کلاس که برگزار میشه.ولی سیستم نمره و درس خوندنش با دانشگاهای دیگه فرق میکنه .سخته.نقل قول:
به نظر من بهتره وقتتو صرف آزاد یا سراسری کنی.
Printable View
کلاس که برگزار میشه.ولی سیستم نمره و درس خوندنش با دانشگاهای دیگه فرق میکنه .سخته.نقل قول:
نقل قول:
محسن جان در کل اگه میتونی آزاد و سراسری بری فعلا دوره این پیام نور رو خط بکش
خودشون هم نمیدونن دارن چی کار مکینن کماکان
مرسینقل قول:
کلاس که برگزار میشه.ولی سیستم نمره و درس خوندنش با دانشگاهای دیگه فرق میکنه .سخته.
پس باید خیلی ضایع باشه
غیر انتفاعی چطوره؟
از پیام نور بهتره؟
والا دقیق نمیدونم ولی غیر انتفاعی هم مسنکه همون سراسریه فقط یه نمه پول میگیرن
باید خوب باشه
امروز زیرابتو پیش مسئولین پیام میزنم تا دیگه پیام نور عزیزتر از جانمان (قدس السره العالی) را به سخره نگیری :32:نقل قول:
کلا تو پیام نور خیلی باید درس بخونی..چون به جای یه جزوه باید یه کتاب رو کامل بخونی !! در عوض وقتی فارغ التحصیل شدی دیگه لازم نیست عین ما بری از اینور و اونور اطلاعات جمع کنی یا دوباره برای کلاسهای متفرقه هزینه کنی !!نقل قول:
در کل باید بین مدرک و سواد یکی رو انتخاب کنی !
اما بزرگترین مشکل آزاردهنده پیام نور اطلاع رسانی ضعیف و سیستم مبهمشه که البته این قضیه سال به سال داره کمرنگ میشه..بنده به شخصه هنوز به مشکلی بر نخوردم که سر در گم بشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز زیرابتو پیش مسئولین پیام میزنم تا دیگه پیام نور عزیزتر از جانمان (قدس السره العالی) را به سخره نگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا شیخ ما را عقو بنما همی و از خون ما بگزر!×!
من بی گناهم همی! پاپوشی در حده جورابی بیش نبوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این آیکونا رو از کجا میاری من موندم :laughing:نقل قول:
ولی هنوز به طور کامل از تصمیم منصرف نشدما دارم روش فکر میکنم :29:
برار چه کنیم دیگه ما اونیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه شما منصرف شدی و به روی خودت نمیاری! من میدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بگزریم
مسئول این بخش با من بده الان این پست هام رو پاک میکنه اسمایلی هام میمونن رو زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که نامی از مشروط نزده و فقط نوشته ازاد از طریق کنکور و دارای معافیت تحصیلی از میانگین یا درس صحبتی نیستنقل قول:
مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي: دانشگاه پيامنور امسال در مقطع دكترا به صورت فراگير دانشجو نميپذيرد
مدير كل دفتر گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با رد پذيرش دانشجوي دكتري به صورت فراگير در سال جاري در دانشگاه پيام نور، اعلام كرد: دانشگاه پيامنور امسال به هيچ وجه در مقطع دكتري به صورت فراگير پذيرش دانشجو نميكند.
دكتر برزويي در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: پذيرش دانشجوي دكتري در دانشگاه پيام نور در سال جاري همانند ساير دانشگاهها و از طريق آزمون تخصصي انجام ميشود.
گفتني است، ثبتنام دوره دكتراي تخصصي دانشگاه پيامنور در اواخر ارديبهشت ماه انجام ميشود.
قائم مقام دانشگاه پيام نور: آزمون دورههاي فراگير 25 مرداد برگزار ميشود ثبتنام دوره دكتري دانشگاه از اواخر خرداد آغاز ميشود
آزمون دورههاي فراگير مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نور 25 مرداد ماه برگزار ميشود.
دكتر ابوالحسني، قائم مقام رييس دانشگاه پيام نور در گفتوگو با خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين خبر، افزود: در دورههاي فراگير دانشگاه حدود 200 هزار نفر در مقطع كارشناسي و 100 هزار نفر نيز در مقطع كارشناسي ارشد ثبتنام كردهاند.
وي گفت: پذيرش دانشجو در دوره هاي فراگير بر اساس كسب حد نصاب است.
