میشه موتوزشو باز نکنم اخه میخوام حل کنم و ردش کنم بره ؟نقل قول:
Printable View
میشه موتوزشو باز نکنم اخه میخوام حل کنم و ردش کنم بره ؟نقل قول:
پس این دود سفید زیادی که رو دور 4000 راه میندازه مال چی هست؟ مدل 85 هست.
بوق اخطار سرعت در پرايد من خراب شده و گاهي ميزنه و گاهي نميزنه و گاهي هم با صداي ضعيف ميزنه.
صفحه كيلومتر رو باز كردم و بازرش ديده ميشه عقربه ها رو باز نكردم چون ترسيدم تنظيمش به هم بخوره. اما نميدونم چجوري بازر رو از جاش در بيارم و يكي ديگه روش نصب كنم
راهنمائي كنيد لطفا.
روغن سوزي ميتونه به دلايل مختلفي باشه. يكي از مواردي كه هست و البته خيلي خيلي كم پيش مياد خرابي لاستيكهاي گايد سوپاپ هست كه اگر خراب بشه از كنار ساق سوپاپ روغن وارد كانال سوخت و هوا يا اگزوز ميشه و دود مه مانند سفيدي درست ميكنه. تعميرش هم كار مشكلي نيست و يك مكانيك وارد ميتونه بدون باز كردن سر سيلندر لاستيكهاي گايد رو تعويض بكنه. البته اين تنها يك فرض هست و تا ماشين كاملا چك نشه نميشه با اطمينان گفت كه مشكل دقيقا چي هست؟نقل قول:
پس این دود سفید زیادی که رو دور 4000 راه میندازه مال چی هست؟ مدل 85 هست.
cvvt چیه؟ کارش چیه؟
به طور ساده اگه بيان كنيم كار cvvt باز نگه داشتن بيشتر سوپاپها در هنگام تنفس موتور بسته به دور موتوره يعني در دورهاي بالاتر زمان باز بودن سوپاپهاي هوا رو بيشتر مي كنه تا هواي بيشتري وارد سيلندر بشه.نقل قول:
cvvt چیه؟ کارش چیه؟
توضيح دقيق و مناسب اين سيستم را ميتونيد اينجا مطالعه كنين..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان
آیا موتورهای 206 و ال 90 به طور کامل از فرانسه وارد میشوند؟
با سلام و خسته نباشيد
پرايد 85 انژكتور دارم
1- صبح كه هوا سرده موقع استارت حتي وقتي صبر ميكنم كه انژكتور كارشو خوب انجام بده بازم به حدود 3 تا استارت نياز داره تا روشن شه (در واقع با هون استارت اول روشن ميشه ولي بلافاصله خاموش ميشه )
2- در حالت در جا هم فرمان وهم موتور لرزش دارند( ژيگلور هاي انژكتور تازه تميز كردم)
3- در سرعت بالاي حدود 100 تا فرمان و اتاق مي لرزه
4- در سرعت بالا پس از ترمز گرفتن هم فرمان وهم اتاق ميلرزند.
ممنون ميشم پاسخ بدبد كه با اطلاعات خوبي سراغ مكانيك برم تا ياد خرج بر نداره !!
1.این مشکلی که میگی خیلی ها جدیدا باهاش درگیرشدن بویژخ در فصل زمستون! مخصوصا این 3 4 سال اخیرکهنقل قول:
اکثرا ایراد از نوع و کیفیت روغن موتور یا کیفیت بنزین! مثلا بعضیا با بنزین سوپر این مشکلو دارن عادی میزنن برطرف میشه و بعضی ها هم با بنزین معمولی مشکل دارن سوپر میزنن حل میشه!
روغن موتوری هم که استفاده میکنی این دفعه یه جنس دیگه بگیر و با تعویض روغنی هم مطرح کن! سطح کیفی روغن یا سفت بودنش میتونه باعث این ایراد باشه!
ایراد از پمپ بنزین هم میتونه باشه که قدرتش کم شده باشه!
2.دسته موتورهاتو چک کن!
3.بالانس تایرها احتمالا ایراد داره! هر 4تا چرخ باید بالانس بشه! به کیفیت لاستیک هم بستگی داره! اگه گلدستونه ایراد از همینه!
