لطفآ بهترین تنطیمات مک فی اینترنت سکیوریتی را اگر از دوستان کسی داشته باشد بگذارد. ممنون
Printable View
لطفآ بهترین تنطیمات مک فی اینترنت سکیوریتی را اگر از دوستان کسی داشته باشد بگذارد. ممنون
در مورد پست من دوستان اطلاعي ندارند؟نقل قول:
لطفا راهنمايي كنيد
از دوست عزيز Mobin كه لينكهاي دانلود رو گذاشتند تقاضاي راهنمايي درام
با تشكر
www . p30 download . comنقل قول:
new update:
5397
size: 77mb
دانلود از سايت مك افي با قابليت رسيوم
کد:http://download.nai.com/products/licensed/superdat/english/intel/sdat5397.exe
آن آپدیت در مورد Mcafee Enterprise 8.0 i بود چون فایلهایی که دانلود کردید برای این ورژن می باشدنقل قول:
فایلهای آپدیت برای نسخه Mcafee Enterprise 8.5 i بصورت زیپ شده بنام avvdat-xxxx ( بجای xxxx شماره ورژن نوشته میشود)
ارائه میشوند و فایل آپدیت آن بگونه زیر نامگذاری شده اند
avvclean.dat
avvnames.dat
avvscan.dat
پس آپدیت هایی که دریافت کردید برای نسخه شما نیست
البته هر گاه اپدیت های نسخه 8.5 را دریافت کردید ، اینگونه عمل کنید
آپدیت دستی Mcafee Enterprise 8.5 i
روش اول - با استفاده از Safe Mode
1- وارد Safe Mode شوید
2- فایلهای avvclean.dat ، avvnames.dat ، avvscan.dat را به مسیر زیر منتقل کنید
C:\Program Files\Common Files\McAfee\Engine
3- ریست کرده و در محیط ویندوز چک کنید که مک آفی آپدیت شده یا نه
Start --> Programs --> VirusScan Console --> Help --> About
روش دوم - بدون نیاز به Safe Mode
1- در مسیر زیر بر روی Access Protection دبل کلیک کرده و گزینه Prevent McAfee services from being stopped را غیرفعال کنید
Start --> Programs --> VirusScan Console
2- از Start وارد Run شده و عبارت services.msc را تایپ کرده ، Enter بزنید
حا با کلیک راست بر روی سرویس های زیر و انتخاب گزینه Stop ، سرویس های مزبور رو غیرفعال کنید
McAfee McShield
McAfee Framework
3- فایلهای avvclean.dat ، avvnames.dat ، avvscan.dat را به مسیر زیر منتقل کنید
C:\Program Files\Common Files\McAfee\Engine
4-در مسیر زیر از انتقال صحیح آپدیت ها مطمئن شوید
Start --> Programs --> VirusScan Console --> Help --> About
5- در آخر مسیر 2 و 1 را به برعکس انجام بدید
یعنی ابتدا همانند مسیر 2 ، سرویسهای مک آفی را Start کنید
و سپس همانند مسیر 1 گزینه Prevent McAfee services from being stopped را فعال کنید
فکر نمی کردم کسی از محصول اینترنت سکیوریتی مک آفی استفاده کنهنقل قول:
چون اینترنت سکیوریتی از دو رکن اساسی تشکیل شده
1- آنتی ویروس : آنتی ویروس مک آفی متاسفانه در این سالها پس رفت بسیار بدی داشته
تهدیداتی که برای آنتی ویروس های دیگه مهم نیست ، مک آفی را کاملا به چالش می کشند
اصولا یکی از مهمترین مزیت های مک آفی در سالهای دور ، قدرت آن در شناسایی ویروس های جدید بود
اما متاسفانه در حال حاضر هوش مصنوعی آن در برابر ویروسهای جدید خوب عمل نمیکنه
2- فایروال : فایروال یا دیواره آتش کار مقابله با هکرها و جاسوسها را به عهد دارد
فایروال مک آفی از بدو ورود بسیار ضعیف بود و حتی جدیدترین نسخه ان ، هم چنان ضعیف عمل میکند
اصولا فایروال اینترنت سکیوریتی ها ضعیف از کار در آمده ( منهای کسپرسکی و نورتون )
با توجه به گفته های بالا فلسفه استفاده از محصوال اینترنت سکیوریتی مک آفی به زیر سوال میره
چون در هر دو رکن اساسی ضعیف عمل میکنه
البته كساني كه اينترنت Adsl دارن ميتونند با راست كليك روي آيكن مك آفي در كنار ساعت ويندوز و زدن گزينه آپديت نرم افزار رو بصورت انلاين آپديت كنند !
