اصلا اون بدون آزمونا واسه چیه؟
Printable View
اصلا اون بدون آزمونا واسه چیه؟
نقل قول:
براي اوناييه كه معدل الف دارن.... به ترتيب از بالا به پايين با توجه به واحد دانشگاهي و سطحش انتخاب ميشن...
يه سوال : ثبت نام آزاد تا ساعت 24 روز 21 بهمنه يا تا ساعت 24 روز 20 بهمن؟؟؟؟؟؟؟
من عمران سازه ترم 8 هستم الان تو انتخابام فقط زیر مجموعه ی عمران رو میتونم انتخاب کنم یا همه ی گروه ها میشه؟ یا فقط باید سازه شهرهای مختلف رو انتخاب کنم؟
سلام
اگر کسی رشته ای رو بخواد انتخاب کنه که واحد دانشگاهیش رو خارج از کشور بزنه مثلا امارات ( دبی )
باید شرایط خاصی داشته باشه؟ مثلا اقامت اونجا رو داشته باشه؟
یا نه اگر قبول شد بدون در نظر گرفتن شرایط فعلیش میتونه بره اونجا و ادامه تحصیل بده؟؟
دوستان کارت ورود به جلسه ی ارشد سراسری کی میاد؟
كارت شركت در آزمون حاوي اطلاعات ثبت نامي، تاريخ و محل برگزاري آزمون داوطلبان از روز يكشنبه 15/11/91 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفتنقل قول:
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
ثبت نام ارشد آزاد تا ساعت 24 روز 21 بهمنه يا تا ساعت 24 روز 20 بهمن؟؟؟؟؟؟؟
دوستان دانشگاه ازاد 20 تا انتخاب داره امسال !
آیا اولویت انتخاب ها روی تراز تاثیر داره ؟
یعنی مثلا روی انتخاب دوم ، تراز کم نمیشه ؟
یه همچین داستانی واسه کارشناسی بود..
وقتی قبول بشید ، کار های سفارتی رو انجام میدین و رفتنی میشید .نقل قول:
هیچ مشکلی نداره .
اما ارزش نداره دانشگاه آزاد واحد لبنان یا دبی !
نه مثل اینکه خودش گفته فرقی نمیکنه چندم چی رو بزنی بستگی به نمره داره فقطنقل قول:
دوستان دوتا سوال:
1-من که امسال, ترم پاییز تموم کردم و فارغ شدم, یعنی همین چند روز پیش دیگه فارغ شدم
کد نظام وظیفه رو باید کدوم بزنم؟
2-اینی که گفتن بدون توجه به انتختب اول میشه حوضه رو انتخاب کرد یعنی چی؟ الان من میتونم شهر خودم آزمون بدم؟
سلامنقل قول:
کد رشته دانشگاه ازاد چند سالیست که دیگر با شهر اولین که انخاب میکنید میتونه متفاوت باشه و در شهر خودتون گد حوزه رو بزنید.
کد نظام وظیفه بر حسب موارد در دفترچه ببینید(معافیت تحصیلی بزنید اگر گزینه دیگری نبود)
5 بزن شما .نقل قول:
آرش-19دوستان دوتا سوال:
1-من که امسال, ترم پاییز تموم کردم و فارغ شدم, یعنی همین چند روز پیش دیگه فارغ شدم
کد نظام وظیفه رو باید کدوم بزنم؟
2-اینی که گفتن بدون توجه به انتختب اول میشه حوضه رو انتخاب کرد یعنی چی؟ الان من میتونم شهر خودم آزمون بدم؟
سوال بعدی رو که دوستمون گفتن..
کد 5 ؟!! آخه با توجه به لیست کدها من بین 3 و 7 گیج شدم.