4.این ایراد به نوع لنت نوع لاستیک و سطح دیسک ترمز برمیگرده! اگه دیسکت لبه دار شده باشه یا خطو خش باعث لرزش میشه بعد از ترمز و همچنین تاب داشتن لاستیک!
خسته نباشید خدمت دوستان
ماشین سمند من چند روزی هست که دچار مشکل عجیبی شده... اولن این که فن ها کلن کار نمیکنن نه دور کند و نه دور تند ولی چون هوا سرده زیاد مشکلی پیش نمیاد... بعد این که وقتی چراغ های جلو یا بخاری رو روشن میکنم آمپر خیلی سریع بالا میاد و به حد اخطار میرسه که مجبور میشم چراغ یا بخاری رو خاموش کنم که با خاموش کردنش آمپر تا وسط پائین میاد! چیزی که برام عجیبه اینکه که وقتی که فن به طور کلی کار نمیکنه چطور ممکنه با خاموش یا روشن کردن چراغ یا بخاری آمپر بالا بره؟ و این که آیا دوستان میتونن در این مورد منو راهنمائی کنن؟ فیوز فن ها رو هم بررسی کردم و مشکلی نداشتند...
با تشکر
سيستم فن پژو و سمند يكيه. اگر كار نميكنه چند دليل ميتونه داشته باشه.
رله هاي سه تايي فن كه روي سيني جلو فن نصب شده و معمولا بيشترين استهلاك رو دارن. اونها رو چك كنين و در صورت نياز تعويض. يونيت فن كه معمولا ديرتر خراب ميشه و يكي از كارهاش تنظيم نوبت روشن شدن و دور كند و تند هست و در نهايت فشنگي فن كه اگر خراب باشه ديگه فنها كار نميكنن. يك احتمال خيلي ضعيف هم هست كه هردو فن از كار افتاده باشند كه اين ديگه خيلي خيلي بعيده و 99% اينجور نيست.
چون تجربه كافي نداريد بهترين كار اينه كه به يك برقكار وارد در ضمينه برق پژو مراجعه كنين( يا نمايندگي)
روشن كردن هر وسيله برقي در خودرو يك بار اضافي در دينام ايجاد ميكنه كه باعث گرفتن توان بيشتري از دينام ميشه و در ادامه دينام هم اين بار اضافه رو به موتور تحميل ميكنه( از نظر مكانيكي و چرخش) و دينام سفت تر شده و موتور نيروي بيشتري براي چرخش اون بايد بكار ببره و با توجه به كار نكردن فنها اين ميتونه باعث گرم كردن موتور بشه.
يك دليل ديگه هم ميتونه اين باشه كه كلا برق ماشين ايراد داره و اين بالارفتن نشانگر دما بخاطر اين مشكل باشه و بار اضافي اين ايراد رو تشديد ميكنه در حاليكه عملا هيچ اضافه حرارتي كه باعث بشه دماي موتور اينقدر بالا بره وجود نداشته باشه. اينبار كه حرارت بالا رفت دماي موتور رو با دست زدن به جنتها و راديات و حس كردن هواي داغ موتور بصورت مستقيم چك كنين و ببينيد آيا واقعا اون حرارت كه روي نشانگر نشان داده ميشه با چيزي كه شما مستقيما از خود موتور درك كرديد هماهنگي و ارتباطي داره؟
در هر صورت بهترين كار مراجعه به تعميرگاه است. برقكار مناسب رو پيدا كنين چون بايد دقيق چك كنه و بره سر مورد مشكلدار نه اينكه هي بگه اينو بخر اونو بخر و تعويض كنه ..كه اگر اينجوريه خود شما هم ميتوني تعويض كار خوبي باشي..
