من از بخش فروشش سؤال کردم گفت بین 8 تا 12 صبح رایگانه. یعنی 4 ساعت.نقل قول:
Printable View
من از بخش فروشش سؤال کردم گفت بین 8 تا 12 صبح رایگانه. یعنی 4 ساعت.نقل قول:
کسی راهنمایی نمیکنهنقل قول:
انگار هر کس از لایزر سروریس داشته اینجا سر نمیزنه:41:
نقل قول:
حرف حساب که جواب نداره!!!!:11:
نقل قول:
آقا یه توصیه برادر وارانه:
این شرکتای خصوصی دزد رو بریز آشغالدونی.من لایزر داشتم باور کن شبا واسه دانلود شبانه حداکثر سرعتم 5کیلوبیت بود.باورت میشه.از این افتضاح تر کجا رو سراغ داری.
شما اگه منطقه تون تحت پوشش مخابراته برو یه سرویس از مخابرات بگیر. دوتا حسن داره مخابرات، یکی پول رانژه نمی گیرن و یکی هم تعرفه هاش خوش قیمت تره.
حامد:11:
دوست عزیز سلامنقل قول:
من یه نکته رو به شما بگم
در مورد هیچ شرکتی اینطوری قضاوت نکن حتی شرکتهای دولتی مثل مخابرات
ممکنه یه شرکت توی یک مرکز مخابراتی مشکل داشته باشه ولی توی یه مرکز مخابراتی دیگه مشکلی نداشته باشه
ویا در یه شهر سرویس خوب بده ولی توی یه شهر مشکل داشته باشه
پس به طور کلی نمیشه گفت فلان شرکت بدرد نمیخوره و فلان شرکت خوبه ، هرکسی هم که سرویس میخواد بگیره بهتره ببینه که کدوم شرکتا توی مرکز مخابراتیش تجهیزات دارن و شرایط و قیمت و کیفیت کدوم مناسب تره و تصمیم بگیره!
و این مسئله رو در نظر داشته باش که ممکنه یه شرکت در یه بازه زمانی کیفیتش خوب باشه و بعد از اون یه شرکت دیگه و به همین ترتیب الی آخر
موفق باشید
مخابرات که بابا اخر سرعت :39:نقل قول:
آقا یه توصیه برادر وارانه:
این شرکتای خصوصی دزد رو بریز آشغالدونی.من لایزر داشتم باور کن شبا واسه دانلود شبانه حداکثر سرعتم 5کیلوبیت بود.باورت میشه.از این افتضاح تر کجا رو سراغ داری.
شما اگه منطقه تون تحت پوشش مخابراته برو یه سرویس از مخابرات بگیر. دوتا حسن داره مخابرات، یکی پول رانژه نمی گیرن و یکی هم تعرفه هاش خوش قیمت تره
سلام
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
با تشکر فراوان
لایزر بگیر....نقل قول:
" لابزر قدیما بهتر بود ... الان یه مشکلاتی داره
سرعت بمراتب کمتر شده نسبت به قبل...تست کردم شبها افتضاح تره.
تو فیلتر کردن سایت ها هم معمولا پیشقدم تر از بقیه شرکتاست ( اینو مقایسه کردم ) ( معلوم نیست به کجا بندن و رئیسش کیه؟ )
حالا تنها دلیلی که من هنوز دارمش اینه :
قطعی مطعی تو کارش نیست و سرویسش منظمه ، همین . "
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
من گلد دارم .... شبا تو منطقه ما که تعریفی نیست ولی روزاش بهتره ... من 384 / 512 دارم از قرادردادت سرعت بالاتری رو بهت میدن ولی همونطور که گفتم نکته مثیت این سرکت :نقل قول:
سرویس منظم و عدم قطعی است .
شب سرعتم خیلی کم شده .
نزدیک 20 .
لایزر=خدمات خوب6یا7ماهه:2:
لایزر-قطعی:18:
لایزر تا قبل از سال 89 خوب بود:2:
دوستان من چند وقت پیش از مخابرات درخواست پورت کرده بودم و الان واسم ردیف شده
حالا از شانس من سرویس 3 ماهه لایزر رو اوایل فروردین 3 ماهه شارژ کردم
میخوام بدونم لایزر چند روزه سرویسشو از رو خط من بر میداره
البته اگه مخابرات قبول کنه 2 ماه دیگه که شارژم تموم شد سرویس مخبراتو بگیرم
سلام.
من شتاب استفاده میکردم که اخیرا شبها سرعتش میشد دیال آپ !! ولی الان دو ماهه که طلایی گرفتم خوبه شب و روزش فرقی نداره !!!
اقا این لایزر شبانش بین چه ساعت هاییه؟؟
اینترنت من تازه امروز وصل شده خبر ندارم،البته سایتش نوشته 1تا7 می خوام ببنیم دقیقا بین همین ساعتهاس یا عقب جلوئه مثل بقیه شرکتها؟
سلام دوستانی که اشتراک دارن حدودا چقدر طول میکشه سرویس رو راه اندازی کنن؟من یک هفته هست مدارکو دادم ولی هنوز راه نیفتاده.من تهران هستم.
سلام داداش حالا حالا طول میمکشه واسه من 22 روز طول کشید.ولی می ارزید به سرعتش 128 گرفتم 45دانلودم صبحها 85 دانلوده.شبانه از ساعت 1 تا 7
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
اساتید کسی می دونه واسه تمدید و حجم تموم میشه باید چه کار کرد؟
واسه تمدید حجم و شارژ زنگ میزتی بخش فروش، درخواست میدی و بعدش اونا به اطلاعات کاربری شما در خود سایت شماره فیش رو میفرستن و از اون طریق میتونی آنلاین پرداخت کنی
و یا خودشون شماره فیش رو میدن تا بتونی از قسمت صفحه اصلی سایت پرداخت کنی
البته غیر آنلاین هم داره که اونم باید بری بانک و الافی و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر دوستان و اساتید محترم و محترمه
رفتم اسپید تست دوباره تست گرفتم .
سرعتم زیاد تغییر نکرده خدا رو شکر .
شبها هم سرعت تو همین مایهاست .
شبها یک گیگ و نیم دان میکنم .
سرویس من
128 یک ستاره سیلور لایزر
محدودیت حجمی 8 گیگ
ماهی 22 هزار تومان
شبانه رایگان
قبلا اینطوری بود
حالا پینگم بهتر شده
منطقه ی مخابراتی پیروزی تهران هستم . اگه خواستید شب رو هم تست میگیرم نتیجه رو میزارم .
بای
سلام عزیزان من128 دارم الان ساعت3:25 این تست گرفتم نسبت به شبهای دیگه خیلی کمتر شده سرعتش ولی بهترز هیچیه
من منطقه مخابرتی تهران افسریه هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان داشتم تایپیکای شرکتای دیگه رو می خوندم یه چیزایی نوشتن ادم شاخ درمیاره طرف 128 گرفته 190 دانلودشه اصلا از لایزر ناامید شدم رفت البته اگه راست نوشته باشند.:blink:
---------- Post added at 04:07 AM ---------- Previous post was at 04:05 AM ----------
ساعت 4 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ساعت5:15
:42::42::42::42::42::42::42::42:
:42::42::42::42::42::42::42::42: :42:
128 پلاتیوم چقدر دانلود میگیره ؟ کلا شرکت خوبیه ؟
دوستان من 128 نامحدود داتک دارم ، پشتیبانیش خوبه ولی سرعتش خسته ام کرده . مرکز نبوت هستم .
میارزه سرویس نقره ای B05 با محدودیت 8 گیگ ماهی 22 تومن لایزر بگیرم ؟ چون اینجوری که دوستان میگن سرعتش 10 برابر سرعت منه . من ماهی حدودا 10 گیگ دانلود دارم .
این سرویس رو به همه میدن یا مدرک میخواد ؟ (چون بالای 128 هست)
این وضعیت فعلیمه :
هر کدوم که 128 توش باش به کاربران خونگی تعلق میگیره حالا فرقی نداره که 128/768یا128/256 نقره ای
من خودم شتاب دارم راضیم
نقره ای بهتر از پلاتیوم
آره تو رشت اندیشه سبز خزر 128 میده با 125 دان دارینقل قول:
به نظر من باید اصلش اینجوری باشهنقل قول:
والا ما خودمان هم نفهمیدیم چه ساعتی هستنقل قول:
خودشون که میگن از یک بامداد تا هفت, منتها سر همین خالی بندی هاشون من 6 گیگ من تو ساعت رایگان پریده
یعنی ساعت یک شده ولی گویا نرفته تو رایگان همینجوری واسه خودش دانلود میکرد,سرویس گلد دارم
:11:
یعنی مودم رو خاموش روشن کرده بودی (ip ت عوض شده بود) و بازم ازت 6 گیگ کم کرد ؟نقل قول:
نیازی به خاموش روشن کردن مودم نداره.نقل قول:
سرعت دانلود رو چنده؟
سلام کسی می دونه سرعت دانلود 128/768 چنده؟خواهشن بگید.
سلام.نقل قول:
بستگی به شانست داره.
فکر نکنم از 50-60 بیشتر بشه.
دوستان سرعت دانلود سرویس B18 با idm چنده ؟
وسرعت سرویسهای دیگه که شبانه رایگان هست چقدره در زمان دانلود رایگانش؟(فقط با idm بگین لطفا)
سلام
دوستان اینجا کسی سرویس روزانه رایگان داره؟
سرعت دانلود با idm چنده؟
صبح ها از چه ساعتی رایگانه؟
سرویس G.SHDSL ؟
فکر کنم انقدر گرون باشه که قیمت نزده برای این سرویسنقل قول:
سلام دوستان من اشتراک شتاب دارم 128/256 سرویس B01 سرعت دانلودم هم تو روز به طور متوسط 40 هست الان برای تمدید میخوام 128/512 B03 بگیرم که سرعتم تو روز بره بالاتر یکی از اشناها که اونم لایزر داره میگفت اینا هیچ فرقی با هم نداره سرعتت فرق نمیکنه چون لایزر سرعت رو باز گذاشته ولی حودش امتحان نکرده میگفت حدس میزنم دوستانی که سرویس هاشونو عوض کردن فرقی کرده سرعت براشون؟
[سلام من شتاب 128/512 دارم سرعت دانلود45.خودت نتیجه کیری کن :3:نقل قول:
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
سرویس G.SHDSL ؟کسی توضیحی واسه این داره
بنظر من سرعت دانلود شبانه اصلا باز نیست بنحوی که سرعت دانلود از 1 تا 4 صبح روی 22 است و از 4 تا 7 روی 32. این اتفاق هر شب و سر ساعت اتفاق می افتد. نه کمتر نه بیشتر نه زودتر نه دیرتر. سرویسم هم B01 است.
دوستان این ISP فقط برای تهران هست ؟