نقل قول:
خشو به حالت... چه ساعاتی؟؟
همون دفعه اول میره؟
Printable View
نقل قول:
خشو به حالت... چه ساعاتی؟؟
همون دفعه اول میره؟
من همین الان 1844 رو تست کردم. با tab هم حرکت میکردم و به راحتی وارد شد.
یه چیزی : شاید شما پسورد یا اون کد پایین رو اشتباه وارد میکنید.
توضیح اینکه ممکنه پسوردتون با پسوردی که وارد اینترنت میشید فرق داشته باشه ها !
قبلا من زنگ زدم گفتم نمیره. گفت پسوردتون اینا فلانه. کلا یه مشت چیز دیگه بهم داده بود .
اسمم اینا نمیخورد!
بعد بهم تلفنی یوزر پسورد جدید داد. شما هم زنگ بزنید دوباره چک کنید خب.
چون من همیشه بدون مشکل وارد میشم
نقل قول:
نه اطمینان دارم اشتباه وارد نمیکنم... حتی زنگ زدم گفتم پسوورد همونه که رو قرار داده و یوزر هم تلفن خونه هست گفت اره!
واقعا هر چی هم که باشه من که دیگه خسته شدم اینقدر زنگ زدم.. یه فردام زنگ میزنم
یه نکته شما آدرس میلت رو ثبت کردی؟؟؟ فردا که زنگ زدی یک بار دیگه بهشون بگو که آدرس میلت رو تو سیتستم ثبت کنن. امیدوارم مشکل حل بشه. من که خودم روزی چند بار حسابم رو چک می کنم همون دفعه اول هم وارد می شه.
نمیدونم موقع ثبت نام سرویس ازم گرفت... حالا بازم میزنگم
دوستان درود ....
می خواستم بپرسم 128 آسیاتک سرعت دانلودش با idm چقدره ؟؟؟
سپاس ...
سلامنقل قول:
128 نامحدود سرعت دانلودش 16
128 محدود سرعت دانلودش 50 تا 57
(128محدود=512 )
آقا هر کی راه حلی به نظرش میرسه بگه...
من یه مقدار قبلش یه مقدمه بگم:
مرکز مخابراتی من دانشگاه هست ( ۶۶۴۰)/// وقتی ۱۰ روز گذشت از موقعی که سفارش دادم گفتن خط رانژه شده ولی به دلیل مشکلات مرکز اسیا تک در مخابرات نمیتونم وصل بشم به خاطر پورت ها!
با این حال من پا فشاری کردم واحد نصب گفت خودت امتحان کن شاید شد!! (خودشون هم تردید داشتن) من امتحان کردم نشد.. از اونجایی که من از دو شاخه ضد برق برای خط تلفن مودم استفاده کردم حمید رضا ( hamidreza72) بهم آگاهی رو رسوند و فهمیدم باید دوشاخه ساده استفاده کنم و این کار رو کردم و شد و رفت! دیگه زنگ نزدم به اسیا تک که بگم!
امروز بازم زنگ زدم مشکل لاگین رو گفتم ! بخش فروش که گفت شماره adsl رو بده... دادم گفت اصلا ثبت نشده! گفتم بابام جان من خودم زنگ زدم گفتن رانژه شده که الان وصلم! نتونست کاری کنه و من رو وصل کرد به پشتیبانی... پشتیبانی گفت شماره روابط عمومی رو بگیرم... اونجا گفتم... گفت دانشگاه قطه! گفتم اقای عزیز من خودم وصل شدم و داره کار میکنه یارو تعجب شاخ در اورد! لاگ کارکرد رو دید گفت اره استفاده کردی گفت من فعال کردم حسابت رو دیگه درسته! گفتم باشه...
دوباره رفتم زدم بازم نوشت شماره کاربر و کلمه عبور اشتباهه!
به خدا من یکی نمیدونم دیگه چیکار کنم... اینا خودشونم تو کاراشون شک و تردید دارن... یه دوستی اینجا گفت شرکت آشفته! قبول دارم !
شما بگید دیگه چیکار کنم؟؟!! نمی فهمن! هر چی میگم!
راستی اینم بگم که گاهی اوقات میزنم اصلا ارور Server Error in '/' Application. میده!
Runtime Error
واس شمام اینطوری هست؟
خب مجدد زنگ زدم بالاخره یه بنده خدایی بود که به کار ما برسه! بالاخره درست شد!:دی
شمام از دست من راحت شدید!:دی
خوب نمیگفتی یه ماه مجانی استفاده میکردی!نقل قول:
بعد زنگ میزدی میگفتی من یه ماهه پول دادم چرا هنوز وصل نشده !؟:31::31:
نه بابا نمی شد... چون تا زنگ زدم گفت شمارت چیه که خودش گفت log انداخته! :دی
مجبور بودم شماره رو هم بدم که خودشم چک کنه! شانس که نداریم :دی
با سلام
دوستانی که آسیا تک دارن یه لطفی بکنن
به ادرس زیر برن و ای پیشون رو بزارن
ip-adress.com
اگر هم به بنده اعتماد ندارید دو رقم آخر رو عوض کنید
اين چي هست و به چه دردي ميخوره؟نقل قول:
با سلام جریان adsl+2 چیه که اسیاتک تو سایتش نوشته برای همه رایگان کسی گرفته ومیدونه حتی اونهایی همکه اسیاتک دارند مجانی هست
سلام دوستان
امروز باز مجبور شدم که هنگام مکالمه یه کم آرامش ام رو از دست بدم ، و البته نه با اون خانم ها با شخصیت که چیزی جز این جمله از زبان مبارک شون جاری نمی شه " دست من نیست ، سیستم این طوریه ، متوجی اید که ؟ "
با سرپرست فروش یه کم جر و بحث کردم .
فکر می کنم حق با خود من بود ، آخر سرویس بود ، زنگ زدم گفتم یه 5 _ 6 روزی مرکز ما آف بود ، اضافه بفرمایید که کلی حجم دارم و کلی دان ، حیفه بپره ، همون خانمه ، همون جواب بالا رو داد ، من هم گفتم بده دست بزرگ ترت ، گفت ایمیل بزن ، گفتم نمی تونم ، نت ندارم ، گفت راهی نیست ، گفتم مگه شما کل مرکز رو قطع نکردید ، گفت چرا ، گفتم خب خودتون اضافه کنید ، گفت نمی شه ، باید ایمیل بزنید و .... الی آخر ...
بنده خدا آخرش روش کم شد ، گفت آقا من خودم ایمیل ات رو میزنم ، برات اوکی می کنم ...
دوست نداشتم این جوری بشه ، اما خودش خواست ...
هدفی جز آگاه کردن دوستان نبود ، که انجام شد :دی
مخلصیم
یا حق
سلامنقل قول:
فکر کنم فعلا در حد تبلیغ هست
اگه میخواستن بدن خب یه لینک به اون تصویر میدادن یه توضیحاتی مینوشتن
احتمالا هنوز عملیش نکردن
ممنون:11:
من زنگ زدم ازشون پرسیدم گفت رایگان این جوریه که روی سرویس های نامحدود تخفیف ویژه می دن.
جدیدا به این میگن رایگان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
راستش من وقتی سرویس رو سفارش دادم فرداش که اومدن مدارک رو بدن یه کاغذ هم دادن که نشون میداد من قرار داد بستم با شرکت... روش نوشته شده بود شروع سرویس 12/11/87 تا 12/12/87.. (سرویس یک ماهه گرفتم).
حالا زنگ زدم گفتم من از تاریخ 21 /11 وصل شدم انوقت پس باید بشه 21/12... گفتم شما جدا فکر این رو نکردین که حد اقل 10 روز طول میکشه سرویس وصل بشه پس چرا همون اول کاربر بیچاره وصل نشده 10 روز الکی ازش کم میکنید ؟؟!! جوابی نداشت و فقط گفت ایمیل میزنیم درست کنن شما فردا زنگ بزن! دوباره زنگ زدم... همین دیروز یکشنبه! گفتن ایمیل میزنیم!!
اینگار فقط اینا جوابشون ایمیل میزنیم هست!
والا ما که داریم شاخ در میاریم از پشتیبانی این شرکت!
سلام دوستان
يه سوال داشتم .
اين هزينه خدمات كه به خاطر فعالسازي adsl رو خط مياد چقدر هست؟
لطفا بگيد تو كدوم شهر ؟
دليل گرفتن اين مبلغ از طرف مخابرات چيه؟ پول زوره؟؟؟؟!!!!!!
ممنون
15000 هزار تومان.
بیشتر مال خود شرکته... یه مقدار کمش هم صرف آبونمان و مالیات و.. میشه!
من تو تهرانم گرفتم سرویسش رو.
آقا توی سایته خودشون که هیچ لیست قیمتی نیست !!! چرا اینجوریه ؟؟؟؟
میشه یه لیست خدمات و قیمتهای آسیاتک بزارید
با تشکر
هست دوست عزیز
این نرخ خدمات کاربران خانگی:کد:http://www.asiatech.ir/contents/display/option/41&
این هم نرخ خدمات کاربران اداری:کد:http://www.asiatech.ir/contents/display/option/47&
دوستان این آسیاتک محدوداش(6 ماهه 15 گیگ) سرویس رایگان شبانه نداره؟
اصلا آسیاتک سرویس شبانه داره؟
ممنون
دوست عزیز آسیاتک اصلا سرویس شبانه نداره.
یعنی شبانه داره ولی مثل روزانشه. رایگان نیست
سلام
هم گفتم این زیر خاکی رو بیارم بالا ، هم گفتم که یه خرده از دسته گل هایی که این شرکت عزیز به آب می ده ، اطلاع رسانی کنم ...
1 _ فروش آنلاین و با کارت شتاب ، فعلا desable هست ...
2 _ فیش واریز رو ، یا باید فکس کنید ، یا باید شماره قبض رو وارد کنید تا هر موقع که خدا خواست ، شارژ بشه ، میل باکس شون پکیده ...
3 _ وارد سایت نمی تونید بشید ، ارور می ده
4 _ تنها راه می مونه فکس که اون هم هر چی زنگ زدم که بگم فکس کردم شارژ کنن ، هیچ کس جوابگو نبود ....
همه این اتفاقات هم کاملا پنهانی رخ داد ، تا نکنه کسی زودتر بفهمه و پیش گیری کنه ، و یه هفته زود تر کارش رو انجام بده ، باید هم یه 4 _ 5 ساعتی برن سر کار ، تا بفهمن که adsl گرفتن تو ایران ، و به خصوص اون هم خلاف قانون ، بالای 128 ، عواقبی داره ....
مرسی
یه یوزر بخت برگشته از تهران
این اخرش یعنی چه؟ ۱۲۸؟؟
اقا نکن کاری ها!:دی
این ها 128 رو 512 می دن ...نقل قول:
کاری نکردم که ...
گفتم این ها تا دهن مردم رو با خاک یکسان نکنن ، خیالشون راحت نمی شه ...
نگران نباش ، گور خودم رو که نمی کنم .... :31: :46: :10:
بابا در صورتی ۱۲۸ رو ۵۱۲ میدن که دانشجو باشی مثل خود من عزیزم.
راستی همین الان رفتم یه ۱ گیگ بالک خریدم.. مشکلی نداره خرید حجم انلاین
حجمی رو گفتم ها ؟ :31:نقل قول:
ولی با توجه به این که یک گیگ بالک گرفتی ، حجمی هم داری اما با سرعت 128 ؟ درسته ؟ :18:
پس ضرر کردی تا حالا ، 128 رو 512 می دن دوست من :10:
اره حجمی دیگه!
بابا ۵۱۲ هست.. سرعتش خیلی خوبه. اول گفت دانشجویی گفتم اره گفت پس کارت دانشجویی هم بذار کنار که ۵۱۲ بدیم.. دیگه اینقدرام اسکل نیستن که :دی
ببین من قبول دارم که از لحاظ سرویس دهی و پشتیبانی بدن ولی از لحاظ قطع نشدن و سرعت خوبه انصافا.
بابا کجا از لحاظ پشتیبانی بدن . شما اگه تو فرومهای دیگه یه چرخی بزنید و ببینید که ملت راجع به شرکت های دیگه چی می گن اون وقت می گید قربون همین آسیاتک خودمون.
میدونید چیه اکثر منشیهای اسیا تک گیجن
به دانشجو ها ارزون تر میدن !؟
سرعت دانلود 128 نامحدود چند هست !؟
من کاری ندارم که بقیه چطوری اند ، اگه بخوای اون طوری حساب کنی ، تو کشور های دیگه دارن 20 مگ رو می دن 20 دلار ، آن لیمیتد ، من اون جوری که باید باشه ، انتظار دارم ازشون .نقل قول:
زنگ می زنم می گم چرا دیگه خرید الکترونیکی ندارید ، می گه 3 _ 4 روزه که برداشته شده ... :18:
می تونستند زودتر خبر بدن ، من لنگ این کار نشم ، نمی تونستن:2: ؟
بعید می دونم دوست من ، این ها یه هیچ کی ارزون تر نمی دن ، سر و صداش رو هم در نیار ، دیدی ازت بیشتر هم گرفتن ها :31:نقل قول:
عددی اش باید 16 باشه ، اما فکر می کنم تا 14 و 15 هم گاهی پایین بیاد ، اما کسانی که داشتن ، راضی بودن ، آقا وحید که راضی بوده ... ( من نداشتم )نقل قول:
( تو پرانتز ، کسی نخونه ، حامد جان ، سعی کن حتی الامکان ، پست های پشت سر هم نزنی ( مطالب ات رو یه کاسه کن ) شرمنده ، دوست ندارم کسی رو نصیحت کنم :13: :11: چه قدر هم بقیه نخوندند ... :46: )
نقل قول:خوب من هم دقیقا همین مشکلی رو که تو داشتی دارمنقل قول:
هیچ راهی بجز تماس با 1844 کوفتی نداره ؟
بچه ها دوستانی که 512 محدود دارن سرعت دانلودشون چنده؟؟
من قبلا 128 نامحدود داشتم 14 15 بود ولی فعلا 512 محدود گرفتم سرعتم دانلودم با برنامه های دانلود منیجر حداکثر 50 تا 52 هست
البته با خوده فایرفاکس معمولا از 30 بالاتر نمیره کسی همچین مشکلی داشته؟؟
راستی اینکه آدم هر روز بره چک کنه چقدر از حجمش کم شده کاره سختیه کلا می خوام ببینم بیخودی کم نمی کنن؟؟
یکی از دوستام می گفت من زیاد استفاده نکرده بودم ولی حجمم خیلی زود تموم می شد