با سلام من 206 تیپ 6 دارم اما نمیدونم چرا از اگزوز بوی خیلی بدی میاد به نظرتون علتش چیه؟
سلامنقل قول:
مدل ماشین؟
به احتمال خیلی زیاد خرابی کاتالیزور ماشین:46:
ممنون از پاسخ شما دوست گرامینقل قول:
همونطور که شما گفتید حرارت موتور و رادیاتور رو وقتی آمپر بالا میزد بررسی کردم و حتی بخاری رو هم روشن کردم ولی آنچنان حرارتی احساس نمیشد... یه تعمیرکار وارد پیدا کردم و بردم پیشش با یه نگاه فهمید که مشکل از ای سی یو هست و این که باید دوباره برنامه ریزی بشه و هیچ چیز دیگه ای ایراد نداره و اون بالا زدن آمپر هم بیخود بوده و چیزی رو نشون نمیداده... با تعویض و به روز رسانی برنامه "ای سی یو" مشکل به طور کامل رفع شد... در صورتی که قبلش پیش یه باطری ساز دیگه رفته بودم که میگفت سیم کشی باید کلن باز بشه که بیخیالش شدم!
باز هم ممنون
سلام
دوستان من امروز یه پراید 82 گرفتم
از این کاربراتور clc ها
مسکلی که داره اینه که تا سوییچ رو باز میکنم فن روشن میشه
تا آخری هم که ماشین روشنه فن کار میکنه
چیکارش کنم؟
سلام بر شمانقل قول:
سلام
دوستان من امروز یه پراید 82 گرفتم
از این کاربراتور clc ها
مسکلی که داره اینه که تا سوییچ رو باز میکنم فن روشن میشه
تا آخری هم که ماشین روشنه فن کار میکنه
چیکارش کنم؟
مشكل احتمال زياد از فشنگي فن هست كه خراب شده. در پرايد اگر فشنگي فن خراب بشه، به صورت اتوماتيك فن يكسره كار ميكنه تا ماشين جوش نياره، فشنگي فن را عوض كنين و البته اون رومتناسب با دماي محيط انتخاب كنين.
خوشحالم كه به نتيجه رسيديد و هزينه اضافي نداديد. اين تعميركاري را كه رفتيد رو داشته باشيد چون گويا خوب سر رشته داره، معمولا تعميركاراي ناوارد فقط قطعه عوض ميكنن و گاهي هم صدمات شديدي به برق و كامپيوتر ماشين ميزنند..نقل قول:
همونطور که شما گفتید حرارت موتور و رادیاتور رو وقتی آمپر بالا میزد بررسی کردم
فشنگی فن پراید کاربرات کجاشه؟نقل قول:
روي هوزينگ درب ترموستات سوار شده. جنت بالاي رادياتور رو دنبال كنين تا به اون برسيد. تعويض اونهم ساده است. البته قبلش مطمئن بشيد كه ايراد از اون هست چون اين يك احتمال قوي ميتونه باشه كه فشنگي خراب باشه. اين نشانه هايي كه داديد علامت خرابي فشنگي فن بود.نقل قول:
فشنگی فن پراید کاربرات کجاشه؟
داداش امروز فشنگی فن و رله فن رو عوض کردمنقل قول:
رله درست کار میکنه
اما فشنگی بازم قطع نمیکنه مگر اینکه یه آب روش بریزم تا قطع کنه
وقتی هم که فن کار میکنه باد سرد میزنه
اما بخاری باد گرم میزنه
یعنی ترموستات باز نمیکنه
ببینم من اگه ترموستات هم یه 80 بندازم با این فشنگی که زده از 78 تا 80 درست میشه به نظرت؟
معمولا فشنگي فابريك پرايد 91 درجه و ترموستات اون 82 يا 85 درجه است.
با تست لامپ فشنگي را چك كنين ببينين خودش قطع و وصل ميكنه يا مشكل از جاي ديگه است؟ نوع مارك اون فشنگي هم مهمه..بازار پر شده از اجناس تقلبي كه واقعا دردسر سازه بخصوص توي همين وسائل برقي
سلام دوستان:
سیلندر ماشین پراید لبه داره،تعمیرگاه گفته تا دنده 3 بیشتر نرو،گفتم یعنی 4 نرم؟گفت به هیچ وجه!
البته رینگ و پیستون هم عوض کردم و 200 تومن اب خورد.
حالا از اساتید بگن راهی هست که یا دنده 4 بتونم برم،البته دیگه نرم تراشکاری.
با سلام
بنده پراید 85 ساژم انژکتوری دارم،200 تا کار کرده حدودا.مصرف بنزین این ماشین چند ماهیه که خیلی زیاد شده ،مثلا وقتی یه باک پر میزنم 280 تا کار میکنه بعد چراغ بنزین روشن میشه.من از هر کی می پرسم میگه داخل شهر صدی 10 صدی 8 یا غیره مصرف بنزینشونه اما مال من اینطوریه.خیلی اعصابم رو ریخته به هم، بردم دیاگ زد،شمع ایکیوم انداخت ،فیلر گیری کرد،فیلتر بنزین و هوا رو هم عوض کرد،روغنشم البته با اینکه بی ربطه عوض کردم،گفتند کاتالیزور اگزوز رو هم برداشتم.خلاصه مواردی که مربوط بود به مصرف بنزین رعایت کردم ولی درست نشد.امروز بردم یه جا ecu رو فلش کرد گفت یه مدت کار کن ببین چطور میشه.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که واقعا چه باید کرد این ماشین مصرفش خیلی بالا ئه و منم نمیخوام بفروشمش میخوام درستش کنم.و همچنین بنده تقریبا همیشه داخل شهری باهاش میرم اما بازم مصرفش خیلی بالاست.با تشکر
سيلندر موتور لبه زده و شما بدون اينكه بخواهي تراش بره رينگ رو عوض كرديد. اما پيستون بزرگتر رو چطور توي اون آب بندي كردين؟! چطور جا دادين؟؟! اصولا اين كار درستي نيست و بايد بصورت اساسي و صحيح تعمير بشه. الان سيلندر ماشين شما چه سايزي هست؟ 0 يا 25 يا 50؟نقل قول:
سلام دوستان:
سیلندر ماشین پراید لبه داره،تعمیرگاه گفته تا دنده 3 بیشتر نرو،گفتم یعنی 4 نرم؟گفت به هیچ وجه!
البته رینگ و پیستون هم عوض کردم و 200 تومن اب خورد.
حالا از اساتید بگن راهی هست که یا دنده 4 بتونم برم،البته دیگه نرم تراشکاری.
در مورد دنده اين اشتباهه كه با دنده بالاتر نميتونين برين! منظور اون مكانيك اين بوده كه به موتور فشار نياريد و البته وقتي شما با دنده سنگين ( 1 و 2 و تا حدي هم 3) حركت ميكنين موتور با دور بالاتري نسبت به دنده 4 ميچرخه و فشار بيشتري بهش مياد.
راهي وجود نداره و اگر ميخواهيد راحت باشيد تعمير كامل و اگر نه به همين وضع ادامه بديد تا يه روزي كه تصميم بگيريد تعمير بشه اما هرآن ميتونه يكي از رينگها بشكنه و موتور سه كار كنه و اينهم به مقدار فرسودگي و نوع اون بستگي داره.
كارهاي لازم رو انجام داديد و البته بعضي از اونها هم نيازي نبود. ممكنه كلا عيب از ذات خود تجهيزات موتور و سيستم تنظيم سوخت و دياك باشه چون مدلهايي از خودروهاي جديد وطني در چند سال اخير بصورت غير منطقي مصرف بالايي دارند الان يكي از دوستان 206 تيپ 3 اسفند پارسال داره و مصرف در شهر حدود 14 تا 15 % هست و اين مشكل هيچ ربطي به نوع شمع و باد تاير و نوع رانندگي و كولر زدن و.. نداره بلكه كلا عيب طراحي و ساختار برنامه ريزي و تنظيمات دياك هست كه خود نمايندگي اعتراف كرده و كاري هم نميشه كرد..نقل قول:
با سلام
بنده پراید 85 ساژم انژکتوری دارم،200 تا کار کرده حدودا.مصرف بنزین این ماشین چند ماهیه که خیلی زیاد شده.....
حالا شما يه مدتي رانندگي بكنين و سعي كنين مصرف دقيق رو اندازه بگيريد( كيلومتر به ليتر) و البته فرم رانندگي خودتون رو هم در نظر داشته باشيد كه چقدر دنده سنگين ميريد يا شتاب اوليه چقدر دارين و چقدر توي ترافيك هستيد و..سيكل تركيبي مصرف سوخت رو اندازه بگيريد.