خب این فایلها چند مگ هستند؟خودم هم می دونم که این فایل رو چقدر باید بگذاری تا کامل با دایل آپ دانلود بشه!ولی حداقل برای نصب و اجرا راحت تره و نیازی به راهنمایی و کمک نداره.:11:نقل قول:
من Mcafee Enterprise 8.5 i رو نصب کردم رو کامپیوترم ....
حالا وقتی تو tray هست ، گزینه ای به نام exit نداره .... چه جوری میشه ازش exit کرد ؟؟؟
با تسک منیجر هم نمیشه ... access is denied میده ....
راهی هست ؟؟؟؟ چون یه برنامه میخوام اجرا کنم ..... حتما باید anti virus یا firewall خاموش باشه ....
نقل قول:
من هم همين مشكل رو دارم
راهنمايي لطفا
نقل قول:1- بر روی آیکن Mcafee Enterprise کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شویدنقل قول:
2- بر روی Access Protection رفته و با استفاده از کلید Stop ، گارد محافظتی را غیرفعال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- حال مجددا بر روی آیکن مک آفی کلیک راست کرده و گزینه Disable On-Access Scan را انتخاب کنید
4- خب گارد کاملا غیرفعال شده و دیگر مک آفی مزاحمتی برای کار شما ندارد و دیگر نیازی به طی این مرحله نیست
با این اوصاف اگر میخواهید رم خود را از پروسه های مک آفی خالی کنید ، تمامی پروسه های مک آفی را در تسک منجر غیرفعال کنید
پروسه های shstat و vstskmgr و mcshield از جمله پروسه های مک آفی به حساب می آیند
البته پروسه های دیگری هم وجود داره که چندان به خاطرم نمونده
شما میتوانید با استفاده از برنامه هایی نظیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تمام پروسه های هر برنامه رو مشاهده کنید
من خواستم بسته ی امنیتی McAfee_VirusScan_Enterprise_8.5i رو در ویستا 32 بیتی نصب کنم. همه چیزهاش رو نصب کردم اما Desktop Firewall 8.5 کار نمیکنه. البته کامل نصب شد و هیچ ارور خاصی هم نداد ولی الآن که روش کلیک می کنم این ارور رو میده.این هم بگم که فقط فایروال کار نمیکنه و آنتی ویروس و.. به خوبی کار می کنند!
حالا اگه میشه در مورد این ارور کمک کنین که چیکارش کنم؟راستش نمی دونم باید موارد خواسته شده رو از کجا و چطوری غیر فعال کنم! شاید از طریق msconfig اما چطوری؟
ترجمه ی ارور:
----------------------------
1- اگه از ترمینال سوییچ استفاده میکنی، وارد اون شو، اما بدون ریموت کانکشن
2- اگر از فست یوزر سوییچینگ استفاده می کنی، اون رو غیر فعال کن.
بعد از اون میتونی تنظیمات این برنامه رو انجام بدی.
---------------------------
یعنی کسی در ویستا McAfee FireWall 8.5 نصب نکرده؟!
سلام این هم کرک سیکورتی مکفا
پچ ایجاستکد:http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=307158&lc=1033&partner=McAfee&type=TS&ia=1
کد:http://download.mcafee.com/products/licensed/cust_support_patches/McApBHO.exe
از 2008 است کرک
کد:http://download.mcafee.com/products/licensed/cust_support_patches/McApBHO.exe
new update:
5401
size: 78.5 mb
دانلود از سايت مك افي با قابليت رسيوم
کد:http://download.nai.com/products/licensed/superdat/english/intel/sdat5401.exe
من نیز همین مشکل را دارم ولی مال من مک فی سکیوریتی سنتر ورزن 9 می باشد.(mcafee security center ver 9) و نمیدانم چطور آنرا غیر فعال نموده تا بتوانم برنامه ای را که میخواهم اینستال نمایم چون آنرا تروچان تشخیص میدهد که نیست.نقل قول:
شما برای نصب برنامه ای که توسط مک آفی تروجان شناسایی شده ، باید بخش Virusscan را غیرفعال کنیدنقل قول:
برای این کار ، در پنجره اصلی برنامه به بخش Virusscan رفته و در بالای صفحه (همانند تصویر) بر روی Click here کلیک کنید
من قبلا یه مدتی همین mcafee security center ver 9 رو نصب کرده بودم .به نظر خوشدست و جمع و جوره اما بزرگترین و مهم تریم مشکلش اینه که آپدیت نمیشه(شایدم من نتونستم!). به نظر من McAfee_VirusScan_Enterprise رو به همراه Mcafee FireWall 8.5 نصب کن که جفتشون کرک هم نیاز ندارن و به راحتی آپدیت میشن، به همین راحتی به همین خوشمزگی!!نقل قول:
-------------------------------------
mobin جان شما به جای اینکه هر بار لینک جدید بذاری یه بار کد زیر رو بذار. بهتر نیست:
کد:http://www.mcafee.com/apps/downloads/security_updates/superdat.asp?region=us&segment=enterprise
من از McAfee VirusScan Enterprise + AntiSpyware 8.5i Patch6 استفاده ميكنم و ورژن آپديت هم 5363 هست و اينترنتم هم ديال آپ هست و نميتونم مرتب آپديت كنم و از طرفي فايل آپديتش را كه امروز ديدم ورژن sdat5402.exe هست كه حجمش حدود 78 مگ هست و هر چي ورژن اون جديدتر ميشه حجمش زيادتر ميشه و اين خيلي بده تو 2 ماه 25 مگ حجمش زيادتر شده ميخواستم ببينم من براي اينكه بتونم اين آنتي ويروس را آپديت كنم بايد هر دفعه اين فايل را كه سايزش مرتب بيشتر ميشه را دانلود كنم . يه فايلي نيست كه من آپديتهاي متلا 5363 به بعد را دانلود كنم كه حجمش كمتر باشه .
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد كه براي اين ورژن من كدوم فايل را بايد دانلود كنم . حتما بايد هر دفعه براي آپديت همون فايل SuperDAT را به طور كامل دانلود كنم ؟
فکر نمی کنم بشه حالا باز دوستان دیگه هستن نظر میدن. الآن McAfee VirusScan Enterprise8.7 i + AntiSpyware 8.7 i هم اومده . من هر دو ماه در میون میرم از دانشگاه یا کافی نت آپدیت رو دانلود می کنمنقل قول:
همون طور که میدونید این نرم افزار برای تغییر دادن آی پی هست و من وقتی میخوام اونو دانلود کنم مکافی ارور میده و میگه تروجانه و خود بخود پاکش میکنه . حالا میخواستم بدونم واقعا تروجان هست و اگه نیست چکار کنم گیر بهش نده
نقل قول:نحوه وارد کردن فایل یا پوشه به لیست سفید McAfee VirusScan Enterprise
1- ابتدا گارد مک آفی را خاموش کنید... در پست زیر توضیح داده شده ( فقط مرحله 4 رو انجام ندید)
2 - بر روی آیکن مک آفی در تسکبار ، کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شوید
3- بر روی On-Access Scanner کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید
4- در بخش All Processes به سربرگ Detection رفته و بر روی ...Exclusions کلیک کنید
5- با استفاده از کلید Browse آدرس فایل مدنظر خود را وارد کرده و OK کنید
توجه : با این کار ، گارد فعال مک آفی دیگر کاری به برنامه یا فایل مزبور ندارد
اما وقتی سیستم را اسکن می کنید توسط گارد اسکن مک آفی حذف میشود
که برای جلوگیری از این امر باید آن فایل یا پوشه را به گارد On-Demand مک آفی معرفی کنید ... برای این کار
1- بر روی آیکن مک آفی در تسکبار ، کلیک راست کرده و وارد VirusScan Console شوید
2-بر روی Full Scan کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید
3- به سربرگ Detection رفته و بر روی ...Exclusions کلیک کنید
4- با استفاده از کلید Browse آدرس فایل مدنظر خود را وارد کرده و OK کنید
قبلا هم گفتم ميتوني با راست كليك روي آيكون نرم افزار و كليك روي گزينه اپديت هر روز اونو آپديت كنينقل قول:
كار يكه من و يكي از دوستان انجام ميديم
من نمیتونم دانلود کنم این انتی ویروسو
روی دستگاهم هیچ انتی ویروسی نصب نیست اما الان میخوام نصب کنم راهنمایی لطفا
لينك كار نميكنهنقل قول:
5403
size : 79 mb
لينك دانلود امتحان شده !کد:http://download.nai.com/products/licensed/superdat/english/intel/sdat5403.exe
خب با آمدن فایل جدید ، قدیمی ها از سرور خارج میشوندنقل قول:
در حال حاضر مک آفی فایل sdat5403 را بر روی سرور خود برای آپدیت کامل تا تاریخ 2008/10/10 گذاشته
دریافت آخرین آپدیت های McAfee VirusScan Enterprise بطور کامل
1- وارد قسمت زیر در سایت مک آفی شوید
2- سایت مک آفی از شما برای ورود به بخش آپدیت ها تقاضای پذیرفتن کوکی های آن را دارد که گزینه I Agree را بزنید
3- برای دریافت آپدیت ها به بخش SuperDATs ( برای محصولات جدید ) و DATs ( برای محصولات قدیمی ) مراجعه کنید
بر روی فایل اجرایی آپدیت ، کلیک کنید تا دانلود شروع شود
نقل قول:
ایول بابا این شد یه چیزی اما هنوز کسی جواب منو نداد
من روی دستگاههم انتی ندارم اینا رو نصب کنم حله دیگه؟!!
ورژن جدید Mcafee enteprise 8.7 برای دانلود :
این هم نسخه فایروال مک آفی Enteprise :کد:http://www.4shared.com/file/66549183/7c1277b4/mcafee_virusscan_enterprise_87_plus_modul.html
کد:http://www.4shared.com/account/file/66541997/a9c3fbbb/McAfee_Desktop_Firewall_85.html
برای دانلود کلیه محصولات مک آفی میتوانید به تاپیک زیر مراجعه کنیدنقل قول:
اگر هم قصد دانلود جدیدترین نسخه McAfee VirusScan Enterprise دارید به پست آخر تاپیک مزبور بروید
اگر هنوز در انتخاب آنتی ویروس مطمئن نیستید به تاپیک زیر مراجعه کنیدنقل قول:
و این نکته را مدنظر داشته باشید که McAfee آن نشاط و قدرت سابق رو نداره
دريافت اكانت معتبر يكساله محصول McAfee VirusScan Plus 2008
دوستان علاقمند به محصول McAfee VirusScan Plus 2008 ميتوانند با طي مراحل زير نسبت به دريافت اكانت يا License معتبر يكساله از سايت McAfee اقدام كنند.ذكر 2 نكته در اين خصوص ضروريست:
1-با IP ايران قادر به انجام مراحل و دريافت اكانت يكساله از MvAfee نخواهيد بود و طبيعتا كاربران ايراني بايد از برنامه هاي مخفي كننده IP واقعي استفاده كنند(به عات تحريم ايران توسط كمپاني McAfee).
2-اين محصول شامل VirusScan, Firewall and SiteAdvisor ميباشه.
مراحل انجام كار
1-ابتدا به آدرس زير برويد:
2-مطابق شكلهاي زير ابتدا تيك مقابل عبارت “I certify that I am a current employee of the Department of Defense” را بزنيد سپس از كركره بازشونده كنار عبارت Department كه دور آنرا خط كشيده ام يكي را به دلخواه انتخاب كنيد و در نهايت گزينه Sign-Up Now را بزنيد:کد:http://us.mcafee.com/en-us/affiliates/dod/landingpages/
3-كادرهاي مربوط به نام و نام خانوادگي و آدرس ايميل و پسورد كه بايد تركيبي از اعداد و حروف انگليسي باشد را پر كنيد و دكمه I Agree را بزنيد.
4-در صفحه جديد گزينه Go to My Account را انتخاب كنيد.
5-شما در اين مرحله با صفحه زير مواجه خواهيد شد كه بايد روي گزينه Download كليك كنيد:
6-در صفحه جديد روي گزينه I Agree كليك كنيد.
7-در صفحه جديد روي گزينه Download كليك كنيد تا فايل DMSetup.exe با حجم 1.16MB شروع به دانلود كنه.
8-فايل دانلود شده را اجرا و يكي از 2 گزينه Typical or Custom را انتخاب كنيد تا عمليات دانلود و نصب اتوماتيك McAfee شروع بشه.
كسانيكه از اين محصول استفاده ميكنند توجه داشته باشند كه اين محصول در حالت Idle يا بيكاري در ويندوز XP كه تازه نصب شده و برنامه اي هم روي آن نصب نشده چيزي در حدود 90MB و در هنگام اسكن نيز چيزي در حدود 140MB از منابع سيستم را به خودش اختصاص ميده كه واقعا رقم بالايي ميباشه و كندي محسوسي را بويژه در سيستمهاي ضعيف ايجاد ميكنه.
راه ساده و بی دردسر با لینک مستقیم:نقل قول:
کد:http://www.p30 download.com/archives/security/anti_virus/download_mcafee_virusscan_enterprise_full_patch_update/
فعلا که دارم ویندوز عوض میکنم
ببینم چی میشه
سپاس از همه شما دوستان
عليرغم اينكه آنتي ويروس و اسپايورم آپديت هست ، ديروز سيستم ويروسي شد با اين مشخصات :
- در كنار ساعت ويندوز نوشته شده :VIRUS ALERT
- روي صفحه دستكتاپ يه پوستر بزرگ نصب شد با مشخصات VIRUSREMOVER2008 البته اون رو حذف كردم
- كانكشن در سيستم تراي حذف شده از منوي استارت هم حذف شده
- كانكشن رو نميتونم ديس كانكت بشم چون در صفحه network connection ديس كانكت هست و مجبورم با خاموش كردن مودم دي سي بشم
- خلاصه بدجوري اعصابم بهم ريخته ؛ هل من ناصر ينصرني؟
لطفا نگين اين مشكل رو جاي ديگه مطرح كن ؛ چون آنتي ويروسم مك آفيه انتظار كمك دارم !
در ضمن نرم افزار antivirus 2009 رو دانلود و سيستم رو اسكن كردم كه 35 تا انواع اسپاي وير و تروجان و ... شناسايي كرد
ولي براي ريموو كردن اونها شماره سريال ميخواد كه تمام اين انجمن و سايتهاي ديگه رو زيرورو كردم پيدا نشد!
جالبه كه antispyware doctor رو هم نصب و آپديت كردم آلودگي رو گزارش نكرد!!!
اين هم نتيجه كار :
آخه من نگفته بودم زیاد روش حساب بازنکنید :13:نقل قول:
اما در مورد آلودگی شما به جاسوس VIRUSREMOVER2008
وقتی این برنامه رو بر روی سیستم نصب میکنید اقدام به دادن هشدار درمورد آلوده بودن سیستم میکند
و خواستار دانلود Remover برای این مخرب های خیالیست
سپس اقدام به دزدیدن اطلاعات و ورود تروجان های خطرناکتر به سیستم میکند
این نوع جاسوس اکثرا خود را در مسیر سایت های س - ک -س و یا شبکه های اشتراکی قرار میدهد
اما برای پاکسازی آن از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
پس از نصب برنامه را آپدیت کرده و بعد سیستم را اسکن کنید
( یادتان باشد ابتدا System Restore را غیرفعال کنید و اسکن در محیط Safe Mode صورت گیرد)
پس از حذف ویروس وارد رجیستری شده و تمام کلید های زیر را پاک کنید
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run\"VirusRemover2008" = "%ProgramFiles%\VirusRemover2008\VRM2008.exe"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"Acti vationCode" = "36"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"Cook ieParams" = "29"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"Infe ctionCount" = "4"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"Inst allDate" = "16"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"Last DetectTime" = "[RANDOM HEXIDECIMAL STRING]"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"Last ScanTime" = "[RANDOM HEXIDECIMAL STRING]"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"Tota lScanCount" = "4"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\VirusRemover2008\"Upda teEnabled" = "1"
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\{5222008A-DD62-49c7-A735-7BD18ECC7350}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\VirusRemover2008
آخه اومدی ابرو رو درست کنی زدی چشم رو کور کردی :24:نقل قول:
اینantivirus 2009 خودش اصلا جاسوس خطرناکیه و یه درجه از قبلی هم بالاتره
از همون روش بالا استفاده کن هر دو رو نابود میکنه
درضمن پست زیر هم برای پاک کردن کامل antivirus 2009 استفاده کن
استاد ممنون برنامه مالوير موقع نصب خطاي run-time ميده
برنامه اسپاي هانتر هم مشكل كرك داره كرك رو در پوشه برنامه كپي پيس ميكنم برنامه اجرا نميشه
كرك هاي مختلف دانلود كردم مثل همند
در ضمن چطور ميشه سيستم رستور رو غير فعال كرد؟ كليدهاي رجيستري چطور پاك ميشه؟
شما كه زحمت كشيدي اينها رو هم جواب بده!
کلا سیستمت مشکل پیدا کرده
برو ببین از محیط Safe Mode میتونی برنامه ها رو نصب و یا اجرا کنی ؟
(وگرنه که باید کلا دنبال یه آنتی ویروس دیگه بگردی)
برای غیرفعال کردن System Restore هم کافیه بر روی My Computer کلیک راست کرده و وارد Properies بشی
حال به سربرگ System Restore برو و گزینه Turn off System Restore on all Drives رو تیک دار کن و OK رو بزن
برای رفتن به رجیستری هم کافیه از منوی Start ویندوز وارد Run شده و عبارت Regedit را تایپ کرده Enter بزن
حال از منوی درختی دنبال آدرس هایی که دادم برو و موارد ذکر شده رو پاک کن
در ضمن چون موضوع زیاد کش دار شد بهتره در این تاپیک دیگه عنوان نشه
( قانونا نباید در این تاپیک پاسخی در این زمینه آلودگی سیستم ها داده بشه چون دراینصورت دیگه نمیشه بصورت منظم کار تفکیک مطالب رو پیگیری کرد )
البته ناگفته نمونه با همين مك آفي دوسه ماهيه دارم وبگردي ميكنم و تا حالا مشكلي نداشتم
حتي به چند تا از دوستان معرفي كردم راضي بودند .
و اما براي ختم كلام ؛ سوال آخر و يه درخواست
آيا با فرمت كردن ويندوز مشكل حله؟ (دو تا ويندوز دارم . ويندوز آلوده تو درايو D است ) ؟
ممكنه لطفا ادامه بحث رو در اين تاپيك پاسخگو باشيد ؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3080796#post3080796