دست همگی درد نکنه
راستی قیمت فول آپشنش چنده؟
و اینکه آزرا چه تجهیزاتی داره؟
و فول آپشن اون چه تجهیزات بیشتری نسبت به آپشن پایین اون داره؟
دست همگی درد نکنه
راستی قیمت فول آپشنش چنده؟
و اینکه آزرا چه تجهیزاتی داره؟
و فول آپشن اون چه تجهیزات بیشتری نسبت به آپشن پایین اون داره؟
به نظر من بین همه اینا زشت ترینشون تندره (البته ماشین بدی نیست)
دوستان اگه با این قیمت مدل هایی از بنز و بی ام دبلیو میدونید بگین
جناب shahramcat عزیز من این نظر سنجی را ایجاد نکردم باسه خودم که ماشین بخرم چون ما الان لوگان نوشتیم که اگه این ایران گاری بده.این نظر سنجی فقط برای اطلاع رسانی درباره اینه که کاربران اینجا از چه ماشینی خوششون میاد همین . با تشکر.:10:نقل قول:
درضمن وقتی تندر به این ارزونی هست هم رده 206 تیپ 5 چرا پول بی خودی آدم بده فوقش میره تندر فول آزاد میخره.:31:ولی خدایییش اون 206 هایی که اول اومده بود اصلا قابل مقایسه با الان نیست خیلی بهتر بودن چون خودرو ساز ایرانی تو هر چیزی دست بزنه پدر اون چیزو در میاره و کیفیتش 100% افت میکنه.
تندر هم یواش یواش جا میفته چون مدل جدیدیه میگن زشته. چون 206 هم که اول اومده بود میگفتن شبیه کوزه است و بعد الان میگن چه قدر قشنگه تندر هم قضیش همینه:31:.با تشکر
405 ماشين خوبيه. نگيد آتيش ميگيره چون يه قطعه اي بود كه آتيش ميگرفت اون قطعه را ايران خودرو عوضش كرد.
bmw شاید یه مدل ارزونی مثل 318i یا 325i بگیری
ولی مرسدس بنز نه مگه مدل پایینر تر من بودم این کارو میکردم.
در حال حاضر سوختن 405 و اتش گرفتنش فکر نکنم زیاد مهم باشه الان به نظر من مصرف و قدرت شتاب استحکام و خدمات پس از فروش مهمه که 405 تو همشون خوبه بجز مصرفش که صدی یه باک میسوزونه:31:نقل قول:
تندر خیلی ها میگن از عقب بدهنقل قول:
ولی من از جلوش خوشم نمیاد
البته ماشین خوبیه
اتفاقا تندر از پشت قشنگتره که
اره نظرم منم همیننقل قول:
از پشت لوگان بهتر از ماشینهای دیگه هست
ولی از جلو یک مقداری نه
عجب مملکتی داریم ما خدایی همه جایه دنیا اختلاف قیمت بین تیپ های مختلف در حد فوقش 3-4 هزار دلار هست در هر رنج قیمت و تیپ هم کلی مدل وجود داره (مثلا قیمت تویوتا کرولا از 13-14 هزار دلاره تویوتا کمری از 17 هزار دلار) ولی بازار خودرویه ما انقدر مزخرف و کم تنوع هست که آدم بین 10 تا 20 میلیون تومن باید ماشین بخره . فکر کنم پرشیا Elx انتخاب خوبی باشه ولی فکر کنم بالایه 20 تومنه یکمی.
آره آزار خوبه ولی بد نیست یه نیم نگاهی به این کیا Opirus هم داشته باشیا ماشین بدی به نظر نمیاد تجهیزاتشم با ظاهر داخلشم بنظر بهتر از آزار هست .
كوپه هم خدايي ماشين خوبيه نسبت به قيمت
بیا پولتو بده من 100ی 6 بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزرا
اکتورز جان میشه عکس و مشخصاتشو بهم بدی؟نقل قول:
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
موتورشم 4 سیلندر خطیه فک میکنم
ببین از لحاض موتوری هیچ وقت به آزرا نمیشه. من نظرم همونه
آره فکر کنم آخرش همون آزرا بشه
اما چند تا سوال مهم
اینی که گفتی 320i هست یا 325i ؟(آخه اول گفتی 325I)
تجهیزات این ماشین چطوره؟آیا از لحاظ تجهیزات این بهتره یا آزرا؟
این bmw 320i ای که گذاشتی مدل چه سالیه(چون من هر چی تو اینترنت سرچ میکنم مدل های قدیمی رو میاره)
و این که عکس و مشخصات bmw 318i بزارید
قیمت دقیق هر کدوم رو هم بگین
دیگه چه ماشینی هست؟
(ببینم اگه آزرا از اینا بهتره باید این نتیجه رو گرفت که bmw تو این ماشینا فقط پول اسمشو میگیره !!!!درست میگم ؟ )
ب ام و تو این قیمت فقط 320 و 318 موجوده که اونم نسل چهارمه و از سال 2005 نسل پنجم جایگزینش شدنقل قول:
سری 3 سواری فوق العاده ای داره و ماشین اسپرتی هست و در کل بهترین سواری تو دان های دنیا داره اما این 2تا مدل هم موتور ضعیفی دارن و هم امکاناتشون اصلا در حد آزرا نیست
خوب اینجور که معلومه باید بیخیالش بشم
ولی دوست دارم دربارشون چیزایی بدونم
میشه چند تا عکس از این ماشین هایی که گفتین بذارین
در ضمن 325i هم داریم؟
الان نسل 4 موجوده؟
نسل 5 اش چطوره؟ قیمتشون چنده
(اینایی که گفتی مال هر دو مدل هستش؟)
راستی دوستان یه سوال خارج از بحث دارم
تویوتا کمری 2006 (یا 2005) قیمتش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قوی ترین سدان سری 3 نسل چهارم تو ایران 320 هستش و 330 و 325 موجود نیست اما سری 3 کوپه مدل هم موجوده که قیمتش حدود 90ملیون هستشنقل قول:
نسل پنجم هم قیمتشون از 70ملیون به بالا شروع میشه
سری3 کوپه نسل چهارم
سری3سدان نسل چهارم
اینم سری3 کوپه نسل پنجم
اینم سدان
الان اونی که به قیمت من میخور سدان 3 نسل 4 هستش درسته؟
نگفتی قیمت اون تویوتا کمری چقدره
نقل قول:ماشین هایی که شما گفتین ماشین های عالی ای هستننقل قول:
من هر دوی اینا رو دوست دارم و دوست دارم تجربشون کنم ولی چه کنم که فقط 1 ماشین میتونم بخرم
برا همین باید دنبال بهترین باشم
آره سری 3 سدان نسل چهرم فقط زیر 50 تومنه بقیه مدل ها بالای 70تومن هستننقل قول:
راستش قیمت دقیقش نمیدونم اما فک بین 30تا40 ملیون باشه و بسته به امکانات قیمتش بالاتره
با با این ها رو وله اصلا اینا ماشین هستند که ما سوار میشیم
خدایی یه خارجی بیاد تو ایران این پیکان رو ببینه چی میگه . ما یه ازرا میبینیم چش و چالمون درمیاد ولی تو کشور های دیگر ازرا یا بی ام و شاید تاکسی شون باشه .
تو این مملکت فنا شدیم
دوستان با این قیمت بنزین و سر به فلک گذاشتن ماشینها الان در حال حاضر با 6 الی 7 میلیون چی پیشنهاد میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فکر کردم که 50 تومنه
اگه 30 40 تومن باشه تقریبا می ارزه
یه چیزایی داره یادم میاد
یادمه قبلنا رفته بودم بنگاه ماشین
اینو دیده بودم قیمت 40 تومن گفت
ماشین خوشکلی بود
راستی سری 5 کوپه اش چه قیمته؟
تجهیزاتش جطوره
خیلی خوشکله:40:
دوستان با این قیمت بنزین و سر به فلک گذاشتن ماشینها الان در حال حاضر با 6 الی 7 میلیون چی پیشنهاد میدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
میدونم که این ماشین تو ایران نیست
اگه بخوام گیر بیارم باید چی کار کنم؟
قیمتش چنده اگه بیاد تو ایران؟
و این که ماشین خوبی هست؟؟:40:
به سختی
میری دوبی این ماشین از نمایندگی نیسان میخری و از طریق گمرک با یک سری کارهای اداری وارد ایران می کنی و ماشین پلاک گذر موقت می گیره و فکر کنم هر سال برای تمدید مدت پلاک باید از اول کارهاش انجام بدی
در ضمن چون هزینه و وقت زیادی برای انجام این کارها گرفته میشه بیشتر سوپر اسپرت ها و ماشین های تک با این شرایط وارد می کنن
حالا چرا 350z؟
اوه اوه اینجوری که پدر آدم در میاد
ببینم قیمت این ماشین اونجا چنده؟
بیاد ایران چقدر میشه؟
بطور مثال این باشهنقل قول:
حالا چرا 350z؟
درسته که جدید نیست ولی ماشین خوشکل و خوبیه
شما پیشنهاد میکنید چی بگیرم؟
آره واقعا کار سختی هستش و برای هر ماشینی ارزش نداره
قیمت نیسان 350کوپه 28هزار دلار و 350 roadstar هم 37هزار دلار
به نظر من تو ماشین های داخلی تو این رده فقط هیوندای تیبورن یا همون کوپه هست که اصلا قابل مقایسه با نیسان نیست
البته اگه اتومبیل اسپرت کوپه واقعی می خوای مرسدس slk و ب ام و z4 (قراره که توسط نوریانی وارد بشه) هم ستن که قیمت بالاست و حدود 100ملیون هستن و از همه این ها هم بهتر کوپه لوکس اسپرت ب ام و یعنی630 هم هست که قیمتش واقعا بالاست
350z مدل 2008 کوپه حدود 30 تا 40 میلیون قیمتشه که اگر بخوای پلاک کنی حداقل دوبرابر میشه , شما بگو کلا چقدر میخوای هزینه کنی .
فقط پراید میمونه.
جدا قیمتش 40 میلیونه واقعا به نظر من ارزش داره خیلی خوش تیپه
اگه بخوای پلاک کنی که قیمتش دوبرابر میشه , یه تومنم هزینه حمل , اما اگه بخوای پلاک گذر موقت کنی ( که محلتش1 تا 3 ماهه , نه یکسال) هزینه اش : (به نقل از مجله ماشین):
"هزینه ای حدود 3 میلیون تومان جهت بیمه , حمل و نقل , شماره گذاری موقت و نهایتا بازگشت آن به دبی."
در ضمن فکر کنم نمایشگاه ماشینی باشه که خودش اینکارارو برات بکنه و خب هزینه ی بیشتر بگیره.
هاچبک خوبه یا صدوق دار؟؟؟؟ من می خوام باهاش مسافرت برم
ازرا خیلی خوبه...
ولی من با قیافش حال نمیکنم...
شاسی بلند بهتره...
کمری ها هم بد نیست...
ولی قکر بنزین ازرا رو کردی؟؟؟
من بیشتر با تویوتا لنکروز حال میکنم...
سلام دوست خوبم...
اگه شتاب بالا تر میخوای هاچبک خوبه...
در غیر این صورت صندوق دار بهتره...صندوقش خیلی بدرد میخوره...
فقط برو سفارش کن بهت گاز سوز ندن...
چون صندوق خیلی کوچیک میشه...
9کرممم...