امروز رفتم نمایشگاه چه دم و دسگای راه انداخته بود پیشگامان.شاتلم امسال حضور داشتنقل قول:
در کل اصلا امسال از نمایشگاشون خوشم نیومد چون جنس نمیفروختند میگفتند باید بیای فروشگاه اصلی ولی برا تفرح بدک نیست
در ضمن بلیطش 500 تومنه
موفق باشید
Printable View
امروز رفتم نمایشگاه چه دم و دسگای راه انداخته بود پیشگامان.شاتلم امسال حضور داشتنقل قول:
در کل اصلا امسال از نمایشگاشون خوشم نیومد چون جنس نمیفروختند میگفتند باید بیای فروشگاه اصلی ولی برا تفرح بدک نیست
در ضمن بلیطش 500 تومنه
موفق باشید
مرکز شهید رجایینقل قول:
سلام
دیدم خیلی از دوستان بدنبال ADSL نا محدود هستن. فن آوا اخیرا راه اندازی کرده و من هم دارم از سرویس PG-2 استفاده میکنم. سرعت دانلودش بین 30 تا 50 کیلوبایت هست ولی نا محدوده و به قیمتش می ارزه. اسم سرویسش هم خلیج فارس هست.
این هم لیست فیمتهاش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
میتونی از فن آوا سرویس خلیج فارس بگیری. نامحدوده ولی فیمت بالا 40 میفته واست.
سلام...نقل قول:
این نمایشگاش کجاست؟؟؟؟؟...
منم پیشگامان دارم(256 )سرعت روزش خوبه 60-70 ولی شب افتضاح...(مرکز خاتم)
دمت گرم اصفهان هستی و نمیدونی نمایشگاه ببین المللی اصفهان گذاشت :31:همون پل شهرستونه دیگهنقل قول:
برو نمایشگاه شاکی شو انتفاقا مدیراشم اونجاند اخرش یه چیزی بهت میگند
موفق باشید
ایول ...نقل قول:
پس بریم یه حال اساسی ازشون بگیریم ...:27:
اره برو حالشونا بگیر یحو دیدی سرویس 2 مگ بهت دادند:27:نقل قول:
موفق باشید
با سلام
سوال من این است شاتل می گوید یک گیگ اضافه کرده ولی وقتی من به قسمت کاربری خود رفتم هیچ تغییری ندیدم وفقط ترافیک اضافه شده از 3 تغییر کرده به 4، حالا یعنی با حالت زیر یک گیگ اضافه شده و یا نه
حداکثر میزان استفاده : ( 5120MB )5GB
مصرف دوره : ( 5091.52MB )4.97GB
ترافیک اضافه شده : ( 4096MB )4GB
نه بابا این خبرها هم نیست!نقل قول:
من بهشون گفتم مثل همیشه میگفتن مشکل از مخابراته!!!!
بهشون گفتم چرا وقتی چند دقیقه زودتر شروع میکنم سرعت کم نمیشه می گفتند بازم مشکل مخابراته!!
کسی از دوستان توی منطقه شهید رجایی از فن آوا استفاده می کنه؟
سرعتش خوبه؟ قطعی نداره؟
آقا پس چرا من بدبخت نمیتونم ؟ همین شرایط رو دارم ، خط مون رو هم میگن که رانژه هستش وچراغ adsl فقط بعضی وقتا چشمک میزنه : adsl link down ....نقل قول:
نوشته شده توسط a.abbasi72
میتونم با یه مودم tp-link مدل 8811 از شاتل سرویس بگیرم یا حتما باید از مدل پیشنهادی خودش که حدود 60تومنه استفاده کنم؟
با تشکر
داداش ماله منم همینه
مودم خوبی حالشو ببر
ضد ضربه هم هست
تا حالا چند بار بیچاره افتاده اما هنوز زنده است
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=4364628#post4364628
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=4364719#post4364719
پیشگامانم مثل اینکه جدیدا سرویس های 1مگ کرده 2 مگ
اینم نتیجه تست
اینم یک تست دیگه
حالا چند هست ؟!
آره 1 مگ دیگه نداره.همش 2 میشه.
همون قیمت 1مگ:نقل قول:
1ماه 2.5 گیگ 24 هزار تومن
3ماه 7.5 گیگ 69000
6 ماه 15 گیگ 135000
1سال 30 گیگ 264000
سلام.
منم میخوام شاتل یگیرم.
موندم کدومشو برای خونه بگیرم.
art home یا eco 128.
آیا لازمه برای eco 128 مدرکی ببریم یانه.
آیا سرعتش تو منطقه شهید رجایی خوبه؟
سرعت هریک چه قدره؟
ممنون
سلامنقل قول:
حتما eco-128 بگیر برای اینکه اخیرا بجای سرعت 128 به کسانی که co-128 میگیرن سرعت 512 میدن:8:
مدرک خاصی هم لازم نیست شاید قبض تلفن و مهمتر از همه پول:31:
سرعت تو منطقه شما را نمیدونم اما کلا تو اصفهان از شاتل راضی هستن
سرعت 128 در حالت عادی برای دانلود 16 هست و سرعت arthome هم 8 هست
ببخشید چطوری میشه تو این سایت speedtest کار کرد با تشکر
با سلام خدمت همه ی دوستان.من میخام adsl بگیرم با پیش شماره 459(مرکز گلستان)سواله من اینه که اگه wireless بخام باید چیکار کنم و اینکه برای مثال توی سایته شاتل زده سرویس بالاتر از 128 برای اشخاص حقوقی و جامعه علمی و... است این یعنی چی؟یعنی به کاربرای خانگی نمیدن؟ممنون میشم یه توضیحی بدین چون من هیچ اطلاعاتی در این رابطه ندارم.
با سلام خدمت همه ی دوستان.من میخام adsl بگیرم با پیش شماره 459(مرکز گلستان)سواله من اینه که اگه wireless بخام باید چیکار کنم و اینکه برای مثال توی سایته شاتل زده سرویس بالاتر از 128 برای اشخاص حقوقی و جامعه علمی و... است این یعنی چی؟یعنی به کاربرای خانگی نمیدن؟ممنون میشم یه توضیحی بدین چون من هیچ اطلاعاتی در این رابطه ندارم.
علیک سلامنقل قول:
اگه منظورتون از وایرلس فقط برای اتصال بدون سیم مودم به رایانه هست که انواع مودمش تو بازار ریخته:31:
اما اگه بخواید بصورت وایرلس از شرکت سرویس بگیرید فکر نمیکنم تو اصفهان هنوز راه اندازی شده باشه
تا اونجایی که من فهمیدم قضیه مدرک همش کشکه چون من از نمایندگی فروش پرسیدم برای خط 2مگ ندا گستر اون فقط راجع به قیمتش حرف زد یه کلمه هم نگفت شما باید گواهی چیزی داشته باشین
برای وایرلس باید مودمت وایر لس باشهنقل قول:
برای بیشتر از 128 یا باید دانشجو باشی یا شرکت داشته باشی
اما فعلا 128 شاتل مثله 512 هست
یعنی سرعتهاش یکی هست:31:
پس 128 بگیر
یه سرور انتخاب می کنی خودش ارت تست می گیره نتیجه رو می دهنقل قول:
سلام دوستان منم مركز گلستان هستم و مي خوام adsl بگيرم.نقل قول:
فقط 2 تا شركت اينجا را ساپورت مي كنند:
1. شاتل
2. پيشگامان
به نظرتون از كدوم بگيرم؟
پيشگامان را شركت فاروس با امكانات خوبي ارائه ميده.
مثلا مودم رايگان براي اشتراك 1 ساله و نصب و راه اندازي رايگان و يك ماه سرويس و ي پي ا ن رايگان و ا ماه پرتابل دانلود اختصاصي از رپيدشير و مگا آپلود و ... و
ولي شاتل مزيتش 2 ساعت شبانه رايگان بيشتر از شاتل هست ولي هزينه گيگابايت اضافش 9 تومنه!(يعني 4 تومن بيشتر از پيشگامان) و هرچي مدت قرارداد بيشتر بشه ترافيك اختصاصي به شدت كاهش پيدا مي كنه.
اينترنت 1 ماهه 128:
شاتل: 3 گيگ دانلود 13.900
پيشگامان: 2.5 گيگ دانلود 12.200
يه مقايسه اي هم بين قيمت و ترافيك 3 ماهه 128:
شاتل: 5 گيگ دانلود 29.900
پيشگامان: 7.5 گيگ دانلود 35.000
و 128 1 ساله:
شاتل 12 گيگ دانلود 87.900
پيشگامان 30 گيگ دانلود 135.000
به نظرتون كدوم را بگيرم؟
درد بر تونقل قول:
گول تبليغاتو نخور به كيفيت توجه كن و بعد تبليغات الان اكثر كساني كه از شاتل سرويس دارند ازش راضيند ولي پيشگامانيا زياد نه
موفق باشيد
اولا منظورت درد بود يا درود؟!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوما (يا همون ثانيا!) خيلي ممنون بابت راهنماييت.
نظر بقيه دوستان هم همينه؟
شما خودت چي داري؟
شنيدم شاتل بعضا با همين 128 تا 50 كيلو دانلود هم ميده.
يه سوالي صبا نت اينترنت شبانه رايگانش 1 ساعت به 1 ساعت يك dc ميده كه يكي نذاره دانلود و بره بخوابه.
مي خواستم ببينم اين 2 شركت هم اين مسخره بازيا را دارند يا نه؟
اولا که ما دانلود میذاریم و میخوابیم 1000 بار هم dc بده من دانلودهام ادامه پیدا میکنه:31:نقل قول:
ثانیا نخیر من پرسیدم گفتند که پیشگامان و شاتل از این مسخره بازیا ندارند
اولا درود بر تونقل قول:
اكو 512
بله فعلا اكو 128 با اكو512 يكي شده
اونم نميدونم ولي تازگيا سرعت صبانت تو اصفهان رفته بالا
موفق باشيد
کسی اینجا پیشگامان نداره بگه سرعت و خدمات پیشگامان چطوریه؟
من سرویس 2048 دارم.ازش راضی هستم.اوایل سرعت شبانه پایین بود ولی حالا عالی شده.نقل قول:
به قیمتش هم می ارزه.
ولی به نظر من اگر میخواهی 128 بگیری از شاتل بگیر.واگر بالاتر خواستی از پیشگامان.
کسانی که ازنداگستر سرویس دارن سرعت شبانه و مرکز مخابراتیشونو بگن لطفا
من یه مشکل عجیب برام پیش اومده اونم اینکه وقتی با idm شبانه دانلود می کنم سرعتم روی 10 تا 20 ولی با تورنت سرعتم تا 50-60 میرسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تعداد کانکشن ها را تو idm بگذار رو 16 تا شاید بهتر شد:46:نقل قول:
سلام
اين اينترنت شماره 565 درست شد يا نه
dlc بود
dlc ها رو میگن دارن میدننقل قول:
یه شرکتی به اسم 311 انگار مناقصه اش رو برده این شماره ش زنگ بزن بپرس در ضمن این نه پسر خاله ام هست نه نفعی به من می رسونه فقط شنیدم از استادمون گفتم کمکی کرده باشم همین2311311
سلام
من شاتل اکو 512 دارم ولی بشدت ناراضیم مخصوصا شبا حتی سایتم به بد بختی باز میکنه زنگم زدم میگن از مخابراته در ضمن من از مخابرات چمران ساپورت میشم کسی چمران از شاتل این مشکلو داره ؟
ممنون
با سلام خدمت دوستان
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم ولی در مورد مودم شک دارم که چی بگیرم.
شنیدم 8811 tplink خوبه و ارزونه ولی زنگ زدم شاتل گفتن که این مودم فقط یک سال گارانتی داره وبعد از یک سال هم قطعی داره و خراب میشه.
بعدشم گفتن مودمی که خودمون داریم زاکسل هست که گارانتیش بیشتره و خراب هم نمیشه قیمتشم 59000 هست که تقریبا دو برابر 8811 میشه.
ولی من یه مودم تو همین قیمت 35_30 میخوام که کارش خوب باشه و بعدها اذیت نکنه.
ممنون میشم یه راهنمایی بکنین
اولا بگم منم مي خواستم از شاتل بگيرم ولي 2 هفته منو الاف كرد 3 بار مشخصات از من گرفت و دفعه بعد كه زنگميزدم مي گفت درخواستتون ثبت نشده.نقل قول:
1 بار هم وعده گذاشت كه قرارداد را بياره كه نياورد منم گفتم اين كه اين اول هنوز پول نگرفته اين جوريه وقتي پول را بهش دادم ديگه جوابمون را هم نميده.
درضمن من مي خواستم مودم linksys بگيرم كه گفت ما پشتيباني نمي كنيم.
من هم عطاش را به لقاش بخشيدم و رفتم از فاروس پيشگامان گرفتم.
درضمن طبق تحقيقات من حرفه اي ترين مودم الان تو بازار مارك linksys هست.
من وايرلس دارشو 70 تومن سفارش دادم امروز فردا به دستم مي رسه.
شما هم هر ماركي مي خواي بگير بگير فقط توصيه مي كنم از خود شاتل نگير چون حداقل 10 تومن ارزون تر تو بازار مي توني همون مارك و مدل را گير بياري.
برا تحقيق در مورد مودم هم به اين تاپيك برو:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=273233
از دوستان هرکس رفته از مخابرات خرازی ADSL گرفته اینجا بگه آیا سرعت سرویسش خوبه یا نه؟
من تازه درخواست دادم تا چند روزه دیگه واسم فعال میکنن.
خطم DLC بود. اگه بدونین چند سال دنبال ADSL این خط بودم !