دوستان دیگر هم کمک کنن ممنون میشمنقل قول:
سلام
یکی بهم میتونه بگه کل سیم کشی یه پراید clc رو بخوام عوض کنم چقدر خرج داره؟
من یه 206 تیپ 6 دارم مدل 90 2ماه بیشتر نیست گرفتم گفتید بوی بد اگزوز به خاطر کاتالیزره کاتالیزر کجاشه
من میدونم اگه تو اگزوز بوی فاضلاب بیاد یعنی سنسور اکسیژن سوخته چون داخلش اکسید زیرکونیوم داره و در صروت سوختن بوی فاضلاب میدهنقل قول:
کسی نیست جواب سوال منو بده؟
سیم کشی پراید کاملش چنده؟
سيم كشي كامل پرايد ا توجه به مدل اتاق و نوع داشبرد فرق داره و داراي بخشهاي جداگانه اي هست. كلا چيزي حدود 40 تا 50 تومان ميتونه قيمت داشته باشه البته رقم دقيق رو ندارم.نقل قول:
بوي بد به خاطر اكسيد زيركونيوم نيست، به خاطر غني سوختنه و آزاد كردن گازهاي حاوي مواد سوختي و بنزين نسوخته.نقل قول:
من میدونم اگه تو اگزوز بوی فاضلاب بیاد یعنی سنسور اکسیژن سوخته چون داخلش اکسید زیرکونیوم داره و در صروت سوختن بوی فاضلاب میده
کسی نیست جواب سوال منو بده؟
سيم كشي پرايد هم قيمتش بسته به مدل متفاوتهف تا 150 تومن هم قيمت سيم كشي كامل مي رسه.
عامل اصلي يعني كيفيت بنزين رو در نظر نگرفتيد. تقريبا بايد صدي 1 تا 2 ليتر به مصرف استاندارد پرايد اضافه كنيد البته موارد ديگه اي هم نقش دارن اما مهمترين عامل كه فعلا به وجود اومده همين بنزينه. كيفيت بنزين افت شديدي كرده و مصرف اكثر خودروها حداقل 1 ليتر بالا رفته.نقل قول:
با سلام
بنده پراید 85 ساژم انژکتوری دارم،200 تا کار کرده حدودا.مصرف بنزین این ماشین چند ماهیه که خیلی زیاد شده ،مثلا وقتی یه باک پر میزنم 280 تا کار میکنه بعد چراغ بنزین روشن میشه.من از هر کی می پرسم میگه داخل شهر صدی 10 صدی 8 یا غیره مصرف بنزینشونه اما مال من اینطوریه.خیلی اعصابم رو ریخته به هم، بردم دیاگ زد،شمع ایکیوم انداخت ،فیلر گیری کرد،فیلتر بنزین و هوا رو هم عوض کرد،روغنشم البته با اینکه بی ربطه عوض کردم،گفتند کاتالیزور اگزوز رو هم برداشتم.خلاصه مواردی که مربوط بود به مصرف بنزین رعایت کردم ولی درست نشد.امروز بردم یه جا ecu رو فلش کرد گفت یه مدت کار کن ببین چطور میشه.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید که واقعا چه باید کرد این ماشین مصرفش خیلی بالا ئه و منم نمیخوام بفروشمش میخوام درستش کنم.و همچنین بنده تقریبا همیشه داخل شهری باهاش میرم اما بازم مصرفش خیلی بالاست.با تشکر
من با دنده 4 رفتم.فعلآ مشکلی نداره و 120 تا که رفتم یه بوق مانند بوق هشدار پشت سر هم می زد و منم سرعت که کم کردم دیگه نزد.این بوق چی هست؟طرف دست یه سیلند نزده،دقیقآ نمی دونم رینگ یا پیستون رو تراشکاری برده و 50 تومن حساب کرد.نقل قول:
سيلندر موتور لبه زده و شما بدون اينكه بخواهي تراش بره رينگ رو عوض كرديد. اما پيستون بزرگتر رو چطور توي اون آب بندي كردين؟! چطور جا دادين؟؟! اصولا اين كار درستي نيست و بايد بصورت اساسي و صحيح تعمير بشه. الان سيلندر ماشين شما چه سايزي هست؟ 0 يا 25 يا 50؟
در مورد دنده اين اشتباهه كه با دنده بالاتر نميتونين برين! منظور اون مكانيك اين بوده كه به موتور فشار نياريد و البته وقتي شما با دنده سنگين ( 1 و 2 و تا حدي هم 3) حركت ميكنين موتور با دور بالاتري نسبت به دنده 4 ميچرخه و فشار بيشتري بهش مياد.
راهي وجود نداره و اگر ميخواهيد راحت باشيد تعمير كامل و اگر نه به همين وضع ادامه بديد تا يه روزي كه تصميم بگيريد تعمير بشه اما هرآن ميتونه يكي از رينگها بشكنه و موتور سه كار كنه و اينهم به مقدار فرسودگي و نوع اون بستگي داره.
کلآ 200 تومن گرفت.
به نظر شما با همه این تفاسیر مصرف ماشین من چقدر با معمول جامعه فرق داره ؟نقل قول:
اون بوق هشدار سرعت بالا است كه توي همه پرايدها وجود داره ( و متاسفانه كسي بهش توجه نميكنه)نقل قول:
من با دنده 4 رفتم.فعلآ مشکلی نداره و 120 تا که رفتم یه بوق مانند بوق هشدار پشت سر هم می زد و منم سرعت که کم کردم دیگه نزد.این بوق چی هست؟طرف دست یه سیلند نزده،دقیقآ نمی دونم رینگ یا پیستون رو تراشکاری برده و 50 تومن حساب کرد.
کلآ 200 تومن گرفت
گويا شما هنوز نميدونين دقيقا چه كاري روي موتور انجام شده..توصيه ميكنم حتما سراغش بريد و ريز جزئيات كارهايي رو كه انجام داده و قطعاتي رو كه تعمير يا تعويض كرده رو بپرسيد. اينجوري بهتر ميشه فهميد داستان چيه.
با 200 تومان احتمالا سرسيلندر رو باز كرده و شايد رينگها رو درجا عوض كرده بدونه اينكه موتور كامل پياده بشه.
مشا اول باید مشخص کنی دقیقا مصرف ماشینتون چقدر هست؟ برای پراید انزکتوری در شهر باید چیزی حدود به 9 لیتر و در جاده 7 لیتر باشه. البته این یه چیز حدودیه و بسته به شرایط ترافیکی و رانندگی فرق می کنه.نقل قول:
رینگ و پیستون رو کامل عوض کرده.اینو مطمعنم.
چون قبلآ روغن سوزی داشته و عوض کرده،گفت تا دنده 3 بیشتر اصلآ نرو که دوباره روغن سوزی پیدا می کنه.تراشکاری 150 تومن بیشتر میگرفت تا کامل درست کنه،ولی من پول بیشتری نداشتم.
من مصرفم در شهر 10 الی 11 استنقل قول:
خب حالا بگید که ماشینتون دود سیاه می کنه یا اینکه بوی بد لجن از اگزوزش میاد یا نه؟ اگه جواب بله هست پس ماشین درگیر مشکلیه که منجر به بد سوزی میشه اما اگه نه میشه با توجه به کارهایی که شما انجام دادی دو نتیجه گرفت:نقل قول:
من مصرفم در شهر 10 الی 11 است
1. هیچ مشکلی نیست و با مصرفی که شما گفتی و شرایط ترافیکیی که درگیرش هستی این مصرف عادیه.
2. یه مشکل جزیی وجود داره که باعث شده مصرف خودروی شما اندکی بالاتر از حد نرمال بره.
در هر صورت این مصرف چندان غیر عادی نیست و اگر هم مشکلی وجود داشته باشه باید با تمرکز دقیق روی دستگاه عیب یاب اونو تشخیص داد و از راه دور ممکن نیست با قطعیت گفته بشه مشکل از کجاست.
در هر صورت دقت کنید اگر در شرایط ترافیکی سنگین رانندگی می کنید اون هم پر شتاب این مصرف عادیه.
ممنون از لطف و دقت نظر شما و کمکتون
من نمیدونم شاید چون من تماما توی شهر رانندگی میکنم اینطوری زیاد میشه مصرفم.بازم ممنون
سلام
من یه سئوال داشتم
من یه سمند مدل 87 دارم که لوله های رادیاتور بخاری یعنی جایی که شیلنگها روش بسته میشن پوسیده شدن آیا راهی برای تعمیر این لوله ها وجود داره یا باید رادیاتور بخاری عوض بشه.
ممنون