جدی میگی؟؟؟نقل قول:
آقا من برم خودمو پرت کنم ببینیم چی میشه.....
Printable View
جدی میگی؟؟؟نقل قول:
آقا من برم خودمو پرت کنم ببینیم چی میشه.....
............................... یز خاصی نمیشه الکا میاد و تو رو نجات میده..........بعد هم بایدبا اون زنه مبارزه کنینقل قول:
سلام
تو اون قسمتی که زنه الیکا رو چند تا می کنه چه کار باید کرد؟ :blush:
باید خودتون رو پرت کنین پایین. تا الیکا بیاد نجاتتون بده و معلوم بشه.نقل قول:
آقا من آخر بازي وقتي اليكا ميميره مي رم سر سخره ها و درختها رو قطع مي كنم ولي وقتي بر ميگردم به كاخ هيچ راهي به غير از قطع كردن درخت مقدس ندارم. بعدشم كه اهرمين حمله مي كنه و...
راه ديگه اي براي پايان هست؟ يا پايان بازي اينجوريه؟ :blush:
دوست من پایان بازی همینه...تا دنبالش بیاد ببینیم جریان چی بوده...:21:نقل قول:
اهريمن كه مي خور شون :31:نقل قول:
باباهه درخت و قطع كرد اين همه بد بي راه بهش گفتن :41: حالا اين آقا بعد از اين همه ماجرا.... :13:
خون پرنش رنگين تر از باباي اليكا بوده؟ ها؟
ممنون رفيق :10:
شاید باشه از کجا معلوم ؟؟؟؟ :دی
دوستان، من به یه مشکلی در بازی بر خوردم.
نمیدونم نسخه ی ناکامل بازی به دستم ریسده یا مشکل دیگه اییه ولی در هر صورت داستان از این قراره که 3 سرزمین اول رو کامل کردم و فقط سرزمین چهارم که قلمرو شکارچی هست، اولین بار که میکشمش، دیگه جایی برای رفتن نیست و محوطه ی بازی به یه جایی که میرسی تموم میشه و دیگه جایی نیست که بری. لودینگ ها هم در این سرزمین گیر میکنند و نمیتوانم به سرزمین های دیگر بروم. یعنی عملا غیر از یک مرحله از غول چهارم، بازی بسته میشه.
میخواستم ببینم آیا پچی یا چیز دیگری هست که این مشکلو حل کنه و اینکه از دوستان تا به حال کسی این مشکل رو داشته.
منتظرم...
ممنون.
میشه یه عکس بذارید؟؟؟درست نفهمیدم کجایی...نقل قول:
کلا 4 سرزمین داره. من در سرزمین اولی از سمت چپ یا چهارمی از راست که نیروی زرد داره هستم.نقل قول:
دوست من بخاطر این گفتم عکس بذار که شاید دقیق تر بتونم کمک کنم...نقل قول:
فکر میکنم راهتون از یه جایی باشه که باید بپرید و لبه رو بگیرید و برید اون طرفش....بازم میگم عکس بذارید شاید بهتر باشه....اگه نتونستم کمکی کنم معذرت میخوام....
اگرم بلد نیستین غکس بگیرید بگین:10::8:
سلام دوست من.نقل قول:
نه مسئله عکس نیست.
کلا میخوام بدونم تو این بازی جایی هست که روبه روش دیگه محیطی نباشه؟
یعنی دیوار ها تا یه جایی برن و یهو تموم شن؟
من که تمامی مراحلش رو غیر از این 5 تا رفتم و به چنین چیزی بر نخوردم.
در ضمن چون بازی در این سرزمین گیر میکنه، فکر میکنم که بازیم ناقصه.
ممکنه اشکال داشته باشه بازیت....نقل قول:
من ندیدم جایی اینجوری باشه:5:البته ممکنه جلوت پرتگاه باشه...
معذرت که نتونستم کمک کنم:11:
کسی اینجا راهنمای گرفتن همه تروپی های بازی رو نداشت؟!
سلام من نمي تونم از مرحله اول بعد از سيوكردن عبور كنم لطفا راهنماييم كنيد شاهزاده ايراني 2
راستي گفته كليك راستو بزن تا توني روي ديوار راهبري
آره من دیدم یک همچین مشکلیو تویه نسخه ی ps2 همین باری البته اونجا یک دیوار بود که باید ازش رد میشدی و نمیشد(بازی کامل نبود)نقل قول:
سلام دوست من.
نه مسئله عکس نیست.
کلا میخوام بدونم تو این بازی جایی هست که روبه روش دیگه محیطی نباشه؟
یعنی دیوار ها تا یه جایی برن و یهو تموم شن؟
من که تمامی مراحلش رو غیر از این 5 تا رفتم و به چنین چیزی بر نخوردم.
در ضمن چون بازی در این سرزمین گیر میکنه، فکر میکنم که بازیم ناقصه.
البته تابحال نشنیدم واسه ی pc کامل نباشه ولی با توصیفات شما احتمالش زیاده که بازیتون خراب باشه...(البته مشکلم تویه پرنس 2 بودش)
خوب شما اول بپر بالای دیوار سمت راستت و لبشو بگیر برو...بعدم وقتی میخوای روی دیوار راه بری بپر به سمت دیوار و کلید چپ موسو(مال من همون بود)نگه دار و برو اونور ...نقل قول:
سلام من نمي تونم از مرحله اول بعد از سيوكردن عبور كنم لطفا راهنماييم كنيد شاهزاده ايراني 2
راستي گفته كليك راستو بزن تا توني روي ديوار راهبري
سلام من امروز بازیو تموم کردم به جز اخرش کلا خیلی مسخره شده بود:2: . پرنس 3 و 2 عالی بودددددددددددددددددد ! کسی نمیدونه پرنس 5 کی میاد؟اصلا میسازنش؟
بله اين بازي كه{ شن هاي فراموش شده} نام دارد ماه مي 2010 براي كنسول هاي خانگي و pc منتشر خواهد شدنقل قول:
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازي ارزش خريدن رو داره ؟
راستش من که خوشم نیومد :41:.نسخه های قبلیش خیلی بهتر بودند:20:نقل قول:
یه کم مسخرره شده.یه کم که نه خیلی:2:
حرفهای aha2012 عزیز کاملا تائید میشه در اصل بازی نسبت به نسخه های قبلی یه گند اساسی زده هم از نظر گیم پلی(به قول نوید همش جنگل کاریه...احتمالا به سفارش گروه سبز[طرفداران زمین پاک نه اون سبز خودمون:31:]ساخته شده:31::31:)وهم به نظر من از لحاظ گرافیک چون مثلا اومدن موتور dunia رو دستکاری کردند تا یه گرافیک جدید از بازی ارائه بدند شده در حد کارتونهای انیمیشن 20 سال پیش با یک فریمی که فکر کنم توی AC2 بهتر بتونید بگیرید:2:نقل قول:
ولی کلا میخواستم بگم اگه دنبال یه بازی اکشن خونبار(مثل سری قبل)هستید نرید دنبالش ولی اگه کلا طرفدار این حرکات جنگولک بازی prince:31:هستید ممکنه بهتون حال بده!!
حالا خود دانید:14:
من که با این بازی حال کردم از گرافیک جدید و دوست داشتنیش گرفته تا مبارزات با غولآخر ها و کمبوهای مشترک
شاهزاده و الیکا و از در دیوار بالا رفتنش هم یه سبک خاصی هست در کل به امتحانش میرزه این بازی رو بگیرید!
من بعضی مواقع دلم می خواست بمیرم. ..از بس که دست شاهزاده رو می گرفت نجات میداد
خودمو می نداختم داخل دره تا شاید فرجی بشه ولی نه ...ادامه داشت
البرز جون خوب هر کس سلیقه ای داره که به قول خودت محترمه :31:من فقط با نسخه های قبلی مقایسه_ش کردم و سعی کردم یه توضیح کلی و منصفانه درباره بازی داشته باشم(ولی مثل اینکه یه کم تند رفتم:31::whistle:)نقل قول:
من که چیزی نگفتم داشی منم نظرمو گفتم!
شاید خیلی از شما ها این موضوع رو بدونید و شاید بعضی هاتون هم مثل من که الان فقط 8 تا فورتایل گراند مونده تا بازی تموم شه فهمیده باشید که الکا پارسی حرف میزنه .
مثل :
راه را نشان بده
تو را ستایش میکنم
فاش کن
و ...
