سلام.
آيا اين آنتي ويروس سرعت سيستم را پايين نمياره؟
Printable View
سلام.
آيا اين آنتي ويروس سرعت سيستم را پايين نمياره؟
نقل قول:
نوشته شده توسط shadmehrdj
بعد از ناد 32 بهتر ضد ويروس از لحاظ سرعت كاسپره
البته قدرتش به نظر من از ناد بيشتره چند صفحه قبل و در تاپيك هاي جدا گانه قدرتش مقايسه شده با آنتي ويروس هاي ديگه
عالي تر از خودش نيست
هرچي ويروس و تروجان ميشناسه كار 20اخه هر ويروس مي نويسم يا تروجان با چند روز ميتونه پاكش كنه
آقا من اين كاسپراسكاي رو دارم بعد همون آنتي ويروسش رو هم دارم فكر كنم ورزن 6.0.0.303 باشه ولي هيچ ليسنس كي و رج كي روش جواب نداده از همينه كه گذاشتيد كار نميكنه ...يعني قسمت آپديتش فعال نميشه يعني تو قسمت protection يه قسمتش قرمز رنگه و نوشته :
signatures are absolete
و ليسنس كي هم تو ليست بلاك قرار گرفته...بعضي ليسنس كي ها رو هم كه اضافه ميكني ميگه شما در حال حاضر هم داريد از همين كي استفاده ميكنيد ( البته به انگليسي ) ... لطفا زووووووووووووووود كمكم كنيد كه كامپيوترم كرم گرفته...فكر كنم اسپاي ور باشه كه از سايت --- اومده ( نميدنم كي بي اجازه از كامپيوترم استفاده كرده ) ....كمـــــــــــــــــك
نقل قول:
نوشته شده توسط reza388
دوست عزيز بار ها تو صفحه هاي قبل گفته شده :sad:
از ادرس هاي زير مي تونين آپ1 ديت ها ور به صورت دستي دانلود كنين
توضيحات كامل قبلا داده شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من از اول تا حالا از کاسپرسکی استفاده کردم و تا آخر هم از این آنتی ویروس استفاده میکنم و به همه پیشنهاد میکنم که ازش
استفاده کنن مخصوصن از ورژن 6 که دیگه سنگ تمام گذاشته و اصلا هم سرعت سیستم را نمیگیره
عزیز من هم وقتی کاسپر را نسب کردم مثل تو بود و اون قسمتش قرمز بود اما گذاشتم اتوماتیک اپدیت شد و بعد سیستم را ریسیت کردم و اون قرمزه سبز شد توهم امتحان کن
عزيز اين اصلا آپديت نميشه 5% ميره مينويسهنقل قول:
نوشته شده توسط djcrazy
UPDATE IS NOT REQUIRED :angry:
سلام
fingulii
خوب اپ دیت احتیاج نداره شما فقط سیستم رو فول چک کنید
من قبول دارم كه كسپرسكي بهترين آنتي ويروس را داره ول توي قسمت فايروال زياد خوب نيست مثلا
Kaspersky internet security 6 final
در قسمت بلاك كرده پورت اسكن مشكل داره . چيزي كه در انجمن سايت كسپرسكي بارها به اون اشاره شده و تا حالا كسپرسكي جوابي به اون نداده حتي خودم هم باهاشون تماس گرفتم ولي جواب ندادند . البته كاربران انجمن كسپرسكي براي حل مشكل يك راههايي پيدا كرده اند ولي اين خيلي بد است كه يك فايروال همچنين مشكلي داشته باشد در ضمن خودم هم اين مشكل را داشتم.
راه حل اين مشكل
يك مجومه از كاسپير اسكاي
KasperSky 2006 All in One
The Contains Of Collection :
1- Kaspersky AntiVirus 6.0 Full
2- Kaspersky Internet Security 2006
3- Kaspersky Anti-Hacker
4- Kaspersky Free Cleaner 12
File Size : 37.5 MB
دانلود
کد:http://rapidshare.com/files/1366144/KasperSky_2006_All_in_One.exe
سلام آقا من از کجا دانلود کنم کسپر رو لطفا کمک کنید بعد چقدر زمان می بره دانلود
اگه ميشه يه آنتي ويروس كم حجم براي دانلود بزاري؟
با تشكر.
سلام عزيز اگه عوان رو نگاه مي كردي مي ديدنقل قول:
نوشته شده توسط delete
تاپیک اختصاصی آنتی ویروس کاسپرسکی< آخرین ورژن در پست اول>
بعد هم صفحهقبل هم معرفي شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولا اينجا تاپيك اختصاصي كاسپر اسكاي هست حجمش هم 13.25 مگ هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط hamzehjoon
اگه كم حجم تر مي خواي دنبال ناد32 باش :happy:
سلام
سيستم من تروجان داره ، كسپر اونو شناخته وغير فعال كرده ولي نميتونه حذفش كنه . دم به دقيقه هم پيغام ميده لطفا بگيد چطوري مي تونم از دستش راحت بشم :sad:
ضمنا كسپر رو هر روز آپديت ميكنم
متشكرم
خوب عزيز از يه ضد تروجان استفاده كننقل قول:
نوشته شده توسط Aamoo
من اينا رو پيشنهاد مي دم
Trojan Remover 6.5.3
Ad-Aware SE Pro
Spyware Doctor
ايم لينك دانلود:Trojan Remover 6.5.3
و يا
دوستان عزیز این آنتی ویروس (kaspersky IS 6.0.0.303) با وجود تواناییهای بسیارش و داشتن برچسب نسخه ی فاینال هنوز بوگهای زیادی دارد و آزمایشی است و گواه آن hotfix های بسیاری است که بعد از آپ دیت گهگاهی اضافه می شود(hot fix a,b,c,d,e) البته از نسخه ی 6.0.0.300 تا نسخه ی آخر.البته این بوگهائی است که تیم سازنده ی آنتی ویروس پیدا کرده اند و همه ی مشکلات آن نیست.
و علت پاک نکردن تروجانهائی را که می شناسد گرفتن بک آپ از آن تروجان موقع پاک کردن آن است . که تروجان دوباره از بک آپ خود نرم افزار به سیستم رخنه می کند و روی سیستم می نشیند. که این یکی از بوگهای بزرگ این نرم افزار است.
این بوگ بطور عمده مربوط به تروجانها می باشد. که به سیستم به هر دلیل رخنه کرده اند و سیستم آلوده شده است.
راه حل: در موقع پاک کردن تروجان هنگامی که اسکن تمام شد و پیغام آنتی ویروس مبنی بر پاک کردن تروجان بر روی مانیتور ظاهر شد ابتدا به تب Backup نرم افزار رفته و تمامی بک آپهای مربوط به این تروجان را پاک کنید و از آن تب خارج شوید سپس گزینه delete را بزنید. تا کار پاک کردن تمام شود. دوباره به تب Backup رفته و بک آپ را چک کنید . اگر دوباره از تروجان بک آپ گرفته شده است. آن را پاک کنید. restart کنید.دوباره اسکن کنید. می بینید که تروجان پاک شده است.(و این یعنی در حالت کلی تب Backup آنتی ویروس مشکل امنیتی دارد.)
اقا مهدی با اجا زه ی شما یک نسخش رو در تایپیک نقط ضعف انتی ویروسها و فایروالها
گذاشتم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط Aamoo
این مشکل شما دو علت دارد یکی فعال بودن تروجان مربوطه است و شما نمی توانید یک فایل در حال اجرا را پاک کنید دوم ذخیره شدن نسخه ای از تروجان مزبور در System Volume Information ویندوز است که سیستم اجازه دسترسی به آن را نمی دهد.این دو علت برای تمامی آنتی ویروسها صادق بوده و اختصاص به کاسپرسکی ندارد.برای پاک کردن تروجان مزبور سیستم را در حالت Safe Mode اسکن کن و سرویس System Restore ویندوز را قبل از رفتن به Safe Mode
غیر فعال کن.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi56
این موضوع را از کجا نقل کرده اید می شود منبع خودتان را بگویید موضوع بسیار جالبی است.
سلام خدمت دوستان
من هنوز نتونستم ویروس کشم را اکتیو کنم البته روششو یاد دارم فقط دنبال فایلشم 7 روز هم بیشتر نمونده اگه میشه برام یکی آپلود کنه اینجا بذاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی درمورد
The Contains Of Collection :
1- Kaspersky AntiVirus 6.0 Full
2- Kaspersky Internet Security 2006
3- Kaspersky Anti-Hacker
4- Kaspersky Free Cleaner 12
اینا را اگه میشه یکی یکی بدین تا ما دایل آپی ها هم بتونیم دانلود کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یه سوال دیگه از این مجموعه بغیر از ویروش کش کدوما دیگش جالبه و به کار ما میاد
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط Braveheart
تاپيك اختصاصي كرك و سريال در مورد كاسپر
چندين پك هم براي ريجستر كردن داره
راستشو بخواهي به نظر من فقط اين ضدويروسش به درد مي خوره چون فاير ول و اينترنت سكيوريتيش خيلي عقبه :happy:
با سلام
چرا هنگامیکه فایروال آنتی ویروس کاسپر اسکای فعال است و من دارم از اینترنت استفاده می کنم هیچ سایتی حتی یاهو و گوگل باز نشده ولی هنگامیکه فایروال را غیرفعال می کنم همه سایتها بارگذاری شده و قابل دسترسی می شوند؟
خواهش می کنم دقیقاً مرا راهنمایی کنید تا این مشکلم حل شود. (آنتی ویروسم ورژن 6 است و هر روز آن را UpDate می کنم.)
اي ول منم همين مشكلو دارمنقل قول:
نوشته شده توسط wood56
اگه ميشه بهترين تنظيمات كاسپر رو هم بذاريد :tongue:
wood 56 سلام
اقا دلیل این کار اینکه شما یک برنامه رو اجازه دادین به ینترنت وصل بشه
یا برعکس یک پروسه یا برنامه رو که باید به اینترنت وصل بشه تا اطلاعات ردوبدل بشه رو بلاک کردین یعنی بستینش
خوب حالا راه حل اینکه
شما وارد قسمت زیر شوید و به تنظیمات زیر رفته
Setting>>protection>>Anti-Hacker>>
و در قسمتی که نوشته Enable firewall
Setting رو بزنید
واز پنجرهی که باز میشه در سربرگ Rules for Applications
و از سربرگ بالا
سه کلید در کنار کادری که اسم برنامه ها در ان نوشته شده رو مشاهده میکنید
Add,Edit>delete
وروی یکی از برنامه رفته و کنترل+آ رو زده تا همه ی برنامه ا حالت انتخاب درایند
و بعد روی دکمه ی Delete
کلیک کرده تا همه ی انها پاک شوند
و بعد سیستم رو ری استارت کرده
و موقعی که می خواهین به اینترنت وصل بشین از شما تک تک سوال می کنه که این برنامه به اینترنت وصل بشه یا نه
و شما با دقت به انها پاسخ دهید ضمنا همین طوری بدون مطالعه ی سوالهای کاسپرسکی
پاسخ ندهید که این برنامه وصل بشه یا نه
قربانت
Adel.p30
لطفا یکی از دوستان لینک دانلود آخرین آپدیت کاسپر اینترنت سکوریتی 6 رو ارائه بده.
اگر کل آپدیت باشه بهتره ... ممنون.
سلام مبین
اخرین ورژن کاسپرسکی باز هم بتا هست
Kaspersky Anti-Virus 6.0
Kaspersky Internet Security 6.0کد:FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0کد:T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
کد:W6MYU-MEHAZ-B61T9-2VVAM
اقا مجتبی این رو امتحان کن
سلام دوستان عزیز
محض اطلاع دوستان عزیز دیروز نسخه 411 کاسپرسکی به عنوان نسخه نهایی MP1 معرفی شده و از حالت بتا خارج شد:
این نسخه احتمالا چند روز بعد در سایت اصلی نیز معرفی خواهد شد. برای آن از همان Reg Key های قبلی استفاده کنید.
سلام دوستان عزیز
تغییرات نسخه جدید کاسپرسکی نسبت به نسخه های قبلی
* Support of Windows XP 64-bit OS
* Data transferred by secure connection (SSL) can now be checked by the components Mail Anti-Virus and Web Anti-Virus.
* Environment system variables can be specified when defining the objects to scan and exclusions from scan for the Proactive Defense component.
* Any event can now be logged to Windows Events Log (with the possibility to select the log type – system or defined by the user)
* scan mode can be defined for the File Anti-Virus component, the task can be scheduled, paused/stopped and either the user- or computer-name can be defined under which infected files are accessed.
* in the Scan tasks OS load can now be regulated when the task is being performed and objects can be quarantined by any Scan task.
* for the Proactive Defense component keyloggers can now be detected, Windows Task Manager can be protected from intrusion of malicious libraries (dll)
* the downloaded threat signatures can be saved to a local source (folder) in update tasks.
* the list of package rules for known Malware has been expanded for the Anti-Hacker component
* Heuristic analyzer to detect banners which were not added to the predefined list has been added for the Anti-Banner module of the Anti-Spy component.
نقل قول:
نوشته شده توسط vtn54
دوست عزیز
منبع خبرتون رو لطفا بیان کنید
با تشکر
درود
سلام دوست عزیز
سری به تاپیکهای زیر در فوروم کاسپرسکی بزنید:
دوست عزیز
می شه بفرمایید که به طور کلی چه فرقی با ورژن 6.0.0.303 دارد البته به زبان شیرین فارسی.
1.ویندوز XP64Bit را ساپورت می کند.البته با ویستا سازگار نیست.نسخه سازگار با ویستا هنوز در مراحل اولیه بتا است.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi56
2.اطلاعاتی که از طریق پروتکل SSL انتقال می یابند را اسکن می کند. هر چند این باعث بروز بعضی مشکلات می شود
مثلا ناسازگاری با بعضی سرویسها.
3.نحوه اسکن برای File Antivirus را می توان تعیین کرد ( از بین چهار حالت Smart Mode, On Access and
( Modification,On Access,On Execution
4. قابلیت زمانبندی برای File Antivirus نیز اضافه شده است.
5.به سرویس PDM آنتی ویروس توانایی شناسای keylogger ها اضافه شده است .
6.توانایی محافظت از Windows Task Manager در برابر انواع کدهای مخرب اضافه شده است ( که سیستم
محافظتی خوبی در برابر بعضی Rootkit ها هم هست).هر چند این این حالت به حالت Default خاموش است چون
باعث بعضی از ناسازگاریها شده باعث دیر بالا آمدن Task Manager هم می شود.
7.در این نسخه شما می توانید دیتابیس شناسایی ویروس را پس از آپدیت به هر پوشه ای روی هاردجابجا کنید که به ویژه
بر روی شبکه ها مفید است و شما می توانید از آپدیتهای انجام گرفته برای دیگر کامپیوترهای موجود در شبکه نیز
استفاده کنید.
8.اجزای محافظتی سرویسهای Anti-Hacker و Anti-Spy ارتقا پیدا کرده اند.
9.بسیاری از اشکالات نسخه های قبلی مانند مصرف بالای CPU هنگام استفاده از PDM اصلاح شده است.
10.سرعت اسکن سریعتر شده است ( حدود 10-20 درصد ).
روی هم رفته نسخه جدید نسبت به نسخه قبلی سریعتر و کارآمدتر است ولی هنوز اشکالاتی دارد که هنوز اصلاح
نشده است که به بعضی از آنها اشاره شد و طراحان برنامه قول داده اند در آپدیتهای بعدی اصلاح خواهد شد.
در ضمن من باید اضافه کنم این نسخه به علت اضافه شدن اجزای جدید محافظتی مانند Anti-Keylogger به PDM
اخطارهای بسیار بیشتری نسبت به نسخه قبلی ایجاد می کند ( به ویژه هفته های اول ) بنابراین توصیه می کنم
دوستانی که زیاد حوصله سر و کله زدن با آنتی ویروس خود را ندارند به تنظیمات Default برنامه دست نزنند! :blush:
دوست عزیز
ممنون از شما
پس تا با ویستا سازگار نشه حالا حالا ها پسوند بتا رو داره
درود
نه دوست عزیز نسخه سازگار با ویستا یک محصول مجزا است که به طور جداگانه برای آن نسخه بتا طراحی شده است ونقل قول:
نوشته شده توسط ebilove
اکنون بر روی سرور کاسپرسکی با نام 6.0.2.6_Vista قابل داونلود است همانطور که از شماره آن مشخص است یک رده
بالاتر از نسخه های فعلی است و اگر آن را داونلود کنید می بینید که پسوند بتا دارد (بر خلاف محصول فعلی ) در هر حالت
نسخه 411 هفته بعد دوشنبه یا سه شنبه در سایت رسمی کاسپرسکی به عنوان نسخه MP1 معرفی خواهد شد ومن
توصیه می کنم همه دوستان تا آن موقع صبر کنند. :cool:
سلام دوستان عزیز
یک خبر دیگر:
نسخه 7 اینترنت سکوریتی زون آلارم از انجین ضد ویروس کاسپرسکی بهره خواهد برد .این محصول که در مرحله بتا قرار
دارد قدرت یکی از برترین آنتی ویروسهای موجود را با توانایی یکی از بهترین فایروالهای موجود ترکیب خواهد کرد.
سلام
همانطور که قبلا به اطلاع دوستان عزیز رسانده بودم نسخه نهایی MP1 کاسپرسکی یا همان نسخه 411 از روز دوشنبه بر روی سرور عمومی کاسپرسکی قرار گرفته است این هم لینکهای داونلود این نسخه:
برای فعال کردن آن از همان کلیدهای قبلی استفاده کنید.
سلام
چند ساعته که وقتی کاسپر اسکای(آنتی ویروس)میخواد آپدیت بشه ویندوز dont send میزنه دلیلش چیه؟
کی گفته فایر وال زون الارم یکی از بهترین هاست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط vtn54
ضمنا منیع خبر رو بنویس
درود