من کاسپرسکی اینترنت سکریتی دارم اونم نسخهkaspersky.internet.security.8.0.0.357.fina l دارم لطفا کد یاکرک دارین بزارین:40:
Printable View
من کاسپرسکی اینترنت سکریتی دارم اونم نسخهkaspersky.internet.security.8.0.0.357.fina l دارم لطفا کد یاکرک دارین بزارین:40:
با سلامنقل قول:
هنوز نسخه نهایی 8 به طور رسمی ارائه نشده و نسخه شما یا بتا است یا دستکاری شده است
دقت کنید ملاک شما برای دانلود نسخه های کسپر تنها و تنها باید لینک زیر باشد
نسخه های بتا یا الفا ایرادات زیادی دارند و توصیه می شه ازشون استفاده نکنید و از نسخه 7.0.1.325 استفاده کنید که هم مطمئنه هم کی براش وجود دارهکد:http://usa.kaspersky.com/downloads/trial-versions.php
ممنون
با سلام
دوستان من بر نامهkaspersky Anti-Virus 6 for File Servers را دارم. ولی licence ش را ندارم
در این فایلی (key.rar) که در post اول این بحث گرفتم فایده نداشت.
روی کلمه:
+kaspersky +serverهم جستجو کردم ولی فایده نداشت.
مگر می شود licence نداشته باشد؟
لطفا یک licence یا یک روش active کردن به من بگویید.
با تشکر
فرق بین اینها چیه اگه ممکنه یه توضیح مختصر بدید.ممنوننقل قول:
اگر منظور شما فرق بين نسخه الفا و بتا هست اين نسخه ها از نوع نسخه هايی هست که يک شرکت سازنده نرم افزار (حالا هر شرکتی) منتشر ميکنه و برای استفاده عموم قرار ميده تا استفاده کننده ها به آزمايش از اون بپردازند تا اگه ايراد يا اشکالی ديدن به شرکت سازنده برای اصلاح سازی اون اطلاع بدن، که به ترتيب از نسخه های آزمايشی ميشه به نسخه های الفا، بتا، RC و.. اشاره کرد تا به نسخه نهايی برسدنقل قول:
و نسخه نهايی که در سايت هست نسخه اي هست که از طرف شرکت سازنده مورد تأييد قرار گرفته که بعد گذراندن همين آزمايشات که گفته شد اشکالت برطرف شده و مورد استفاده قرار ميگيرد، البته با تضمين بيشتر از نسخه های آزمايشی (البته نه هميشه 100%)
امکانات کسپراسکای 8 خیلی بهتر از 7 هست ، امیدوارم زودتر نسخه نهایی 8 بیرون بیاد ، کسی هست که با نسخه بتا کار کنه و مشکلات زیادی باهاش داشته باشه ؟؟
2000 تا ازین کی ها دانلود کردم هیچ کودوم کار نکرد همتونم میگین اینو امتحان کردم. بهتون پول که نمیدن. بگید نداریم
kaspersky intenet security (7.0.0.120
خیلی وقته inactive
اگه جدید دارید بدید
مرسی
حتماً در وارد کردن کد مشکلی هست ! وگرنه بالاخره يک کد برای اکتيو شدن پيدا ميشه، لينک زير شامل 15 کد فعال برای محصول اينترنت سکوريتی هست که تا اين لحظه کار ميکنه، (خودم دارم استفاده ميکنم هر روز هم آپديت ميکنم)نقل قول:
در وارد کردن کد جديد دقت کنيد که کد قبلی رو حتماً پاک کنيد وگرنه کد جديد کار نميکنه، تاريخ سيستم هم بايد دقيق باشه
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky7_License_Key.zip
یه چیزی می گم... فقط قول بدین نخندین:
کسی key برای آنتی ویروس کسپر 6 نداره؟
Key های ورژن 7 به ورژن 6 هم می خوره.از لینکی که مارکوس عزیز گذاشتن استفادهنقل قول:
کنید.به شما پیشنهاد میدم از ورژن 7 استفاده کنید چون هوش مصنوعی بهتری داره.
در ضمن ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه.پیروز باشید دوست من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه 2008 این انتی ویروس رو نصب کردم وقت اپدیت چون سریال نامبرم غیرقاونی بود غیرفعال شده
اگه کسی سریال اصلشو کسی داره برام بذاره
ممنون
آه! هیچکدوم از key های مارکوس کار نکرد.( key قبلی رو پاک کردم. اینقدرا هم ناشی نیستم دیگه.)
تا حالا امتحانش نکردم چون بیشتر دوستان می گفتن سرعت سیستم رو میاره پایین، منم که با 6 کارم راحت راه میفته، دیگه دنبالش نرفتم.نقل قول:
به شما پیشنهاد میدم از ورژن 7 استفاده کنید چون هوش مصنوعی بهتری داره.
سلام لطفا کرک kaspersky8.0.0.353 رم برای دانلود بزارین.
ممنون
آخرین Key که مربوط میشد به 8/4/2009 هم از کار افتاد همین الآن و جز Black List شد
سلام. این کی 2009 هم که بلاک شد. کسی کی جدید که معتبر باشه و کار بکنه رو نداره؟؟؟؟؟
برای ورژن هفت سکوریتی سوییت key سراغ دارین از کار افتاد همین الان
برای منم همین الان از کار افتاد :41:kis
هر چی key از kavkiskey میگیرم فوری میره بلک لیست:2::41:
کسی key نداره که بلک لیست نره؟!:19:
دوستان کمک کنید
نقل قول:نقل قول:نقل قول:اين هم 12 تا کد فعال برای محصول کسپرسکی اينترنت سکوريتی 7.0 که تا اين لحظه کار ميکنند:نقل قول:
فقط يه خواهش از شما دوستان دارم! ، خواهش ميکنم وقتی يکی دوتا از کدها غير فعال ميشند، از کدهای ديگه هم استفاده کنيد، نگيد همه از کار افتاده! اين 12 کدی که من الان معرفی کردم 9/10 تاش همون کد های قديمی برای 2/3 ماه پيش هستن! وقتی دوستان يا من ميگن 12 کد فعال يعنی 12 کد!، يعنی اگه يکی ،دوتا سه ها،.. از کد ها از کار افتادن فعلاً بقیه فعال هستن، من نميدونم شايد شما دوستان يه کد ميدين به محصول بقيه کد ها رو پاک ميکنيد!کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky7_License_Key.zip
خواهشن اين لطف رو در حق ما انجام بدين
كاملا" تأييد ميشهنقل قول:
من خودم از يكي از همين كدها استفاده ميكنم كه تا 27/2/2009 اعتبار داره و هنوز بلك ليست نشده
من کد اخر رو دادم .کد درست بود ولی وقتی اپدیت کردم وسطای اپدیت گفت کد جزو بلک لیست است چاره ای است
برای من هم کار نمی کنه.
این تاپیک برای محصولات کامپیوتر (PC) هست.سوالتون رو در بخش موبایل مطرح کنید.نقل قول:
Kaspersky Anti-Virus v7.0.0.119
کرک اینو کسی داره؟
سلام دوستان....
من یه ترفند کوچولو زدم مثل اینکه جواب داد الانم دارم آپدیت میکنم
تو قسمت Activation کی کدها های قبلی رو Delete کردم Backup هاش رو هم همینطور پاک کردم
بعد دوباره یکی از همون کی ها رو نصب کردم و کار کرد...
همین الانم آپدیتم انجام شد به تاریخ همین امروز....
احتمال میدم از کدهای قبلی ایراد میگرفته
شما هم انجام بدید فوقش اگه دوباره Black List شد هم مهم نیست عوضش با تاریخ امروز آپدیت شده
موفق باشید :40:
نقل قول:نقل قول:
دوست عزيز اين ترفند شما اصلاً ترفند نيست! بلکه نکته مهم وارد کردن کد های جديد هست، شما بايد قبل دادن کد جديد کد قبلی رو حتماً پاک کنيد، اين که مشخص هست!
پس واسه همين هست گفتين کدها کار نميکنه؟! پس کدها کار ميکنه اشتباه از شما بود که اول کد قبلی رو پاک ميکردين...
نقل قول:
برای محصول اينترنت سکوريتی از کد های پوشه KIS استفاده کنيد
نکته مهم: در موقع وارد کردن کد جديد حتماً کد قبلی رو پاک کنيد
منظور من این نبوده که من یه ترفند مثل ترفندهای ویندوز و غیره استفاده کردم....نقل قول:
من قبلا این نکته رو نمیدونستم که باید قبل از وارد کردن کد جدید قبلی پاک بشه و همیشه بدون استفاده از این روش کدهای جدیدو نصب میکردم و جالب اینه که تاحالا هم بعد از چندبار تعویض کد مشکلی هم وجود نداشته !
برای همین هم بود که فکر کردم اینو خودم متوجه شدم... بگزریم
شما که ماشاالله استادید اما منم فقط میخواستم به این وسیله کمکی به دوستان دیگه کرده باشم .
سلام
سایت زیر Key های کسپراسکای را در اختیار شما میذاره.
ببخشید اگه تکراری بود.
کد:http://www.kavkiskey.com/
سلام به همه دوستان لطفا سريال هاي جديد smart security
:18:کسی کلید Kasper7 بلوک نشده سراغ داره ؟:18::2:
دوست عزيز لطفاً قبل اين که درخواستي داشته باشين لااقل یکی ، دو صفحه قبلتر رو مشاهده کنيد، به جوابتون ميرسين!نقل قول:
شما بگين از چه ورژني استفاده ميکنيد؟نقل قول:
از چه کدی استفاده ميکنيد؟
بعد حتماً از صفحه Activation محصول خودتون يک عکس بگذارين اينجا تا بشه شما رو راهنمايی کرد
با سلام
من از اینترنت سکیوریتی ورژن 7.0.0.125 استفاده می کنم
تمام کی های صفحات قبل رو هم امتحان کردم همشون بسته شدن
لطفا کمک کنید
درست هست که امروز هم چند کد کسپر رفت تو ليست سياه ولی باز همش از بين نرفته!نقل قول:
حتماً در وارد کردن کد ها کد قبلی رو پاک نميکنی، يا مشکلی هست!
در کل اين ليست کد های جديدتر تا اين لحظه که همش فعال هست:
(پوشه KIS برای محصول اينترنت سکوريتی هست که شامل 11 کد فعال تا اين لحظه ميباشد)
اینم امتحان کنید جواب میده:27:
کد:http://rapidshare.com/files/118227291/Exclusive_Kaspersky_Legal_180_Days_Activation.rar
براي منم ديشب بلوك شد عجب داستانيها
از Kaspersky Internet Security 7.0.1.325 استفاده مي کنم
کراکش از کار افتاده! اگه کراک جديد داريد لطفا اينجا قرار بديدپ
ممنون
لينک کدهای فعال محصولات کسپرسکی 7.0 بروز شد!اين بار:
88 کد فعال برای محصول آنتی ويروس و
11 کد فعال برای محصول اینترنت سکوريتی...
پوشه KAV برای Anti-Virus و پوشه KIS برای Internet Security
Activation Code For Kaspersky Anti-Virus 7.X:
JVP5J-H9EN6-BYH8Z-6QCGD 4/1/2009
SPQ5Y-G7U5Z-DRXW1-4BE3B 4/1/2009
EGFB8-RED3T-ER49Y-JHRFUN 4/1/2009
Y1KUW-QD4G9-MB1E8-QYY6P 4/1/2009
6FBBB-X98XV-U2TUT-7851K 4/1/2009
24AAZ-164N7-AE4FF-2TKQJ 4/1/2009
S5PS1-ZY6QJ-BFFG9-6C2XQ 4/1/2009
U2QH9-6GQN9-2XCHU-F4TE3 4/1/2009
Activation Code For Kaspersky Internet Security 7.X:
T6B6K-8YK22-VBQH7-ZUZJG 11/8/2008
توضیح: تمام کدها تست شده و تا اين لحظه همه فعال هستن و هيچ کدوم از کدها تکراری نيستن و همچنين کدها به ترتيب تاريخ انقضا مرتب و تاريخ گذاری شده اند، در ضمن اين کدها برای محصولات کسپرسکی 6.0 هم کاربرد دارند.
نکته مهم: برای وارد کردن کد جديد در محصول خود حتماً کد قبلی رو پاک کنيد
هيچ کدوم از اين کراک ها براي Kaspersky Internet Security 7.0.1.325 کار نمي کنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا عزیزم درست دقت نکردی.اول باید قبلی ها رو پاک کنی بعد توی اون فایل زیپی که گذاشتن پوشه ی kis رو باز کنی و لایسنس ها رو امتحان کنی.(برای من آخریش کار کرد و الان 365 روز تا expire date اش مونده!):27:نقل قول:
متشکر از بابت لایسنس ها
اها
اوکی
قبلی ها رو پاک کردم ، این جدیدا کار کردن
مرسی
با سلام . برای Kaspersky Internet Security 7.0.1.267 این key ها کار نمیکنه