همون پست اول رو بخونی کافیه.نقل قول:
اگر اشکال داشتی پست های بعدی رو بخون و اگر مشکلت حل نشد سوال کن تا دوستان جواب بدن:46:
Printable View
همون پست اول رو بخونی کافیه.نقل قول:
اگر اشکال داشتی پست های بعدی رو بخون و اگر مشکلت حل نشد سوال کن تا دوستان جواب بدن:46:
سلام
من با یه مکافاتی نصبش کردم
حالا واسه نقشه ها باید چجوری گیرشون بیارم و بریزم رو گوشی؟
و من وقتی setting\system\remote GPS میرم و Enable میکنم پیغام Bluetooth is currently turned off.please turn it on
رو به من میده.
مگه با بلوتوث کار میکنهه؟
یعنی باید on کنم؟
سلام
من دو تا مشکل دارم اول اینکه تو مرحله آخر همون خطای مربوط به روشن کردن بلوتوث رو میده بعدشم میگه NO DIVAICE FOUND
بعدی اینکه نقشه استان خراسان رضوی چجوری میتونم تهیه کنم
ضمنا این برنامه برای نیاز به کانکت شدن به اینترنت داره یا خیر؟؟؟
اگه لطف کنید زودتر جواب بدین ممنون میشییم
نقل قول:شما این قسمت رو مو به مو انجام بدی حله:نقل قول:
نقشه خراسان رو فکر نکنم داشته باشه... اسمارت کام جی پی اس:نقل قول:
حالا برنامرو از Application اجرا كنيد و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد.
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl
بعد عدد 800 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم GMAPSUPP و فرمت unl ذخيره كنيد.
سپس اون دو تا فايل unl رو در فولدر garmin در مموري بريزيد.
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا بريد تو نقشه و صبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
بعضی از شهرهاشو داره.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
برنامه نیاز به اینترنت نداره. اگر اون دو فایل unl رو درست بسازید و جی پی اس داخلی گوشی رو به برنامه بشناسونید دیگه دنبال جی پی اس بلوتوث نمی گرده.
سلام. من تازه عضو شدم و ممكنه سئوالم تكراري باشه. اگر تكراريه عذرخواهي مي كنم.
گوشي من N78 هست. نه با گارمين مشكلي دارم نه با اسمارت كام. البته از اسمارت كام زياد حال نمي كنم. بيشتر با گارمين كار مي كنم. اما نقشه تهران Ovi Map خيلي جزئيات بيشتري داره و فارسي هم هست. واسه همين تصميم گرفتم نصبش كنم. عمليات نصب انجام شد و نقشه هم ريخته شد و موقعيت منو به خوبي نشون مي ده اما موقع ناوبري بعد از حدود 1 دقيقه پيغام مي ده كه بايد ثبت نام كنم و فرايند ناوبري قطع مي شه. توي سايت نوكيا نوشته Ovi Map مجانيه اما فكر كنم فقط براي گوشيهاي مدل بالاتر اينطوري باشه. مي خوام بدونم كسي با اين مشكل برخورد كرده؟ و احتمالا اين مشكل رو كسي حل كرده يا نه.
ممنون مي شم راهنمايي كنين
جواب شما رو در تاپيک OVI MAP دادم ....
یعنی مشهد جزوه شهر های بزرگ ایرن نیست؟!؟!؟ دومین کلان شهر ایران !!!
:13:
مرسییییییییییییییییییییینقل قول:
حالا نقشه هاروکجا گیر بیارم؟
آرشیو کاملش رو میخوام
مرسییییییییییییییییییییینقل قول:
حالا نقشه هاروکجا گیر بیارم؟
آرشیو کاملش رو میخوام
نقشه ها هم تو تاپیکش هست دیگه:46:نقل قول:
کدوم پست؟نقل قول:
شماره پیج رو میخوام؟
می خوای دانلود کنم بزنم رو سی دی با پست پیشتاز بفرستم در خونتون؟:31:نقل قول:
تو پست 2 همون تاپیکی که صفحه قبل لینک دادم کلی نقشه هست...ندیدی؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2302041&postcount=2
سلام
من تمام این مراحل را انجام دادم حتی از نسخه های قدیمی برنامه هم استفاده کردم ولی وقتی وارد نقشه میشم بالای اون مینویسه GPS IS OFF
گوشی من نوکیا N86 است
من رو ساتیو نصب می کنم کار نمی کنه . چرا؟!!!!!
بابا بی انصاف ها یعنی اهوازی ها دل ندارن . به خدا اهواز هم کلان شهر محسوب می شه
یه لطفی بکنید نقشه شهر ما رو هم بزارین
ممنون
دووست عزیز نقشه اهواز هنوز نیومده! اگه بیاد که قرار میدیم شما استفاده کنی...نقل قول:
شاد باشی
این عکسی که گذاشتی واقعا عملی هست یا نه یعنی فلش رو وصل کنی؟؟نقل قول:
به به به
پست اول رو میبینم یه حالی دادید
دستتون درد نکنه
بچه ها من یه مشکلی دارم همی با این برنامه که در ادامه ی برنامه نظر شما را به آن جلب مینماییم!×!:
. این همه garmin garmin گفتید دوباره نصبش کردم
اولش که موقعه نصب میگه با گوشی سازگار نیست و .... بماند
بعد هم وارده برنامه میشیم کلا نوشته هاش و .... یه جوریه راحت نمیشه خوند
بعد هم اصلا چنین قسمتی توی قسمته about وجود نداره
چو کنم؟
نقل قول:
حالا دوباره برنامه رو اجرا کنید و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد.