البته این نکته زیاد مهمی نیست ، ولی واقعا باعث تاسفه که بازی که از روی اسطوره های ایرانی ساخته شده و حتی اسمش هم شاهزاده ایرانی هستش به دلیل رعایت نشدن کپی رایت و تحریم و هزار تا سیاست اشتباه دیگه از طرف دولت و حکومت باید به زبان عربی هم در بازار موجود باشه ولی به زبان پارسی نباشه .
شرم آوره :41:
این فارسی حرف زدن الیکا هم ماجراییه!
من یه نفرو می شناسم که به همین دلیل بازی رو گرفته بود!!!
عجبا یعنی این قدر یه لهجه افغانی جذابیت داره؟:دی
لهجش افغانی نیست ، تابیله که یه آنگلیسی زبان داره سعی میکنه فارسی حرف بزنه .نقل قول:
راهنمایی رو میگه رانمایی
خوب تموم شد ! چه قدر هم بد تموم شد .
اول اینکه من هر 1001 لایت سید رو جمع کردم چرا فقط یه دونه اسکین باز کرد ؟
دوم اینکه میدونستید پرودیوسر بازی اسمش : بنجامین حدادی هستش ؟ و اسم کسی که پیشنهاد فارسی حرف زدن الیکا رو داده آنا سیبایی . ولی نمیدونم چرا یه ایرانی جاش حرف نزده !
اگه بازی رو با پیدا کردن تمامی تمامی Light Seed ها تموم کنین دو اسکین Prototype برای Prince و Elika بایستی باز بشه. اینکه میگین یه اسکین باز شده جای تعجب داره!نقل قول:
اگه بازی رو بدون کامل پیدا کردن تمامی Light Seed ها تموم کنین اسکین Jade (بازی Beyond Good and Evil) فقط باز میشه.
برای باز کردن سه تا از اسکین ها, باید کد در بخش Skin Manager وارد بشه:
- اسکین Altair (بازی Assassin's Creed): کد 13372805
- دو اسکین Prince و Farah (بازی Prince of Persia: The Sands of Time): کد 525858542
حالا خوبه لهجه یه خانم انگلیسی زیان که اولین بارشه فارسی حرف می زد شبیه افغانیه بود شماها را بگو که وقتی می خواهید انگلیسی صحبت کنید به چه لهجه ای حرف می زنید....نقل قول:
نه هر 1001 رو گرفتم ولی باز نکرد :41: آخریش توی خود معبد بودش توی هر مرحله هم 45 تا رو گرفتم باس ها هم که هر کدوم 25 تا میداد . حتی آشیومنت 1001 رو هم باز کرد ولی اسکین رو نهنقل قول:
کد دوم رو میدونستم ولی اولی رو نه ، البته دیگه اجازه وارد کردن کد بهم نمیده چرا ؟ یعنی یکی از دو تا کد رو میشه وارد کرد ؟
هر دو تا کد رو میشه داد. محدودیت یک کد دادن در کار نیست.نقل قول:
تا به حال اشکالاتی که عنوان کردین رو شخصا ندیده بودم! صحبت هم نشده بود.
اِ ، پس چرا الن من هر چی Y رو میزنم اون صفحه هه که واسه کد میومد نمیاد :41:نقل قول:
نکنه نسخه ای که من دارم اینطوریه ؟
لهجه عالیه آمریکایی ... کله پوکه آریایی ؟! :31:نقل قول:
دوستان اطلاع داريد فيلم اين بازي اخيرا ساخته شده ؟!!!!!
بسرچيد و خودتون ببينيد .:8:
اخیرا ساخته شده یا قراره ساخته شه؟
آخه اسمش تو لیست پر طرفدارترین فیلمهای در دست ساخت 2010 دیدم.
نقل قول:این اطلاعات فیلمش هست::46:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4024090&postcount=4463
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4375281&postcount=5281
سری Sands of time با نام Forgotten Sands داره بر میگرده و یه شاهکاره ، به به به :
کد:http://prince-of-persia.us.ubi.com/
امیدوارم این بار زبان فارسی جایی داشته باشد در این بازی خفن و پفن دنیا و سال و روزگار و ...کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/princeofpersiatheforgottensands/index.html