فکر نمیکنم 5 به من بخوره :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه من چطور باید بفهمم که آزمون مجموعه مکانیک تو شهر من برگزار میشه یا مه؟
من خودم انتخاب اولم گرایش تبدیل انرژی, و کرمانشاه فقط گرایش ساخت و تولید داره, این به این معنیه
که آزمون گروه مکانیک اینجا برگزار میشه؟
3 بزن برادرنقل قول:
سلام امروز باید کارت میامد الان که نیست تو سایت سازمان ینجش پس کجاست؟؟؟
من از خود سایت آزمون سوال کردم در مورد کد معافیت تحصیلی کسایی که ترم آخر هستن گفت هر کدوم رو بزنین فرق نمیکنه ! فقط موقع ثبت نام از نظر نظام وظیفه مشکلی نداشته باشین
7 منطقی تر میاد برای کسایی که دانشجوی سال آخر هستن ولی بازم هر چی بزنین خیلی فرقی نمیکنه
توی سایت که هست ولی باز نمیشه لینک مربوطه؟!!!نقل قول:
سر کاریم. این لینک دریافت کارت کارشناسی ارشدمثل اینکه مشکل داره. بوی گل سوسن و یاسمن مثل اینکه فعلآ واجبتره.:n02:
بله مشکل داره. من اینقدر ریفرش دادم تا به زور آورد ولی آخرش عکس کارتم رو لود نکرد.فکر کنم مجبور بشم فردا برم حوزه رفع نقص.:n10:نقل قول:
الان دوباره امتحان کردم عکس مهر شده رو لود کردم.شانس آوردم.:n05:
بچه ها یه سوالی برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید.
برای ثبت نام در ارشد آزاد تا کی وقت هست؟
اگر جزو دانشجوی نمونه باشیم و بخواهیم آزمون هم بدیم 2 تا فایل برای انتخاب رشته باز میشه یا باید یکی پر کرد.من مشکلم اینه که با توجه به تعداد بالای داشجویانی که از دانشگاه ما و رشته ما تو بدون آزمون شرکت می کنن می ترسم پذیرفته نشم از طرفی اگر بخواهید تو بدون آزمون شرکت کنید ترجیح بر این هست که رشته اول در دانشگاه خودمان باشد و اون وقت با توجه به این که امسال آمادگی چندانی برای شرکت در آزمون ندارم دوست داشتم رشته اولم در شهرستان دور افتاده ای باشد تا قبول شم.
الان موندنم چی کار کنم ممنون میشم به این 2 سوال من پاسخ بدید.
مهلت دریافت کارت به صورت اینترنتی تا کی هست؟
فعلا زده تا 21 بهمننقل قول:
برای ثبت نام در ارشد آزاد تا کی وقت هست؟
-------------------------------
واقعا سنجش گند زده با این کارت گذاشتنش !
نقل قول:
خیلی ممنون .میشه لطفا راجع به سوال دومم هم راهنمایی بفرمایید.
اون رو اطلاعی ندارمنقل قول:
بچه ها کارت ارشد رو باید رنگی پرینت بگیریم؟؟؟؟
خیرنقل قول:
فرقی نمیکنه
ممنون.میشه به این سوال هم جواب بدی؟نقل قول:
اگر جزو دانشجوی نمونه باشیم و بخواهیم آزمون هم بدیم 2 تا فایل برای انتخاب رشته باز میشه یا باید یکی پر کرد.من مشکلم اینه که با توجه به تعداد بالای داشجویانی که از دانشگاه ما و رشته ما تو بدون آزمون شرکت می کنن می ترسم پذیرفته نشم از طرفی اگر بخواهید تو بدون آزمون شرکت کنید ترجیح بر این هست که رشته اول در دانشگاه خودمان باشد و اون وقت با توجه به این که امسال آمادگی چندانی برای شرکت در آزمون ندارم دوست داشتم رشته اولم در شهرستان دور افتاده ای باشد تا قبول شم.
دوستان سوال دارم!
تو سایت سنجش زده " خرید کارت اعتباری ثبت علاقمندی به دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی- آزمون کارشناسی ارشد سال 1392" من قبلا موقع ثبت نام این کارتو گرفتم و الان هم که کارتمو پرینت گرفتم تو قسمت "علاقمند به شرکت در گزينش رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي مي باشم: مي باشيد" زده.حالا به نظرتون باید بازم بگیرم؟!(فک کنم نمی خواد نه؟!)