وي در ادامه اظهار كرد: ثبتنام دوره دكتراي تخصصي دانشگاه پيام نور از اواخر ارديبهشت ماه آغاز ميشود.
دكتر ابوالحسني همچنين تعداد اعضاي هيات علمي دانشگاه را 3500 نفر بيان كرد و گفت: اين تعداد تا پايان ترم جاري به چهار هزار نفر افزايش مييابد و بر اين اساس دانشگاه به استاندارد جهاني يك به 250 ميرسد.
قائم مقام دانشگاه پيام نور در خاتمه با اشاره به «سال نوآوري و شكوفايي»، گفت: به اين مناسبت دانشگاه در نيمه دوم سال همايش علمي و تخصصي در زمينه مباحث آموزشي و پژوهشي برگزار ميكند.
انتهاي پيام
زمانی که فراگر قبول شدین و در سایت سازمان سنجش نتیجه رو نگاه کردی قبول کامل بودین یا مشروط؟نقل قول:
مشروط
5 تا درسم مونده هنوز هیچ کدوم رو پاس نکردم والان دومین بار که ثبت نام کردم
از اون بچه درس خونام
اگر درست متوجه شده باشم شما الان فراگیر هستید پس واحدهای دانشپذیری را باید پاس کنید تا تبدیل وضعیت به دانشجو شوید.
اگر پس از امتحانات ( که معمولا 15 واحد ارائه می شود) معدل شما کمتر از 12 شود، مشروط هستید.و درسی را که در آن نمره ی زیر 10 گرفتید به شما ارائه می شود - حتی امکان دارد همه درسها را پاس کنید اما در دو درس که فرضا 4 واحدی و 3 واحدی هستند - هر دو را 10 بگیرید و مشروط شوید در چنین شرایطی کارشناس مربوطه درس 4 واحدی را به شما مجددا ارائه می کند تا شانس بیشتری برای بالا بردن معدل داشته باشید. علاوه بر قبولی در این درس باید حتما نمره ای بگیرید که معدلتان را 12 یا بالاتر آن کند تا بتوانید تبدیل وضعیت شوید.
يك سوال :نقل قول:
حالا اگه نشد و يك يا دو درس موند دروس ترم دوم ارائه ميشه يا نه براي ترم بعد فقط همون دروسي كه افتاديم ارائه ميشه ؟
الان بالاخره من اگر 1 درس رو در این ترم رد بشم اخراجم یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
چنانچه از دوره ی دانش پذیری یک درس را افتاده باشید . در ترم دوم می توانید انتخاب واحد نمایید و باید درس افتاده را هم حتما بگیرد. چون واحدهای ترم دانشپذیری همه پیش نیاز درس های اصلی یا تخصصی گروه تحصیلی شما هستند. ضمنا چنانچه علاوه بر افتادن از درس ،مشروط( معدل زیر 12) هم باشید در ترم بعد فقط حداکثر 12 واحد می توانید بگیرد.
اگر 3 درس بیفتید که اخراج هستید و باید در دوره ی دانشپذیری آینده از صفر شروع کنید.
تا 3 سال پیش ، بدون هیچ توضیحی و بدون اینکه حتی نمرات فراگیرها را اعلام کنند .، اکثریت بچه ها را مشروط می کردند ، نه از کارنامه خبری بود نه از سایت اینتر نتی - خبر رسانی هم نمی کردند . اکثریت بندگان خدا بعد از کلی در به دری مردود و تعداد انگشت شماری را مشروط می کردند. مشروطی ها در ترم بعد فقط در س افتاده رو بدون برگزارشدن کلاس می گرفتند و آخر سر 100 % آنها مردود می شدند . پیام نور مدتها با این کار کلی پول به جیب زد . بعد از کلی اعتراض حالا یه کم انصاف پیدا کردند.
با سلام
من پشت کنکوری هستم و چون زیاد درس نخوندم احتمال زیاد امسال همین پیام نور گرگان قبول شم و چون میگن صنایع رشته ی خوبی هست احتمالا همین رو انتخاب کنم
چند تا سوال داشتم:
1-معمولا مهندسی صنایع پیام نور توی منطقه 3 چه رتبه ای میخواد؟
2-گرایش هایی مهندسی صنایع پیام نور گرگان داره چیه؟
3-شهریه ی هر ترم حدودا چقدره؟
و کلا هر چیزی که لازم هست من بدونم رو لطف کنید و بگید
ممنون
کسی نمونه سوالات ترم قبل رو داره تجمیع؟/؟؟؟؟؟؟؟
از 3 الی 10 خرداد جهت حذف اضطراری به سایت گلستان مراجعه کنید و سپس برای دریافت کارت ورود به جلسه امتحان گزارش 428 را تهیه نمایید.
من الله توفیق
تاریخ امتحانات پیام نور تغییر کرد یا نه
بقیه دانشگاهها که تغییر کردند به خاطر انتخابات
رئيس دانشگاه پيام نور گفت: زمان امتحانات دانشگاه پيام نور در روز انتخابات رياستجمهوري تغيير نميكند.
محمد حسيني با بيان اينكه امتحانات پايان نيمسال تحصيلي دانشگاه پيام نور به صورت كشوري و سراسري است، افزود: امتحانات دانشگاه پيام نور فقط در داخل كشور برگزار نميشود بلكه امتحانات پايان نيمسال تحصيلي در كشورهاي ديگر نيز برگزار ميشود. وي با اشاره به برگزاري ترم تابستان دانشگاه پيام نور پس از امتحانات پايان نيمسال تحصيلي جاري، گفت: هر گونه تغييري در زمان برگزاري آزمونهاي پايان نيمسال تحصيلي دانشگاه پيام نور مشكلات زيادي را براي اين دانشگاه به وجود ميآورد.
رئيس دانشگاه پيام نور درباره امتحانات پايان نيمسال تحصيلي اين دانشگاه، گفت: امتحانات پايان نيمسال تحصيلي دانشگاه پيام نور بسيار سخت است و دانشجويان اين دانشگاه بايد تمام موارد منابع آموزشي را به طور كامل بدانند در غير اين صورت نميتوانند در اين آزمونها نمره بياورند.
سلام
یه سری نمونه سوالات امتحانی ترم های گذشته برای بچه های باهال پیام نوری
سریع برید و دانلود کنید .
موفق باشید .کد:http://persiano.mihanblog.com/post/897
در محاسبه نمرات میان ترم دانشگاه پیام نور تغییرات اساسی صورت گرفته است
نمرات میان ترم از این پس بدون احتساب اینکه دانشجو حداقل ۵۰ درصد نمره پایانی را بگیرد برای او منظور خواهد شد. اگر دانشجو نمره میان ترم ۶ بگیرد و نمره پایانی او از ۱۴ نمره ۴ باشد دانشجو قبول تلقی می شود و این بدان معنی است که بدون در نظر گرفتن نمره پایانی میان ترم به دانشجو تعلق خواهد گرفت حضور دانشجويان دانشگاه پيام نور در كلاسهاي درس تأثير مثبت در آزمون پايان ترم آنها دارد و 6 نمره پايان ترم را به خود اختصاص ميدهد، اين 6 نمره بر اساس فعاليتهاي علمي و ارايه مقاله است. حضور دانشجويان دانشگاه پيام نور در كلاسهاي درس اجباري نيست دانشجويان پيام نور كه در كلاسهاي درس شركت ميكنند ميتوانند با آزمون ميان ترم و حضور فعال در كلاس درس تا 6 نمره پايان ترم خود را به دست آورند، هر استادي ميتواند با توجه به نوع مفاهيم آموزشي از دانشجويان كنفرانس يا پژوهش بخواهد كه با اين روند جنبه پژوهشي دانشجويان دانشگاه پيام نور نيز تقويت ميشود
اما سوال این است که چرا این تغییر دیر و بدون اطلاع عمومی اعمال شده است
تو رو خدا این خبر حقیقت داره؟نقل قول:
خوشبختانه این خبر درسته،فکر کنم این یکی از بهترین خبرهایی بود که میشد به ما دانشجویان پیام نور داد:31:نقل قول:
تو رو خدا این خبر حقیقت داره؟
من هیچوقت دروغ نمی گم:31:
خيلي خبر خوبي بود ...
من در حال حاضر دانشپذيرم ولي مونده بودم بعد از قبولي از ترم بعد چطور دروس رو پاس كنم .. اينجوري خيلي خوب شد و راحت ميشه خوند
ولی شنیدم فقط به امتحانهایی که استاد میان ترم گرفته تعلق میگیره
و ممکنه اصلا نهایی نشه این طرح
دانشگاه ما که اینو گفت
هنوز کاملا تایید نشده چون بخشنامه نشده به دانشگاه ها ولی مثل اینکه اصل کارش تموم شده.
