکمه alt زدن کد مربطه میتونی به اون دست پیدا کنی مثلا ببینید :نقل قول:
alt+148 = ö
alt+192= └
و ....
اقا من یه سوال داشتم تو این یاهو 9 وقتی ادم چیزی نمینویسه کنار ایدیش یا خاموش هست ایدیش مینویسه blast و ادرس 360 رو مینویسه !!! خوب راهی هست که این رو ادم برداره ؟
نباید چنین چیزی باشهنقل قول:
شما از منوی Messenger گزینه My Availability حالت Available رو انتخاب کن و دقت کن که در قسمت Status Messege چیزی نوشته نشده باشه
دقیقا همین کار رو میکنم وقتی که Available میکنم چیزی نمینویسم اون نوشته میاد و لینک 360 رو میزنه نکته خیلی عجیب اینه وقتی خاموش هم میکنم ایدی رو این هست هنوز !
یاهو مسنجر رو پاک کنید و از ورژن 9.0.0.2152 که جدیدترین نسخه هست استفاده کنید ببینید مشکل برطرف میشهنقل قول:
من يه مشكل عجيب دارم!
تو پي ام هام تايپ كه ميكنم نشون ميده كه چي دارم مينويسم ولي سند كه ميكنم تو پنجره خودم هيچي نشون نميده !
سند ميشه ولي خودم نميتونم ببينم چي نوشتم !
طرف مقابل هم كه جواب بهم ميده نميتونم جوابشو بخونم چون صفحه سفيده سفيده !!!!
سلام من تازه عضو شدم.الان 2 ساعت میخوام برم چت روم ولی اخطار this request was refused رو میده.چی کار کنم؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم شما رنگ نوشته هاتونو روی سفید تنظیم کردید :31:
اگه رنگ دیگه ای بکنید، درست میشه :10:
موفق باشید :11:
شما هنگام ثبت نام برای دریافت id سن خودتون رو بالای 18 سال وارد کردید؟نقل قول:
pm هارو میتونید Select کنید؟
با سلام دوستانن عزیز من نمیدونم چرا هر آیدی که میسازم چند روز بعد آیدی خراب میشه و دیگه لاگین نمیشه مثلا من سه تا آی دی با نام boy.devil ساختم که هر سه آیدی بعد از چند روز از کار افتاد . به نظر شما مشکل کجاست
به نظرتون زیر سر مخابرات نیست ؟
سلام مرسینقل قول:
نه از اون نبود
ویندوز ریختم درست شد
سلام . خسته نباشيد
من چند وقتيه يه مشكلي دارم با ياهو 8 و ورژن هاي بالاتر . چند وقتي كه از نصب ويندوز جديد و ياهو مسنجر بگذره ؛ ديگه ياهو لوگين نميكنه . البته ورژن 8 به بالا اينطوري هستش . همون ورژن روي لپ تاپ اوگين ميشه !
در حالي كه اگه ورژني كه روي كامپيوتر خونه هست رو پاك كنم و 6 نصب كنم لوگين ميشه . دليلش چيه كه بعد از يه مدت اينطوري ميشه ؟
راه حل داره ؟
ممنون
با سلام خدمت شما دوستان عزیز من دارم روی یک برنامه ای کار می کنم که تو چت روم های یاهو میره اما فارسی نمی نویسه در صورتی که من زبان فارسی روی سیستم دارم و با خود یاهو راحت فارسی کار می کنم کسی راه حلی بلده ؟
با تشکر
با سلام دوستان من نمیدونم چرا ساعت 1.5 شب به بعد با یاهو نمیتونم ان بشم دلیلش چیه . یاهو 9 فینال استفاده می کنم
سلام دوستان
یه سوال فوری دارم لطفا هر چه سریع تر جوابش را بدین
توی قسمت voice که عکس یه میکروفون هست اگه با میکروفون با کسی صحبت کنیم آیا پول تلفن میافتد؟یعنی الان من ADSL دارم و با میکروفون از همین طریق با کسی توی امریکا صحبت کنم دقیقه ای 1000 تومن پول تلفن میافتد؟
نه عزیز من ؛ مربوط به ترافیک سرویست میشه . این امکانات خود مسنجر هست . هیچ هزینه ای به جز هزینه ی سرویس ADSL تون نداره . خیالت تخت
این ارور چیه که وقتی وارد بعضی روم ها می خوام بشم میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.
من یه مشکل تو یاهو مسنجر پیدا کردم.یعنی ای دی من فک کنم قفل شده شده یا یه نفر هک کرده(قفل) برای باز کردنش راهی هست.
کسی میدونه؟
سلام,با این جور پی ام ها یا پیغام های اد اتوماتیک یا conferance invatioan ها چی کار کنم؟میشه کاری کرد که نیاد؟
اینم عکسای نمونش:
سلام . اگه مشکلتون اینه که با یاهو 8 ؛ آی دیتون باز نمیشه ؛ یاهو 6 رو نصب کنید . بالا میاد . اگر که نه ؛ پس لابد هک شده یا یه بلایی سرش اومده .نقل قول:
با سلام.
من یه مشکل تو یاهو مسنجر پیدا کردم.یعنی ای دی من فک کنم قفل شده شده یا یه نفر هک کرده(قفل) برای باز کردنش راهی هست.
کسی میدونه؟