سوال دیگه: قضیه این جمله که گفته "علاقمند به شرکت در گزينش رشته هاي تحصيلي دانشگاه پيام نور و موسسات آموزش عالي غير انتفاعي مي باشم" چیه به نظرتون؟یعنی که تو انتخاب دانشگاه می تونم دانشگاه پیام نور و غیر انتقاعی هم استفاده کنم یا قضیه یه چیز دیگست؟!
نقل قول:
اگر نوشته علاقه مند ميباشيد كه ديگه لازم نيست دوباره كارت بخريد اون گزينه خريد كارت علاقه مندي رو براي كسايي گذاشتن كه موقع ثبت نام اوليه علاقه مندي نداشتن و الان نظرشون عوش شده......
بله اگر شما در نتايج اوليه مجاز بشيد ميتونيد از اين دو نوع دانشگاه هم انتخاب كنيد...
سلام . دوستان من رشته علوم کامپیوتر شبانه هستم . امسال ارشد شرکت می کنم . این ترم یعنی ترم 8 که بگذره فقط واسم 4 واحد عمومی می مونه . اگه خدایی نکرده کنکور قبول نشدم می تونم این 4 واحد را نگه دارم مهر بردارم تا مشکل نظام وظیفه پیش نیاد ؟یا حتما باید تابستان معرفی به استاد بگیرم؟
آقا این که گفتند قبول شدگان در آزمون ارشد امسال حق شرکت در آزمون سال بعد رو ندارند، قبول شدن به معنای مجاز شدن اولیه هست و یا قبول شدن نهایی ؟
قبولی قطعی در رشتهای روزانه منظور هست.نقل قول:
سلام یه سوالی داشتم
من ترم 8 هستم میخوام سال بعد کنکور بدم ولی برای این که سربازی نرم میخوام چند واحدی هم برای ترم 10 بزارم بمونه که تا اومدن جواب کنکور مشغول به تحصیل باشم
سوالم این هست که اگه بخوام ترم 9 درس رو تموم کنم و بهمن ماه کنکور بدم تا شهریور ماه که جواب ها میاد مسله سربازی چی میشه و این که اصلا من میتونم قبل گرفتن مدرک کارشناسی برای کارشناسی ارشد شرکت کنم؟
ممنون
سلام ، وقت دوستان بخیر
دوستان سوالی داشتم:
من ترم 6 روزانه مترجمی زبان می خونم و امسال خواستم به صورت آزمایشی تو آزمون شرکت کنم تا با نحوه سوالات و کلا امتحان آشنا بشم.
من شنیده بودم اونایی که می خوان به صورت آزمایشی فقط شرکت کنن، باید موقع ثبت نام تو سایت، مورد 29 (منحصراً متقاضی شرکت در المپیاد می باشم) رو تیک بزنم
و من هم این کارو کردم... اما دیروز که کارتو از سایت سنجش گرفتم، این مورد (که عددش هم تغییر کرده بود و مورد 16 شده بود!!) توی کارت به این صورته :
16-منحصرا علاقمند به شرکت در المپیاد علمی و دانشجویی : نیستید !!
جریان چیه دوستان ؟ من که تیک این گزینه رو زده بودم...
رفتم دوباره دفترچه رو هم نگاه کردم، چون قبلا با دقت نخونده بودمش. و دیدم که اصلا گروه رشته ی زبان تو موارد المپیاد نیست و این المپیاد فقط برای یه سری رشته هاست!
اصن کلا میشه یکی توضیح بده جریان این المپیاد چیه و تیک زدن گزینش چه نتیجه ای داره ؟ آیا منظور همین آزمایشی شرکت کردن تو آزمونه یا این که نه ، اصن قضیه منحصرا المپیاد یه چیز دیگست؟
آیا من باید این مورد رو تو کارتم ویرایش کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدید، با تشکر فراوان.
سلامنقل قول:
برای ارشد شما باید تا 31 شهریور مدرکتون رو بگیرید.
اگر هم شما به سربازی هم بروید و قبول بشوید.ترخیص از خدمت میشوید ...
زمان ثبت نام کنکور 92 رد شده؟
کاری میشه کرد؟
سلام
سوالات ارشد کنکور آی تی سال های گذشته رو میخواستم