نقل قول:
شما که ماشالله متخصص هستی بزن هک کن شرکت رو واسه خودت چنتا اکانت ردیف کن !
Printable View
نقل قول:
شما که ماشالله متخصص هستی بزن هک کن شرکت رو واسه خودت چنتا اکانت ردیف کن !
آره عزیزم میکنم ! تا اونجات بسوزه !
عید راه اندازی میشه:21:نقل قول:
کسایی از بروبچ که نسخه 4 دی وی دی mw2 رو گرفتن و بعد از چند مرحله ارور میده به من خبر بدن یه پچ دارم که درستش میکنه
تو تاپیک خودش لینک گذاشتن :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280634&page=160
آخه گفتم شاید بروبچ اینجا پیدا نکرده باشن :D ولی واقعا خدای بازی بود ! تمومش کردم
آقا چی شد پایه واسه بازی نیستین COD4 ?
والا من COD4 ندارم که نصب کنم ، ولی COD5 ، COD6 ، PES2009 ، PES2010 پایه هستم !
حالا چه جوری باید بازی کنیم ؟ یه آموزشی چیزی بذار تا با رفقا تست کنم ببینم چجوریه !!
کسانی که ازv-pn استفاده میکنند مطمعن باشه pm بدن ممنون میشم
کسانی که ازv-pn استفاده میکنند مطمعن باشه pm بدن ممنون میشم
توف به این حسابگر شبکه ها رو از هم جدا کرد دیگه با اون روش که گفتم نمیشه Lan درست کرد !
حال آدمو به هم میزنن اینا
آقا سرعت من خیلی افتضاحه از 80 بالاتر نمیره چرا؟ مرکز بعثت یعنی
اگه کسی دیگه اینجوری شده بگه
این احمقا گندشو در آوردن همه رو 2 برابر کردن پهنای باند هی کم میارن !
حسابگر واسه من بد نبوده...سرعتشم بد نیست ترافیک اما خیلی بالاست..36 گیگ
مگه چه نوع سرویسی داری :31:نقل قول:
آقا امشب چرا اینقدر سرعت شبانه پایینه :-؟ ... 1 مگ دارم الان دارم با 23kb دانلود میکنم ...Line Rate - Upstream (Kbps):509Line Rate - Downstream (Kbps):2047
رفتم یه سری به تنظیمات مودم زدم اینجور بود
مشکلی داره ؟ :-?
آقا یکی جواب ما رو نمییییده ؟
سرعت شبانه ی حسابگر پایین اومده واسه همه ؟
اه تف به شرفت کرانی
اینجوری که من 20 صفحه اخر این تاپیک رو خوندم خیلی از شما یکی دو ماهی هست که سرعتتون 2 برابر شده
من الان یه هفته ایه که سرعتم 2 برابر شده ( 512 دارم) اما دانلود شبانم شده میانگین 15 کیلو بایت. شبی 200 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم
کلا یه هفتس این کرانی داره رو اعصاب میره
سلام بچه ها
من اشتراک نا محدود حسابگر رو دارم
الان تقریبا دو ماهی میشه از پایان اشتراکم میگذره
اما هنوز اینترنتم قطع نشده،اگه اشتباه کردن تا برم شرکت و بهشون خبر بدم !
اگه اشتباه کرده باشن وجدانم راضی نمیشه باید بهشون خبر بدم !
شخص دیگه ای هم اینطوری شده ؟
منتظر جوابتون هستم
شما که می گی عذاب وجدان داری یه زنگ بزن شرکت بهشون بگو اگه مجوز صادر کردن بزار 24 ساعته دانلود شهنقل قول:
من 1 مگ دارمنقل قول:
20 تا30 دانلود داره:2:
واقعا حسابگر دیگه حرفی واسه گفتن نداره .
خیلی سرویس دهیش آشغال شده .
خیلی وقتا اینترنت من از طرف اونا قطع میشه ، میگن سیم تلفنت مشکل داره .
باور کنین من رفتم یه دور کامل از اول سیم کشی کردم با سیم جدید بازم مشکل داره بعضی وقتا .
ولی این نامردا زیر بار نمیرن و میگن مشکل از اونجاست .
منم این دفعه میخوام باهاشون صحبت کنم اگه قراره اینطوری ادامه داشته باشه شرکت رو عوض کنم .
واقعا دیگه خسته شدم !!
دقیقا .... روزا به خاطر اینکه حجمه همه تموم بشه سرعت مثل سرعت نوره ... من 1 مگ دارم با 250 دان میکنمنقل قول:
ولی شبا افتضاح میشه .... حالا بیا برو اینو به شرکت بگووو .. کیه که جواب بده
من به یکی از کارکنای حسابگر پرسیدم که میخواد همینوجوری بمونه حسابگر .. گفت شلوغ شده به خاطر همینه سرعت شبانه پایینه ... یادم رفت که بپرسم چطور روزا شلوغ نیست که سرعت به این خوبیه ؟
از عمد این کارو میکنن ... مثلا من سری قبل 11 گیگ تو تایم مجانی دان داشتم خوب بیچاره ها 10 نفر مثه من باشن شرکت آباد میشه :31:
دیروز داشتم با خودم فک میکردم که یه شکایت دسته جمعی تنظیم کنیم :21::31:
دیشب بعد از 7 شب تونستم بالای 200 مگ بگیرم
تا ساعت 3 شب که چک میکردم با 11 کیلو دانلود میکردم ولی صبح که نگاه کردم 700 مگ دانلود شده بود
فک کنم دیشب از 3 به اونور سرعت خوب شده بوده
دوستان دیگه نظری ندارن ؟نقل قول:
سلام بچه ها
من اشتراک نا محدود حسابگر رو دارم
الان تقریبا دو ماهی میشه از پایان اشتراکم میگذره
اما هنوز اینترنتم قطع نشده،اگه اشتباه کردن تا برم شرکت و بهشون خبر بدم !
اگه اشتباه کرده باشن وجدانم راضی نمیشه باید بهشون خبر بدم !
شخص دیگه ای هم اینطوری شده ؟
منتظر جوابتون هستم
منم اوضاعم خرابه مثلا الان شدیم 2 مگ سرعت دانلودم شبا بین 30 تا 50 هست !!نقل قول:
منم یه بار با زن کرانی و منشیش دعوام شد بدجور ! کلی شستمشون ! زنش میاد بهم میگه آقای محترم چه انتظاری داری به اندازه پولت آش میخوری ! اینو که گفت جوش اوردم 2 تا گفتم بهش گفتم من پول 1 مگ دادم آشی که بهم میدین نصف اینم نیست ! بعد کرانی هم که میگه همه جای کشور اینطوره و از این حرفا
همه جا به ما چه ما سرویس درست میخوایم بعد میگه ناراحتی برو یه شرکت دیگه ! یا پهنای باند اختصاصی بگیر 1 میلیون تومن ... !!!
من بالای 10 بار رفتم گیر دادم بهشون همش جواب سر بالا میدن !
حجم رو هم سر خود کردن 2 گیگ تا نصف ماه هم دووم نمیاره همش تموم میشه ! کجای دنیای آخه حجمیه که مای بدبخت حجمی هستیم اونم 2 گیگ در ماه ! یه دوستی دارم تو انگلستان 158 مگ سرعتشه ! در ساعت 71 گیگ دانلود میکنه ! واقعا بدبختیم ما ...
دوستان اگه هستین بریم 5 نفری یا بیشتر شکایت کنیم
حداقل 5 نفر باشیم بریم حسابی سرویسشون کنیم ! حتی شده داد و قال هم میکنیم ! حقمونه
میخوان پلیس بیارن سرمون ؟! داریم پول میدیم ! یادتون نره ! مفت بهمون سرویس ندادن که طلب کار بشن
دوست عزیز ! بیکاری ها ! بزن دهنشونو سرویس کن بزن دانلود کنه حالتو بکن ! وجدان کیلو چندنقل قول:
مگه این کرانی وجدان داره ؟! حق ماهارو میخوره هر چی هم بهش میگی انگار داری با دیوار حرف میزنی !
بزن اینقدر دانلود کن تا سرویس شن !! حال خودتو بکن
سلام دوستان دقت كنيد بيش از چهار پنجم كاربران شركت اشتراك حجمي دارند حجمي يعني اينكه همه مي خوان تو ساعت رايگان دانلود كنند خوب طبيعي است كه تو اون ساعات كاربران روي خط بيشتر باشه و پهناي باند بين اونها تقسيم بشه و سرعت پايين بياد تازه اگر دقت كرديد ساعت 3 به بعد سرعت خوب مي شه چون همون حجم زياد كاربران غالبا به خاطر سرعت پايين پشيمان مي شند و مي خوابند و اين باعث مي شه كاربران كم بشه و سرعت بازم خوب بشه پس ببين اين كاهش و افزايش سرعت اصلا عمدي نيست در ضمن حسابگر نه هر شركت ديگه اي هم به جاي اون بود اوضاع همين مي شد
دوست عزيز من نه كارمند حسابگرم نه شركت مال بابامه ولي خوبه كه كمي هم واقع بين باشيد
اییییی آقاااااا اون انگلیسهههه ... اینجا ایرانه با مدیریت ا.ن ...نقل قول:
ببین من و شما و امثال ما 100 بار رفتند داد و بیداد اما فایده نداره باید از راه قانونی وارد بشیم .. جنگ و دعوا هم با کسی نداریم حقمونو میخوایم .
میریم یه شکایت مینویسیم تا بازرس یا هرکی که مربوط به امور ISP ها میشه بره حسابگر و بازرسی کنه .. بازم خودش خوبههههه
من الان با یک گیگ اضافه برای یک ماه نزدیک به 25 تا 30 هزار تومن پول دادم یا بقیه ی بچه هاا .. واسه یک ماه پول کمی نیست ... من واقعا حاضرم بگن ماهی 100 هزار تومن ولی سرویس درست حسابی بدن
پسر شکایت آخه از کجا ؟! کی میاد پیگیری کنه آخه ... ! اگه واقعا پیگیری میکنن منم هستم ! ولی فکر نکنم .. !
به جای اینکه با شکایت وقت خودتون تلف کنین که آخرش هم فوقش چند روز شبانه خوب میشه بعدش دوباره ... ! چند نفری به شاتل نامه بدین که به کرمانشاه هم سرویس بده ! BZ7 میدونه چه کیفتی داره ! من 128 گرفتم ماهی 14 تومن سرعت دانلودش شبا اصلا از 65 کمتر نمیشه پینگ هم زیر 100 . اینقدر هم مثه اینا سره حجم خسیس بازی در نمیارن ! سر هر بهانه 2 3 گیگ حجم هدیه میدن ! حتی واسه بعضی دوستان واسه روز تولدشون 3گیگ دادن ! مطمئن باشین با شکایت کرانی آدم نمیشه دست همشون تو یه کاسه است !
تایید میشود در حد 250 مگابیت !
خودمون رو الکی زحمت نندازیم شکایت کردن کاری رو درست نمیکنه ... !
یا بگیم شاتل بیاد ... ! یا بریم حال کرانی رو بگیریم !
مال منم دقیقا همینطوریه .نقل قول:
اصلا شبا دانلود نمیکنه .
عزیز تا جا داره دانلود کن حالشو ببر .نقل قول:
اگه هم یقتو گرفتن بگو میخواستین قطعش کنین .
حداقل شما از طرف ما که سرعتمون اینطوریه دهنشونو سرویس کن !
آقا من پایم ناجور .نقل قول:
ولی با 2 ، 3 نفر مشکل حل نمیشه .
بعدشم چرا داد و قال ؟
حداقل 6 ، 7 نفر باشیم ، اگه جوابمونو ندادن میگیم برگه جمع آوری خط رو بدین بریم از صبانت بگیریم .
شاید 2 ، 3 تا کاربر واسشون مهم نباشه ولی وقتی ببینن اینطوری داره مشترکاشون کم میشه مطمئن باشید یه کاری میکنن .
فقط خواهشا دوستان همه هماهنگ باشیم . یه روز مشخص رو بزاریم که همه بتونن بیان
نه اینکه سر ساعت بشه و هیچکس نیاد !
اگه یکشنبه هستن که من میتونم بیام .
دور میدان شهرداری یا در پاساژ همدیگه رو ببینیم خوبه .
ممد جان این دفعه نمیریم با منشی صحبت کنیم .نقل قول:
میریم اونجا میگیم با آقای کرانی کار داریم .
مستقیم میریم به خودش میگیم چون این منشی ها خوب بلدن بپیچونن .
البته کرانی هم دست کمی از اونا نداره چون کرانی اونا رو تربیت کرده دیگه !!!
ممد جان تو که شماره منو داری اگه جایی قراری چیزی گذاشتین حتما یه خبری به من بده .
منتظرم . :10:
چی بگم ! نمیدونم
اقایان ! اگر هم میخوایم با چیزی مبارزه کنیم پایه و اساس اینترنت حجمی هست !
هیچ جای دنیا حتی در افغانستان هم چنین چیزی وجود نداره ! شما برین isp های همین کشور همسایه ترکیه یا جمهوری اذربایجان رو ببینین ! گرجاستان ، تاجیکستان فرق نمیکنه همین همسایه حالا من کشورهای ثروتمند عربی رو مثال نمیزنن ! اینترنت 2 مگابایت نا محدود رو با همین قیمت محدود 128 ایران دارن میدن دست مردم !
اگر قرار باشه یقه کسی گرفته باشه وزیر ارتباطات و فن اوری اطلاعات هست نه کرانی که مثل همه مدیرهای جزء به فکر دله دزدی از ارباب رجوع هست !
عزیزم چرا نظر الکی میدی ؟ همه جا وضعشون خوبه ما تو ایران فقط بدبختیم چرا از اینا طرفداری میکینی ؟نقل قول:
اصلا حسابگر وقتی 80 مگ پهنای باند داره خیلی غلط میکنه 6 برابرشو کاربر میگیره ! خب بله همین میشه
عمدی یا غیر عمدی ! ما پول میدیم سرویس میخوایم حالیمونم نیست که چقدر پهنای باند داره و کاربر !
خود کرانی از دهنش در رفت به من گفت پهنای باند الان 70 مگه کاربرای شبانه هم نزدیک 600 تا ! خودتون حساب کنین اگه 200 نفر اینا دانلود کنن چی میشه ! آقا جان پهنای باند نداری نرو زرت زرت کاربر بگیر یا میگیری پهنای باندتو زیاد کن کم نیاد واسه شبا !
به قول این دوستمون هیچ جای دنیا اینترنت حجمی ندارن ! ما بدبخت 3 گیگمون رو هم کردن 2 گیگ !
بابا منم همش مستقیم میرم پیش کرانی ! من با زنشو منشی هاش دعوام شد ! دیگه اونا رو محل نمیدم تو شرکت هم میام سلام نمیکنم بهشون ! لیاقت ندارن ... جای اینکه بگه ببخشید شما درست میگی سرویس ما خوب نیست میگه آقا کسی مجبورت نکرده ! برو یه شرکت دیگه !نقل قول:
کرانی هم که هر چی میشه ربط میده به آب بارون و گرمای هوا ... ! !
یکشنبه تعطیله
خود کرانی نیست
ما کرمانشاهیا فقط بلدیم حرف بزنیم در عمل هیچی نیستیم ! واسه یه بار هم شده ثابت کنین و حقتون رو بگیرین !
تا باهاتون هماهنگی کنم
من 2 شنبه نمیتونم .
4 تا 6 ، 6 تا 7 دانشگاه کلاس دارم .
میذاریمش 3 شنبه یا 4نقل قول:
باشه سروش جان خبرت میکنم ...
BZ عزیز درستش میکنیم ... باید عجله نکنیم یه خورده فکر کنیم که بهترین کار چیه ...