خب الان كيجن رو اجرا كنيد و card id رو در قسمت بالا وارد كنيد و unlock code device رو كپي كنيد و در برنامه notpad paste كنيد و اين فايل رو با اسم SW و فرمت unl ذخيره كنيد. يعني: SW.unl
کلا مسنکه با 5800 و ورژن 5 مشکل داره این برنامه
سلام داریوش جان فک کنم تاپیکو اشتباه اومدی:31:
در هر صورت...این فولدر رو دانلود کن و بجای فولدر گارمین خودت بذار( نقشه و کیجن هم که داری)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4785551&postcount=334
سلام. دوستان من این برنامه رو نصب کردم، اما نمی تونم GPS رو Enable کنم. چون وقتی که Enable رو می زنم، فقط به دنبال GPS Bluetooth می گرده و آخرش هم که پیدا نکرد میگه پیدا نکرده و دیگه چیزی نمی پرسه. خواهشاً یه راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز ان قسمت رو با دقت یه بار دیگه انجام بده:10:نقل قول:
شاد باشید:40:نقل قول:
حالا برنامرو از Application اجرا كنيد و داخل settings شويد و about رو بياريد و Card id رو يادداشت كنيد.
بعد عدد 800 رو در كيجن قسمت پايين وارد كنيد <custom mapset> و map unlock code رو هم در notepad با اسم GMAPSUPP و فرمت unl ذخيره كنيد.
سپس اون دو تا فايل unl رو در فولدر garmin در مموري بريزيد.
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote GPS و use attached GPS \enable كنيد حالا بريد تو نقشه و صبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
دوست عزیز مشکلم این نیست, مشکلو پیدا کردم از کجاست ولی نتونستم حلش کنم. ظاهراً با ریختن اون دو تا فایل UNL برنامه باید کرک بشه دیگه (یعنی کد فعال سازی نخواد) ولی کرک نمیشه. بنابراین در اون صفحه ای که فرمودید مینویسه: Connection allowed to Garmin GPS devices onlyنقل قول:
بنابراین نمی ذاره که من از GPS خود گوشی استفاده کنم و می گه فقط حق استفاده از GPS های خود Garmin رو داری.
در ضمن گوشیم NOKIA 5230 هست.
بله، درسته...نقل قول:
شما باید طوری رینیم کنید که فرمت unl بشه، نه فقط پسوند... این پست میتونه مفید باشه...:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشی:40:
مطمئنم که فرمتش UNL هست. اصلاً از اول UNL سیو کردم و کاری با TXT نداشتم.نقل قول:
نقل قول:
دهه
سلام برادر
بابا مگه اینجا تاپیکه گارمین نیست؟ من قبلا که پسته اول رو سیو کرده بودم فرق داشت برای همین گفتم تغییر دادید
در هر صورت اساسا با این برنامه مشکل دارم:31:
حالا اینی که زحمت کشدی آپلود کردی رو هم میگیرم ببینم چی میشه
برای ورژن 5 هست؟
راستی فایلش هم گویا هیچی دانلود نداشته:27:
تو سايت mapshop ورژن 2.4.6 واسه فروش هست
اگه كسي داره بده دانلود كنيم
مرسي
سلام دوست من خـــب عزيز برا فروش گذاشتن هنوز لينكي ازش بيرون نيومده كه كسي خريد باشه :41:نقل قول:
چون سرچ كردم همچين ورژني پيدا نكـــردم :19:
موفق باشيد!:40:
تاپیک گارمینه ولی s60v3 :46:نقل قول:
من با این فایلها رو 5800 و ان97 و 8910 تست کردم سالمه.
تو تاپیک s60v5 گفتن مشکل داریم منم آپ کردم بعد همه اونایی که سوال کرده بودن در رفتن:31:
سلام و عرض خسته نباشی به همه کسانی که مشکلات بچه ها رو رسیدگی میکنن و کمکشون میکنن
من چند تا سوال داشتم
1-نرم افزار گارمین بهتره یا اسمارت کام
2- من قبلا 6220 کلاسیک داشتم با گارانتی اصلی / گارمین رو نصب کردم و واقعا ازش خوشم اومد بعد چون گوشی wifi نداشت عوض کردم و N79 خریدم و همون برنامه گارمین رو که داشتم رو N79 نصب کردم ولی اصلا نمایش نقشه کاملا فرق میکرد یعنی تو 6220 خیابان ها با اسم کامل و با رنگهای مختلف و زیبا نمایش داده میشد در حالی که تو N79 خیابانها با یک خط نازک و با یک حرف اول خیابان نمایش داده میشد ...
ممنون میشم راهنمایی کنید:42:
یه نفر گارمینو برای من نصب کرد بدون مشکل اجرا میشد ولی بعد از چند وقت وقتی وارد برنامه میشم بالا نمیاد و خارج میشه.نقل قول:
برای نصب برنامه باید گوشی رو در حالت Data Transfer به PC وصل کنید و بعد با اجرای برنامه و پیدا کردن آدرس رم گوشی Install رو بزنید..
بعد از پایان این مرحله گوشی رو جدا کرده و به قسمت App.Manager گوشی میریم و برنامه رو از اونجا به طور کامل نصب میکنیم...سپس یه بار اجرا میکنیم و میام بیرون.
حالا می خوام دوباره نصبش کنم ولی بلد نیستم. چگونگی قسمت های قرمزو توضیح بدید ممنون میشم.
1. باید برنامه رو از داخل گوشی اجرا کنم یا از کامپیوتر؟
2. چه طور برنامه رو تو app manager دوباره نصب کنم؟
سلامنقل قول:
وقتی گوشی رو با اون حالت به PC وصل کردید، برنامه Garmin رو که دانلود کردید اجرا کنید و اونجا Removable Disk یعنی همون رم گوشیتون رو انتخاب کنید و روی نصب کلیک کنید.
بعد از نصب گوشی رو جدا کنید و از داخل فایل منیجر گوشی فایلی به اسم Garmin وجود داره که باید نصبش کنید...
باید با pc اجراش کنم؟ آخه کامپیوتر ریست میشه.نقل قول:
وقتی گوشی رو با اون حالت به PC وصل کردید، برنامه Garmin رو که دانلود کردید اجرا کنید و اونجا Removable Disk یعنی همون رم گوشیتون رو انتخاب کنید و روی نصب کلیک کنید.
آقا من قاطی کردم نافرم. دلم میخواد گوشی رو از پنجره پرت کنم بیرونو خلاص. گوشی n85 v30 هست. خودم 3 سوت هکش کردم ولی نمیدونم این گارمین چرا بازی در میاره. این سوالا رو جواب بدی ممنون میشم.
1. برنامه رو باید از داخل کامپیوتر اجرا کنم؟ (اجرا که میکنم کامپیوتر ریستارت میشه.)
2. منظورت از دیتا ترنسفر ، مدیا ترانسفره؟ (چون چیزی به اسم دیتا ترنسفر نداره)
عمرا فکر نمیکردم یه برنامه موبایل این قدر برام شاخ بشه. تا گوشی رو خورد نکردم جواب بدید لطفاَ.
1- واسه چی ریست میشه؟! برنامه بالا میاد و ریست میشه یا اصلا نیومده ریست میشه؟نقل قول:
میتونی روی GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.exe کلیک راست کنی و Open With Winrar رو بزنی و بعد توی محتویات Setup.exe رو اجرا کنی... ببین میتونی اینجوری اجراش کنی؟
2- تو گوشی شما فکر میکنم mass stronge باشه..
3- شاد باشی
نمیدونم والا . برنامه بالا نیومده ریست میشه. کامپیوترمو فروختم الان کامپیوتر قدیمیم cpu= pentium4 نشستم. ممکنه از سیستم باشه؟نقل قول:
واسه چی ریست میشه؟! برنامه بالا میاد و ریست میشه یا اصلا نیومده ریست میشه؟
آره همینه.نقل قول:
تو گوشی شما فکر میکنم mass stronge باشه..
9 کرتم.نقل قول:
شاد باشی
بعید میدونم از سیستم باشه! آخه چیز سنگینی نیست!نقل قول:
با این حال رو یه سیستم دیگه هم حتما تست کن تا مطمئن بشی...
سلام به همه
جواب سوات قبلی من رو که کسی نداد ... عیبی نداره شاید همکارها سرشون شلوغ بوده ولی هر کسی که مشکلشو اینجا مطرح میکنه به خاطر این که به مدیر ها و بچه های فعال این پست ایمان داره و به امید حل شدنش مطرح میکنه بازم از همه که مشکل کاربر ها رو حل میکنن و زحمت میکشن تشکر میکنم :20:
راستی نقشه های جدید واسه گارمین نیومده ...؟
اگه اومده لطفا راهنمایی کنید از کجا میتونم دانلود کنم :11:
سلام دوست عزیز :نقل قول:
1. گارمین خیلی بهتره
2. من برای خیلی از گوشی ها فعال کردم همچین مشکلی برام پیش نیومده و برای همه گوشی ها یکی بوده نمایش نقشه !
فکر نکنم نقشه جدید اومــده باشـــه !!!نقل قول:
موفق باشید!:40:
نقل قول:نقشه جدید امده...چندین نسخه هم اومده...اما دیگه کرک و آنلاک نمیشه...نقل قول:
سلام ممنون که رسیدگی کردین واقعا عالی کار میکنین خدا خیرتون بده :11: