سلام خدمت دوستان .
راستش چند وقتی هست که دنبال یه وسیله نقلیه خوب می گردم ، پول به ماشین نمی رسه ، به فکر موتور افتادم ، قبلا یه چرخی زده ام، اما الآن جدی تر شده ، طبق بک گراند ام ، به نظرم آپاچی 180 خوب اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( هزینه ، ماکسیمم 2 تومان ) .
چیزی که تو ذهنمه ، یه وسیله برای رفت و آمد هست ، از مسافرت با وسلیه شخصی هم لذت می برم ، حالا که ماشین نیست ، موتور که هست ، نمی خوام خیلی تابلو باشه ، عضلانی رو می پسندم ، دوست دارم سواری خوبی بگیرم ، صداش برام مهمه ، از صدای این سی جی ها حالم به هم می خوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم موقع طراحی اش به چی فکر می کردن این ها ، دنبال تاپ اسپید و این ها هم نیستم ، درسته که با ماشین یه نموره تند میرم ، اما اون کجا ، این کجا ( توضیح اینکه اوایل از رانندگی با ماشین هم وحشت داشتم و به زور پدرم نشستم ، ولی بعد مشکلی نبود و لذت می برم از رانندگی ام با ماشین ، یه نموره تند می رم ، آما بد نمی رم )
اما چند تا سوال :
1 _
من اولین موتور زندگی ام رو دارم می گیرم ، گواهینامه موتور هم ندارم ، آیا به نظرتون آپاچی ، گزینه خوبیه برام ؟
این موتورها همگی شهری هستند . پس سختی روندنشون مشابه هم هست با این تفاوت که آپاچی مانور سی.جی 125 رو نداره . روندن موتور هم در اوایل تمرکز و صبر می خواد . بعد به تک چرخ خواهد رسید :38: