برف پاييزي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
دریای طوفانی
ساحل آستارا
دوست عزيز ebi66 عكسهاي شما براي بنده قابل رويت نيست .
احتمالا مشکل از سروری هست که شما و یا من استفاده میکنیم.نقل قول:
شما از چه سایتی برای آپلود استفاده میکنید؟؟؟
شاتر رو از عمد باز گزاشتید؟ ادیت هم داشته این عکس؟
نقل قول:
کد:http://my1zarb.gigfa.com/
نقل قول:
بله شاتر عمدا باز گذاشتم برای اینکه اولا تاریک بود و ثانیا برای انکه بشه حرکت امواج رو بهتر ثبت کرد.بله ادیت هم داشته.
عکس خوبی شده ( با توجه به مدل دوربین! )نقل قول:
اما خب فوکوسش ایراد داره که اون رو هم میشه ازش چشم پوشی کرد و به عنوان یک نکته ی مثبت ازش یاد کرد. چون فضای وهم انگیزی ایجاد کرده.
اما ادیتش یه مقدار مناسب نیست. من با مانیتوری کار رو دیدم که برایتنس بالایی داره! حتی با این مانیتور هم قسمت شن ها خیلی تاریک هستن و جزئیات دیده نمیشه. با چه نرم افزاری ادیت شده؟
نقل قول:
کلا محدودیت دوربین من زیاده و گرنه عکس خیلی بهتری میشد گرفت.ولی خودتون حدس بزنید که با 4 ثانیه نوردهی و حداکثر گشادی دیافراگم باز نور عکس کمه پس طبیعیه که فوکوس حتی در دوربین های حرفه ای به مشکل بر بخوره.هوا 80 درصد تاریک شده بود.
اینم عکس اصلی که فقط سایزش کم شده.
قسمت های اضافی عکس رو با paint برداشتم و رنگ رو هم با photo studio ادیت کردم.حالا خوب یا بد شده نمیدونم.
مرسی از نظرتون
بعله. من هم اشاره کردم که نسبت به دوربینتون خیلی خوبه. ولی خب این عکسها رو معمولا استادای عکاسی، هیچ علاقه ای ندارن بهشون و در نگاه اول به فوکوس و شارپ بودن نگاه میکنن و اور و آندر بودن عکسها!نقل قول:
این عکس اصلی واقعا متفاوته با اونی که گذاشتید! در عکس اصلی، سمت چپ پایین، یه تیکه قوس دار وجود داره که تو اصلی نیست! بهش هم نمیاد اون قسمت کامل کراپ شده باشه. استامپ کردین اونجا رو؟
فتوشاپ رو سیستمتون ندارید؟
سلامنقل قول:
با paint برداشتم
سلام .
Canon EOS 350D DIGITAL
f/5.6
1/13sec
iso400
13؟ عکسای دیگه ت رو هم همینجوری باز میگیری؟نقل قول:
چه عجب یکی عکس گذاشت!
شرمنده، چجوری میشه اینجا عکسامو بزارم؟:41:
اول بايد عكسو آپلود كرد. از اين سايت مي توني استفاده كني .نقل قول:
بعد در صفحه ارسال پاسخ در قسمت " وارد نمودن عكس " ( آيكن زرد رنگ با شكل يك كوه ) آدرسي رو كه اون سايت بهت ميده وارد كن .کد:http://my1zarb.gigfa.com/
W810i
با سایز کوچک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز اصلی را در اینجا ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگزیف عکسها رو هم اگه بزارید خیلی خوبه.
از چه لنزی استفاده کردید ؟ لحتما خودت هم متوجه اور شدن لبه ماه شدی، برای عکاسی از این ماه یا باید فیلتر سبز استفاده کنی یا عکس رو ترکیبی بگیری یعنی ترکیب چند شات یا مولتی اکسپوز . :40:نقل قول:
سلام
نظر یادتون نره
عکسی که با موبایل گرفته شده رو نمیشه با عکاسی با دوربین دیجیتال مقایسه کرد ولی میتونستید یکم قسمتهای تیره رو روشنتر و یکم هم شارپتر ادیت کرد . اینجور جاها یه دوربین خوب خیلی بدرد میخوره .:20:نقل قول:
سلام
کاملا درسته. انشالله بعد امتحانای دانشگاه میرم یه h20 میگیرم.
ولی انصافا با یه گوشی با دوربین 2MP عکس جالبی در آمد.:46:
من این عکس رو با دور بین 2 مگاپیکسلی موبایل گرفتم :نقل قول:
دلیل ویرایش : در ضمن هیج ادیتی هم روش انجام نشده ولی به نظره خودم یکم کادر بندی مشکل داره که این هم قابل ادیت هست
پنجره ی اتاقم
بازم پنجره ی اتاقم :20:
Canon 500D
فقط شرمنده چون با Paint ریسایزش کردم شارپنسش کم شده
عکسا رو هم ادیت نکردم . تک فریم هم هستن .
همین
خوب چرا از فوتوشاپ استفاده نمیکنید ؟ اینطوری خیلی نتیجه بهتری میگیرید .نقل قول:
منم هفته دیگه 500d میخوام بگیرم . شما ازش راضی هستید ؟
من تازه شروع کردم . این دوتام اولین عکسام بودن . چون ادیت مشکلات عکسو میپوشونه فعلا دست نمیزنم تا یکم عکاسی یاد بگیرم .نقل قول:
خوب چرا از فوتوشاپ استفاده نمیکنید ؟
اگه هم منظور ریسایزه زیاد مهم نیست ! فعلا کادر بندی و نور برام مهم ترند .
من یه ماه نیست دارمش . ولی اگه بخوام قضاوت کنم باید بگم که نویزش از 50D کمتره . بطور کلی بجز اینکه 50D بدنه ی فلزی و بهتری داره من این یکی رو ترجیح میدم . فیلم برداریش هم خیلی خوبه . به هر حال دوربینی نیست که از خریدنش پشیمون بشه کسی . فقط اینکه حالت Auto اش چندان خوب نیست و رنگا رو خیلی بی روح میگیره .نقل قول:
منم هفته دیگه 500d میخوام بگیرم . شما ازش راضی هستید ؟
+
بچه ها یک سوال که خیلی برام مهمه !
این عکسا چطوری گرفته شدن ؟
محتوای مخفی: عکسا
رنگ های قشنگی دارن !
آیا با برنامه ی گرافیکی و با فیلتر خاصی اینجوری شدن ؟ چه فیلتری ؟
یا اینکه خود عکس اینجوری بوده ؟ چه جوری ؟
ممنون
ادیت مشکلات عکسو میپوشونه فعلا دست نمیزنی؟ این چه دیدگاهیه؟ شما خب برو اون همه پولو که دادی واسه دیجیتال، آنالوگ بخر که دیگه وسوسه ی دست زدن به عکست هم نشی!نقل قول:
هیچ جای دنیا یه همچین نگرشی ندارن به عکاسی! اگر هم دارن، انقدر شخصی هست که نیان و مطرحش نکنن! یه عده عکاس پیر ِ قدیمی که عقیده دارن عکاسی یعنی شاتر رو فشار بدی، بری واسه چاپ تموم شد رفت! میگم دیگه! حتی این آدمها هم برای خودشون این عقیده رو دارن و حتی دیجیتال هم کار میکنن! در حال حاضر مرحله ی "ادیت" یکی از مراحلی هست که برای هر عکسی باید طی بشه! ربطی هم به یاد گرفتن نداره! شما یعنی میخوای یاد بگیری که چه جوری کنتراست عکسهات، وایت بالانس، تنظیم نور، شارپنس، کادر درست و ..... ،همشون برات تو شاتی که زدی درست دربیاد؟ عمرا!
درباره ی عکسهات هم اولی کادر مناسبی نداره! یک قانونی هست به اسم یک سوم! البته در مبحث کلاسیک! یعنی اگه کار شما قاعده شکن باشه، نیازی به رعایتش نیست! ولی خب در اوایل کار بهتره در نظر گرفته بشه. یعنی شما یک سوم کادرت یک چیز هست، و دو سوم کادر چیز دیگه! مثلا تو عکس تو این شکلی:
تمام قسمت 1 ، ساختمون ها قرار میگیرن. قسمت 2 و 3 هم آسمون! ولی خب برای یک چنین عکسی زیاده که کل قسمت 1 ، ساختمون باشه. اما تو عکس شما خیلی کم اختصاص دادی به قسمت ساختمونها!
عکس دوم هم شارپنسش ایراد داره.
اگزیف عکساتون هم پاک شده.
در کل اگر اوایل کار عکاسیتون هست، واقعا خوبه! بنده اوایل کارم ایفتیضاح بودم! :27:
00000000000000000000000
درباره ی این عکسهایی که گفتید:
اینها بله. تم های رنگی آنالوگ هستن. و با توجه به نوع فیلم و نوع دوربین، رنگهاشون فرق میکنه.
ولی در حال حاضر، میشه این تم ها رو با کارهای دیجیتال هم درآورد. با فیلتر، با اکشن، با پلاگین و با ابزارهای خود فتوشاپ حتی! با فتوشاپ، معمولا حرفه ای ها از پالتهای رنگی و حتی سیاه و سفید فیلمهای آنالوگ استفاده میکنن و رنگها رو با توجه به کد رنگ آنالوگ، تغییر میدن.
من کی گفتم میخوام همه ی این چیزا درست در بیاد ؟ گفتم که فعلا این چیزا برام مهم نیست و انرژی نمیزارم روش . این عکس ها رو هم که نمیخوام پابلیش کنم که بی نقص بخوام درشون بیارم .نقل قول:
ادیت مشکلات عکسو میپوشونه فعلا دست نمیزنی؟ این چه دیدگاهیه؟ شما خب برو اون همه پولو که دادی واسه دیجیتال، آنالوگ بخر که دیگه وسوسه ی دست زدن به عکست هم نشی!
هیچ جای دنیا یه همچین نگرشی ندارن به عکاسی! اگر هم دارن، انقدر شخصی هست که نیان و مطرحش نکنن! یه عده عکاس پیر ِ قدیمی که عقیده دارن عکاسی یعنی شاتر رو فشار بدی، بری واسه چاپ تموم شد رفت! میگم دیگه! حتی این آدمها هم برای خودشون این عقیده رو دارن و حتی دیجیتال هم کار میکنن! در حال حاضر مرحله ی "ادیت" یکی از مراحلی هست که برای هر عکسی باید طی بشه! ربطی هم به یاد گرفتن نداره! شما یعنی میخوای یاد بگیری که چه جوری کنتراست عکسهات، وایت بالانس، تنظیم نور، شارپنس، کادر درست و ..... ،همشون برات تو شاتی که زدی درست دربیاد؟ عمرا!
در ضمن :
این دیگه چجورشه ؟ :دینقل قول:
اگر هم دارن، انقدر شخصی هست که نیان و مطرحش نکنن!
متاسفانه لنز واید نداشتم و میخواستم تا جایی که ممکنه آسمون بیوفته. حالا از کجا یه کار قاعده شکنه یا نیست ؟نقل قول:
درباره ی عکسهات هم اولی کادر مناسبی نداره! یک قانونی هست به اسم یک سوم! البته در مبحث کلاسیک! یعنی اگه کار شما قاعده شکن باشه، نیازی به رعایتش نیست! ولی خب در اوایل کار بهتره در نظر گرفته بشه. یعنی شما یک سوم کادرت یک چیز هست، و دو سوم کادر چیز دیگه!
بله همونطور که گفتم ریسایزش جالب نشد . البته اینم باید در نظر داشت که فوکوس رو آسمون بودهنقل قول:
عکس دوم هم شارپنسش ایراد داره.
اگزیف عکساتون هم پاک شده.
در کل اگر اوایل کار عکاسیتون هست، واقعا خوبه! بنده اوایل کارم ایفتیضاح بودم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
چه پلاگین با فیلتری ؟نقل قول:
درباره ی این عکسهایی که گفتید:
اینها بله. تم های رنگی آنالوگ هستن. و با توجه به نوع فیلم و نوع دوربین، رنگهاشون فرق میکنه.
ولی در حال حاضر، میشه این تم ها رو با کارهای دیجیتال هم درآورد. با فیلتر، با اکشن، با پلاگین و با ابزارهای خود فتوشاپ حتی! با فتوشاپ، معمولا حرفه ای ها از پالتهای رنگی و حتی سیاه و سفید فیلمهای آنالوگ استفاده میکنن و رنگها رو با توجه به کد رنگ آنالوگ، تغییر میدن.
اصلا نیازی به گفتن شما نیست! وقتی یک نفر شروع میکنه به کار، ( همین عکاسی مثلا ) به امید این هست که روز به روز کاراش بهتر شه و موفق تر تو کارش. بحث هم اصلا پابلیش و در معرض دید قرار دادن کار نیست. حتی اگر کار هم شخصی باشه و فقط برای خودت، بازم موفقیت و تکنیک خیلی مهمه. و مقداری از اون تکنیک وابسته به ادیت هست!نقل قول:
اون قضیه ی مطرح نکردن هم، منظورم اینه که این عکاسا، واسه دل خودشون اینکارو میکنن و بر این وافق هستن که این نظریه ی عکاسی بدون ادیت، همچین طرفدار نداره و خیلی عوامانه هست!
خب تو اون عکس شما یک سری عناصر مهم دارید تو کار! همون ساختمونها و تپه ها. پس باید اهمیت داشته باشه دیگه. وقتی تو کادر هست، باید خوب قرار بگیره.
کاری که از اصول پیروی نکنه و به قولی همون قاعده شکن باشه، خب کاریه که در وهله ی اول، عکاس تصمیم میگیره اونجوری باشه. سر این کارها خیلی بحث هست و خیلی ها رد میکنن، خیلی ها قبول دارن. همین رعایت کردن و نکردن اصول اولیه رو.
فوکوس رو آسمون بوده؟ چرا رو آسمون بوده؟ این که شد عذر بدتر از گناه که!
پلاگین های زیادی هستن واسه این کار. الان حضور ذهن ندارم. یکی بهت معرفی میکنم بعدا.
عکس ها با دوربین کمپکت گرفته شده
دیشب تو کوچمون مه بود خفن
امروز غروب از تو حیاط خونمون
این ساختمون لعنتی رو باید برم خراب کنم همیشه خورشید از اونجا غروب میکنه
دوست گلم من کار ادیت رو از کجا یاد بگیرم؟نقل قول:
هر وقت اومدم تو فتوشاپ دست بزنم به نظرم بدتر شد :31:
برای اینکه فوکوس رو روی آسمون نداشته باشین،دگمه شاتر رو تا نیمه فشار بدین در حاتی که ساختمونها رو کاملا توی کادر دارین،بعد کادر نهایی خودتون رو تنظیم وشاتر رو تا انتها فشار بدین.اینجوری کادر شما با فوکوس در فاصله صحیح ثبت خواهد شد.نقل قول:
با استفاده از نرم افزار Photoshop Lightroom می تونین تم رنگی دلخواه خودتون رو به عکس اعمال کنین.
این کاری که گفتید برای تنظیم فاصله هست؟ یعنی با توجه به فاصله ای که از هم دارن، فوکوس تشخیص میده که در فلان فاصله عملیات شارپنس رو انجام بده؟نقل قول:
این عکسایی که گذاشتید و تم های رنگی، ربطی به اون سئوال نداره البته!
اون تم ها یه سری رنگ های خاص هستن! با لایت روم هم میشه تا حدود خیلی کمی اون رنگ ها رو احیا کرد، اما به هیچ وجه نمیتونه قوی باشه و کامل! عکسی هم گذاشتید، در وهله ی اول از همون سری عکسهایی هست که تم آنالوگ و محو دارن! و ادیتی که درش شده، ادیت رنگهای اولیه هست. بیشترین تفاوتی هم که درش احساس میشه سبز شدن گلهای زرد هست.
ادیت عکس؟نقل قول:
دوست گلم من کار ادیت رو از کجا یاد بگیرم؟
هر وقت اومدم تو فتوشاپ دست بزنم به نظرم بدتر شد
بهترین حالت و درستش اینه که کلاس برید. اگر برای عکس میخواید، حتما پیش یک عکاس یا فردی که حرفه اش ادیت عکس هست و بلده. توی اینترنت هم آموزش هست که خب انقدری کمک نمیکنه که کلاس!
بله عکسنقل قول:
ادیت عکس؟
بهترین حالت و درستش اینه که کلاس برید. اگر برای عکس میخواید، حتما پیش یک عکاس یا فردی که حرفه اش ادیت عکس هست و بلده. توی اینترنت هم آموزش هست که خب انقدری کمک نمیکنه که کلاس!
دوست عزیزم متاسفانه تو تبریز چنین اموزشگاهی نیست تا اونجا که من میدونم
به دو تا عکاسم مراجعه کردم ولی وقت نداشتن بازم متاسفانه
بعله فشار دادن دگمه شاتر تا نیمه،در واقع دوربین رو از هر لحاظ قفل می کنه،هم از لحاظ فوکوس و فاصله هم از لحاظ نور و تنظیمات شاتر و دیافراگم.در بعضی مواقع برای جلوگیری از خطای دوربین،ابتدا فوکوس مورد نظر رو قفل می کنند و بعد کادر اصلی رو تشکیل میدن.گاهی برای قفل نوری هم از این روش استفاده میشه.نقل قول:
بنده فقط خواستم نشون بدم که نرم افزار لایت روم قابلیت تنظیم تم های رنگی رو داره،یه جورایی هم سوال G4meH4ker رو جواب دادم و یه نمونه براش گذاشتم و هم سوال دوست عزیز جناب mh.attari رو جواب دادم که برای ادیت عکس،نرم افزار فتوشاپ زیاد مناسب نیست و لایت روم بهتر است.البته بعضی تغییرات رو همچنان باید روی خود فتوشاپ داد ولی در کاربرد روزانه و معمولی لازم نیست.
تنظیمات شاتر و دیافراگم، اگر روی حالت منوال باشه که خب تغییری نمیکنه! بیشتر از همه به نظرم برای فوکوس جواب میده.نقل قول:
گزینه های دیگه ای هم هست البته. مثلا انتخاب نقطه ی فوکوس به طور دستی.
برای فتوشاپ هم، درسته حرفتون. ولی خب فتوشاپ همونطور که گفتید کماکان از ملزومات ادیت هست. حتی خیلیها تنظیمات نور و رنگشون رو با پلاگین Adobe Camera Raw انجام میدن. یعنی به جای لایت روم. که خب بنده خودم شخصا لایت روم رو ترجیح میدم. در هر صورت فتوشاپ همیشه نیاز هست. چون خیلیها کارهای ادیتشون بیشتر از حد تنظیم نور و رنگ هست.
pedram_hen ، کاراتون اگزیف ندارن. ممنون میشم اگه بنویسید حداقل اطلاعاتش رو.