طرفای ما که از اینها نیست
اخرش این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
طرفای ما که از اینها نیست
اخرش این
:20:اینو همین 30دقیقه پیش گرفتم:31:داغ داغ:38:
هر چقدر کاترپیلار در ساخت وسایل راهسازی و معادن شناخته شده و مورد تایید شرکت های معتبر دنیا است که در کشورمان نیز علاقمندان زیادی داشته اما در بخش کشنده به هیچ عنوان شناخته شده نیست. کت در سال 2008 اعلام نمود که قصد دارد وارد بازار کشنده های کلاس هشت مخصوص حمل و نقل راه دور ( فعالیت در بزرگراه ها )شود و مدل جدید نتیجه ی این تفکر مدیران کت میباشد. مدلی که می بایست سایه سنگین سازندگان بزرگ و قدری چون ماک، اینترناش، پتربیلت، کنورث و فریت لاینر را از سر خود کنار بزند. کشنده ی مدل CT660 ساخت کاترپیلار همین ابتدای رونمایی توجه علاقمندان را به خود جلب نموده است. در نگاه اول بیشتر به ماک تیتان شبیه است. این کشنده ی اکسل عقب در نمای جلو بسیار خشن و مردانه طراحی شده و کابین آن از جنس آلومینیوم می باشد. برای این کشنده از سه پیشرانه ی ساخت کت CT11، CT13 و CT15 به حجم های 11.1 ، 12.5 و 15.2 لیتر با محدوده ی خروجی 330 تا 550 اسب بخار و حداکثر گشتاوری 2508 نیوتن متر استفاده شده است. جعبه دنده این کشنده نیز در دو نوع دستی و خودکار محصول ایتون می باشد. این کشنده که از سال 2013 مدل اکسل جلو آن نیز به بازار خواهد آمد در کلاس 8 رقابت سختی در پیش خواهد داشت و تنها امید آن شبکه ی فروش و خدمات پس از فروش گسترده ی و حرفه ای کت است تا با برنامه های مالی مناسب بتواند جایگاهی در بازار برای خود بدست بیاورد. این کشنده با همکاری اینترناش ناویستار طراحی شده اما مدیران کت این موضوع را رد نموده و اعلام نمودند که ساختار جدیدی را از نو شکل داده و این محصول بدست آمده است.
منبع:
کد:http://krtrucks.blogfa.com/
من عاشق لودر هاشم قدر از سرشون میباره
همیشه دلم میخواست کاترپیلار کامیون بساز که حالا ساخت کاش توی ایران ههم بیاد
اينم سالار توپ طلاي خودمون:46::
سلام دوست عزيز...والا منكه ديگه بعيد ميدونم شركت بنز بتونه بصورت مستقيم با ايران تجارت كنه و بتونه واردكنه.مگر اينكه يه شركتي مثل ماموت با هزار جور واسطه وارد كنه و به قيمت خون ملت بفروشه به راننده هاي بدبخت...نقل قول:
دوست عزیز اگه به پلاکا و نوشته های رو تانکرا توجه کنین متوجه میشین که اینا غراقی نیستن تانکرهای حمل سوخت عراقی هستن:20:نقل قول:
سلام دوست عزيز...والا منكه ديگه بعيد ميدونم شركت بنز بتونه بصورت مستقيم با ايران تجارت كنه و بتونه واردكنه.مگر اينكه يه شركتي مثل ماموت با هزار جور واسطه وارد كنه و به قيمت خون ملت بفروشه به راننده هاي بدبخت...
بله با گندی که ایران خودرو زد تو اون 1844و1843 دیگه آلمان ایران ر پشیزی حساب نمیکنه:19:
داداش به ایران نفروخته . به کردستان عراق فروخته.کردها عاشق بنز هستن :31:نقل قول:
بیا طرف ما ببین تو جاده چه مدلایی از اکتروز میبینی:40:
خب ديگه منم كه همينو ميگم...بعدشم فكرنميكنم قطع رابطه ربطي به گند زدن ايران خودرو ديزل باشه...به خاطر سياست هاي غلط كشورمونه...ما ديگه خودمون كاميونداريم و همه جوره تو كاريم!!!:11:نقل قول:
سلام بچه ها
من میخواستم قیمت ماشین های نیمه سنگین هیوندای رو بدونم .
اگه میشه یه سایت بدین که شرایط خرید و توضیحات کاملی در مورد این ماشین ها نوشته شده باشه . مثل یک نمایندگی معتبر .
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین .
سلام ایرانخودرو دیزل کامیون های نیمه سنگین مایتی رو تولید میکنه و قرار به گفته خودشون کامیون هاشون رو واسه لیزینگ بزارن ولی بقیه جاها نمیدونم:20:نقل قول:
قیمت نوش هم احتمالا 30تا 35 باید باشه اگه گرون نشده باشه:20:
کی از اثرات خرید ماک از سوی رنو عرضه مدل کوانتوم بر روی پلت فرم رنو پرمیوم بود. ماک کوانتوم در سال 1999 معرفی و تا پایان سال 2007 تولید شد. این کشنده که بیشتر بصورت اسب کشنده 4*6 و حمل بار در مسافت های طولانی مورد استفاده قرار میگرفت از موتورهای E7 شش سیلندر 12 لیتری ساخت ماک با چهار قدرت 370، 410، 435 و 470 اسب بخار بهره میبرد و از سال 2003 به موتور سری ISX500 ساخت کمینز به قدرت 500 اسب بخار نیز مجهز شد، حداکثر گشتاوری آن با موتورهای سری هفت ماک به 2250 نیوتن متر در 1200 دور در دقیقه میرسید و موتورهای کمینز یا کامینز قادر به خروجی حداکثر 2480 نیوتن متر در 1200 دور در دقیقه بودند. برای این کشنده بی دماغ از جعبه دنده های 13 و 18 سرعته ساخت ایتون استفاده و اتاق پرمیوم آن نیز در دو مدل دی کب و اسلیپر کب قابل انتخاب برای خریداران بود. از دیگر مشخصه های ماک کوانتوم یا رنوماک داشتن ریتاردر دو حالته خاص ماک بنام JAKE به قدرت 280 کیلو وات در 2100 نیوتن متر بود. وزن این کشنده در تیپ 2*4 به 6500 کیلوگرم و در تیپ 4*6 به 7760 کیلوگرم میرسید و حداکثر ظرفیت وزن مجاز ترکیبی برای کشنده تک دیفرانسیل 70 تن و کشنده جفت دیفرانسیل آن 90 تن اعلام شده بود. ماک کوانتوم فروش بسیار خوبی را در بازار استرالیا تجربه نمود و با توجه به برند و اعتبار ماک سر و صدای زیادی را بهمراه داشت و بیشترین خودنمایی آن با موتورهای 500 اسبی کمینز بود.
منبع:
کد:http://krtrucks.blogfa.com
و این هم سلطان جاده های ایران:31::31::31:
با سلام
این هم ماشین های ما :20:
:20:
:31:به به اف هاش سری قدیم:40:
واقعا برای خودتون؟؟؟
با سلامنقل قول:
آره. مدل 1999 هست. اما موتور داره در حد تیم های رده ی بوندس لیگا :31:
پلاک ترکمنستان کردیم که ایران بیان بار بزنن ببرن ترکمنستان :20:
یکی دیگه هم هست مدل 2001 هست :46:
سلام عزيزنقل قول:
با سلام
آره. مدل 1999 هست. اما موتور داره در حد تیم های رده ی بوندس لیگا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلاک ترکمنستان کردیم که ایران بیان بار بزنن ببرن ترکمنستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه هم هست مدل 2001 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فوضولي نباشه چند تا سوال داشتم.
اول اينكه كاربري تريلي شما رو مي خواشتم بدونم يعني چه چيزايي بار مي زنيد؟
دوم مي خواستم بدونم اف هاش تر و تميز طرح قديم الان تو بازار چنده؟ اصلا خوبه، شما راضي هستيد از كارش؟
با تشكر:11:
:31:چند سوال:31:نقل قول:
توی خود ترکمنستان خریدید؟؟؟
قیمت؟؟:31:
نقل قول:
سلام عزیزم
نه اینارو از آلمان خریدیم و ترانزیت شد تا مرز بازرگان، از اونجا راننده نشست و بردشون مرز اینچه برون برای ترخیص.
قیمتشون هم که 30000 دلار مدل 1999 رو و 35000 دلار هم مارک 2001 رو تحویل مرز اینچه برون خریدیم.
البته نا گفته نمونه که قبل از ترخیصشون تا یک هفته مهلت داشتن توی خاک ایران بمونن که این یک هفته بردیمشون نمایندگی تمام ماشینا رو از لحاظ فنی بعضی قطعات رو عوض کرد. مثلا اگزوزاشون و .... .
که حدود 14 میلیون هم دو تا ماشین خرج ورداشت.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
خواهش میکنم.
ما این دو تایی که خریدیم فقط شیشه بار میزنن. شیشه فله. اون اسبشون لانگن درف هست. مخصوص شیشه فله.
اینارو که ما 30 هزار دلار مدل 1999 و 35000 دلار مدل 2001 رو اوایل امسال خریدیم.
آره راضی هستیم. خوب هستن.
موفق باشید.
اگه بخواهیم بخریم می تونی وارد کنیم پلاک ایرانش کنیم
نقل قول:
فکر کنم ماشین بیش از سه سال کارکرد نمیشه آور:20:بعدشم اگه بخوای بیاری داخل پلاک بشه با گمرک سر سام آور باید دست و پنجه نرم کنی:31:
با سلام
شانسه ما ترکمنستان که خواستیم پلاک کنیم تا دو روز دیگه فقط ماشین های مدل پایین مثه 1999 که ما داشتیم رو راه میداد.
اگه دو روز دیرتر میرسید داخل خاکشون دیگه پلاک نمیشد :31:
موفق باشید.
علاقمندان به کامیون با سری SK مرسدس بنز بخوبی آشنا هستند، کامیون هایی که بدون شک در تاریخ کامیون سازی دنیا جایگاه خاصی دارند، چه به لحاظ طراحی آیرودینامیکی اتاق آن و چه به لحاظ بکارگیری تجهیزات ایمنی چون ترمز های ضد بلوکه و ریتاردر و همچنین جعبه دنده های خودکار که در کنار پیشرانه های 8 سیلندر خورجینی به توان 530 اسب بخار علاقمندان به مرسدس بنز را کاملاً راضی می نمود. گونه ی ویژه ای از این سری برای شرکت در مسابقات کامیون رانی اروپا طراحی و ساخته شد که موفقیت های قابل توجهی را برای تیم های استفاده کننده در اروپا و شوروی بدست آورد.
این کامیون که باید به جنگ ابر کامیون مسابقه ای آن سالها یعنی مان PHOENIX می رفت در سال 1992 با کد 1450 معرفی شد، پیشرانه 10 سیلندر خورجینی V10 این کامیون به حجم 18.2 لیتر دارای 1600 اسب بخار توان و 6000 نیوتن متر گشتاوری بود.
نکته ی جالب توجه در طراحی ظاهری این کامیون نوع و سبک خاص طراحی کایت شاسی آن است که امروزه نیز می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.
منبع:سلطان جاده
سلام دوستان قیمت انواع اتوبوس برون شهری رو میخام هرچی گشتم هیچ قیمتی نبود مثلا انواع ولوو انواع اسکانیا و...
سایتی هست که قیمت انواع اتوبوس رو داشته باشه؟
ایران خودرو دیزل سایپا دیزل اینا هیچکدوم قیمت محصولاتشونو نزاشتن اگه امکانش هست قیمت چند تا اتوبوس برون شهری رو که صفر کیلومتر باشه و بین 80 تا 180 میلیون باشه رو بزارید
سلام
از لحاظ فنی ( کشش موتور، استحکام شاسی، ترمز و...) امکانش هست ولوو FM 7 رو تبدیل به کشنده ماشین بر کرد؟ شنیدم هر کامیون رو میشه یکبار در طول عمرش تغییر کاربری داد.
یه موسلمن نیست منو ارشاد کنه دوستان کمک کنید الان 3 روزه پست دادم کسی جواب نداده
نقل قول:
:31:سلام من همون اول پستتون رو خوندم پیگیر بودم پرس و جو کردم:31:
خدمت شما دوست عزیز که اسکانیا سی12 44 نفره 188 هستش.البته این قیمت مربوط به چند ماه پیش هستش.میتونی زنگ بزنی شرکت عقاب قیمت بگیری.شمار عقاب:88755803_021 88753509_021 88760514_021
البته بی7 نسل 2 هم واقعا اتوبوس خوب و کم خرجی هستش واقعا کم خرج هستش قیمتش هم بدون شک از اسکانیا پایینتر هستش شاید در حدود 170 تا 180 باشه. البته از لحاظ امکانات در حد اسکانیا نیست ولی خیلی کم خرجتر از اسکانیا هستش..تو این قیمت اگه فکر دست دوم هم باشید مارال و ولوو بی9 میتونه انتخاب خوبی باشه.ولی ماشین سنگین اگه از اول دست خودتون باشه بهتره مخصوصا اتوبوس که ظریفتر از دیگر خودروهای سنگین هستش.فقط هم به فکر ولوو و اسکانیا باشید.البته اسکانیا راحتر از بقیه اتوبوس ها هستش امکانات هم خوب داره.بی9 هم که قیمتش بیشتر هستش .به هر حال اگه دنبال دردسر و تعمیرات ..... نیستید بی7 تیپ دو میتونه انتخاب خوبی باشه.
موفق باشید:20:
عزیز دستت درد نکنه راستشو بخای من یه سرمایه 80 چوقی گیرم اومد خاستم اتوبوس تو 130 تا 180چوقی بگیرم باهاش کار کنم و قستاشو بدم تا صاف بشه ولی الان میبینم قست دادن از توانم خارجه. حالا به نظرت با این مقدار چوق چه راهی پیش رو دارم؟ از یکی از اشناها پرسیدم گفت چرا میخای پولتو خراب کنی ماشین صفر بگیری یه کارکرده بگیر کار همونو انجام میده زیر باره قستم ننداز خودتو دور از جون فردا تو جاده باقالی میشی خر بیارو باقالی بار کن.
میشه یکم راهنماییم کنی با این مقدار هزینه چه انتخابی میتونم داشته باشم تو سایت ایران خودرو یه اتوبوس بود به اسم c 475 و cs 475 قیمت صفرشون چقدره ؟ باز از همون اشنا پرسیدم گفت اگه یه اسکانیا مدل 84 بگیری بهتره تا این چیزای متفرقه .
b7 تو نرخ 80 تا 100 چه مدلیش گیر میاد اصلا هست تو این رنج یا نه؟
نظرت چیه میشه یکم راهنماییم کنی دستتم درد نکنه که جوابمو دادی دروووووووود به شرفت.:10::11:
بزنید بقل بینیم:27:
نقل قول:
سلام دوست عزیز با این پول میتونی ولوو b12قدیمی و b7r سری اول خرید که اصلا توصیه نمیشه چون خیلی قدیمی هستن دیگه معلون نیست چی در بیاد اگه از آشنا بگیری از کسی که بدونی طرف با ماشین خوب تا کرده میشه روش فکر کرد اون دیگه ماشین عمر خودش رو کرده همش خرج:20:
گزینه بعدی همون c457 هست که موتر خیلی خوبی داره اونطور که شنیدم اسمش ایرانخودرو ولی همه چیش بنز قیمت نقد اش 120 تومن هست فکر کنم که قسطی هم میدن که فکر کنم 30 پیش میدی بقیه هم تو یک تا هفت سال قسطی پرداخت میکنید:20:
از نظر خرجی هم یکم راهنماییم کن مثلا اگه تو خرج بیفته چجوریاست اگه موتورش ایراد پیدا کنه یا سیستم تعلیقش بخوای تعمیر اساسی بزنی چقدر هزینه میبره؟
میشه در مورد c475 بیشتر توضیح بدی یه مدل دیگه هم هست cs475 فرقشون با هم چیه؟شرایط فروش قسطیشو هرچی میگردم پیدا نمیکنم میشه برام بزاریش -تو سایت ایرانخودرو فقط عکسو مشخصاتشو گزاشته
یه جا خوندم اتوبوس بالای 12 سال از رده خارج محسوب میشه این درسته یا نه مثلا اگه من یه b7 بگیرم مدل 82 فقط تا 4 سال میشه باهاش کارکرد؟
نقل قول:
خرجی که هر ماشینی خرج داره ولی این فکر نکنم خرجش خیلی زیاد باشه که اذیت کنه مخصوصا اگه نو باشه تا چند وقت خرج آنچنانی نداره:20:
در کل c457 نسبت به قیمت اش ماشین خوبی هست مخصوصا موتوری حرف نداره:20:
این c457:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2147149&postcount=15
اینم cs457:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2140327&postcount=1
الان که خود ایرانخودرو فروش نداره انگار من رفتم زده به زودی شروع میشه ولی واسه خرید اونطوری که شنیدم باید برید شرکت لیزینگ که نمیدونم کجاست:31:ولی باید به نمایندگی های ایرانخودرو یه سری بزنید اونجا پرس و جو کنید:20:
بعد اتوبوس خیلی ظریف تر از کامیون نو باشه بهتره مثلا همین الان اون 84 معلوم نیست که چیه من اتوبوس شناس نیستم ولی تو کامیون 84 یه مدل سرپا میتونه باشه مثلا ماشین خودمون82 هست ولی آخ نمیگه اتوبوس رو شنیدم زیاد از عمرش بگذره حسابی میفتی توی خرج پرسیدم هم اصلا مدل پایین تصیه نمیشه:20:
بعدشم اینا واسه خودشون میگن از رده خارج وقتی هنوزم اتوبوس های 302 توی جاده هستن و کار میکنن میخوان بیان به ماشین های 12 ساله گیر بدن:31:
paria-sh جان ممنون از راهنماییهات خیلی بهم کمک کرد برکت نعمت حرکت به سمطه جاده تخته گاز میریم تا ته جاده.
میرم نمایندگی سوال میکنم بنظرم همین c475 برام مناسبه.
داداش c457 متاسفانه به دلیل طراحی بد اتاق و به صدا افتادن در مقابل رقیباش کم میاره . مسافرا هم همه عشق اسکانیا شدن دیگه. ولی من عاشق 457 هستم خدایی توان موتوریش حرف نداره .
آقا من رفتم نمایندگی میگه فروش نداریم هر چی هم میگردم تو نت قیمت قطعی و نمایندگی فروشش رو پیدا نمیکنم میشه یه نمایندگی بهم معرفی کنید که فروش داشته باشه :19:نقل قول:
من پستهای قبلی رو خوندم الان شما بهترین کاری که میتونی بکنی این که یک اتوبوس بنز 302 که مشمول طرح تعویض بشه بخری بعد شرکت رانیران با 15 میلیون وام یک b7 mkIII یا b9 با 100 تا پول پیش تحویل میدهنقل قول:
اگر هم نه یک b7 mkIII مدل 86 یا 87 پیدا کنی
amin جان اگهیشو دیدم زده 100 پیش الباقیش 14 قسط ...
حالا این 3 تا نقطه چقدره الله میدونه
زنگ زدم نمایندگی ببینم چقدره گفت اصلا b7 نداریم فروش فقط b9 داریم
1-قیمت صفرش چقدره؟
2-قسطاش چقدره؟
فکر کنم ارزونترین ولوو تو رانیران همین b7 باشه
کارکردش 100 بیشتره یه اگهی دیدم مدل 87 رو 150 زده بود
جرات خریدن اتوبوس کارکرده رو ندارم دیروز رفتم مسافرت با b12 یارو راننده بود صاب ماشین نبود اقا یارو به شونه خاکی هم رحم نمیکرد 20 کیلومتر مونده به مقصد ماشین خاموش شد بعده 1 ساعت ور رفتن فهمیدیم راننده گازویل نریخته تو ماشین تا این حد بیرحم بود که تو ماشین صفر گازویل نریخته بود مدل 89 بود ولی مثل درشکه صدا میکرد
b7 r2 با b7 r3 چه فرقی داره هم از نظر قیمتی هم کلی
من داییم b7r mk III داره ازش خیلی راضیه ماشینای خوبی ان
من از داییم پرسیدم گفت یکی از دوستاش b9 اورده قسطش تقریباً 9 میلیون هست
تو سایت زیر یک سری بزن [HTML]www.beyhaghi.com[/HTML]
شما اگه یک b12 تمیز پیدا کنی خیلی بهتر از ماشین نو هستش
سلام اقایون ؟ماشین فقط خودروهای ستاره دار در حال حاظر فقط اکسور 1843 /[IMG]:11:[/IMG]
داداش میخوامت اکسور داری ؟ تعریف کن . راضی هستی ؟ تو گردنه چه طوره ؟ تو کفی ؟ بگونقل قول: