دوستان چه ورژنی برای دانلود فیلم از مثلا یوتیوب خوبه؟(من قبلا نصب کردم ،دقیقا یادم نمی یاد چه ورژنی بود،با اون مشکل نداشتم،ولی الان 6.02 رو نصبیدم ،مثل قبلیا وقتی یوتیوب رو باز می کنی ،آیکون دانلود گوشه ویدئو نمیاد.چرا؟( به خاطر آویراست؟))
دوستان چه ورژنی برای دانلود فیلم از مثلا یوتیوب خوبه؟(من قبلا نصب کردم ،دقیقا یادم نمی یاد چه ورژنی بود،با اون مشکل نداشتم،ولی الان 6.02 رو نصبیدم ،مثل قبلیا وقتی یوتیوب رو باز می کنی ،آیکون دانلود گوشه ویدئو نمیاد.چرا؟( به خاطر آویراست؟))
این کار رو انجام بده فکر کنم درست شهنقل قول:
idm---option---general---tik opera
چه ربطی داره؟!(فکر کنم آویرا رو با اپرا عوضی گرفتی)
سلامنقل قول:
در ورژن 6.0.3 گوشه ی سمت چپ پایین میاد اگر امتحان کرده باشید.
موفق باشید :40:
سلام
یک سوال دارم-------
وقتی ما یک فایلو باidmدانلود می کنیم وتعداد کانکشن ها مثلا16عدد هست idmفایلو به16تکه تقسیم میکنه و وقتی تموم میشه اونها رو به هم میچسبونه حالا آیا میشه کاری کرد که وقتی دانلود کامل نشده این فایلها رو به هم متصل کرد به عنوان مثال وقتی ما یک فیلمو دانلود می کنیم این فیلم به16تکه تقسیم می شودحالا نمی شه کاری کرد که تاجایی که دانلود شده بشه فیلمو دید آخه نرم افزارهای دیگه مثل اربیت میشه آیا با Idmمیشه همچین کاری کرد؟لطفا هرکی بلده زود جوابمو بده خیلی ممنون:40:
دوستان من تو idm کانکشن رو روی 16 قرار میدم ولی همیشه کانکشن ها هنگام دانلود روی 9 قرار میگیره و از 9 بیشتر نمیشه.من تا حالا سه ورژن idm هم تست کردم ولی بازم کانکشن هام از 9 بیشتر نمیشه.چه جوری می تونم درستش کنم؟؟؟
دوستان چرا بعضی مواقع یک فایل rar را که با idm دانلود میکنم فایل اکسترکت نمیشود و ارور میده ایا عیب از فایل است
از از این idm.
این خطا وقتی بوجود میاد که فایل ناقص دانلود شده ومعمولا وقتی شما در چند مرحله یک فایلو دانلود کنید این خطا رخ میده برای کاهش خطاهای فایل هایRarاز نرم افزارFlash getاستفاده کنید درضمن FDMهم خوبه:5:نقل قول:
خودم پیداش کردم از اونجایی که من وقتی چیزی رو بلد نباشم ودنبالش برم از زیر سنگ هم که شده پیداش می کنم:31:حالا آموزشش رو میزارم شاید به درد بعضی ها بخورهنقل قول:
خب همون طور که خودم سوال کرده بودم وقتی ما فایلو به عنوان مثال یک فیلمو دانلود می کنیم با نرم افزارIDMنرم افزار اون فیلمو به چند تکه تقسیم می کنه و وقتی دانلود تموم شد اونها رو به هم متصل می کنه حالا بعضی مواقع موردی پیش میاد که ما میخوام تا جایی که فایل دانلود شده یعنی همون فیلم اون رو نگاه کنیم درحالت عادی همچین کاری امکان پذیر نیست اما شما با یک دستور ساده می توانید فایلها را به هم متصل کنید واز دیدن فیلم لذت ببرید:31:
برای این کار به محل ذخیره سازی فایل های در حال دانلود میریم که آدرسش به صورت زیر هست:
c:\Documents and Settings\user\Application Data\IDM\DwnlData\user
در اونجا پوشه ای هم اسم فایل ما بوجود اومده اونو کپی می کنید یک جای دیگه بعد وارد محیطcmdبشن واز اونجا وارد پوشه فایل بشین بعدش دستورات زیر را وارد کنید
نکته:به عنوان مثال فایل ما به2قسمت تقسیم شده ما نام آنها را به 1و2 والی آخر تغییر می دیم بعدش تایپ
می کنیم:
copy /b 1 + 2 3
توجه!عدد3دراینجا اسم فایل جدیدی هست که از ترکیب فایلهای 1و2 بوجود اومده بعد اونو مثلا اگه فیلم بود باز کنید وببینید به همین راحتی به همین خوشمزگی:31: اگر سوالی بود بگین
سروری که ازش دانلود میکنی امکان دانلود همزمان بیشتر از 9 فایل رو حتما بسته و کانکشن ها بیشتر از اون نمیشهنقل قول:
بعضی از سرور ها همینگونه اند و اجازه دانلود همزمان چند فایل رو بیشتر نمی دهند
سلام
من اخرین ورژنidm و نصب کردم و پچ هم کردم
الان هر چی میخوام دانلود بکنم این ارورو میده
باید چی کار بکنم؟کد:http://www.speedyshare.com/files/25286707/untitled.JPG
سلام
من IDM 6.10 Beta رو نصب کردم . این نسخه خوبه ؟؟ یا با توجه به بتا بودن 5.19 رو نصب کنم ؟؟
نقل قول:
اخه من سرورهای زیادی رو تست کردم.همشون همین جوری هست.از 9 تا کانکشن بیشتر نمیشه
سلامنقل قول:
شما از سایت میهن دانلود یا وطن دانلود، دانلود کنید متوجه می شوید که 16 تا کانکشن همزمان فعال می شود البته یکم طول میکشه تا 16 تا فعال بشه .
اقا خیلی ممنون برای آموزش ، خیلی لازم داشتمنقل قول:
حالا یه سوال دیگه :31:
میگم یه فایل از رپید گرفتم 99.12 درصد رفته قطع شده میرم تو این مسیر و تو پوشه مربوط به فایل فقط یه فایل لوگ وجود داره (البته هایدن و غیره رو برداتشم) و هیچ پارتی وجود نداره چیکارش کنم اینو :41:
نمی دونم چرا فایل ها نیست ولی وقتی دانلود تموم بشه خودکار اون فایل ها حذف میشه شما از اون پوشه پروپرتیس بگیر ببین حجمش اگه اندازه فایل دانلود نباشه احتمالا پاک شدهنقل قول:
نقل قول:
ورژن جدیدتر رو نصب کنید و از کرک معتبر استفاده کنید که معرفی شده تو انجمن معرفی نرم افزار
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟//
جواب نمیده (بحث در مورد دانلود فیلم (مثلا از یوتیوب) با دانلود منیجر بود-جهت اطلاع سایر دوستان)نقل قول:
سایت یوتوب جدیدا انگار دانلود از طریق نرم افزارهایی مثل idm رو جلوشون رو گرفته و نمیشه دانلود انجام داد مثل قبلنقل قول:
ما اگه بخوایم یه دانلودی رو با idm انجام ندیم چیکار باید بکنیم که هی نپره بالا ؛ از اون زیر ببندیشم کار نمیکنه ، تیک براوزر را هم از توی آپشنش برداشتم
یکی از دوستان گفتن alt رو بگیر موقع کلیک روی فایل دانلودی که کار نمیکنه این روش
نقل قول:
شما دکمه alt رو نگه دارید و روی لینک مورد نظر کلیک کنید و تا زمانی که دانلود شروع نشده دکمه alt رو رها نکنید
وارد منوی download و سپس option و بعد از تب general وارد قسمت customize key to prevent ... رودی دکمه key بزنید و مطمئن بشید گزینه اول پنجره جدیدی که باز میشه تیک خورده باشه و داخل اون دکمه alt انتخاب شده باشه
تو چه سایتی شما استفاده کردی از دان منیجر؟نقل قول:
سریال اکتیو برای ورژن 5.17 رو می خواستم ممنون میشم دوستان کمک کنن
سلام
من جدیدا به یه مشکل مسخره بر خوردم گفتم یه مشورتی بکنم شاید یه راه حلی برام داشته باشید
من توی شرکت با IDM یک فیلم رو که چند پارت هست رو میگذارم برای دانلود و طوری هم تنظیم میکنم که دونه به دونه به نوبت دانلود بکنه و وقتی هم تموم بشه خواموش بشه سیستم
و خوب با اینایی که گفتم مشکلی ندارم
دانلود انجام میشه و سیستم هم خواموش میشه فرداش که میام فایلها رو به هم بچسبونم میبینم با اینکه دانلود کامل انجام شده ولی فایل مشکل داره و توی دانلود Damage شده
و مجبورم دوباره از اول دانلود کنم
گاهی مجبور میشم 3 بار دانلود کنم تا بالاخره یکیش سالم دانلود بشه
درضمن من از رپیدباز استفاده میکنم برای لینکها
اکانتش رو هم دارم
حالا به نظر شما علت چیست و چکار کنم که این اتفاق کمتر بشه یا اصلا نشه؟
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
نقل قول:
Internet Download Manager | معرفی جدیدترین کرکها فقط در این تاپیک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346178
ظاهرا مشکل از آنتی هیتلر هاست،وقتی با چیز پی ان میری ،مشکلی نیس.(IDM 6.03)نقل قول:
یوتوب رو میگمنقل قول:
یوتوب که دسترسی بصورت عادی غیرممکنه و باید از وی||| پی // ان استفاده کرد و در حالت استفاده از این هم یاز دانلودی صورت نمیگیرهنقل قول:
ای بابا من منظورم این بود که من الان با دانلود منیجر دارم دانلود می کنم از یوتیوب،الان... ولی قبلا که با آنتی هیتلر می رفتم نمی شد؛نتیجه= با چیز پی ان میشه دان کرد ولی با آنتی نه.(و مشکل از دان منیجر نیس)
سلام دوستان
من یه فایل تصویری دانلود کردم بافرمت avi اما با هیچ players یی باز نمیشه حتی با divex لطفا راهنمایی فرمائید .
آدرس فایل :کد:http://danaa.dl.rapidbaz.com/mBzn/salmahayek.avi
باتشکر
سلام
آقا قبلاً این 16 کانکشن IDM از بعضی سایت ها فعال میشد ولی الان نه !! ممکنه از ISP باشه ؟؟ با نسخه 5.19 و 6.3 تست کردم 9 تا بیشتر نمیره !!
سلام به همگی
من در حال حاظر با idm می کنم چند تا مشکل گیر کردم اگه میشه کمکم کنید.
1. چه طوری میشه در idm بعد از دانلود یک فایل یک فایل دیگه دانلود شه پشت سرهم نه باهم چون سرعت پایین می اد.
2. چه طوری در idm تمام پهنای باند را به اون اختصاص داد.
3. در دانلود کردن از سایت 4sher بعد از قطع ارتباط دو باره از همان ادامه دانلود ادامه داد
دمتون گرم اگه میشه کمک کنید.....
نقل قول:
1- استفاده از schedule میتونه کمکتون کنه ( تهیه یک لیست دانلود و تنظیم اون ها به تعداد و مقدار دلخواه)
2-بصورت پیش فرض تمام پهنای باند رو idm میگیره
3- از سایت 4share نمیتونید با قابلیت Resume دانلود کنید و برای اینکار باید کاربر پریمیوم اون باشید و نیاز به اکانت داره مگه اینکه از اسیت های مستقیم کننده لینک های 4share استفاده کنید مثل راپیدباز
1 استفاده از schedule میتونه کمکتون کنه ( تهیه یک لیست دانلود و تنظیم اون ها به تعداد و مقدار دلخواه)
3- از سایت 4share نمیتونید با قابلیت Resume دانلود کنید و برای اینکار باید کاربر پریمیوم اون باشید و نیاز به اکانت داره مگه اینکه از اسیت های مستقیم کننده لینک های 4share استفاده کنید مثل راپیدباز
تشکر از جوابتون
میشه قسمت 1 و 2 رو بیشتر توضیح بدین و اگه نیاز به تنظیمات داره بگین
orbit بهتر یا idm
مرسی
نقل قول:
تاپیک هایی در این زمینه هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
هر نرم افزار امکانات خاصی رو فراهم میکنه ولی در کل IDM معروف تر و موردپسند تره در بین کاربران
با سلام
جدیدا موقع دانلود فیلم از یوتیوب با idm این ارور رو میده :
the server replies that you dont have permissions to download this file
HTTP/1.1 4.3 Forbidden
ببین تو تنظیمات idm ------ ست نکردی
ممنونم میشم دقیقا به کدوم قسمت نگاه کنم ؟
این مسیر برو :
downloads - options- proxy
اگه قسمت use http proxy تیک داشت تیکشو بردار
ممنونم ولی این تیک نخورده