خدا کنه هر چه زودتر اجرایی بشه.:42:
با تشکر از ninabina عزیز
اما دوستان این خبر که خبر جدیدی نبود و قبلا هم این قانون وجود داشت !!! قبلا هم دوستان گفته بودن و دانشگاه هم اعلام کرده بود که در صورتی که دانشجو تو کلاس حضورنداشته باشه، 6 نمره رو سیستم بر اساس فرمول : 1.4 * نمره برگه محاسبه میکنه و اگه حضور داشته باشه، استاد 6 نمره رو بر اساس فعالیت و یا میان ترم به مرکز اعلام میکنه و فرمول : 6 نمره + نمره برگه محاسبه میشه
این مطلب تو خبری که این دوستمون گذاشتن هم مشهوده :
نقل قول:
دوست عزیز قبلا وقتی این 6 نمره میتونست بهت تعلق بگیره که از 14 حداقل 7 میشدی ولی اگه این قانون تصویب بشه لازم نیست حتما 7 بشی،ممکنه حتی از 14 نمره 4 بشی بعد استاد بهت 6 بده و قبول شینقل قول:
دوستان عزيز اجرايي شده ..نقل قول:
تو سايت پيام نور نوشته
اينم لينك نامه اي كه به كليه مراكز پيام نور ارسال شده
:11:کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/ShowPage.aspx?Object=Event&CategoryID=83588c18-f90b-4040-8497-ea98a61423d4&LayoutID=a74a57c2-0678-4c6d-9627-c93603153d44&ID=675cbbae-a2f1-4f88-8496-244034ccea6a
خوب الان تکلیف من که دو تا درس را خود خوان برداشتم چیه
خود خوان ها شامل این قانون نمیشه چون نمره ای از استاد دریافت نمیشه که.نقل قول:
کسی از دوستان کتاب اصلی اصول حسابداری 3 رو داره؟ نوشته ی برزیده و شریعت پناهی
من 2 تا کتاب راهنما گرفتم اما فصلهاشون با هم متفاوته!! حالا موندم که کدوم درسته! کسی میتونه از روی کتاب اصلی اسم فصل ها رو بنویسه؟ (دیروز رفتم انقلاب کتاب اصلی رو کسی نداشت به جز این 2 راهنما هم هیچی دیگه توی بازار نبود!)
من 2 تا لینک دانلود براتون پیدا کردم امیدوارم به کارتون بیاد.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/103945946/95f9f24a/Osule3-3passelectronic-libraryblogfacom.html
or
کد:http://persiandrive.net/478880
مرسی خیلی ممنوننقل قول:
رئيس دانشگاه پيام نور گفت: زمان امتحانات دانشگاه پيام نور در روز انتخابات رياستجمهوري تغيير نميكند.
محمد حسيني با بيان اينكه امتحانات پايان نيمسال تحصيلي دانشگاه پيام نور به صورت كشوري و سراسري است، افزود: امتحانات دانشگاه پيام نور فقط در داخل كشور برگزار نميشود بلكه امتحانات پايان نيمسال تحصيلي در كشورهاي ديگر نيز برگزار ميشود. وي با اشاره به برگزاري ترم تابستان دانشگاه پيام نور پس از امتحانات پايان نيمسال تحصيلي جاري، گفت: هر گونه تغييري در زمان برگزاري آزمونهاي پايان نيمسال تحصيلي دانشگاه پيام نور مشكلات زيادي را براي اين دانشگاه به وجود ميآورد.
رئيس دانشگاه پيام نور درباره امتحانات پايان نيمسال تحصيلي اين دانشگاه، گفت: امتحانات پايان نيمسال تحصيلي دانشگاه پيام نور بسيار سخت است و دانشجويان اين دانشگاه بايد تمام موارد منابع آموزشي را به طور كامل بدانند در غير اين صورت نميتوانند در اين آزمونها نمره بياورند.
پس معلومه دانشگاه مربوطه شما اطلاع رسانی نکرده..من این قضیه رو ترم قبل می دونستم و بخشنامه هم مال همون موقع بود اما حرف و حدیث پیرامونش زیاد بود یکی میگفتن فقط سیستم نمره میده یکی میگفت استاد می تونه 6 نمره رو بده ..که خودم شخصا رفتم پرسیدم دیدم همین قانون رو تایید کردنقل قول: